eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غرغره کردن با آب نمک باعث می‌شود کلیه میکروب‌های جمع شده در گلو از بین بروند. هرشب بعد از مسواک زدن این کار را انجام بدید! @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان گوجه فرنگی فلفل شیرین فلفل سبز سیر روغن زیتون دوستان مثل کلیپ موادروداخل فر ۱۸۰ بزارید بعد پختن دربیاریدو ساطوری کنید و دراخر رب انار بریزید،میتونید رویه شعله پخش کنم کبابیشون بکنید ‌┄┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سبزیجات کلم بروکلی آب پز شده یه دسته فلفل پاپریکای تازه نصف یک فلفل نخود فرنگی ۱۰۰گرم سیر ۳حبّه زردچوبه،نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ادویه ماسالا یه قاشق چایخوری تو مقدار خیلی کمی روغن اول ادویه ها رو بریزید بعد بروکلی و سیر و فلفل پاپریکا رو اضافه کنید کمی تفت بدید بعد نخود فرنگی های بخار پز شده رو اضافه کنید چند دقیقه دیگه تفت بدین از رو شعله بردارین و موقع سرو کمی روغن زیتون و کنجد بریزین روش و نوش جان کنید🍲 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♡Munes♡ 💞از عقابی پرسیدند: آيا ترس به زمين افتادن را نداری؟ عقاب لبخند زد و گفت : من انسان نيستم كه با كمی به بلندی رفتن تكبر كنم! من در اوج بلندی ،نگاهم هميشه به زمين است ... ‌‎  ‎‌‌‎‌‌‎‌‌✾࿐༅✧❤️✧
♡Munes♡ مواد لازم آرد قنادی ۱۵۰ گرم آرد برنج 55گرم نشاسته ذرت 40 گرم کره همدمای محیط ۱۲۵ گرم پودرشکر ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر زنجبیل ۱ ق چ طرز تهیه آرد قنادی، آرد برنج و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید کره و پودرشکر رو هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه زرده تخم مرغ و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و اول با لیسک یا قاشق و بعد با نوک انگشت مخلوط کنید ◀️تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر جمع بشه خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد بین دو مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید در فر دست ساز ب مدت 15دقیقه بزارید بپزه و زیرش کمی تغییر رنگ بده در نهایت وقتی شیرینی ها خنک شد با بریلو یا مارمالاد تزئین کنید نوش جونتون 🥰 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۱۰۰ گرم آب ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲۰۰ گرم آرد کیک ۱۲۰ گرم کره ۸۵ گرم وانیل یک قاشق چایی گلوکز ۱۰ گرم دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) زمان پخت ۴۰ دقیقه 💛کرم دیپلمات: زرده تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴۰ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم نمک یک هشتم قاشق چایی شیر ۲۵۰ گرم عصاره وانیل یک قاشق چایی کره ۲۰ گرم خامه قنادی فرم داده شده ۱۵۰ گرم 🧡روکش ترک دار (کراکلین): کره ۸۰ گرم شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم آرد کیک ۱۰۰ گرم‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی_نخودی (نخودچی) مواد لازم: آرد نخودچی مرغوب ۵۰۰ گرم پودر قند ۱۷۵ گرم روغن کاملا جامد ۱۷۵ گرم پودر هل یک ق چ زعفران دم کرده یک ق چ )اختیاری) آرد سفید ۳ ق غ سر پر ۳ ق غ از ارد نخودچی کم کنید و آرد سفید جایگزین کنید روغن و پودر قند الک شده رو کاملا بهم بزنید تاپوک وخامه ای شود حالا پودر هل رو که الک کردین مخلوط کنید وسپس ارد نخودچی روهمراه ارد سفید الک کرده وارام ارام به روغن وپودرقند اضاف کنید اول با نوک انگشتتون بهم بزنید اگر خمیرتوو خشک بود و حالت پودری داشت میتونید یکی دوباربار از چرخ گوشت رد کنید سپس خمیر را بین دو تا نایلون باز کنید و بعد قالب بزنید من خمیر رو دوساعت تو محیط خنک استراحت دادم میتونید همون لخظه قالی بزنید در سینی فر چیده و در فرم گرم شده ۱۶۰ درجه ب مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید شیرینی رو ک از فر خارج کردید ب شیرینی ها دست نزنید چون حالت پودری داره اجازه بدید خوب خنک شه بعد حابجا کنید برای تزیین از تخم خرفه پودر پسته و...استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی_نارگیلی_بدون_داغ زدن میترا بانو دستور استاد داوود نارگیلی_بدون_داغ سفیده تخم مرغ 3 عدد یا 110 گرم شکر 200 گرم نارگیل چرب 100 گرم روغن مایه 100 گرم جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری بگین پودر  نوک قاشق چایخوری شکر و سفیده رو با دور تند هم زن اینقدر بزنید که سفید بشه و از،ظرف نریزه بعد سرعت همزن رو متوسط کنید و روغن مایه رو داغ کنید و در حین زدن به سفیده اضافه بشه بعد که چند دور زد جوهر لیمو  رو اضافه و بعد از اون بگین پودر  رو اضافه کنید بعد که مخلوط  شد نارگیل رو اضافه کرده و پنج دقیقه با دور متوسط همزن  بزنید بعد از اون دستگاه رو خاموش کنید و بزارید مایه 3-5 ساعت استراحت کنه تو دمای محیط خونه بمونه من یه شب گذاشتم ب حال خودش باشه و بعد قیف زدم و در فر 150 درجه ب مدت تقریبی 20 دقیقه گذاشتم بپزه البته یادم رفت بگم یه قاشق غذاخوری پودر قند به خمیر موقع قیف زدن بزنید تا شیرینی ترکهای خوشکل بزنه البته من یک قاشق پودر قند و روش الک کردم بعد گذاشتم تو فر نوش جونتون اگر خمیر شل بود دوسه ق پودر نارگیل و بیشتر بریزید و عالی میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌 مواد لازم⬇️ آرد سفید 150گرم کره 95گرم شکر قهوه ای 65 تخم مرغ 1 عدد پودر قند 15 گرم بکینگ مودر ۱/۲ قاشق چایخوری کشمش به مقدار لازم کره ذوب شده رو با تخم مرغ دو دقیقه هم میزنیم میتونید با همزن برقی یا دستی کارکنید بعد پودر قند شکر قهوه ای و بکینگ رو می ریزیم ۴ دقیقه هم میزنیم ارد الک شده رو میریزیم با هم زن دستی مخلوط میکنیم تاخمیر یکدستی بہ دست بیا بعد مواد داخل قیف می ریزیم نوک قیف قیچی میکنیم داخل سینی فر کاغذ میندازیم وعمود پایپ میکنیم روشون کشمش که از قبل خیس کردیم با یه تکه شکلات میزاریم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا دورشون طلایی بشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥮 تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید 1.5 لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر کاکائو ۱ ق غ گردو خرد شده ۲ ق غ چیپس شکلاتی ۲ ق غ بیکینگ پودر ۲ ق چ وانیل نوک ق چ 🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.