eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشت سیر واویج گیلانی 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😁 برگ سیر تازه وسبز نیم کیلو تخم مرغ دو عدد آب نارنج تازه بمیزان لازم رب گوجه فرنگی یک قاشق نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم برگ سیر شستم و خورد کردم به نصف فنجون آب گذاشتم کاملا پخت وقتی آبش کاملا کشیده شد با روغن سرخ کردم و یک قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کردم بعدا آب نارنج آضافه کردم با نمک و فلفل و آخر سر تخم مرغ روش شکستم درش گذاشتم تا تخم مرغها بپزنند مزه ش عالیه @shirini71
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم @shirini71
طرز تهيه : یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید . @shirini71
‍ ‍ موادلازم 👇👇 1 _ زنجبیل تازه،پوست کنده وبا رنده خیلی ریز رنده شده 200گ 2 _پودر نشاسته گندم (گل ) 3 ق غ 3 - پودر ژلاتین 4 ق غ 4 _ شکر 1 لیوان دسته دار معمولی فرانسوی ( در صورت تمایل میتوانید 1/2 لیوان شکر و1/2 لیوان عسل استفاده کنید). طرز تهیه :👇👇 1 _ درقابلمه ای کوچک زنجبیل را با 1 لیوان آب بگذارید تا کاملا بپزد وبعد ازاینکه مطمئن شدید کاملا زنجبیل ها پخته شدند آنرا میکسش کنید (من اینکار را با گوشت کوب برقی انجام دادم ).وبعد از صافی خیلی ریز رد کنید وتفاله های آنرا بگیرید وبیرون بریزید. 2_وبعد پودر نشاسته را اضافه کنید وباهمزن دستی بزنید تا پودر نشاسته گلوله نشود وبعد پودر ژلاتین +شکر را اضافه کنید وروی حرارت ملایم قرار دهید ومرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. 3_ یک قالب مستطیل دیواره کوتاه به ابعاد 20×13 را درنظر بگیرید وبعد کف ودیواره آنرا کمی چرب کنید یا کمی آب بپاشید وبعد یک کیسه فریزر داخل قالب بیندازید بطوریکه کف ودیواره ها رابپوشاند (نیازی نیست روی کیسه فریزر را چرب کنید). 4 _ حالا مواد کاملا غلیظ شده را سریعا بطور یکنواخت داخل قالب بریزید واجازه دهید تا کاملا خنک شود وبعد ازشب تا صبح دریخچال قرار دهید تا کاملا ببندد وسفت شود. 5 _ حالا نایلون را از قالب جدا کنید وبا قیچی ازعرض بصورت نوارهای 1 یا 1/5 سانتی برش دهید وبعد نوارها را بصورت حبه قندها ی کوچک در آورید .وبرای اینکه چسبندگی پاستیلها ازبین برود درمقدار کمی آرد بغلتانید و آرد اضافی را بگیرید . ودر ظرف مورد نظر بریزید وبا چای میل کنید . @shirini71
😍😋 مواد لازم : خمیر مایه : 1 قاشق سوپخوری کره : یک چهارم پیمانه شیر : 1 و یک چهارم پیمانه پوره کدو حلوایی : 1 پیمانه شکر : یک سوم پیمانه تخم مرغ : 1 عدد آرد : 8 لیوان مواد میانی : پودرگردو : یک چهارم پیمانه شکر : یک چهارم پیمانه کره : 2 قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد : برای رومال کشمش ودارچین یا خرما : برای مغز نان طرز تهیه : نیمی از آب یا شیرگرم شده با دمای 40 درجه ، شکر وخمیر مایه رامخلوط کرده تاعمل بیاد، ما بقی شیر، پوره کدوحلوایی ، روغن مایع ، تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده ، سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه می کنیم ، تا جایی که به دست نچسبد و بعد خمیر را ورز می دهیم . سپس یک ساعت به خمیر استراحت میدهیم تاجایی که حجم خمیر دو برابر شود ، گردو وشکر و کره را با هم روی حرارت مخلوط کرده و بعد از اینکه پف خمیر رابا دست گرفتیم از خمیر کمی برداشته و با وردنه بازکرده و از مواد میانی گردو و کره و شکر داخل خمیر ریخته و به شکل دلخواه میپیچیم ، سپس درسینی چرب شده قرار میدهیم. به مدت 10دقیقه استراحت میدهیم و بعد از استراحت دوم ، روی خمیر زرده تخم مرغ و زعفران کنجد میکشیم و در فر از پیش گرم شده و داغ با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا جایی که زیر نان طلایی بشود. @shirini71
نشاسته گل یک لیوان آب سرد 4لیوان دوشاب یا شیره انگور 1/5لیوان گلاب یا عرق بادرنجبو نصف لیوان نشاسته + آب سرد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست و روان شود. شیره ی انگور را اضافه کرده و روی شعله ی ملایم گاز قرار دهید.اگر حس کردین موادتون کم شیرینه میتونین یه مقدار دیگه شیره انگور اضافه کنین. با مفتول دستی مدام هم بزنید. تا اینکه به غلظت فرنی برسد. در مرحله آخر گلاب یا عرق بادرنجبویه را اضافه کنید. شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار داده و همراه با دمکنی یک ربع الی بیست دقیقه فرصت دهید تا باسلوقتان با شعله خیلی خیلی کم دم بکشد و بوی خامی آن از بین رود. مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با گردو تزئین کنید.بعد چند ساعت که خوب خنک شد برش بزنین و بعد آماده نوش جان کردنه😊 @shirini71
🔴هم می تونید بصورت فینگرفودی سرو کنید هم لای باگت بصورت ساندویچ موادلازم سیب زمینی سه عدد متوسط پنیر پیتزا نمک،‌فلفل،‌زردچوبه، آویشن،‌پودرسیر آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن طرزتهیه اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید سپس نمک،‌فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید) دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش @shirini71
موادلازم: سیب زمینی 500 گرم روغن زیتون 1/4 پیمانه کره ذوب‌شده 2 ق غذاخوری سیر رنده‌شده 3 حبه جعفری تازه 1 ق غذاخوری آبلیمو تازه 1 ق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم پنیر پیتزا در صورت تمایل ✍طرزتهیه: برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری ابتدا سيب زمینی‌ها را شسته وبا چاقو برش‌های نازک می زنیم ولی برش را تا انتهای سیب زمینی نبرید (سیب زمینی با پوست باشد) 10 تا 15 دقیقه داخل آب سرد قرار دهید. (سیارک)فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گرادبه مدت 10 دقیقه گرم کنیدكره ذوب شده، سير له شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و با فرچه، لابه‌لای سيب زمينی‌ها و روی سیب زمینی هابمالیدبعد آن‌ها را داخل ظرف مناسب یا سینی فر قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذاریدرزش دیگر برای پختن سیب زمینی ها قرار دادن داخل فویل و گذاشتن روی سیمی فر می باشددر دقایق آخر پخت سيب زمينی‌ها را از فر در بياورید و لای برش ها پنير بريزيد و دوباره داخل فر قرار دهید تا پنير آب شود. این پیش غذا خیلی خوشمزه و اشتهابرانگیز است. نوش جان. @shirini71