eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم لپه ۱لیوان گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم پیاز۱عدد رب گوجه فرنگی ۲ق غ فلفل دلمه ۱عدد گوجه فرنگی ۲عدد نمک وفلفل وزردچوبه،دارچین به میزان لازم آبلیمو ۱ق غ آب نصف لیوان برنج ۴پیمانه لپه رو میزاریم بپزه. پیازهای نگینی خردشده را باروغن تفت میدیم وقتی کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه بعد تفت میدیم،نمک وفلفل وزردچوبه و کمی دارچین اضافه وهمراه گوشت کمی تفت میدیم رب گوجه فرنگی را اضافه وتفت میدیم لپه پخته شده بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده کمی که تفت دادیم گوجه فرنگی رنده شده را اضافه وتفت میدیم آب گوجه کشیده شد، آبلیمو ،آب رو اضافه وحرارت روملایم میکنیم میزاریم گوشت پخته و مواد به خورد هم بره وقتی آبش کشیده شد حرارت رو خاموش میکنیم. برنج رو همراه نمک و روغن وآب درون قابلمه ای میریزیم وقتی آب برنج کشیده شد از روی حرارت برمیداریم برنج رو به ۲ قسمت میکنیم به یک قسمت زعفران اضافه بعد درون قابلمه ای که کمی چرب کردیم میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدیم بعد مواد گوشتی رو روی برنج زعفرانی میریزیم با قاشق کمی صاف میکنیم بعد قسمت دوم برنج رو اضافه میکنیم کمی کره روی برنج میزاریم بعد دم کنی میزاریم ۳دقیقه شعله زیاد بعد شعله رو کم میکنیم ۴۰دقیقه میزاریم تا دم بکشه.وقتی آماده شد برنج رو برمیگردونیم تو دیس سیب زمینی سرخ شده رو هم میریزیم . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
125گرم کره نرم (هم دمای محیط) ۱ فنجان چایخوری روغن مایع (معادل نصف لیوان فرانسوی) ۷ ق غ پودر قند ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۲ ق غ آرد ذرت ۲ ق غ آرد برنج ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ ق چ) ۴ لیوان آرد (کم کم و کنترل شده اضافه کنید) . مواد میانی👇 ۲-۳ ق غ عسل فندق خرد شده شکلات سفید یا تلخ (آب شده به روش بن ماری) . طرز تهیه👇 کره و پودر قند و سفیده و‌ تخم مرغ و روغن مایع و آرد برنج و آرد ذرت را داخل ظرف گودی بریزید و تا موقعی که با هم مخلوط شود، خوب ورز دهید. سپس آرد و‌ وانیل را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و‌ لطیفی بدست آید (قوام خمیر باید مثل نرمه گوش باشد پس آرد را کم کم اضافه کنید که زیاد سفت نشود) خمیر را بین دو ورق کاغذ رو‌غنی قرار دهید و با وردنه باز کنید و با قالب یا کاتر دلخواه به شکل دلخواه برش بزنید، داخل عکس خمیر با کاتر مربع و بیضی دالبری برش خورده و نصف خمیرهای برش خورده با سایز کوچکتره همان کاتر قسمت وسطشان برش خورده که بعد از پخت روی هم قرار میگیرد و وسطش پر میشود. خمیر های برش خورده را داخل سینی فری که کاغذ ر‌وغنی پهن کردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که کمی تغییر رنگ دهد بپزید (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید) سپس روی شیرینی زیری با فرچه عسل بمالید و شیرنی که وسطش خالی است را رویش قرار دهید و قسمت وسطش فندق درشت خرده شده فراوان بریزید و با شکلات سفید یا تلخ آب شده به شکل راه راه رویش را تزیین کنید. ashpazi.ba.shima ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی پادرازی قزوین، شیرینی خوشمزه ای هست، گزینه ی مناسبی برای شیرینی_عید، می تونین هم به اشکال مختلف قالب بزنین هم با دست مشابه تصویر فرم بدین. مواد لازم :👇 ارد سفید شیرینی پزی 200 گرم (حدود یک و یک سوم پیمانه یا لیوان) اردبرنج 100گرم (یک پیمانه سرخالی) روغن صاف 140گرم، می تونین از روغن صاف قنادی یا صاف معمولی (خانگی) استفاده کنین. پودرقند 150گرم (من ۱۲۰ گرم ریختم حدود ۲/۳پیمانه) پودرهل 1/2ق چ تخم خرفه برای تزیین دستور تهیه :👇 اگر از روغن معمولی استفاده کردین، روغن را در ابتدا بر روی بخار اب ذوب کرده تا کاملا شفاف شود سپس حداقل هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد، با این روش روغن معمولی صاف شده است. روغن و پودرقند_الک شده_را در ابتدا کمی با قاشق مخلوط کنید بعدبا همزن به قدری بزنید تا کاملا پوک و سفید و ابری شودپس ازان اردهای الک شده و پودر هل را بیفزایید با قاشق خوب مخلوط کنید تا ارد خوب به خورد روغن رود، دست اخر با نوک انگشتان دست کمی ورز‌ دهید تا خمیر یکدست شود، اگر خمیر هنوز حالت پودری داشت ان را یکبار از چرخ گوشت رد کنید. پس ازردشدن از چرخ گوشت خمیر اگر چسبنده است ان را در نایلون به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت درمحیط بگذارید تا کمی نرم و با محیط همدماشود، خمیر را بین دو نایلون باوردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید قالب دلخواه بزنید و یا اینکه اگر بخواهید به شکل تصویر دراورید، بعد از چرخ کردن خمیر و قبل از استراحت دادن در یخچال کمی از خمیر را جدا کنید به ان پودر کاکائو بیفزایید تا خمیر کاکائویی نیزداشته باشیم، پس از استراحت خمیر از خمیر ساده به اندازه گردو و از خمیر کاکائویی به اندازه فندق جدا کنید بر روی هم قرار دهید کمی گلوله کنید تا رنگها درهم مخلوط و حالت ابر و بادی شود سپس با دست فرم دهید، درسینی کاغذا روغنی نداخته بچینید تخم خرفه بپاشید در فر از 20_15 دقیقه قبل گرم 170درجه طبقه وسط به مدت 15دقیقه قرار دهید، پس از پخت شیرینی ها نرم هستند و با دست گذاشتن پودر خواهند شد چندین ساعت اجازه دهید تاسرد‌ و سفت شوند و سپس در ظرف مناسب بچینید. بافت این شیرینی پودری ونرم خواهدبود. 🛑اگر چرخ گوشت نداشتین تا جایی که خمیر کاملا لطیف شود آن را با سرانگشتان ورز دهید. armiamardanian 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره نرم ۲۵۰ گرم شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم (سه چهارم لیوان) تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک پنس آرد ۳ لیوان زعفران دم کرده ۱ ق چ همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره ی نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست @shirini71
کاری که عطر و طعم این نون قندی با شما میکنه،اون کهنه شراب نابی که حافظ و خیام ازش گفتن باهاتون نمیکنع🤤 از بس عطر و طعمش محشره...تازه بدون فر هم میشه درستش کرد😍دیگه چی میخواید ازش؟؟! ‌✳️⁩چی میخواد؟ آرد(ترجیحا آرد نان)2/5پیمانه معادل 300گرم پودرشکر:1/2پیمانه معادل 100گرم ماست:1/2پیمانه معادل 120 گرم بکینگ پودر:1و 1/2 ق چ کره:25گرم(جایگزین 2 ق غ روغن مایع) روغن مایع:1/4پیمانه معادل 60گرم پودر هل:1 قدچ زنجبیل:1 ق چ زعفران دم کرده :2 ق غ ✳️برای رومال: تخم مرغ :یک عدد وانیل و نمک :نوک ق چ زعفران:دلخواه ‌✳️⁩چیکار کنیم: روال کار مشخصه،من چندتا نکته بگم: 🟠ادویه ها رو حذف نکنید مخصوصا زنجبیل تاثیر زیادی تو طعمش دارن 🟠زیاد ورز ندید،نباید به روغن بیفته در حد یک دست شدن 🟧خمیرخیلی سفت بود میتونید 2 ق غ آب بهش اضافه کنید 🟥سوراخ ها رو کاملا عمیق برنید که موقع پخت محو نشن. 🔴‌خمیر رو نازک کنید 3 الی 4 میلی متر حدودا تو سینی 30*40 جا میشه،من نصف کردم خمیرمو 💡تو تابه خواستید بپزید بذارید از قبل گرم بشه ،دم کنی بذارید،تابه دو طرفه واشرش بیرون بیارید. 💡تو فر از قبل گرم شده،دمای 180درجه،حدود 20دقیقه،کافیه،میتونید چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید روش طلایی بشه. 🟣خواستید ترد تر بشه دما رو کم کنید،تایم رو بیشتر +یادتون نره: -سالم بخورید،سالم بمونید‌❤️⁩ دوسدون دارم زیادتا🥰 📮پست رو بفرست برا هرکسی بچه داره چون بهترین میان وعدس براش @shirini71