eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز_تهيه_مزه_دار_كردن_ماهی من هميشه قبل از اينكه ماهي رو سرخ كنم با يه بوته سير رنده شده يا كوبيده شده با نمك به مدت نيم ساعت آغشته ميكنم تا طعم بگيره و سير هم بوي ماهي رو بگيره و چون ماهي طبع سردي داره با سير مخلوط ميكنم وسير گرم هست طبع سرد ماهي رو عوض ميكنه بعد آردي كه براي ماهي استفاده ميكنم هميشه خودم درست ميكنم و در يك شيشه آماده در يخچال دارم تركيبات آرد آرد سفيد + زردچوبه +ادويه كاري ( يا ادويه مخصوص ماهي ، گرام ماسالا) + پودرسير +پودر پياز + پودر پاپريكا + فلفل قرمز +فلفل سياه همه رو با هم مخلوط ميكنيم وماهي رو به اين آرد آغشته ميكنيم و بعد در روغن داغ سرخ ميكنيم براي درست كردن آرد ماهي من هميشه از يك بسته آرد ٥٠٠ گرمي استفاده ميكنم . .براي نيم كيلو آرد ( يك بسته ٥٠٠ گرمي ) سه ق غ سر پر زرد چوبه و ادويه كاري، پودر سير دو ق غ و بقيه هر كدوم يك ق غ همه رو با هم مخلوط ميكنم( كم و زياد بودن هر كدوم از ادويه ها بستگي به ذائقه شما دارد ) shirini71❤️
سلام دوستان🌹 امیدوارم حال دلتون خوب باشه🌹 این مدلی صبحانه عالیه😋 نان لواش یا نان پیتا ۲ عدد ۳ عدد تخم مرغ یک کاسه پنیر پیتزا فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن جعفری خورد شده کره ۲۰ گرم داخل تابه رو چرب میکنیم و نان لواش یا پیتارو قابلمه میذاریم روش و دورش رو برش میدیم تا گرد شه و کف تابه میندازیم بعد تخم مرغ و پنیر پیتزا و فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن و جعفری میریزیم و هم میزنیم و یک نان لواش یا پیتا که دایره ای برش دادیم و گذاشته و در تابه رو میذاریم تا بپزه و کره میزنیم و وقتی یکطرف پخت برمیگردونیم تا طرف دیگه بپزه و اون طرف هم کره میزنیم ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
ماست ٣ ق غ،آرد ٣ ق غ آب سرد ٢ق غ،بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ،فلفل سیاه و پودر سیر یک ق چ آرد سوخاری،من از پودر سوخاري تركيبي مارك برتر استفاده كردم  فيله يا سينه مرغ،دو ق چ نمک یک ق چ فلفل سیاه،یک ق چ پودر سير پودر پاپريكا مقداري (قابل حذف و جايگزين با فلفل قرمز) ابتدا مرغ رو به قطعات كوچك برش مي زنيم نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پاپريكا را بهش مي زنيم و خوب مخلوط میکنیم روي ظرف را مي پوشانيم و نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت مي دهيم تا مزه دار شود . حالا در ظرفی جداگانه اي ماست رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم سه چهار دقیقه می زاریم بماند تا حالا پفکی پیدا بكند آردو بعد نمک و فلفل و پودر سير را اضافه مي كنيم. در آخر هم دو سه قاشق آب رو اضافه میکنیم تا خميري به سفتي ماست سون بدست بياييد . هر تکه مرغ را به خمير آغشته مي كنيم و بعد در پودر سوخاري مي زنيم و در روغن داغ سرخ مي كنيم . در اين روش پودر سوخاري اصلا از مرغ جدا نميشود و بسيار ترد و خوشمزه مي شود . نوش جان😋😋 @shirini71
برنج را حذف نکنید هـيچ گاه برای لاغر شدن برنج را کاملا حذف نکنید از خواص برنج میتوان به: 👈منبع عالی انرژی 👈پیشگیری از آلزایمر 👈مراقبت پوستی 👈تنظیم فشار خون اشاره کرد shirini71❤️
‍ ❤️❤️❤️ الان فصل خرمالو هست. برای همین یه دستور کیک خرمالو براتون میزارم که اگه عاشق خرمالو هستید کیکش رو هم درست کنید و همراه خانواده لذت ببرید. 🍴مواد لازم: روغن مایع 1 پیمانه شکر 300 گرم معادل یک ونیم پیمانه تخم مرغ 3 عدد آرد 300 گرم معادل دو پیمانه جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری نمک ¼ قاشق چای خوری بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری خرمالوی پوست گرفته و پوره شده 1 پیمانه گردوی خرد شده 40 گرم 🍴طرز تهیه: روغن مايع و شكر راچنددقیقه بزنیدبعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنیدهم بزنيد تا پف كند و سفيد شود. آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود. سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد. (دستور از خانم گلریز کاوه مجله هنر آشپزی) 🔴من جوش شیرین نزدم به جاش نصف ق چ بیکینگ پودر اضافه تر ریختم 🔴گردو هم نداشتم نزدم😉
خرمالو رسيده ٤ عدد متوسط شير نصف ليوان بستني وانيلي نصف ليوان خامه صبحانه ٢ ق غ پودر ژلاتين ١ ق س پر شكر ٢ تا٣ ق وانيل مقدار كمي پوست خرمالو را گرفته و مغز آن را داخل ميكسر ريخته تا پوره شود ژلاتين را با ١/٤ فنجان آب بن ماري كنيد شير و شكر و وانيل را روي حرارت گذاشته تا فقط ولرم بشه ژلاتين رو ب شير اضافه كنيد و بعد بستني و پوره خرمالو و خامه مايه رو داخل قالبي که با آب مرطوب كرديم و چند دقيقه داخل فريزر گذاشتم ريخته و ب مدت دو سه ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا خودشو بگيره سفت بشه نكته : ميزان شكرو ميتونيد بسته به خرمالو کم یا اضافه كنيد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😍shirini71❤️
آش پشت پا یکی از اعضا خوب کانال برای همسرشون از دستور کانال احسنت کدبانو😋😋😋😋👍👍👍
  خمير هزارلا 1بسته،خامه شيرين قنادى 500 گرم ،پودرقند به مقدارلازم براى تزئين طرزتهيه: خمير هزارلا رو از لوازم قنادى فروشيا مى تونيد تهيه كنيد. بايد از فريزر شب قبل داخل يخچال قراربديد. از بسته خارج كرده و به قسمت هاى مساوى به شكل مربع يا مستطيل يا گرد كاتر و برش مى زنيد. داخل سينى فر كاغذ روغنى انداخته و شيرينى ها رو قرارميديم و روى خمير ها رو با چنگال چندتا سوراخ مى زنيم داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180درجه به مدت 20الى30دقيقه بپزيد كه برشته بشه. بعد اجازه بديد خنك كه شد خامه رو فرم بديد و روى شيرينى خامه بزنيد و يه لايه شيرينى بذاريد و دوباره خامه و شيرينى تا هر چند رديف كه دوست داشتيد مى تونيد ادامه بديد. وكمى از شيرينى رو خردش كنيد براى تزئين رووش در آخر كمى پودر قند روى شيرينى ها الك مى كنيم.  shirini71❤️