#کیک_پسته_ای
مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
سه چهارم لیوان شکر(130گرم)
رندهی پوست پرتقال
80 گرم کره (آب شده و خنک شده)
یک قاشق غذاخوری پر(60گرم) ماست چکیده
یک لیوان پودر پسته(130 گرم)
یک لیوان آرد(120 گرم)
یک پاکت پکینگ پودر
نوک انگشت نمک
نصف لیوان شیر
یکی دو مشت پسته خرد شده
130 گرم شکلات شیری
طرز تهیه:
تخم مرغ شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن 3_4 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود
کره و ماست چکیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
پودر پسته آرد و نمک و پکینگ پودر را باهم مخلوط کنید.
شیر و مواد خشک را به صورت متناوب اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید و در آخر پستهای خرد شده و شکلات خرد شده را مخلوط کتید و در قالب 22 سانتی که چرب کردهاید بریزید و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.
@shirini71
میرزا قاسمی یکی از محبوب ترین غذاهای اصیل گیلانیه که اگه بادمجون و گوجه ش کباب شده باشه عطر و طعمش فوق العاده خوشمزه میشه 😍
من عاشق میرزاقاسمی با برنج ام شما چی ؟این غذا رو با نون دوست دارین یا با برنج؟
تو آخر ویدئو میتونید روش قالب زدن برنج رو ببینید✅
مواد لازم برای چهار الی ۵ نفر
بادمجون : ۷ عدد
گوجه سه عدد
سیر : یه بوته
نمک فلفل سیاه و زردچوبه
تخم مرغ : دو عدد
طرز تهیه :
🍆🧄🍅بادمجون گوجه رو کبابی میکنیم و برای اینکه پوست بادمجون راحت جدا بشه داخل نایلون یا ظرف دار میزاریم وبعد پوستش رو میگیریم و هر کدوم رو جدا جدا ساطوری میکنیم
🍆🧄🍅سیر رو رنده میکنیم داخل روغن در حدی که عطر سیر بلند شه تفت میدیم ، بعد بادمجون رو اضافه میکنیم نمک و ادویه میزنیم و یه ربع تفت میدیم بعد گوجه پوره شده رو میریزیم میذاریم نیم ساعت با هم بپزن
🍆🧄🍅در آخر هم تخم مرغ میزنیم و زود هم میزنیم تا اثری از تخم مرغ نمونه
امیدوارم شما هم این غذای گیاهی و خوش عطر طعم رو درست کنید و لذت ببرید🥰
🍔 @shirini71
🥘قلقلی های خوشمزه
🍀سینه مرغ روازاستخوان جداکرده به تکه های کوچک تقسیم کردم وتوغذاساز ریختم نمک وفلفل قرمز تند ویکی دوتکه کوچک دنبه گوسفندی اندازه یخ قالبی هم انداختم داخلش که همچین لذیذ بشه وازخشکی دربیاد وبعد خوب که مخلوط شدن تویه کاسه منتقل کردم وبهش یه پیاز رنده ریز که آبشو کاملا گرفتم اضافه کردم وحسابی ورز دادم بهش زعفرون دم کرده وجعفری ساطوری هم اضافه کردم حسابی یه چند دقیقه ای ورز دادمش ویه نیم ساعتی رفت تویخچال واسه استراحت.
🔰برای درست کردن قلقلیا دستمو باآب مرطوب وقلقلی درست کردم ازگوشت قرمز کمی سخت تر هست باید حتما دستتون روهردفعه مرطوب کنین وتوروغن کمی تفت بدین مثه همون قلقلیای سری پیش .
🔰وازتابه جداکرده وتوهمون تابه یه پیاز خلالی با کمی زردچوبه وفلفل قرمز تند وفلفل دلمه ای تفت وبهش یکی دوتا گوجه فرنگی رنده شده اضافه ویه قاشقی هم رب گوجه فرنگی زدم بهش کمی آب ریختم داخلش وقلقلیا روبهش اضافه کردم وقتی کاملا جاافتاد دیگه آماده سرو می باشد.
بادمجونا روهم جداسرخ کردم گذاشتم کنار ترکیب فوق العاده ای شد😋
👈دنبه قابل حذف می باشد ومی تونین سینه ورون مرغ روباهم میکس کنین تاازخشکی دربیاد .
🍲وقتی درابتدای کارقلقلیا روتفت بدین وآب پیاز روبگیرین درترکیب موادبه هیچ وجه وانمیره
@shirini71
دوست داری تو گوشیت یه #داروخانه داشته باشی کە نسخە همە #بیماریها رو داشتە باشی تا بتونی خودت رو #درمان کنی؟😍🌿🍃🌱
📣📣 درمان فوری تمام #بیماریها بدون رفتن به بیمارستان با طب سنتی😍
#پزشک_خودت_وخانوادت_باش
#رایگان_خودت_وخانوادت_درمان_کن
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
حتما اینجا یه سر بزن👆👆👆
#رژیم_لاغری_بهاره💓
سی ام خرداد 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
فواید شگفت انگیز خرما
▫️تقویت سلامت قلب
▫️روشن کردن پوست
▫️تقویت استخوانها
▫️افزایش هوش
▫️کمک به گوارش
▫️ضدسرطان
▫️افزایش سطح انرژی
▫️تقویت موها
@MajalePezeshki71
#چاکلت_ بری_ بلژیکی
👩🍳موادلازم
🔸شکلات تخته ای تلخ: ۴۰۰ گرم
🔸شکلات نوتلا : ۱۰۰ گرم
🔸فندق بوداده وخردشده: ۲ق س
🔸پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
🔸شاه توت یا تمشک : به مقدار لازم
🔸کرمفیل وانیل ۵۰ گرم
🔸اسانس شکلات ۱ قطره
🔸ویفر فندقی خردشده : به مقدار لازم
#طرز_تهیه
✅ ابتدا 200 گرم از شکلات تختهای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را داخل قالبهای سیلیکونی نیمهدایره بریزید؛ طوری که فقط دیوارهها و کف قالب را بپوشاند. حالا آن را در فریزر قرار دهید تا بسته شود. سپس باقیمانده شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید.
✅پنیرخامهای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یکدست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.
✅قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شا هتوت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید.
بعد از سفت شدن از قالب در آورید وتزیین کنید.
@shirini71
#ران_مرغ_عسلی
👩🍳مواد لازم
۲ ق غ خ عسل
۱ ق غ خ کنجد
۱ فنحان روغن زیتون
ادویه که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکای فراوان، پودر فلفل قرمز شیرین، پودر فلفل قرمز تند، پودر پیاز، پودر سیر، ادویه سبزیجات و یا اگر ندارین ترکیب پودر زیره و پودر تخم گشنیز بریزین.
#طرز_تهیه
تمامی موادی که بالا ذکر شده رو با هم با همزن دستی مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و خوب یکدست میکنیم تا ۱ ساعت بهش زمان میدیم تا خوب مزه داربشه و سپس کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و تکه های مرغ رو روش میچینیم.
توی فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردیم میذاریم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه به خوبی بپزه.
@shirini71
#میگو_سوخاری_با_کته
👩🍳مواد لازم
میگو
سس کچاپ
سس خردل
نمک و فلفل ،پاپریکا،پودرسیر
روغن زیتون یا معمولی
زست لیمو
تخم مرغ
آرد گندم
بکینگ پودر
#طرز_تهیه
ابتدا در کاسه ای مناسب سس کچاپ،سس خردل،نمک و فلفل و پاپریکا و پودرسیر و روغن زیتون یا معمولی و زست لیمو را بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید سپس میگوها را به مایه آغشته کرده و چند ساعت استراحت بدید من از شب قبل مزه دار کردم،سپس بعد از زمان طی شده یک عدد تخم مرغ راهم زده و وقتی از لختگی در اومد به میگوهای مزه دار شده اصافه کنید،همه مواد را باهم ترکیب کنید و کنار بگذارید،در ظرف دیگه ای که حتما درب داشته باشه آرد،نمک،بکینگ پودر،پودرسیر،پاپریکا و فلفل اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید سپس از میگوها در ظرف ریخته در ظرف را ببندید و تکون بدید و بعد دونه دونه میکوها را در روغن زیاد سرخ کنید .
@shirini71
دوستان عزیزم از امروز ظهرها براتون یه رمان جالب میزارم، که میتونید هر روز دنبال کنید☺️☺️☺️😍
خلاصه
سال ها پیش دل به نگاه های محجوب مردانه اش دادم! من عاشق مردانگی اش شدم، غیرتش، حمایت هایش، دنیایم در آغوشش خلاصه شد و همه چیزم رو به او بخشیدم! روحم را، قلبم را، جسمم را...!
اما او رفت! به چشمانم نگاه کرد و رفت. رفتنش را به چشم دیدم و شکستم!
نگفت با من بیا و من هم جلویش را نگرفتم! رفت اما یک یادگاری برایم به جا گذاشت. یک یادگاری با همان نگاه و همان اخم ها...
او اشتباه من بود ولی دیگر پشیمان نبودم! من جانم را برای آن یادگاری می دادم!
حالا سرنوشت ما را دوباره مقابل هم قرار می دهد. حالا مجبورم که دوباره وارد زندگی اش شوم و آن ها با هم روبرو می شوند. فرشته ی من آنقدر شبیه اوست که نشود شباهت غیر قابل انکارشان را نادیده گرفت!
به نام خدا
#پارت۱
۲۴مین روز از پنجمین ماه ۱۴٠٠
-آماده ای شهرزاد؟
نفس های عمیق می کشم و تپش های قلبم آرام نمی گیرد. حس می کنم رنگ و رویم پریده و چیزی تا پس افتادنم نمانده است.
اما قرار نبود که کوتاه بیایم. این همه راه را نیامده بودم که حالا پا پس بکشم. دستم را میان دستش می فشارد و درب آسانسور باز می شود.
یک محیط باز و بی نهایت شلوغ و پر رفت و آمد. آنقدر تشویش دیدنش را دارم که نمی توانم به چیز دیگری فکر کنم.
و من پیر این راه بودم، که از هرچه که می ترسیدم و مطمئن بودم که قطعا به سرم می آید با سر به استقبالش می رفتم.
قدم های موزونم را با سری بالا گرفته برمی دارم و به سمت میز منشی می روم. کیف لپتاپم را در دستم جابجا می کنم و با صدای رسایی اعلام حضور می کنم...
-روز بخیر ایزدی هستم...
با روی باز از جایش بلند می شود با لحن محترمانه ای پاسخ می دهد:
-بله خوش اومدین بفرمایین من راهنماییتون می کنم.
خودش جلوتر به راه می افتد و پیش از رفتن برای پیشقدم بودن عذرخواهی می کند.
پشت سرش به راه می افتیم و مهشید ابرویی بالا می اندازد و من نگاه تیز می کنم تا پرستیژ کاری را حفظ کند. سر در گوشم می برد و با صدای نجوا گونه ای می گوید:
-فقط شهرزاد همیشگی باش. تنها فرد مورد اعتماد رئیس و طراح برتر جشنواره...! اون کسی که پشت میز قراره ببنیش رو می شناسی و انتظار دیدنش رو داری اما اون نه. پس قدرت دست توئه. چون تو خودتو از روزها قبل برای این لحظه آماده کردی. من بهت ایمان دارم اما هرجا که کم آوردی یا حس کردی نمی تونی ادامه بدی ارجاع بده به من، بدون اینکه آب از آب تکون بخوره ادامه می دم اوکی؟
@shirini71
#پارت۲
نگاهش می کنم و وقتی زبانش امید به من تزریق می کند و چشمان پر مهرش از نگرانی می لرزند، گویی که قدرت به وجودم بر می گردد.
که گذشته را فراموش کنم، که اگر اینجام فقط و فقط برای هدفم آمده ام.
افسار نگاهم را، دلم را، دستم را، می کشم تا مبادا دودو بزنند، مبادا بلرزند، مبادا نوازش بخواهند و طلبش کنند!
سرم را بلند می کنم و با نفس عمیقی قدم داخل اتاقش می گذارم. به محض حضورمان از جا بلند می شود. قدمی به سمتمان بر می دارد که به قدم دوم نرسیده سر جایش خشک می شود.
نگاهش را بین من و مهشید می گرداند و بعد روی من ثابت می شود. زمان متوقف می شود.
چشمانش را می جویم چرا که در این نگاه من آرزوهایم را می دیدم یک زمان هایی...
زمان هایی نه خیلی دور من تمامیتم را به پایش ریخته بودم.
آن زمانی که فکر می کردم که مردی و مردانگی درون چشمان محجوبش خلاصه شده است.
وقتی که برای اولین بار در تمام زندگی ام طعم حمایت های مردانه را به من بی سایه ی سر چشانده بود.
وقتی که برای منه ندیده و نشناخته یقه پاره کرد و تمام کوچه را روی سرش گذاشته بود. وقتی که... تمام نمی شود طومار نداشته های منی که تمامش را در او یافته بودم.
زمان های نه خیلی دوری که سخت گذشت اما گذشت، حالا هم بگذریم...!
سرم را برای لحظه ای پایین می اندازم و و اینبار که سرم را بلند می کنم همکارش جلو می کشد و با مهشید دست می دهد و خودش را معرفی می کند:
-سماواتی هستم...
@shirini71
#حلوای_قهوه_هسته_خرما
مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر
1 پیمانه آرد نانوایی(من سنگک سبوسدار ریختم)
2/3 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه سر خالی شکر
2/3 پیمانه آب
1/3 پیمانه پودر قهوه هسته خرما یا 5 قاشق غذاخوری
پودر هسته خرما
1/4 پیمانه گلاب
شکر و آب و پودر قهوه را مخلوط کنید و روی حرارت قرار داده تا کامل شکر حل شود و چند قل بزند.
بعد گلاب را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
حالا مخلوط را از صافی عبور دهید
آرد را روی حرارت تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگدهد.
الک کنید.
بعد روغن را اضافه و دوباره کمی تفت دهید.
بعد شربت را کمکم اضافه و هم بزنید روی حرارت ملایم تا وقتی که حلوا وسط تابه جمع شود و حالت گهواره ای بگیرد.
@shirini71
✅اسموتی خرما😋
✍ مواد لازم:
موز یخ زده.....۲عدد
پودر نارگیل.....۲قاشق غذا خوری
کره بادام زمینی.....۲قاشق غذا خوری
خرما .....۵عدد
پودر دارچین.....نصف قاشق چای خوری
شیر....۲لیوان
🥣طرز تهیه:
خرما پوست کنید.هسته آن را جدا کنید.به همراه موز خرد شده،نارگیل،شیر و پودر دارچین داخل مخلوط کن بریزد.میتونید از گوشت کوب برقی استفاده کنید.وقتی یدست شد کره بادام زمینی رو بریزد.تا با بقیه مواد مخلوط بشه.داخل لیوان بریزد و سرو کنید.با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین
#اسموتی_خرما
@shirini71