eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کرمدار _با _کرمفیل مواد لازم: آرد _۴ تا 5پیمانه (البته آبخوری آردها فرق میکنه شاید بیشتر یا کمتر ببره) شکر _3 قاشق غذاخوری تخم مرغ _2عدد شیر : 1 ونیم پیمانه شیر خشک _2 قاشق غذاخوری خمیر مایه _ 1ونیم قاشق غذاخوری بهبود دهنده _1 قاشق چایخوری روغن مایع نصف نصف پیمانه کره آب شده _4 قاشق غذاخوری وانیل _کمی نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با نصف پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. 10 دقیقه بزارید تا به عمل بیاد. تخم مرغ،وانیل، بقیه شیر،روغن مایع و کره را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی به هم زده تا کاملا یکدست و مخلوط بشن سپس خمیرمایه عمل اومده رو به مواد ضافه کنید. در مرحله ی بعد آرد شیرخشک و بهبود دهند رو مخلوط کرده بعد الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و آن را ورز بدین تا نرم و لطیف شود سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن و چند بار کوبیدن از بین ببرید. سپس روی خمیر را پوشانده و در جای گرم به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا پف کند. پس از پف کردن،خمیر را دوباره به مدت چند ثانیه ورز دهید. تا خمیر پف نکرده است این کار را انجام ندهید. سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید. و بعد از خمیر چونه های کوچک برداشته و داخلش کرمفیل بزارید بعد به هرشکلی که دوست دارید درست کنید بعد بچینید داخل سینی فر یه پارچه بکشید و یه ربع یا بیست دقیقه استراحت بدین. بعد با زرده و زعفران و شربت بار که مخلوط کردید رومال کنید. و بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و 30 دقیقه البته باز حرارت فرها فرق میکنه خودتون چک کنید. نکته : من روشون رو با کرمفیل طرح زدم دستور کرمفیل رو هم قبلا گذاشتم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: نخود۱۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه سیب زمینی ۱ عدد کوچک فلفل دلمه سبز ۱/۴ یک فلفل متوسط جعفری یک مشت نمک،فلفل،پاپریکا،پودرسیر،پودرتخم گشنیز،زردچوبه بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نان بولکی خیارشور،مایونز،ماست گوجه،کلم قرمز و سفید،ریحان یا جعفری تازه طرز تهیه: ابتدا نخود را از شب قبل به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم و مرتب آبش رو عوض میکنیم،و بعد از آن در آبکش ریخته تا کاملا آب اضافیش بره، بعد در غذاساز ریخته(بهتره از چرخ گوشت استفاده کنید) و میکس کنید سپس سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه و پوره سیر را هم اضافه کرده من برای اینکه موادم یکدست بشه و آب نندازه مواد را رنده کردم و بعد در غذاساز ریختم و همه مواد را باهم میکس میکنیم،بعد از آن مواد را در ظرف مناسبی ریخته و گوشت چرخکرده و ادویه ها را اضافه میکنیم،و با دستکش حسابی مواد را با هم ورز میدهیم تا مواد یکدست و چسبنده بشه،در مرحله آخر جعفری را هم که ساطوری خرد کردیم اضافه میکنیم،من فلافل های گوشت را در دست فرم دادم و در سینی چیدم و بعد در یخچال استراحت دادم که خب کارمون خیلی راحتر میشه اگر فلافل برشته تر میخواین مواد رو کمتر بردارید و پهن تر میکنید و بعد در روغن سرخ کنید. و با کاهو،گوجه،کلم و سس خیارشور که ترکیب خیارشور رنده شده،مایونز،ماست،نمک و فلفل و سرکه هست میل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به مناسبت ماه مبارک رمضان🌙 زیباتریین 😍😍 تزیین و 👍 و 😍😍 انواع مخصوص سفره های افطار 🍮🥧 https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba @mivhe71😍 عکس سفره های افطار اعضای کانال گذاشتم 😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکی های انگشتی مواد: کره 200 گرم 230 گرم آرد 75 گرم شکر نشاسته ذرت 50 گرم وشکلات  ذوب شده . نحوه درست کردن: کره را با شکر  حدود 2 دقیقه هم می زنم (کمی هم می زنم تا نرم و خوب مخلوط شود) سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه کرده، خوب هم می زنم. داخل یک  قیف بریزید، و با یک ماسوره ستاره، روی یک  سینی فر که با کاغذ  روغنی پوشانده شده  ماسوره  کنید در دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 13-15 دقیقه بپزید. وقتی از فر خارج شد روی توری سیمی خنک کنید (من از دمای 150 درجه به مدت 30 دقیقه استفاده کردم) ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
25.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید یک حلوای خوشمزه،لطیف ،خوش عطر و دوست داشتنی سیب گلاب رنده شده یک لیوان، آردسفید یک لیوان، شکریک لیوان، آب یک لیوان، کره ۵۰ گرم، روغن جامدیک ق غ، روغن مایع ۱/۳لیوان، گلاب ۱/۴ لیوان، زعفران دم کرده 🔴آردرو روی حرارت کم مدام هم بزنید تفت بدید تا رنگ آردتغییر کند بعد الک کنید سیب را پوست بگیرید ورنده کنید. آب، شکر و سیب گلاب مخلوط کنید روی حرارت بگذارید وقتی جوش اومد و شکر حل شد زعفران و گلاب را اضافه کنید یکی، دو جوش زداز روی حرارت بردارید آردالک شده را به تابه منتقل کنیدکره و روغن را اضافه کنید کمی آرد رو با روغن تفت بدید بعد شربت را در دو مرحله به حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا جایی که حلوا جمع شود و بعد ها را گهواره کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزیین کنید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا