#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_چهاردهم_اسفند_۱۴۰۱🛍🛍
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
#هشدار
👱♀مالش موهای خیس توسط حوله، کشیدن آنها و یا پیچیدن سفت حوله به دور آنها، یا برس کشیدن و شانه زدن شدید می توانند باعث شکستن موها و در نتیجه آسیب دیدگی و وز شدنشان شوند
@Majalepezeshki71
#کباب_گوشت_و_بادمجان
👩🍳موادلازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم کمی پر چرب
یک عدد پیاز آب گرفته شده
بادمجان قلمی ۳تا۴ عدد
پیازچه خردشده ۳ ق غ
رب گوجه فرنگی ۲ق غ
شکر۱ق غ
سرکه ۲ق غ
نمک،سماق،فلفل به میزان لازم
#طرز_تهیه
گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته شده و سماق،نمک وفلفل،۱۰ دقیقه خوب ورز میدیم بعد میزاریم نیم ساعت یخچال تا خودشو بگیره.
بادمجان هارو حلقه ای برش میزنیم.
داخل سیخ چوبی یه لایه بادمجان و یه لایه از گوشت قرار بدید بعد با دست فیکس کنید.
حالا همه طرف کباب هامون رو درون روغن کمی سرخ کنید.
برای درست کردن سس،رب گوجه،شکر،سرکه،یه مقدار نمک و ۲لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت میزاریم وقتی کمی غلیظ شد،پیازچه و ترکیب گوشت و بادمجان سیخی رو به سس اضافه کنیدبعد اجازه بدید ۴۰ دقیقه با حرارت کم بپزه در حین پخت گاه گاهی از سس روی کباب ها بریزید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#لپه_پلو
👩🍳موادلازم
لپه ۱لیوان
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز۱عدد
رب گوجه فرنگی ۲ق غ
فلفل دلمه ۱عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
نمک وفلفل وزردچوبه،دارچین به میزان لازم
آبلیمو ۱ق غ
آب نصف لیوان
برنج ۴پیمانه
#طرز_تهیه
لپه رو میزاریم بپزه.
پیازهای نگینی خردشده را باروغن تفت میدیم وقتی کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه بعد تفت میدیم،نمک وفلفل وزردچوبه و کمی دارچین اضافه وهمراه گوشت کمی تفت میدیم رب گوجه فرنگی را اضافه وتفت میدیم لپه پخته شده بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده کمی که تفت دادیم گوجه فرنگی رنده شده را اضافه وتفت میدیم آب گوجه کشیده شد، آبلیمو ،آب رو اضافه وحرارت روملایم میکنیم میزاریم گوشت پخته و مواد به خورد هم بره وقتی آبش کشیده شد حرارت رو خاموش میکنیم.
برنج رو همراه نمک و روغن وآب درون قابلمه ای میریزیم وقتی آب برنج کشیده شد از روی حرارت برمیداریم برنج رو به ۲ قسمت میکنیم به یک قسمت زعفران اضافه بعد درون قابلمه ای که کمی چرب کردیم میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدیم بعد مواد گوشتی رو روی برنج زعفرانی میریزیم با قاشق کمی صاف میکنیم بعد قسمت دوم برنج رو اضافه میکنیم کمی کره روی برنج میزاریم بعد دم کنی میزاریم ۳دقیقه شعله زیاد بعد شعله رو کم میکنیم ۴۰دقیقه میزاریم تا دم بکشه.وقتی آماده شد برنج رو برمیگردونیم تو دیس سیب زمینی سرخ شده رو هم میریزیم .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#شیرینی_فندقی
#شیرینی_خشک
#شیرینی_عید
125گرم کره نرم (هم دمای محیط) ۱ فنجان چایخوری روغن مایع (معادل نصف لیوان فرانسوی) ۷ ق غ پودر قند ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۲ ق غ آرد ذرت ۲ ق غ آرد برنج ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ ق چ) ۴ لیوان آرد (کم کم و کنترل شده اضافه کنید)
. مواد میانی👇
۲-۳ ق غ عسل فندق خرد شده شکلات سفید یا تلخ (آب شده به روش بن ماری) .
طرز تهیه👇
کره و پودر قند و سفیده و تخم مرغ و روغن مایع و آرد برنج و آرد ذرت را داخل ظرف گودی بریزید و تا موقعی که با هم مخلوط شود، خوب ورز دهید. سپس آرد و وانیل را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید (قوام خمیر باید مثل نرمه گوش باشد پس آرد را کم کم اضافه کنید که زیاد سفت نشود) خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه باز کنید و با قالب یا کاتر دلخواه به شکل دلخواه برش بزنید، داخل عکس خمیر با کاتر مربع و بیضی دالبری برش خورده و نصف خمیرهای برش خورده با سایز کوچکتره همان کاتر قسمت وسطشان برش خورده که بعد از پخت روی هم قرار میگیرد و وسطش پر میشود. خمیر های برش خورده را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که کمی تغییر رنگ دهد بپزید (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید) سپس روی شیرینی زیری با فرچه عسل بمالید و شیرنی که وسطش خالی است را رویش قرار دهید و قسمت وسطش فندق درشت خرده شده فراوان بریزید و با شکلات سفید یا تلخ آب شده به شکل راه راه رویش را تزیین کنید.
ashpazi.ba.shima
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_پادرازی_قزوین
شیرینی پادرازی قزوین، شیرینی خوشمزه ای هست، گزینه ی مناسبی برای شیرینی_عید، می تونین هم به اشکال مختلف قالب بزنین هم با دست مشابه تصویر فرم بدین.
مواد لازم :👇
ارد سفید شیرینی پزی 200 گرم (حدود یک و یک سوم پیمانه یا لیوان)
اردبرنج 100گرم (یک پیمانه سرخالی)
روغن صاف 140گرم، می تونین از روغن صاف قنادی یا صاف معمولی (خانگی) استفاده کنین.
پودرقند 150گرم (من ۱۲۰ گرم ریختم حدود ۲/۳پیمانه)
پودرهل 1/2ق چ
تخم خرفه برای تزیین
دستور تهیه :👇
اگر از روغن معمولی استفاده کردین، روغن را در ابتدا بر روی بخار اب ذوب کرده تا کاملا شفاف شود سپس حداقل هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد، با این روش روغن معمولی صاف شده است.
روغن و پودرقند_الک شده_را در ابتدا کمی با قاشق مخلوط کنید بعدبا همزن به قدری بزنید تا کاملا پوک و سفید و ابری شودپس ازان اردهای الک شده و پودر هل را بیفزایید با قاشق خوب مخلوط کنید تا ارد خوب به خورد روغن رود، دست اخر با نوک انگشتان دست کمی ورز دهید تا خمیر یکدست شود، اگر خمیر هنوز حالت پودری داشت ان را یکبار از چرخ گوشت رد کنید. پس ازردشدن از چرخ گوشت خمیر اگر چسبنده است ان را در نایلون به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت درمحیط بگذارید تا کمی نرم و با محیط همدماشود، خمیر را بین دو نایلون باوردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید قالب دلخواه بزنید و یا اینکه اگر بخواهید به شکل تصویر دراورید، بعد از چرخ کردن خمیر و قبل از استراحت دادن در یخچال کمی از خمیر را جدا کنید به ان پودر کاکائو بیفزایید تا خمیر کاکائویی نیزداشته باشیم، پس از استراحت خمیر از خمیر ساده به اندازه گردو و از خمیر کاکائویی به اندازه فندق جدا کنید بر روی هم قرار دهید کمی گلوله کنید تا رنگها درهم مخلوط و حالت ابر و بادی شود سپس با دست فرم دهید، درسینی کاغذا روغنی نداخته بچینید تخم خرفه بپاشید در فر از 20_15 دقیقه قبل گرم 170درجه طبقه وسط به مدت 15دقیقه قرار دهید، پس از پخت شیرینی ها نرم هستند و با دست گذاشتن پودر خواهند شد چندین ساعت اجازه دهید تاسرد و سفت شوند و سپس در ظرف مناسب بچینید.
بافت این شیرینی پودری ونرم خواهدبود.
🛑اگر چرخ گوشت نداشتین تا جایی که خمیر کاملا لطیف شود آن را با سرانگشتان ورز دهید.
armiamardanian
🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه یک پیش غذای عالی🎥🔝
@shirini71
#لینزر_کوکی
کره نرم ۲۵۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم (سه چهارم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک یک پنس
آرد ۳ لیوان
زعفران دم کرده ۱ ق چ
همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره ی نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست
@shirini71
#نون_قندی_فوری
#نان_قندی
کاری که عطر و طعم این نون قندی با شما میکنه،اون کهنه شراب نابی که حافظ و خیام ازش گفتن باهاتون نمیکنع🤤
از بس عطر و طعمش محشره...تازه بدون فر هم میشه درستش کرد😍دیگه چی میخواید ازش؟؟!
✳️چی میخواد؟
آرد(ترجیحا آرد نان)2/5پیمانه معادل 300گرم
پودرشکر:1/2پیمانه معادل 100گرم
ماست:1/2پیمانه معادل 120 گرم
بکینگ پودر:1و 1/2 ق چ
کره:25گرم(جایگزین 2 ق غ روغن مایع)
روغن مایع:1/4پیمانه معادل 60گرم
پودر هل:1 قدچ
زنجبیل:1 ق چ
زعفران دم کرده :2 ق غ
✳️برای رومال:
تخم مرغ :یک عدد
وانیل و نمک :نوک ق چ
زعفران:دلخواه
✳️چیکار کنیم:
روال کار مشخصه،من چندتا نکته بگم:
🟠ادویه ها رو حذف نکنید مخصوصا زنجبیل تاثیر زیادی تو طعمش دارن
🟠زیاد ورز ندید،نباید به روغن بیفته در حد یک دست شدن
🟧خمیرخیلی سفت بود میتونید 2 ق غ آب بهش اضافه کنید
🟥سوراخ ها رو کاملا عمیق برنید که موقع پخت محو نشن.
🔴خمیر رو نازک کنید 3 الی 4 میلی متر حدودا تو سینی 30*40 جا میشه،من نصف کردم خمیرمو
💡تو تابه خواستید بپزید بذارید از قبل گرم بشه ،دم کنی بذارید،تابه دو طرفه واشرش بیرون بیارید.
💡تو فر از قبل گرم شده،دمای 180درجه،حدود 20دقیقه،کافیه،میتونید چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید روش طلایی بشه.
🟣خواستید ترد تر بشه دما رو کم کنید،تایم رو بیشتر
+یادتون نره:
-سالم بخورید،سالم بمونید❤️
دوسدون دارم زیادتا🥰
📮پست رو بفرست برا هرکسی بچه داره چون بهترین میان وعدس براش
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مافین_کشمش_و_گردو
آرد ۱۳۰ گرم
۲ عدد تخم مرغ
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
وانیل۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
۷۵ گرم گردو خردشده
۷۵ گرم کشمش
۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری)
کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
.
.@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های تزیین با شکلات 🍫🍬
#کوبیده_مرغ_تابه_ای
#کباب_تابه_ای
#کوبیده_مرغ
#کتلت_مرغ
موادلازم
ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
پیاز : ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به مقدارلازم
زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز بدین تا کاملا منسجم بشه روشو سلفون بکشید و دو ساعت بزارید داخل یخچال (میتونید شب قبل اماده کنید و بزارید داخل یخچال)
حالا تابه دو طرفه رو کمی چرب کنید(با واشر) مواد و داخل تابه پهن کنید دوباره یکساعت بزارید داخل یخچال تا تمیزتر برش بخوره بعد برش بزنید بزارید روی گاز با شعله ملایم آب بندازه و آروم بپزه وقتی ابش تبخیر شد سه قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و هر دو طرف رو سرخ کنید.
🍔 @shirini71
#قرابیه_ارده_گردو
موادلازم
آرد الک شده یک و نیم پیمانه
پودر قند الک شده یک پیمانه ( من دو قاشق ازش کم کردم)
روغن مایع نصف پیمانه
ارده نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق مرباخوری
گردوی خورد شده نصف پیمانه
طرزتهیه
پودر قند و روغن مایع رو با همزن بزنید تا کمی پودر قند آب بشه وزیر دندون احساس نشه، سپس ارده و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید، حالا گردو خرد شده و آرد الک شده همه این مواد رو خوب باهم مخلوط کنید تا یه خمیر نرم بدست بیاد بعد تو دستتون گرد و پهن کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و روشون یه کوچولو گردو بزارید من کمی کنجد هم روشون پاشیدم
بعد داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید
بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید
@shirini71
#شیرینی_سیب
کره همدمای محیط ٢۵٠ گرم
روغن مایع ١/٢ پیمانه
شکر ١/٢ پیمانه
ماست ١/٢ پیمانه
تخممرغ ١ عدد
بیکینگ پودر ١٠ گرم
وانیل ۵ گرم
آرد تقریبا ۵ تا ۶ پیمانه
.
مواد میانی:
سیب متوسط ۵ تا ۶ عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری
دارچین ١ قاشق چایخوری استاندارد
.
سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و بعد سیب ها رو با شکر روی حرارت متوسط بپزید تا سیب ها نرم شده و آب اونها کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید.
.
برای درست کردن خمیر شیرینی همه مواد خمیر به جز آرد رو با هم مخلوط کنید.
آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه.
بهتره که خمیر رو بعد از آماده شدن، ١۵ دقیقه توی یخچال قرار بدید.
بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و به شکل دلخواه باز کنید و از مواد میانی روی خمیر ریخته و خمیر رو ببندید.
شیرینی ها رو توی سینی فر بچینید و اون ها رو توی فر که از قبل با دمای ١٧٠ درجه گرم کردید قرار بدید تا زیر شیرینی ها طلایی بشه.
بعد از فر خارج کنید و وقتی خنک شد روشون پودر قند بپاشید.
نکته:
میتونید توی مواد میانی به مقدار دلخواه گردوی خرد شده هم اضافه کنید که خوشمزه ترش میکنه😍
tasty.lady20
📚@shirini71