#مربا_سیب
یک کیلو سیب رو پوست و هسته بگیرید به شکل دلخواه اسلایس کنید و داخل ظرفی از آب و سرکه سفید بریزین دو ساعت استراحت بدین.مقدار آب به اندازه ای ک روی سیبهارو بگیره و سرکه نصف لیوان.
حالا هشتصد گرم شکر و دو لیوان آب رو قوام بیارین و سیبهارو آبکش کنید و به شهد اضافه کنید.
اجازه بدین با حرارت ملایم بپزه.
زمان پخت به اندازه برشهاتون بستگی داره.برشها هرچی بزرگتر باشه زمان پخت بیشتره.
میتونین برای عطر مربا هل یا چوب دارچین اضافه کنید و یا زعفران آب کرده برای خوشرنگ شدن که من فقط زعفران زدم.اگ دوستدارین مرباتون خوشرنگ بشه حین پخت درب قابلمه رو بگذارین.بعد از پخت اجازه بدین مربا تو قابلمه کاملا سرد بشه بعد داخل شیشه بریزین
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا یه قاشق آبلیمو انتهای پخت اضافه کنید.
به همین راحتی و خوشمزگی
@shirini71
#مربا_سیب_رنده_شده🍎🍏
این مقدار مواد، یک شیشه ی بزرگ مربا به شما میدهد ( حداقل یک کیلو)
.
نیم کیلو سیب خورده نشده ی یخچال را خوب شسته و پوست میگیریم😃 ( ترجیحا سیب زرد یا قرمزی که اصلا پنبه ای نباشد)
هسته ها و قسمت های اضافه را جدا کرده و چند تکه میکنیم تا راحت رنده ی ریز شود ( در طول رنده کردن سیاه میشود اما نگران نباشید)
داخل قابلمه ریخته و یک لیوان آب سرد (۳۰۰میلی لیتر) اضافه میکنیم ، پوست یک عدد لیموترش را رنده کرده و به همراه دو قاشق غذاخوری ابلیموترش تازه به مخلوط اضافه میکنیم
نیم کیلو شکر افزوده و دوباره یک لیوان اب می افزاییم(۳۰۰ میلی لیتر) اگر سیب ترش بود مقدار بیشتری شکر بریزید( تا۸۰۰گرم )
با قاشق چوبی یک دقیقه روی حرارت زیاد مواد را هم زده و سپس حرارت را ملایم و درب را میپوشانیم
برای این مقدار مواد حداقل ۲-۳ ساعت یا بیشتر زمان لازم است تا مربا بپزد و جا بیفتد(حرارت را خیلی زیاد نکنید)
بعد از اینکه مربا جا افتاد و تمام تکه های سیب پخته شدند ( غلظت مانند ویدیو ) حالا نصف قاشق چایخوری سرخالی ( نه بیشتر چون تلخ میشود) وانیل افزوده و از روی حرارت برمیداریم
به همین سادگی و خوشمزگی😋
👌 نکته
۱/ برای تست مقداری مربا را داخل کاسه ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود و غلظت را چک کنید
۲/ به جای رنده پوست لیمو میتوان از پوست پرتقال استفاده کرد
۳/ از قاشق فلزی استفاده نکنید
۴/ مربا را در یخچال نگهدارید تا کپک نزد
🔴اگر به همین مربا دو قاشق پودر ژلاتین حل شده اضافه کنید میشه مارمالاد
#آش_کوفته_ریزه
مواد لازم :
عدس پخته ۱ و ۱/۲ پیمانه
هویج ریز خرد شده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رشته اش ریز خرد شده نصف بسته
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
برنج نیم دانه خیس شده ۵ ق س ارد ۱ ق س
نمک و فلفل به مقدار کافی
اب گوشت ۴ پیمانه
ماست پر چرب ۱ کیلو
تخم مرغ ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
طرز تهیه :
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید اب گوشت ، عدس پخته ، هویج ریز خرد شده نمک و فلفل و مقداری اب جوشیده اضافه کنید بعد از جوش امدن حرارت را کم کنید
به گوشت چرخ شده نمک و فلفل و پیاز رنده شده و برنج نیم دانه خیس شده و یک ق س ارد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد چسبندگی پیدا کند
از مواد کوفته ریزه هایی به اندازه مغز فندق درست کنید و در ارد بغلطانید و به اش در حال جوش اضافه کنید ، هنگامی که کوفته ریزه ها نیم پز شدند ( ۱۵ دقیقه) به اب اش توجه کنید اگر کم بود مقداری اب جوش اضافه کنید و بعد رشته اش را اضافه کرده و اش را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند ، تا جا افتادن اش به پخت ادامه دهید
تخم مرغ و سیر را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود
شعله را خاموش کنید و مخلوط ماست را به اش در حال هم زدن اضافه کنید
اش را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز سرخ شده و تلخون داغ و فلفل داغ تزیین کنید
تهیه رشته:
تخم مرغ یک عدد
اب یک چهارم پیمانه
نمک ۱ ق چ
ارد به مقدار کافی
طرز تهیه : دو پیمانه ارد در ظرف مناسب بریزید و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید و کم کم اب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست اید( اگر ارد نیاز بود اضافه کنید )
خمیر را یک ساعت استراحت دهید
از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته روی سطح ارد پاشی شده با کمک وردنه به ضخامت سه میلیمتر باز کنید و برش های نگینی یا رشته ای بزنید
از این رشته می توانید داخل اش استفاده کنید
اگر از این رشته برای اش استفاده می کنید نیازی نیست خشک شود بعد از برش زدن داخل اش بریزید
@shirini71
#خوراک_لوبیاسبز
🔴هم با #نون هم #برنج میشه خورد
مرغ ویا گوشت نیم کیلو.
هویج 3 عدد
پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
قارچ 200 گرم
لوبیا سبز کمی تفت داده شده نیم کیلو
طرزتهیه
پیاز رو کمی سرخ می کنیم.گوشت مرغ رو اضافه می کنیم کمی نمک و زرد چوبه و فلفل می زنیم .کمی سرخش می کنیم.هویج رو می ریزیم کمی تفت می دیم و لوبیا سبز تفت داده رو اضافه میکنیم قارچ خرد شده رو می ریزیم .کمی رب گوجه می ریزیم و کمی تفت می دیم.در نهایت حدود 2 تا 2/5 لیوان آب می ریزیم.تا جوش بیاد.بعد شعله رو کم می کنیم تا خوراک ما جا بیافته. بعد از جا افتادن آب لیمو تازه بهش می زنیم.
@shirini71
شیرینی شانه ای
مواد لازم:
کره ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
ایرمیک ۱ قاشق غذا خوری
ماست ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۴قاشق غذا خوری
پودرقند ۲ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۲۵۰ گرم
بادام برای تزیین و یکعدد شانه تمیز
مواد میانی شیرینی:
گردو پودر نارگیل پودرهل
شربت برای روی شیرینی
طرز تهیه :
اول پودر قند با کره و زرده تخم مرغ و وانیل را ریخته هم میزنیم در حد کرم رنگ شدن.بعد ماست وشیر را اضافه میکنیم در حد قاطی شدن میزنیم و بقیه مواد رو اضافه و هم میزنیم.ایرمیک و نارگیل و آرد را کم کم اضافه میکنیم و بکینگ پودر و هل را اضافه میکنیم .خمیر نیاز به استراحت ندارد . از خمیر به اندازه یه گلوله متوسط برداشته روی شانه پهن میکنیم از مواد میانی وسط شیرینی ریخته لبه های خمیر را بهم میچسبانیمو از روی شانه برداشته دو سر خمیر را بهم میچسبانیم و بادام روی آن گذاشته و سفیده تخم مرغ را روی شیرینی می مالیم و داخل فر از قبل گرم شده گذاشته و میپزیم .درجه فر ۲۰۰ .
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# پاستیل
ژله به رنگ دلخواه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱_۲ق غذا
آب سرد نصف پیمانه
گلوکز مایع ۲ق غذا
طرز تهیه:
همه مواد بالا رو توی ظرفی ریخته و به روش بن ماری یعنی روی کتری بخار آب قرار داده تا تمام ژلاتین حل شده و مایع شفافی بدست بیاد سپس توی قالب شکلات که کمی چرب شده ریخته و برای ۱ ساعت توی یخچال بزارین.سپس از قالب در بیارین و نوش جان کنید
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نوقای گردویی🍣
✍مواد لازم
شکر ٣٧٥ گرم
گلوکز ٢٥٠ گرم
آب ١٥٠میلی لیتر
گردوی خرد شده ٣٠٠ گرم
سفیده تخم مرغ ٥ عدد
وانیل ١/٤ قاشق چای خوری
نان میکادو به میزان لازم
🍜طرز تهیه
شکر و آب را مخلوط کنین و روی حرارت بزارين تا جوش بياد حالا گلوکز رو اضافه كنين
وقتي که شربت غلیظ شد،چند قطره ازش داخل آب بریزین زمانی که گلوله شد آماده است
يعني دقيقا زماني كه درجه حرارت به ١٣٠ درجه برسه
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید بشه و فرم بگیره حالا شربت را از روی حرارت بردارین و کم کم در زمان هم زدن تخم مرغ ها به اون اضافه كنين
در آخر گردو را به مواد اضافه کنین
ته قالبتون يه كيسه فريزر پهن كنين و يه لايه نان ميكادو را داخل سینی بزارين و روی آن مایه نوقا را بریزین
بزارين كه كاملا خنك بشه بعد برش بزنين
ميتونين دوباره براي روشم از نون ميكادو استفاده كنين
اين مواد تعداد زيادي نوقا بهتون ميده پس ميتونين ميزان مواد رو نصف كنين
بهتر واسه تهيه اش از يه دماسنج استفاده كنين
نكته اصلي اين شيريني فقط درست كردن شيرش هست
شربت رو هم داغ داغ و آروم آروم به سفيده در حال همزدن اضافه كنيد.
#نوقای_گردویی🍪
@shirini71
#گز_آردی
#شکلات
#تنقلات
پسته 50گرم
شکر نصف پیمانه
گلاب ربع پیمانه
گلوکز ربع پیمانه( جایگزین گلوکز ,عسل)
سفیده_تخم_مرغ 1عدد
آرد مقداری
سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که با برگرداندن ظرف نیزه.
گلاب و شکر رو روی حرارت متوسط باهم مخلوط کنید .اجازه بدین تا به جوش بیاد
بعد گلوکز رو اضافه کنید و حدود 5دقیقه بهم بزنید تا ترکیب بشن.
یک قاشق از مواد رو داخل سفیده بریزین تا هم دما بشه.
سپس با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
وقتی غلیظ شد پسته رو اضافه کنید.
15دقیقه صبر کنید تا خنک بشه.
یک قاشق از مواد رو داخل آرد بغلطونید و شکل بدین
بعد داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شکر_پنیر_گردویی
#شکلات
#آبنبات
مواد لازم
شیرکم چرب ،پاستوریزه ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
پودر حل. ۱/۴ قاشق چایخوری
گردو نگینی خرد شده. ۱/۴ لیوان
طرز تهیه
ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شود و جوش بیاید شعله را کم کرده و اجازه میدهیم تا آبنبات به قوام بیاد
باید مراقب باشید چون مواد سر میرود وقتی به قوام آمد برای اینکه مطمئن شوید آبنبات آماده است داخل یک کاسه چند قالب یخ بریزید و کمی آب تا کاملا سرد شود یک قاشق از مواد را داخل آب سرد بریزید ودر دستتان گلوله کنید اگر کاملا سفت شد زمان گرفتن آبنبات است اگر نرم بود زود است و باید هنوز بجوشد .
زمانی که مواد به قوام آمد پودر حل و گردو را اضافه میکنیم داخل سینی را کمی چرب میکنیم و مواد را سریع در سینی میریزیم و می گذاریم تا خنک شود بعد خرد میکنیم .
نوش جان
نکته: ۱-اگر دوست دارید آبنبات پر رنگتر شود میتوانید کمی کاکائو بریزید
۲-میتوانید وقتی شیر جوش آمد شعله را کم کنید وقتی ۲/۳ شیر تبخیر شد بعد شکر را اضافه کنید .
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006