#ترشی_لبو_گل_کلم
لبو یک کیلو
گل کلم کوچک یک عدد
سرکه به میزان لازم
نمک یک و نیم قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذا خوری
(توی دستور ترکیه ای چند حبه سیر و چند ورق لیمو ترش هم داشت که من نریختم )
اول لبو ها رو پختم ،فقط حواستون باشه زیاد نرم نشه بعد از اون گل کلم ها رو که شسته و خرد کرده بودم داخل آب در حال جوش انداختم و فقط ۲ دقیقه گذاشتم موند و فوری از آب جوش خارج کردم و توی یه ظرف آب سرد ریختم تا پختش متوقف بشه،بعد گل کلم ها رو روی یه دستمال تمیز پهن کردم و گذاشتم آبش گرفته بشه بعد لبو ها رو حلقه حلقه کردم و با تیغه دالبری برش زدم و داخل شیشه تمیز ریختم و بعد گل کلم ها رو اضافه کردم و بعد نمک و شکر و سرکه رو ریختم ،(اگه دوست داشتین چند تا برگ نعنا هم داخل شیشه بیندازین )در آخر در شیشه رو محکم بستم و داخل یخچال گذاشتم . بین ده تا پانزده روز زمان میبره تا ترشیتون آماده خوردن بشه😋😋😋 من واسه همه ترشیهام همیشه سرکه خانگی استفاده میکنم ولی واسه این ترشی به خاطر اینکه به همین خوشرنگی بمونه از سرکه صنعتی استفاده کردم
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_شصت_و_هفتم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :دو عدد میوه فصل
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
#اگر_صبحها_بیانرژی_هستيد
🔘✍مخلوط1ق.غ خاكشير،نصف ليوان آبجوش،1ق.غ عسل
🔘✍مناسب تمام مزاجها، بخصوص برای افرادی كه شكمشان سخت كار ميکند
❗️⚜نوشیدن این شربت⇦سلامت كلی بدن⚜❗️
کاهش وزن با ماساژ دور ناف❣
💢روزانه مدت ۱۰ دقیقه به صورت دایره وار اطراف ناف را ماساژ دهید این روش موجب آب شدن چربی های شکم و پهلو می شود😋
#کیک_شیفون_پرتقالی🎂🍰🧁🍊🍊
🔴🔴🔴این کیک مناسب خامه کشی هست,به تنهایی ,بدون خامه هم میشه استفاده کرد
تخم مرغ 6 عدد
آرد 2 و 1/4 پیمانه
شکر 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 2ق چ
نمک ا پنس
رنده پوست پرتقال 1 ق غ
روغن مایع 1/2 پیمانه
آب پرتقال 3/4 پیمانه
وانیل مقداری
زرده و سفیده را جدا میکنیم.
دوسوم شکر با زرده مخلوط و هم میزنیم.
رنده پوست پرتقال ووانیل اضافه با همزن میزنیم.
مابقی شکر با سفیده زده تا فرم بگیره.
روغن و آب پرتقال را به زرده اضافه میکنیم.
آرد ونمک و بیکینگ پودر مخلوط و الک کرده به مواد اضافه میکنیم.
در آخر سفیده را به آرامی و با حرکت دورانی اضافه و مخلوط میکنیم.
فر 180درجه به مدت 50 دقیقه.
برای سس پرتغال هم من نصف لیوان آب پرتغال و یک چهارم لیوان شکر و یک ق غ نشاسته رو خوب مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا با غلظت فرنی برسه😊
@shirini71
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#دستورژله_رنگین_کمان🌸🌸🌸
مواد لازم:
ژله با رنگ ها و طعم های مختلف 6 بسته
شیر یا بستنی ساده 4 لیوان
🌺 طرز تهیه:
برای آماده کردن هر بسته ژله به این صورت عمل کنید که نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1/2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید.
ژله را داخل قالب بریزید و حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد ( دقت کنید ژله سفت نشود ، فقط تا حدی که بسته شود کافیست ).
نصف باقی مانده پودر ژله را با 1/2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد با 1/2 لیوان بستنی یا شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
پس از اینکه ژله داخل فریزر کمی خودش را گرفت و کم کم ژله حل شده با بستنی را روی ان بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و به همین صورت تمام بسته ها را اماده کنید و لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بگذارید.
پس از اینکه لایه اخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید ( داخل فریزر نگذارید ) تا خودش را بگیرد ، برای خارج کردن ژله قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید و سرو کنید.
🌺 نکته: در زمان اضافه کردن لایه ها دقت کنید که لایه زیری بسته شده باشد ، با دقت و به ارامی لایه بعدی را اضافه کنید تا لایه ها باهم ترکیب نشوند ؛ میتوانید از لایه ها با رنگ ها بیشتری نیز استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای ریختن مواد داخل قالب بزرگ انها را داخل بستنی خوری یا لیوان اماده و سرو کنید.
@shirini71
#انار_پلو_خوشمزه
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوریکشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا :
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
☕️❦┅ @shirini71
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
عضو شو رایگان یاد بگیر👆🏻👆🏻