eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 اگر ریزش مژه دارید روغن شترمرغ استفاده کنید ... درمانی عالی برای مژه های شماست گفته می‌شود روغن شترمرغ سبب رشد بهتر و بلند و ضخیم شدن مژه ها می‌گردد. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتلت سوسیس😍😍 مواد لازم👇👇 سیب زمینی ۳ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط فلفل دلمه‌ای یک چهارم یک عدد سوسیس هات داگ یک عدد پنیر پیتزا به دلخواه مقداری ادویه کاری زردچوبه فلفل قرمز پودر پاپریکا پودر سیر و نمک به میزان لازم طرز تهیه👇👇 ابتدا به ترتیب سیب زمینی پیاز ،فلفل دلمه‌ای و سوسیس را رنده می‌کنیم سپس ادویه‌ها و پنیر پیتزا را اضافه کرده و در آخر یک قاشق آرد اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم تا یکدست شود نیم ساعت استراحت داده وبعددر روغن داغ سرخ کرده و نوش جان😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادی که لازم داریم 👇 تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ پیمانه وانیل : ۱/۲ ق‌چ شیر یا ماست : ۱ پیمانه روغن : ۱/۲ پیمانه آرد قنادی : ۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری در فر از قبل گرم شده بمدت ۵۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه در فربرقی با دمای ۱۳۰درجه بمدت ۳۰ دقیقه در فنجان هم میتونید بریزیددرفردستی روی گاز درست کنید.(داخل قابلمه چیده دم کنی بزنید بمدت ۵۰ دقیقه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ…..۲عدد کوچک سیب زمینی….۲عدد متوسط پیاز…..۲عدد نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز تخم مرغ…..۲عدد شیر….نصف لیوان نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا پنیر پیتزا ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید. پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید. برای درست کردن سس؛ تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا دمپختی با سس خامه ای ایرانی 🥳🌱
(استان کرمان) موجور کدو موجور کدو یکی از بهترین و اصیل ترین غذاهای محلی کرمان با دستور پخت آسان است. موجور کادو یکی از غذاهای سالم و خوش طعم کرمان است که علاوه بر آسان بودن تهیه، از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک ماش مواد لازم: ماش يك پيمانه سيب زميني🥔 ٢عدد متوسط آب دوليوان پياز🧅 يك عدد بزرگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ~❤️مواد لازم : مرغ پخته ۱۵۰گرم  نخود ۵۰ گرم  سیب زمینی ۲عدد متوسط  پیاز ۱عدد  رب گوجه ۲قاشق غذاخوری  زردچوبه ۱قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری برای تزئین فلفل شیرین و کنجد روغن نمک و آب
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم‌ میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپاشید روی اونها و با چای سرو کنید .. 😋😊 🥐🥯 آرد سفید ۳۰۰ گرم خمیر مایه فوری ۶ گرم شکر ۴۰ گرم کره ۵۰ گرم نمک ۵ گرم آب ۱۳۰ گرم کره برای رومال خمیر ۵۰ گرم ادامه پست بعدی👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم‌ میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپا
🍴 آرد ، نمک ، شکر ، خمیر مایه رو مخلوط کنید ، اگر از سلامت خمیر مایه تون مطمئن نیستید ، قبلش با یک ق مرباخوری شکر و نصف لیوان آب عمل بیارید . آرد رو هم یکبار الک کنید . مواد آرد رو مخلوط کنید و آب رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه ، پنج دقیقه آخر ۵۰ گرم کره رو کم کم به خمیرتون اضافه کنید و دوباره ورز بدین . با دست حدود یک ربع ورز بدین و با دستگاه ۸ الی ۱۰ دقیقه کافیه ، خوب که خمیر یکدست و لطیف شد روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و بزارید ۴۵ دقیقه توی دمای محیط استراحت کنه . بعد پف خمیر رو بگیرین و گرد کنید و به شکل مستطیل با ضخامت نیم سانتی متر با وردنه باز کنید ، و ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده رو روی خمیر بمالید . سپس با چاقوی تیز یا کاتر پیتزا ، خمیر رو به صورت نوار های ۲ سانتی متری برش بدین . هر یک از نوارها رو رول کنید ، هم میتونید توی سینی فر با فاصله بچینید و هم توی قالب کاپ کیک کاغذ گذاشته و رول ها رو درون کاغذ بزارید . روی رول ها رو با سلفون بپوشانید و مجددا ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمش دو برابر شه . و بعد درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید تا طلایی بشن . وقتی خنک شدن روی رول ها رو پودر قند بپاشید . حتما یک ظرف آب گرم کوچک کف فر قرار بدین . نوش جان 🥰😋
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشت اصیل ایرانی😍😍 چی لازم داری : گوشت گردن با دنبه  ۳۵۰ گرم گوجه ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۱عدد لیمو عمانی ۲عدد لوبیا سفید نصف پیمانه نخود نصف پیمانه رب گوجه فرنگی ۲ قاشق  غذاخوری سیر چند حبه دونه های غوره به دلخواه ادویه ها: دارچین و زردچوبه و پودر سیر  و فلفل سیاه ‌نمک به میزان لازم زمان پخت بین ۳ تا ۴ ساعت ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش_غذا اول از همه یک ظرف گود انتخاب میکنیم و کف ظرف سلفون یا پلاستیک فریزر ک با قیچی گوشه هاش رو بریدیم و بغل هاشو آزاد کردیم رو میزاریم. بعد رول ژامبونمون رو کف ظرف و دیوارهای ظرف میچینیم و یکم بهم فشرده و نزدیک میکنیم ک الویه از درزش خارج نشه. بعد توی ظرف رو با الویه پر میکنیم و ب مدت ۲_۳ ساعت توی یخچال میزاریم تا الویه و رول ها فیکس بشن. بعد توی ظرف برمیگردونیم و تزیین میکنیم.
😋 ▫️یک کیلو سیب زمینی ▫️دو عدد زرده تخم مرغ ▫️پنیر پارمسان (به دلخواه) ▫️دو عدد تخم مرغ کامل ▫️آرد سوخاری ▫️نمک ،فلفل ،زردچوبه به میزان لازم 🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست خوب آبپز کرده بعد پوست کنده با گوشتکوب له می کنیم اجازه می دهیم خنک شود حالا ادویه نمک و پنیر پارمسان (دلخواه) و دو عدد زرده تخم مرغ را افزوده خوب مخلوط می کنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته در دست به شکل استوانه در آورده اول در مخلوط دو تخم مرغ کامل که هم زده ایم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و سپس سرخ می کنیم . بهتر است ظرف گود کوچکی برای سرخ کردن استفاده کنید تا سیگارتهای سیب زمینی در روغن غوطه ور شده و هر طرفشان یکسان سرخ شود. نوش جان❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط یک کیلو پیاز کوچک🧅 فلفل سیاه ،زیره ، نمک ،آویشن🧂 رب فلفل قرمز ۴_۳قاشق غذا خوری سس انار(رقیق تر از رب انار) نصف لیوان آب گوجه فرنگی🍅 و فلفل سبز 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 طرز تهیه پوست پیازها🧅رو بکنید بشورید یک لایه از پوستش بماند بهتر میشود گوشت چرخ کرده را با ادویه جات ،رب فلفل قرمزخوب ورز بدین با دست تکه های کوچک بردارید گرد کنید داخل پیازهایی که طولی برش دادین بزارین داخل ظرف فر بچینید و روی پیازها یک لیوان آب ، کمی روغن زیتون🍾 بریزید و داخل فر بذارید بعد از نیم ساعت داخل نصف لیوان آب ۴_۳ قاشق غذاخوری سس انار بریزید و روی کباب پیازی بریزید دوباره داخل فر بزارید یک ساعت بعد حاضر است نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خاگینه_ماست_قاشقی
تخم مرغ دو عدد ماست شیرین سفت 2 قاشق غذاخوری سرپر نمک 1 پینچ آرد (من آرد قنادی استفاده کردم) 3 قاشق غذاخوری کاملا سرپر بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری زعفران کمی مواد لازم برای تهیه شربت * شکر: یک پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی 250 میلی لیتری) * آب: یک پیمانه سرخالی * زعفران: مقداری * گلاب: کمی(اگر خیلی غلیظ است چند قطره کافیست) طرز تهیه شربت ابتدا شکر، آب را درون ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آب حل شده و به جوش آید. محلول زعفران و گلاب را به آن اضافه میکنیم، چند غل که زد و از رقیقی درآمد زیر حرارت را خاموش می کنیم. شهد نبایستی خیلی غلیظ باشد چون در آن صورت خاگینه آن را زیاد جذب نخواهد کرد. اکنون اجازه می دهیم شهد کاملا خنک شود طرز تهیه خاگینه تخم مرغ ها و یک پینچ نمک را درون کاسه ای شکسته و با همزن (من از نوع دستی استفاده کردم) یا چنگال کاملاً‌ هم میزنیم تا کرم‌ رنگ و روشن شود. ماست، بکینگ پودر و زعفران را به مواد افزوده و مجدداً با همزن یا چنگال هم می زنیم. حالا دو الی سه قاشق غذاخوری سرپر آرد را به به مواد اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل تابه میریزیم تا گرم شود ولی زیاد داغ نشود تا خاگینه ها ته نگیرند. از مواد با قاشق داخل روغن میریزیم و در صورت نیاز نوک قاشق را درون مواد ریخته شده کمی تکان می دهیم تا فرم دلخواه به خود بگیرد. مواد که خود را گرفت و طلایی شد خاگینه را بر می گردانیم خاگینه را بعد از برداشتن از درون تابه درون شربت خنک می اندازیم تا چند دقیقه ای بماند. بعد درون ظرفی می چینیم.