eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم شیرکم چرب ،پاستوریزه ۴ لیوان شکر ۳ لیوان پودر حل. ۱/۴ قاشق چایخوری گردو نگینی خرد شده. ۱/۴ لیوان طرز تهیه ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شود و جوش بیاید شعله را کم کرده و اجازه میدهیم تا آبنبات به قوام بیاد باید مراقب باشید چون مواد سر میرود وقتی به قوام آمد برای اینکه مطمئن شوید آبنبات آماده است داخل یک کاسه چند قالب یخ بریزید و کمی آب تا کاملا سرد شود یک قاشق از مواد را داخل آب سرد بریزید ودر دستتان گلوله کنید اگر کاملا سفت شد زمان گرفتن آبنبات است اگر نرم بود زود است و باید هنوز بجوشد . زمانی که مواد به قوام آمد پودر حل و گردو را اضافه میکنیم داخل سینی را کمی چرب میکنیم و مواد را سریع در سینی میریزیم و می گذاریم تا خنک شود بعد خرد میکنیم . نوش جان نکته: ۱-اگر دوست دارید آبنبات پر رنگتر شود میتوانید کمی کاکائو بریزید ۲-میتوانید وقتی شیر جوش آمد شعله را کم کنید وقتی ۲/۳ شیر تبخیر شد بعد شکر را اضافه کنید . http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
(bejia) بجیا (به کسر ب)ازخوراکهای استان سیستان وبلوچستانه. هیچ اطلاعاتی درنت متاسفانه ازش موجود نیست یاحداقل من پیدانکردم. چندوقت پیش جناب سید مهدی حسینی تویه برنامه تلویزیونی معرفی‌کردن وآموزش دادن. دو پ لپه روحداقل ازهشت ساعت قبل خیس میکنیم ومرتب آبش وعوض کنیم بعدتوصافی ریخته تا ابش کشیده شه. لپه خام +چهارعدد فلفل سبز+یه دونه پیازمتوسط چهارقاچ شده+پنجاه گرم گشنیزتازه+پانزده گرم نعنای تازه+نمک وفلفل ویه قاشق آردنخودچی وداخل هاون یاچرخ گوشت یا غذاسازمیریزیم تا مواد پوره شن.بعدبه شکل دایره یا دایره های توخالی سرخ میکنیم.اگرمایه بجیا استراحت کنه احتیاج به آردنخودچی نداره ولی محض احتیاط یکساعت استراحت دادم وآرد نخودچی هم زدم وباقالب فلافل سرخ کردم .تاقبل سرخ شدن یکطرف نباید داخل روغن جابجا بشه. به این دستور دوحبه سیر وکمی پودرزیره وزردچوبه اضافه وفلفل سبزوحذف کردم. بسیارساده وخیلی فوری فوتی آماده شد.خوشمزه هم هست. @shirini71
پیازوگوشت چرخ شده وفلفل دلمه ای وقارچ وجعفری ریزشده وآب لیموی تازه و نمک وزردچوبه وفلفل وآویشن +یکم کچاپ. رفتن روی نان تست سبوس دار. برشهای ماتزارلای تازه روشون وبعدگریل شدن. ازونجایی که دستگاه گریل پرسی ندارم تابه گریل روبدون روغن داغ میکنم ساندویچها روداخل تابه میچینم ویه تابه سنگین روی نونها میزارم تاپرس شه وقتی یک سمت گریل شد پشت ورومیکنم. . @shirini71
سيب زميني پخته ٣ عدد متوسط بادمجان حلقه يا ورقه سرخ شده ٦عدد متوسط  مايه ماكاروني ب ميزان لازم( پياز، گوشت چرخكرده، فلفل دلمه، قارچ ورقه و نمك و فلفل و ادويه جات)  پودر سير مقداري يا سير تازه دو حبه پنير پيتزا ب ميزان لازم سس بشامل يا سفيد ( ب ازاي ١ ل شير ١ ق آرد و يك قالب كره ٢٥ گرمي ....كره را داخل آرد تفت ( ٢ دقيقه )داده بعد شير سرد را اضافه ميكنيم و سريع هم زده تا گلوله نشود وقتي بصورت فرني در آمد حرارت را خاموش كرده كمي نمك و فلفل اضافه ميكنيم )  از سس سفيد دو سه قاشق كف تابه مورد نظر ( پيركس )ريخته سيب زميني حلقه شده را كف قالب چيده ، مقداري پنير پيتزا ميريزيم بعد بادمجان حلقه شده دوباره پنير و بعد مايه ماكاروني ، دوباره پنير ... اين كارو يكبار ديگر تكرار ميكنيم و در اخر روي ان را سس سفيد و پنير پيتزا ريخته در فر گرم شده قرار ميدهيم تا زماني ك پنير آب شود، چند دقيقه آخر گريل را روشن ميكنيم تا پنيرها طلايي شوند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
برای رفع سرماخوردگی و آنفولانزا گریپ فروت را با پوست 4قاچ کنید و داخل قابلمه آب بیندازید و بجوشانیدآنرا هم بزنید و یک قاشق غ عسل به آن اضافه کنید و محلول به دست آمده را بنوشید. @shirini71
‍ ‍ شلغم رو پس از شستن در سبد استیل مخصوص بخارپز قرار دادم روی قابلمه آب درحال جوش گذاشتم با در بسته به مدت چهل دقیقه. بیست دقیقه اول بهتره شلغم ها رو پشت و رو کنید ، تا بهتره بپزه . بسته به جنس شلغم این مدت ممکنه فرق کنه با چنگال امتحان کنید اگه نرم بود آماده ست . سرو با عسل طعمش با عسل عالیه 🍃 یکی از راههای مقابله با آلودگی هوای این روزهای تهران و شهرهای بزرگ خوردن شلغم می باشد. ☑️شلغم یک آنتی بیوتیک طبیعیه ! . 🔹👈 اما دقت کنیم ، در پخت شلغم به هیچ عنوان سر و ته آن را نزنیم چون خاصیت آنتی بیوتیکی آن از بین میرود . @shirini71
پنج کیلو به بود دو ونیم کیلو شکر سه پارچ اب به رو با پوست درست کردم گذاشتم رو حرارت تا به جوش اومد بعدش حرارت رو خیلی کم.... سر قابلمه رو گذاشتم تا شش ساعتی پخت واب کم شد.... یه قاشق ابلیمو هم زدم به همین سادگی😝😝😝 @shirini71
👈این دسر مخصوص خطه جنوب و همون کاستر خودمونه فقط بهش گلاب اضافه میکنن که طعمشو عالی میکنه . 🔻مواد لازم : ▫️پودر کاستر ۴ ق غ ▫️شیر سرد ۲ لیوان ▫️شکر ۸ ق غ ▫️گلاب ۲ ق غ ▫️زعفران مقداری ✍ابتدا پودر کاستر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار میدهیم . مرتب مخلوط رو هم میزنیم تا به شکل فرنی در بیاد سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود در انتها گلاب و زعفران را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت ۲ ساعت در یخچال میزاریم . و با پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید . @shirini71