eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
11.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم آردتقریبا ۳۰۰گرم(۲لیوان) سیب زمینی۱۷۰گرم(۲عدد کوچک) پودرخمیرمایه۶گرم(۱ق م سرپرحدودا) کره یا روغن مایع ۳۰گرم نمک۱ق چ نعنا یا شوید خشک ۱ق غ شیریاآب ولرم۱۰۰ میلی(حدودا یک سوم لیوان) شکر۱ق چ(برای به عمل آوردن خمیر مایه) شکررو با شیرمخلوط وبعد خمیر مایه رو اضافه کردم ودر ظرف را گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد. سيب زمینی روآبپز کردم وبعدپوستش رو کندم ورنده ریز کردم. داخل ظرفی سيب زمینی وکره نرم ونمک وشوید وخمیر مایه به عمل اومده رو اضافه ومخلوط کردم وبعد آردرو به تدریج وکم کم اضافه کردم.تا جایی آرد بریزین که به دست کمتر بچسبه وچسبندگی با ورز دادن بگیرین. بعد توی ظرف تمیزقراردادم و روشو پوشوندم تا۱ساعت یا۱.۵ساعت به عمل بیادتومحیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه. بعداز استراحت به۴چونه تقسیم کردم وتوی سینی فر پهن کردم.قطر خمیر حدودا یک الی یک ونیم سانت باشه.یعد با کارد طرح دادم روش. مجدد روش رو پوشوندم به مدت ۲۰دقیقه استراحت دوم داشته باشه. بعد روش رومال یه زرده تخم مرغ و۱ق م شیر رو مخلوط ورومال زدم. درفراز قبل گرم شده بادمای ۱۹۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قراردادم. ظرف حاوی آب هم درون فر برای نرم شدن بزارید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم پوست هندوانه نیم کیلو شکر نیم کیلو یا کمتر (اگه نمیخواید شهدتون زیاد بشه میتونید مقدار شکر رو کمتر هم بریزید) زعفران دم کرده به میزان لازم جوهرلیمو نصف ق چ(یا آبلیمو ۱ق غ) قسمت قرمز رنگ وسبز رنگ رو از پوست هندوانه جدا کنید وفقط قسمت سفید رنگش باقی بمونه. با کاتر یا چاقو به شکل های دلخواه برش بزنید، من از کاتر قلب استفاده کردم. تو قابلمه ای لابه لا پوست هندوانه وشکر بریزید تا آخر یعنی تا تمام شدن مواد این کار رو ادامه بدید بعد در قابلمه رو بزارید وقابلمه رو به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدید تا پوست هندوانه خودش آب بندازه دیگه نیازی نیست بهش آب اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت میزاریم تا بجوشه کف های روی مربا رو جمع میکنیم بعد حرارت رو ملایم میکنیم و میزاریم مربامون قوام بیاد بعد مقداری زعفران دم کرده برای خوش رنگ شدن اضافه میکنیم و درآخر جوهرلیمو اضافه کرده بعد قوام مربا رو تست میکنیم اگه مناسب بود حرارت رو خاموش میکنیم. بعد از سرد شدن تو شیشه های درب بسته تو یخچال نگهداری کنید . 👈برای تست قوام مربا روش اول:مقداری از شیره مربا را در میان دو انگشت خود گرفت وسپس به آرامی انگشت ها را از هم باز کنید. شیره مربا باید به صورت یک نخ درازا کشیده بشه وپاره نشه 👈روش دوم:یک قطره از شهد را در یک استکان آب سرد بریزید اگر این قطره ته آب برود واز هم باز نشود مربا قوام آمده است . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک کیلو‌گوشت چرخ شده مخلوط مغز ران و گوشت دنده مقداری پیاز رنده شده(اختیاری) ادویه :پودر سیر ، نمک و فلفل ،پاپریکا ۱ق غ سس خردل ۲ق غ پنیر پارمسان همه مواد را خوب ورز دهید سپس همبرگرها را فرم دهید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد! سپس فقط روی تابه، یا گریل بپزید.(بدون روغن) بهتره خیلی پخته نشود که آبدار باشد ۲عدد پیاز، از طول به صورت خلالی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری سر پر مارگارین ۴۰ میلی لیتر سویا سس شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری مارگارین را در ماهیتابه بریزید و سپس پیاز را اضافه کنید. وقتی پیاز سبک شد شکر و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید ۴ دقیقه بپزد و آماده است. ۲ بوته سیر ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز ۱ عددلیمو سیر ها را با پوست داخل فویل گذاشته کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بزنید و داخل فر گذاشته. وقتی نرم شد از فر خارج کنید. پوست بگیرید، له کنید. سس مایونز و آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید و آماده است. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم ۱ رول خمیر هزارلا اسفناج خرد شده ۲۰۰ گرم ریکوتا یا ماسکارپونه ۸۰ گرم ژامبون به صورت مکعبی دانه های کنجد ونمک و فلفل ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده اسفناج را در قابلمه ای بریزید و با حرارت زیاد بگذارید تا آب آن گرفته شود.ریکوتا را در یک کاسه بریزید ، اسفناج ، پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، ژامبون خرد شده را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. به آرامی یک رول هزارلا آماده مستطیل شکل را باز کنید و کاغذ روغنی آن را در زیر آن نگه دارید. با ریکوتا و اسفناج پر کرده و از طرف کوتاهتر محکم بغلتانید تا رول شود. طرفین را محکم ببندید ، تمام سطح رول را کمی شیر بمالید و با کنجد تزئین کنید. رول را روی کاغذ روغنی بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. باید طلایی باشد. از فر خارج کنید ، بگذارید خنک شود و رول ریکوتا ، اسفناج و ژامبون را سرو کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای 3 نفر: 3 لیوان ماءالشعیر با طعم گلابی 2 عدد گلابی بدون پوست خردشده 3 قاشق غذاخوری آب‌لیموی ترش تازه برگ نعناع به میزان دلخواه روش تهیه: ماءالشعیر با طعم گلابی، تکه‌های گلابی و آب‌لیموی تازه را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط به دست آمده را داخل لیوان‌ها خالی کنید و چند تکه یخ به آن‌ها بیفزایید و برگ‌های نعناع را برای تزئین روی نوشیدنیتان قرار دهید. نوشیدنی گلابی از خوشمزه‌ترین و گواراترین نوشیدنی‌ها در بین مردمان آسیای جنوب شرقی است Ashpaziii_asaaan 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محتویات: گلابی ۱ عدد شکر ۱ فنجان آب ۱ فنجان وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری رزماری ۱ شاخه کوچک آبمیوه با طعم گلابی ۱/۲ فنجان آب گازدار ۱/۲ فنجان یخ به میزان لازم در ابتدا گلابی، شکر، آب، رزماری و وانیل را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا برای ۱۰ دقیقه بجوشد و شکر کاملا حل شود. سپس از روی‌حرارت برداشته و بگذارید تا کاملا خنک شود. حال در لیوان مورد نظر یخ ریخته، سپس آب گازدار را بیافزایید. دو قاشق غذاخوری از سیروپ تهیه کرده را در لیوان بریزید و بعد آبمیوه گلابی را اضافه کنید. 🆔 @shirini71