#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
👺 روز شصت و پنجم 👺
🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه
🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی
🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو
🍋عصرانه : ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه
🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
🥘آشپزی
🔷#چيپس_و_پنير
من اينجوري درست ميكنم چيپس و پنير رو ...
ابتدا چيپس (ترجيحا نمكي )و كف ظرف مورد نظر ميريزم روش يكم پنير پيتزا يه خرده سس فرانسوي ميريزم ورقه هاي ژامبون رو چيده ( ميتونين اگه ژامبون دوست ندارين از مرغ پخته تيكه شده استفاده كنيد ) فلفل دلمه اي و بعد قارچ اسلايس شده در صورت تمايل ذرت پخته شده و در انتها اويشن فراووون بعد دوباره يه خرده سس فرانسوي و در انتها چيپس ميريزيم و روشو با پنير ميپوشونيم من دوباره هم اويشن ميريزم روي پنير اون سس رو كه ميريزين داخلش باعث ميشه كه موقع پخت در فر بجوش بياد و چيپس پنيرتون خيلي خوشمزه ميشه من داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه ميزارم وقتي روش طلايي شد اماده ست
@shirini71❤️
.
خورش آلو اسفناجی که فقط با دوقاشق غذاخوری روغن کنجد پخته شده .
اگر میخواهید رژیمی تر بشه بهتره که با مرغ درست کنید که کاملا رژیمی هست . اگر میخوای رژیمی بشه مرغ را سرخ نکن بزار با پیاز تفت بخوره بعد اسفناج بهش اضافه کن. .
.
.#آلو_اسفناج :
. ✔ابتدا سه تا حبه سیر رنده شده ( به خاطر خواص و طعمش ) و یک پیاز درشت رو نگینی خرد و با زردچوبه تفت بدین فقط با دوقاشق روغن .( خیلی سرخ نشه کمی سبک شد کافیه) ✔ گوشت را هم افزوده و بزارین با پیاز تفت بخوره و رنگش عوض بشه. .
.✔ یک کیلو #اسفناج شسته و درشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید تا حجمش کم بشه اسفناج خودش آب میندازه (اگر برای مهمون میخواین درست کنید میتونید خوب اسفناج رو سرخ کنید و بعد آب اضافه کنید . اما برای خودتون سرخ نکنید خیلی بهتره چون اینطوری خواصش حفظ میشه ) .
✔اسفناج خودش اب مبندازه که گوشت با آب اسفناج پخته میشه .atefeh.ghanbarei
✔ چون زمان پخت گوشت ها فرق میکنه هر نیم ساعت یه سری بهش بزنید اگر آبش در حال اتمام بود و گوشت نپخته بود یک لیوان آب جوش داغ اضافه کنید.آب زیاد نریزید خوب نمیشه. ✔نیم ساعت قبل از سرو هم چند تا آلو بخارا که از یکساعت قبل توی آب خیس کردین آبکش کنید به خورش اضافه کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️
🍃🌼🌸🌺🍃
✨ تارت لت سیب زمینی ✨
👩🍳مواد لازم
سیب زمینی اب پز کوچک رنده شده ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه
سوسیس کوچک رنده شده ا عدد
پنیر پیتزا مقداری
نان ساندویچی حلقه شده ۲ عدد
ذرت بخارپز ۳ ق غ
#طرز_تهیه
همه مواد باهم مخلوط و درون حلقه های نان ساندویچی ریخته یا با دست وسط نان ها قرارداده ویا اگر مایع روان باشد و تخم مرغ بیشتر بزنیم میتوان حلقه نان رادرون تابه روی روغن گذاشت و با قاشق مواد رادرونش ریخت .ولی من حلقه هارا بازکرده مواد راداخلش با دست میگذاشتم ودوسر حلقه را به هم نزدیک میکردم ودر روغن سرخ میکردم بعد رویش پنیر ریحته و ۵ دقیقه از بالا گریل نمودم تا پنیر باز شود.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
. #کرپ_با_مغز_کرمفیل😍😍😍
آرد 1لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 2 ق غ
بیکینگ پودر 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 3 ق غ
وانیل نصف ق چ
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد روغن و شیر و اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر و رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
مایه کرپ نباید سفت و غلیظ باشه
یک تابه نچسب رو روی حرارت ملایم گرم کنید و یک ملاقه کوچیک از مواد رو داخل تابه بریزید.
وقتی روی کرپ حباب زد (همه جاش)، از روی تابه بردارید
احتیاجی به چرب کردن تابه نیست
#کرمفیل
تخم مرغ کامل۱عدد
زرده تخم مرغ ۲عدد
کره ۵۵گرم
نشاسته ذرت۱/۴پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
نمک۱/۲ق چ
شیر ۲پیمانه
وانیل مایع ۱ق چ
تخم مرغها راداخل کاسه بشکنید،پودر نشاسته وشکر ونمک رااضافه و۵دقیقه بزنید تاکرم رنگ وحجیم شود.
شیر راداخل شیرجوش بریزید،وانیل رابهش اضافه،روی حرارت بزارید تا داغ بشه لازم نیست بجوشه.ازرو حرارت بردارید واونو کم کم به مایه اضافه وهمزمان باهمزن بزنید که مواد نپزه.مواد رابه قابلمه منتقل کرده وروی حرارت ملایم بزارید ومدام همزده تا به غلظت برسه ۵الی۶دقیقه بزارید بپزه درآخر کره رااضافه،مخلوط کنید وازروحرارت برداریدوداخل ظرف دیگری بریزید روش سلفون بکشید وبزارید تویخچال ۵ساعت بمونه وبعد استفاده کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️
🍃🌼🌸🌺🍃
#کوکی_کدوحلوایی👇
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 2/3 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل ....
دارچین....
هل...
زنجبیل
کدوحلوایی پخته 1 پیمانه
ابتدا تخم مرغ .... شکر.... وانیل را 10 دقیقه با دور تند هم زن بزنید.... حالا شیر .... روغن را افزوده....
یک دقیقه بزنید....
کدوحلوایی روهم اضافه کنیدهم بزنید...
حالا آرد بیکینگ پودر و ادویه را آرام آرام اضافه کرده.... با لیسک مخلوط کنید در فری با حرارت 170 به مدت 45 دقیقه .... با خلال دندان تست کنید اگه مواد کیک به خلال نچسبید ....
کیک آماده ست
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای گردو
دوق غ کره نصق استکان روغن مایع
یک لیوان آرد
نصف لیوان گردوی خردشده
یک لیوان شکر
یک ونیم لیوان آبجوش
طبق فیلم درست کنید
شکروآبجوش راباهم مخلوط کرده وشربت بدست امده راب بقیه مواداضافه کنید
@shirini71❤️
#كوفته_كباب_و_بادمجون
👩🍳مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط و در حد ساتوری ریز خرد شده
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ریزخرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پودر نان سوخاری ساده ۲/۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
آب۴/۱ پیمانه
نعناع تازه یا خشک کمی
روغن زیتون یا مایع یا کره به میزان لازم
👩🍳سس کوفته
رب فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ بدون پوست رنده شده
آب۱ پیمانه
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن
#طرز_تهیه
همه مواد رو با هم تركيب كنيد حسابي ورز بديد و اجازه بديد يك ساعت داخل يخچال استراحت كنه.
كوفته ها رو داخل روغن سرخ كنيد و اون ها رو داخل سس در حال جوش بندازيد تا بپزه و به روغن بيفته
بادمجون و غوره و گوجه فرنگي رو هم تفت بديد و در اواخر پخت به خوراك اضافه كنيد👌
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
#کيک_دبل_چاکلت ⛱
🔴مواد لازم🔻🍫
▫️روغن جامد يا کره ـ ـ ـ صد گرم
▫️شکر ـ ـ ـ نصف پیمانه
▫️آرد ـ ـ ـ یک پیمانه
▫️شکلات شیرى ـ ـ ـ 70 گرم
▫️تخم مرغ ـ ـ ـ 3 عدد
▫️وانیل ـ ـ ـ نصف قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر ـ ـ ـ 1 قاشق چایخوری
▫️پودر کاکائو ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری سر پر
▫️شیر ـ ـ ـ یک چهارم پیمانه
🔴طرز تهیه🔻🥧
🔸اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر کدوم 3 دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید
♦️ قالب 20 سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید ـ در دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید بپزه
یا تو قالب دونات کیک 180 درجه 25 دقیقه
@shirini71❤️
#کیک_آسان
#کیک_کوئیک_میکس_وانیلی
بریم سراغ دستور و نکات این کیک آسون یعنی من اینقدر این کیکهای کوئیک میکس و سه سوته و بی دنگ و فنگ رو دوست دارم که حد نداره😅
_نکته ای نداره فقط اینکه مواد رو زیاد هم نزنید که بافت کیک سفت میشه. 😞
.
_اگر تجربه پخت کوئیک میکس ندارید یا شک دارید که بافتش خوب درمیاد یا نه😁 میتونید مثل کیک های ساده پیش برید و تخم مرغ و شکرو وانیل رو بزنید تا کرمرنگ بشه بعد روغن و مایعات و در نهایت مواد خشک رو مخلوط کنید.
_استفاده از سیب درختی اختیاریِ.
من علاوه بر سیبهایی که روی مایه کیک چیدم ؛یه سیب کوچولو هم خرد کردم و در آخرین مرحله با مایه کیک مخلوط کردم.
_هر پ آرد بین ۱۲۵_۱۵۰گرم هست.
_پ استاندارد شیرینی پزی (گنجایش۲۵۰cc آب)
_وانیلین:وانیل خالص
خوب بریم سراغ کیکمون👇
تخم مرغ:۴عدد
شکر دانه ریز:یک و یک چهارم پ
روغن مایع:۱پ سرخالی
شیر+گلاب باهم:۸۰cc(تقریبا یک سوم پ)
ب پ:۱ق س سر صاف
نمک:یک چهارم ق چ
آرد:۳۵۰گرم(تقریبا دو و یک سوم پ)
وانیلین:۱/۴ق چ
تمام مواد با هم مخلوط میکنیم ۳۰ثانیه با دورکند همزن و ۲ دقیقه با دور تند تا حجیم و پوک بشه.
_در قالب شیفون دار چرب و آرد پاشی شده یا با روغن جداکننده چرب شده ۲۶سانت ریخته یا هر قالب دلخواه که گنجایش مواد رو داشته باشه.
_در صورت تمایل رویش را سیب و دارچین گذاشته و در فر برقی کانوکشن۱۵۰درجه
یا گازی:۱۷۰درجه
به مدت تقریبی۴۵_۶۰دقیقه بسته به سایز قالب مورد استفاده؛میپزیم.
@shirini71❤️
برای دوست عزیزی که درمورد کباب کوبیده پرسیده بودن
برای کوبیده بهتر هست از گوشت تازه استفاده بشه
هم گوشت گوسفندی وهم گوشت گوساله به میزان۲به ۱
گوشت رو ۳بار چرخ کنید وبا نمک ورز بدید وبزارید یخچال ۳،۴ساعت بمونه توی یخچال تا به اصطلاح بیات بشه این کار خیلی مهم هست
بعد فلفل سیاه وکمی جوش شیرین وپیاز رنده کرده واب گرفته یعنی ابشو در حدی بگیرید که تفاله پیاز بمونه رو با گوشت مخلوط کنید وحسابی ورز بدید بعد روی گوشت رو بپوشونید وتوی یخچال ۱شب استراحت بدید
بعد موقع سیخ کردن هم اگر سیخ رو نیم تا۱ساعت داخل فریزر بزارید بهتر هست باعث میشه گوشت از سیخ نریزه بردارید از گوشت به اندازه یه پرتقال بردارید توی دست کمی ورزش بدید وبه شکل بیضی در بیارید وبزارید روی سیخ وبا انگشت شصت وسبابه روی گوشت فشار بیارید تا جای انگشت روی گوشت بمونه
سر وته سیخ رو کمی انگشتتون رو بیشتر روی گوشت فشار بدید تا خوب سفت بشه
اگر فقط گوشت گوساله باشه کباب خشک میشه
اگر فقط گوشت گوسفند باشه بخاطر چربیی که داره باعث میشه از سیخ بریزه
نکته مهم
اول حرارت باید زیاد باشه تا گوشت خودشو بگیره بعد حرارت رو ملایم میکنیم تا خوب مغز پخت بشه
فاصله گوشت وحرارت هم مهم هست نه خیلی روی حرارت باشه ونه خیلی فاصله داشته باشه
@shirini71❤️
#شربت_خوشمزه 🍹
آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزاریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله حل شد دو لیوان آب سرد رو اضافه کنید و میزاریم یخچال تا نیمبند بشه حدود یکساعت فریزر بزارید وقتی گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیمبند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردنه 😋
@shirini71❤️
#حلوای_آرد_گندم
@shirini71❤️
✏مواد لازم برای۱۰ نفر
🚩آرد گندم سبوس دار ۵۰۰ گرم
🚩شکر ۳۸۰ گرم
🚩کره ۵۰۰ گرم
🚩آب ۲ لیوان
🚩شهد ۱ لیوان
🚩زعفران سائیده شده 1.5 قاشق چای
♨طرز تهیه
🔹آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه کنید و در آخر گلاب را بریزید و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت بردارید تا از داغی بیفتد.
🔹کره را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت داغ کنید. بعد آرد را که بهتر است دو تا 3 بار الک شود را کم کم اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا رنگ آرد کاملاً خرمایی شود، در این مدت مدام مواد را هم بزنید تا بوی عطر آن به مشام برسد. (اگر با حرارت بالا انجام شود آرد می سوزد و حلوا تلخ می شود.) وقتی آرد سرخ شد، ظرف را از روی حرارت برداشته تا کمی دمای آن کم شود.
🔹شربت را داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید. اگر حلوا کمی شل بود می توانید تا 3 دقیقه ظرف را روی حرارت قرار دهید اگر زیاد بماند شربت تبخیر شده و حلوا خشک می شود.
🔹حلوا آماده است، می توانید به شکل گل رز با استفاده از سرماسوره مورد نظر درست کنید. می توانید با ماسوره شکوفه داخل کپسول زده و روی آن را با انواع پودرها تزئین کنید.
🔹میتوانید روی نان میکادو یا نان بستنی لایه لایه بگذارید و بعد برش بزنید یا حتی می توانید از این حلوا گلوله هایی به اندازه گردو تهیه کنید و داخل انواع مغزها بچرخانید.
#رژیم_لاغری_روزانه_ویزه_تابستان
🍥🍃 روز شصت و ششم 🍃🍥
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71❤️
#مشکوفی😋
#مدل_زبرا
۴لیوان شیر (قابل جایگزینی با آب یا ترکیبی. صد درصد با شیر خوشمزه تره)
۴قاشق تقریبا سرپر شکر
(حل کنید و بچشید تا به شیرینی دلخواهتون برسید)
نصف لیوان نشاسته. هم بزنید تا حل بشه
.
روی شعله قرار بدید و مثل فرنی مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
(بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه)
.
اواخر پخت یک چهارم لیوان گلاب و مقدار دلخواه زعفران میریزیم.
.
من موادو بعد از پخت نصف کردم نصفشو سفید گذاشتم (میتونید وانیل هم بزنید)
نصفشو زعفرون زدم.
قاشق قاشق یکی درمیون ریختم تو ظرف.
@shirini71❤️
#ترشی_سالاد_مشهدی
مواد لازم
گل كلم یك كیلو
كلم برگ 250 گرم
هویچ 300 گرم
فلفل دلمه ای 3 عدد متوسط
فلفل سبز و قرمز قلمی 100 گرم
سیر 200 گرم
نمك 45 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 10 كیلو گرم
طرز تهیه
مواد را بشوئید و بگذارید كاملا خشك شوند . ( دقت كنید كه مواد كاملا خشك شوند )
بعد ریز و یكدست خرد كنید ( به اندازه خرد كردن مواد برای سالاد شیرازی ) و روی یك سفره تمیز كاملا با هم مخلوط كنید .
پوست گوجه فرنگی ها را خیلی نازك بگیرید و گوجه ها را چند بار كاملا میكس كنید طوری كه تخم گوجه ها كاملا له شود .
گوجه ها را بدون آب و نمك بجوشانید تا غلیظ شوند و بگذارید تا سرد شود . دقت كنید میزان غلظت آب گوجه با طعم ترشی رابطه مستقیم دارد . اما هرچه غلیظ تر باشد احتمال كپك زدن ترشی هم زیاد تر می شود !
مواد مخلوط شده ترشی سالاد مشهدی
مواد را در ظرف مورد نظر بریزید ، بهتر است سر ظرف كمی تنگ تر از حد معمول باشد. و لابه لای مواد نمك بپاشید . بعد آب گوجه فرنگی را داخل ظرف بریزید و باز روی ظرف را كمی نمك بریزید تا ترشی كپك نزند و روی نمك را نصف استكان سركه سفید بریزید و درب ظرف را محكم ببنید .
بنا به سلیقه برخی افراد روی ظرف را با سبزی جات معطر پر می كنند و بعضی هم كرفس را به سایر مواد اضافه می كنند .
نكته :
بهتر است از ابتدا این ترشی در یخچال ، یا جای خیلی خنك و كاملا دور از هرگونه تابش نور خورشید نگهداری شود .
برای راحت گرفتن پوست گوجه فرنگی ها یك ظرف آب جوش آماده كنید . ته گوجه فرنگی را با یك چاقو تیز یك ضربدر كوچك بزنید ( فقط در حدی كه پوست آن خراشیده شود ) و گوجه ها را داخل آب جوش بینداز
باقالی پلو با مرغ
برنج رو از قبل خیس کردم
مرغ رو باکمی روغن وزعفران تفت دادم پیاز رنده شده وتفت داده شده ک پیاز سبک بشه رواضافه کردم
گذاشتم با یک لیوان اب بپزه تا دراخر یکم از آب مرغ بمونه
میریم سراغ برنج باقالی روباکمی نمک گذاشتم بپزه وقتی باقالی جوشید کف روشو برداشتم
با روغن وشوید خشک تفت دادم
برنجو ک آبکش کردم لابه لا باقالی وشوید پودر شده وکمی ادویه پلویی ریختم گذاشتم رو حرارت تا برنج دم بکشه روی روی برنج کره آب شده ریختم گذاشتم دم بکشه.
@shirini71❤️
#قووتو یا #قاووت
اصلی ترین و سنتی ترین مواد لازم قووتو عبارتند از:👇
• تخم خرفه 500 گرم
• بذر کتان 200 گرم
• جو 250 گرم
• شاه دانه (کنف) 200 گرم
• تخم کاهو 200 گرم
• موردانه 100 گرم
• تخم گشنیز 150 گرم
• تخم آفتابگردان 200 گرم
• سیاه دانه 100 گرم
• کنجد 200 گرم
• جدوا 25 گرم
• هل باد 50 گرم
• هل سبز 10 گرم
• شقاقل 20 گرم
• خشخاش 250 گرم
• قهوه 150 گرم
• تاجریزی (روپاس) 50 گرم
• دارچین 5 گرم
• زنجبیل 5 گرم
• فلفل سیاه 5 گرم
• ریشه جوز 10 گرم
• مرزنگوش (مرزنجوش) 10 گرم
• آویشن 10 گرم
• زنیان 10 گرم
• عاقرقرحا 5 گرم
• زعفران 5 گرم
• مغز بادام 25 گرم
• مغز فندق 25 گرم
• بادام هندی 25 گرم
• مغز پسته 25 گرم
• مغز گردو 25 گرم
• انجیر 25 گرم
• نارگیل 25 گرم
• نخود 100 گرم
• جوز هندی 10 گرم
• میخک 5 گرم
• بهارنارنج 10 گرم
• بابونه 25 گرم
• رازیانه 5 گرم
• افتیمون 25 گرم
نکته ی مهم در برشته کردن مواد قووتو یا قاووت:
موادی که نیاز به برشته کردن آنها است: تخم خرفه، بذر کتان، جو، شاه دانه (کنف)، تخم کاهو، موردانه، تخم گشنیز، تخم آفتابگردان، سیاه دانه، خشخاش، قهوه.
روش تهیه:
ابتدا تمام مواد را تمیز کرده، سپس برشته کنید و همه مواد را با هم ترکیب کرده و به نسبت وزن ترکیب بدست آمده 2 برابر شکر اضافه کرده سپس آسیاب کنید.
طرز استفاده:
معمولا روزانه چند قاشق از قووتو را مصرف میکنند. برخی نیز آن را در آب جوش میریزند و استفاده میکنند. گرچه میتوان آن را با شیر یا چایی نیز مصرف کرد.
✅ عزیزان این مواد رو میتونید سلیقه ای هر کدوم رو خواستید آسیاب کنید .
من خودم فقط مغزهای آجیلی خام رو با دونه خرفه و زنجبیل درست میکنم خیلی مقوی هستش
وگاهی هم اگه نخوام نگهداری کنم کاکائو تخته ای توش رنده میکنم .
مغز گردو نمیریزم .
@shirini71❤️
🔷#سمبوسه_تند🎗😋😋😋
۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی اضافه کردم سیبزمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
#کتلت_سویا
#ساندویچ
#فست_فود
چطورید مهربونا؟
امروز برای اولین بار کتلت سویا درست کردم وخداییش مزش هم خوب بود وهمسرجون دوست داشت ولی گل پسر زیاد تمایل به خوردن نداشت، بچه های امروزی هستن دیگه😁😁. ولی خودم هم دوست داشتم، این روزا هم همه چیز رو باید جایگزین کنیم، حالا سویارو بجای گوشت باید گذاشت😔
خداخودش کمک کنه 🙏
حالا دستور کتلت_سویا
🌹ازقبل 1لیوان سویا رابا آب گرم خیسوندم وگذاشتم یکساعت بمونه تا خوب سویا خیس بخوره وبعد از صافی ردکردم وخوب آبش رو گرفتم وچرخ کردم.
🌹4عدد سیب زمینی راهم آبپز کردم وبعد خنک شدن رنده ریز زدم.
🌹1عدد پیاز متوسط راهم رنده درشت زدم وآب پیاز روگرفتم.
🌹حالا درظرف همه مواد رامخلوط کردم، که شامل سیب زمینی وپیاز وسویاو2قاشق غذاخوری پودرسوخاری(من پودرپانکو راآسیاب کردم واستفاده کردم) 1عددتخم مرغ وادویه جات که از هرکدام 1قاشق چایخوری ریختم(پودر تخم گشنیز +فلفل قرمز +پودر سیر+زنجبیل+زیره+زردچوبه+پاپریکا) وکمی نمک وکمی هم جعفری خرد شده (من فریز شده ریختم) همگی راخوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند (اگه دیدین کمی مایه چسبندگیش کمه، یک قاشق آردنخودچی بریزید).
🌹بزارید ماهیتابه گرم شود بعد روغن بریزید چون اگه همون اول روغن بریزید زود روغن میسوزه، بعد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید وبه شکل دلخواه شکل بدین وسرخ کنید.
درآخرکتلتها را بزارید روی دستمال کاغذی آشپزخونه تاروغن اضافه آن گرفته شود.
https://eitaa.com/shirini71
#کیک_پای_سیب_دارچین...
این کیک فوق العاده پوک و خوشمزه است😋😋😋
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک و یک سوم لیوان
آرد دو لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آب جوش ۳قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
سیب ۲عدد
دارچین به میزان لازم
می تونین سیب ها رو ورقه های نازک کنین و کمی شکر و دارچین روش بریزید و بزارید داخل مایکروویو تا آب سیب تبخیر بشه.روی گاز هم میشه اینکار رو انجام داد.
اما من این کار رو انجام ندادم،فقط سیب ها رو ورقه کردم و وسط مواد کیک ریختم که توضیح میدم👇👇👇
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید،سفیده رو بزنید تا کمی پف کنه،بعد یک سوم از شکررو به سفیده ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا پفکی بشه.
حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر را بافاصله اضافه کنید و بعد آب جوش رو اضافه کنید و سریع مخلوط کنید،آرد و ب پ را سه بار الک کنید و به مخلوط زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی توی سه مرحله اضافه و مخلوط کنید.در مرحله دوم نصف سفیده ها رو اضافه کنید خیلی آروم مخلوط کنید،و آخرش سفیده ها رو اضافه و مخلوط کنید،تو قالب ۲۳،کاغذ روغنی بزارید و نصف مواد کیک رو بریزید داخل قالب،سیب های ورقه شده رو روی مواد بزارید و مقداری دارچین بریزید روی سیب ها و بقیه مواد کیک رو بریزید و داخل فر با درجه ۱۸۰،به مدت ۴۰دقیقه بزارید...نوش جون🌺https://eitaa.com/shirini71
#سالاد_کدووهویج🥒🥕
#رژیمی
۳ عدد کدو سبز متوسط
۳ عدد هویج متوسط
۴-۵ ق غ روغن مایع
۶ ق غ ماست چکیده
۱ فنجان گردو درشت خرد شده
۲ حبه سیر
نمک به میزان لازم
هویج و کدو هارو خوب بشورید و فقط هویج را پوست بکنید و جداگانه رنده کنید و داخل تابه ای روغن ریخته تا داغ شود و اول کدو ها رو اضافه کنید(کدوها آب میندازن) بعد از اینکه کمی آب کدو ها کشیده شد هویج ها رو اضافه کنید ۵ دقیقه همراه هم تفت دهید و کنار بزارید تا خنک شود در این هنگام سیر له شده رو همراه نمک داخل ماست بریزید و هم بزنید بعد گردو ها و مخلوط کدو و هویج را هم اضافه کنید و مخلوط کنید، سالاد آماده سرو است
@shirini71❤️