عکس از سارای عزیز💜🌻
#کاکای_کدو
#کاکا_کدو_حلوایی
✍🏻مواد لازم
🔘آرد برنج نصف پیمانه
🔘آرد گندم نصف پیمانه
🔘شیر نصف پیمانه
🔘پوره کدو حلوایی یک پیمانه
🔘تخم مرغ یک عدد
🔘بکینگ پودر یک ق م
🔘شکر یک پیمانه (بستگی به ذائقه داره من نصف پیمانه ریختم
🔘گلاب و هل و دارچین به میزان لازم
🔻طرز تهیه
از قبل کدو رو با کمی آب میپزیم و پوره میکنیم .
بعد مواد رو باهم مخلوط میکنیم تا به غلظت ماست برسه لزومی به زیاد همزدن هم نداره . آشپزی با نورا.... مقدار کمی روغن در تابه ای میریزیم و هر بار مقدار کمی از مواد میریزیم و دو طرفشو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. اگر دوست داشتین میتونین کمی گردو و کشمش هم اضافه کنین .🦊
#کاکا #کاکا_کدو_حلوایی #شیرینی #شیرینی_گیلانی #کاکا_کدو #میان_وعده #شیرینی_محلی #کاکاکدو
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
#کیک_تابه_ای #کیک_ساده #کیک_بدون_فر #کیک_دو_رنگ #کیک_بدون_همزن
این کیک تابه ای دورنگ خوشمزه و راحت رو آماده کردیم😍 این کیک نیازی به همزن و فر نداره و خیلی سریع میشه تو یه تابه درستش کرد😉
.
مواد لازم👇
تخم مرغ: ۱عدد
شکر: ۲/۳(دو سوم)لیوان
شیر: ۲/۳لیوان
روغن مایع: ۵ق.غ
آرد قنادی: ۱و ۱/۲لیوان
بکینگ پودر: ۱ق.م
وانیل: ۱/۲ق.چ
پودر کاکائو: ۱ق.غ
.
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودرو الک میکنیم و هم میزنیم تا مایمون یکدست بشه👌
برای دو رنگ شدنش چند قاشق از مایمون برمیداریم و بهش پودر کاکائو اضافه میکنیم.
کف تابمون رو با کره چرب میکنیم.
رو شعله گاز هم شعله پخش کن یا پایه قرار میدیم.
مایه سفید رنگو داخل تابه میریزیم و مایه شکلاتی رو وسطش میریزیم و با خلال چوبی به مایه شکلاتیمون طرح میدیم.
در تابه رو میذاریم(میتونید از دم کنی هم استفاده کنید) تا با شعله ملایم نیم ساعت بپزه بعد با خلال چوبی تست میکنیم اگر خلال تمیز بیرون اومد کیکمون آمادس😍👍
امیدواریم این کیک دلبر و خوشمزه که بافت پنبه ای و عالی داره رو درست کنید و کنار یه فنجون قهوه ازخوردنش لذت ببرید😋❤
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
💥پسرم همش ميگفت #کیک😭
💥من نه بلد بودم،نه فرداشتيم😣
💥تاامروز اتفاقي #تاکیک_بدون_فر ديدم😳
💥منم دست بكار شدمو سريع درست كردم👌😍😍
خدايي عالي شد😍از #بازاري هم بهتر🤗
خيرببينن كه #رايگان آموزش ميدن👇
رژیم غذایی روزانه هم تو کانال گذاشتن😳😳😳😳😳😳
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
@shirini71😍😍
#فيلمشو يبار ببينين يادميگيرين👆
🍕🍕🍕🍕🍡🍡
🍩🍩🍩🍿🍿🥤
🍪🍪🥜🥜🍯🍵
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
خواص سفیداب (روشور)
🔸سفیداب بهترین لایهبردار طبیعی است که میتواند جایگزین خوبی برای انواع ماسکهای لایهبردار باشد.
🔹سفیداب با پاک کردن سلولهای مرده باعث میشود تا پوستمان نفس راحت بکشد.
🔸ضد جوش و ضد عرق پوستی است و در واقع سفیداب به اصطلاح امروزیها خوراک پوست است و باعث جوانتر شدن پوست میشود.
👈سفیداب را با مقداری شیر و روغن زیتون مخلوط کنید و بر روی پوست صورت خود بمالید و بعد از حدود ۱۵ دقیقه این محلول را از روی پوستتان بشویید.
@MajalePezeshki71
#مربا_به
به 1کیلو
شکر 900گرم
جوهر لیمو 1ق م
آب حدود3 پيمانه
دانه هل تعدادی
به را می شوئیم و خشک می کنیم. سپس چهارقاچ کرده و هسته هایش را می گیریم به شکل دلخواه خرد می کنیم.
سپس به را درون قابلمه ریخته و با مقداري آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی آبپز شود. (این مرحله اختیاری است، یعنی می توان بدون آبپز کردن به آن را مستقیم داخل شربت ریخت، ولی اگر به را به قطعات درشت خرد کرده باشیم، مرحله آبپز کردن و نرم شدن حتماً بایستی صورت پذیرد)سپس شکر را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آن حل بشود و شکر قوام بیاید. بعد جوهر لیمو را درون مقدار کمی آب حل می کنیم و به قابلمه می افزائیم. بعد حرارت را ملایم می کنیم و یک دمکنی یا دستمال روی در قابلمه قرار می دهیم. این جوشیدن ملایم با دمکنی و درون شربت غلیظ سبب خواهد شد که رنگ مربا قرمز شود.
وقتی مربا روی حرارت به غلظت مناسب رسید (البته این مربا بایستی حتماً غلیظ باشد) به مدت 24 ساعت بهتر است درون قابلمه باقی بماند وقتی مربا سرد شد داخل ظرفاي در دار ريخته و جاي خنك نگه ميداريم
@shirini71