غرغره کردن با آب نمک باعث میشود کلیه میکروبهای جمع شده در گلو از بین بروند. هرشب بعد از مسواک زدن این کار را انجام بدید!
#دانستنی
@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بابا_غانوش
بادمجان
گوجه فرنگی
فلفل شیرین
فلفل سبز
سیر
روغن زیتون
دوستان مثل کلیپ موادروداخل فر ۱۸۰ بزارید بعد پختن دربیاریدو ساطوری کنید و دراخر رب انار بریزید،میتونید رویه شعله پخش کنم کبابیشون بکنید
┄┅
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاستا سبزیجات
کلم بروکلی آب پز شده یه دسته
فلفل پاپریکای تازه نصف یک فلفل
نخود فرنگی ۱۰۰گرم
سیر ۳حبّه
زردچوبه،نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه ماسالا یه قاشق چایخوری
تو مقدار خیلی کمی روغن اول ادویه ها رو بریزید بعد بروکلی و سیر و فلفل پاپریکا رو اضافه کنید کمی تفت بدید بعد نخود فرنگی های بخار پز شده رو اضافه کنید چند دقیقه دیگه تفت بدین از رو شعله بردارین و موقع سرو کمی روغن زیتون و کنجد بریزین روش و نوش جان کنید🍲
@shirini71
#شیرینی_یاقوتی
♡Munes♡
💞از عقابی پرسیدند:
آيا ترس به زمين افتادن را نداری؟
عقاب لبخند زد و گفت :
من انسان نيستم كه با كمی به بلندی رفتن تكبر كنم!
من در اوج بلندی ،نگاهم هميشه به زمين است ...
✾࿐༅✧❤️✧
#شیرینی_یاقوتی
#شیرینی_عید
#شیرینی_یاقوتی
♡Munes♡
مواد لازم
آرد قنادی ۱۵۰ گرم
آرد برنج 55گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
کره همدمای محیط ۱۲۵ گرم
پودرشکر ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر زنجبیل ۱ ق چ
طرز تهیه
آرد قنادی، آرد برنج و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید
کره و پودرشکر رو هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
زرده تخم مرغ و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید
مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و اول با لیسک یا قاشق و بعد با نوک انگشت مخلوط کنید
◀️تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر جمع بشه
خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید
بعد بین دو مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید
در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید
در فر دست ساز ب مدت 15دقیقه بزارید بپزه و زیرش کمی تغییر رنگ بده
در نهایت وقتی شیرینی ها خنک شد با بریلو یا مارمالاد تزئین کنید
نوش جونتون 🥰
@shirini71
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خامه_ای
شیر ۱۰۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲۰۰ گرم
آرد کیک ۱۲۰ گرم
کره ۸۵ گرم
وانیل یک قاشق چایی
گلوکز ۱۰ گرم
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۶ درجه فارنهایت)
زمان پخت ۴۰ دقیقه
💛کرم دیپلمات:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
نمک یک هشتم قاشق چایی
شیر ۲۵۰ گرم
عصاره وانیل یک قاشق چایی
کره ۲۰ گرم
خامه قنادی فرم داده شده ۱۵۰ گرم
🧡روکش ترک دار (کراکلین):
کره ۸۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
آرد کیک ۱۰۰ گرم
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی_نخودی (نخودچی)
مواد لازم:
آرد نخودچی مرغوب ۵۰۰ گرم
پودر قند ۱۷۵ گرم
روغن کاملا جامد ۱۷۵ گرم
پودر هل یک ق چ
زعفران دم کرده یک ق چ )اختیاری)
آرد سفید ۳ ق غ سر پر
۳ ق غ از ارد نخودچی کم کنید و آرد سفید جایگزین کنید
روغن و پودر قند الک شده رو کاملا بهم بزنید تاپوک وخامه ای شود حالا پودر هل رو که الک کردین مخلوط کنید وسپس ارد نخودچی روهمراه ارد سفید الک کرده وارام ارام به روغن وپودرقند اضاف کنید اول با نوک انگشتتون بهم بزنید اگر خمیرتوو خشک بود و حالت پودری داشت میتونید یکی دوباربار از چرخ گوشت رد کنید
سپس خمیر را بین دو تا نایلون باز کنید و بعد قالب بزنید من خمیر رو دوساعت تو محیط خنک استراحت دادم میتونید همون لخظه قالی بزنید در سینی فر چیده و در فرم گرم شده ۱۶۰ درجه ب مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید
شیرینی رو ک از فر خارج کردید ب شیرینی ها دست نزنید چون حالت پودری داره اجازه بدید خوب خنک شه بعد حابجا کنید
برای تزیین از تخم خرفه پودر پسته و...استفاده کنید
@shirini71
شیرینی_نارگیلی_بدون_داغ زدن
میترا بانو
دستور استاد داوود
نارگیلی_بدون_داغ
سفیده تخم مرغ 3 عدد یا 110 گرم
شکر 200 گرم
نارگیل چرب 100 گرم
روغن مایه 100 گرم
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
بگین پودر نوک قاشق چایخوری
شکر و سفیده رو با دور تند هم زن اینقدر بزنید که سفید بشه و از،ظرف نریزه بعد سرعت همزن رو متوسط کنید و روغن مایه رو داغ کنید و در حین زدن به سفیده اضافه بشه بعد که چند دور زد جوهر لیمو رو اضافه و بعد از اون بگین پودر رو اضافه کنید بعد که مخلوط شد نارگیل رو اضافه کرده و پنج دقیقه با دور متوسط همزن بزنید بعد از اون دستگاه رو خاموش کنید و بزارید مایه 3-5 ساعت استراحت کنه تو دمای محیط خونه بمونه من یه شب گذاشتم ب حال خودش باشه و بعد قیف زدم و در فر 150 درجه ب مدت تقریبی 20 دقیقه گذاشتم بپزه البته یادم رفت بگم یه قاشق غذاخوری پودر قند به خمیر موقع قیف زدن بزنید تا شیرینی ترکهای خوشکل بزنه البته من یک قاشق پودر قند و روش الک کردم بعد گذاشتم تو فر
نوش جونتون
اگر خمیر شل بود دوسه ق پودر نارگیل و بیشتر بریزید و عالی میشه
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پوره سیب زمینی به سبک اسپانیایی😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•رولت🍰•
از خوشمزگیش نگم که مزه بهشت میده🤩
#کوکی_کشمشی 👌
مواد لازم⬇️
آرد سفید 150گرم
کره 95گرم
شکر قهوه ای 65
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 15 گرم
بکینگ مودر ۱/۲ قاشق چایخوری
کشمش به مقدار لازم
کره ذوب شده رو با تخم مرغ دو دقیقه هم میزنیم میتونید با همزن برقی یا دستی کارکنید
بعد پودر قند شکر قهوه ای و بکینگ رو می ریزیم ۴ دقیقه هم میزنیم
ارد الک شده رو میریزیم با هم زن دستی مخلوط میکنیم تاخمیر یکدستی بہ دست بیا
بعد مواد داخل قیف می ریزیم نوک قیف قیچی میکنیم داخل سینی فر کاغذ میندازیم وعمود پایپ میکنیم روشون کشمش که از قبل خیس کردیم با یه تکه شکلات میزاریم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا دورشون طلایی بشه
🌟
#کیک_شکلاتی_گردویی 🥮
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید 1.5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
گردو خرد شده ۲ ق غ
چیپس شکلاتی ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کمکم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.