eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 😍 با این خوشگل زیبایی سفره چند برابر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا سه سوته مجلسی😍 فقط تو نیم ساعت درستش کن مواد لازم : گوشت چرخ کرده ورقه لازانیا پیش پخت پیاز، قارچ، فلفل دلمه زردچوبه، پودر سیر فلفل سیاه، پاپریکا رب گوجه فرنگی پیاز متوسط پنیر پیتزا ‌
26.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🍰🍋 لیمویی مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق م نشاسته ذرت ۱ ق غ وانیل یا اسانس لیمو ۱ ق چ رنده پوست لیموترش ۱ ق چ روغن مایع ½ پیمانه آب لیموترش ۲ ق غ شیر ½ پیمانه شکر ¾ پ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با میگو و مواد لازم کره: ۲۰ گرم روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه میگو: ۲۵۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم خامه: ۲ قاشق غذاخوری شیر: نصف فنجان آب نصف لیمو تازه فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب. فوتوچینی هارو ۱۰ دقیقه داخل آبجوش و نمک بپزید تا کامل نرم بشه، بعد آبکش کنید. این پاستا رو تقدیم میکنم به همه شما دوستای خوبم. اگه به هر دلیلی میگو دوست ندارید، میتونید سینه مرغ رو به صورت مکعبی برش بدید و از اون استفاده کنید. تازه میتونید از اشکال دیگه ماکارونی هم استفاده کنید.
21.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه گوشت و بادمجان : ◗ بادمجان ◗ گوشت چرخکرده ◗ برنج ◗ نمک و فلفل ◗ زرچوبه ◗ رب گوجه ◗ گوجه ◗ ماست چکیده ◗ زعفران ◗ تخم مرغ ◗ زیره ◗ نمک ◗ گلاب ◗ دارچین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت هات داگ و یوفکا🌭😍😋 هم واسه مزه هاتون هم پیش غذاتون😍🌭
🤩آموزش سوهان توری توری کره  ۲۰ گرم زعفران خشک آسیاب شده  ۱/۴ ق چ عسل  ۱ ق س کنجد یا هر مغز دلخواه  ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ) شکر  ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) پودر هل  ۱/۴ ق چ آرد  سفید ۱ ق س خامه صبحانه  یک و نیم قاشق سوپخوری طرزتهیه روی کتری ظرفی بزارین  کره و پودرژعفرن و عسل رو بریزین کره وعسل که ذوب شد آرد،کنجد،،شکر،هل،وخامه رو اضاف کنید همه مواد که به خورد هم رفت وشل شد از روی بخارکتری بردارین و باقیف داخل سینی فر به اندازه فندق و فاصله خیلی زیاد پایپ کنید اگه توری نشد نصف قاشق کمتر خامه اضافه کنید 🔴 دمای فر 180 درجه به مدت ۵ تا ۸ دقیقه 🔴 از کاغذ روغنی نمیشه استفاده کرد یا باید ورق نسوز بزارین یا تابه تفلون یا چدن که بشه تو فر گذاشت من ورق نسوز استفاده کردم و بعدپخت ورق رو بلند کردم و سوهان رو جدا کردم 🔴 همینکه شروع به جوشیدن کرد و طلایی شد کافیه 🔴 اگر پخت سوهان کم باشه بعد از پخت ممکنه روهم که میزارین بهم بچسبن 🔴 از فر که بیرون میاد نرمه روش پودر پسته یا نارگیل میریزیم وقتی کمی خودش رو گرفت به آرومی از سینی خارج میکنیم 🔴 غلظت مواد برای داشتن سوهان های یک اندازه خیلی مهمه اول یکی دوتارو بزارین تو فر اگر غلظت مناسب بود بقیه رو هم پایپ کنین و‌تو فر بزارین 🔴 اگر سوهان ها خیلی شکل نامنظمی داشت مایه شل هست و باید کمی آرد اضافه کنین 🔴 اگر پهن و حالت توری نشد یعنی مواد سفته و باید کمی خامه اضافه کنین