eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
🔘✍مخلوط1ق.غ خاكشير،نصف ليوان آبجوش،1ق.غ عسل 🔘✍مناسب تمام مزاج‌ها، بخصوص برای افرادی كه شكم‌شان سخت كار ميکند ❗️⚜نوشیدن این شربت⇦سلامت كلی بدن⚜❗️
کاهش وزن با ماساژ دور ناف❣ 💢روزانه مدت ۱۰ دقیقه به صورت دایره وار اطراف ناف را ماساژ دهید این روش موجب آب شدن چربی های شکم و پهلو می شود😋
🎂🍰🧁🍊🍊 🔴🔴🔴این کیک مناسب خامه کشی هست,به تنهایی ,بدون خامه هم میشه استفاده کرد تخم مرغ 6 عدد آرد 2 و 1/4 پیمانه شکر 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 2ق چ نمک ا پنس رنده پوست پرتقال 1 ق غ روغن مایع 1/2 پیمانه آب پرتقال 3/4 پیمانه وانیل مقداری زرده و سفیده را جدا میکنیم. دوسوم شکر با زرده مخلوط و هم میزنیم. رنده پوست پرتقال ووانیل اضافه با همزن میزنیم. مابقی شکر با سفیده زده تا فرم بگیره. روغن و آب پرتقال را به زرده اضافه میکنیم. آرد ونمک و بیکینگ پودر مخلوط و الک کرده به مواد اضافه میکنیم. در آخر سفیده را به آرامی و با حرکت دورانی اضافه و مخلوط میکنیم. فر 180درجه به مدت 50 دقیقه. برای سس پرتغال هم من نصف لیوان آب پرتغال و یک چهارم لیوان شکر و یک ق غ نشاسته رو خوب مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا با غلظت فرنی برسه😊 @shirini71 ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
🌸🌸🌸 مواد لازم: ژله با رنگ ها و طعم های مختلف 6 بسته شیر یا بستنی ساده 4 لیوان 🌺 طرز تهیه: برای آماده کردن هر بسته ژله به این صورت عمل کنید که نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1/2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید. ژله را داخل قالب بریزید و حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد ( دقت کنید ژله سفت نشود ، فقط تا حدی که بسته شود کافیست ). نصف باقی مانده پودر ژله را با 1/2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد با 1/2 لیوان بستنی یا شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه ژله داخل فریزر کمی خودش را گرفت و کم کم ژله حل شده با بستنی را روی ان بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و به همین صورت تمام بسته ها را اماده کنید و لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بگذارید. پس از اینکه لایه اخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید ( داخل فریزر نگذارید ) تا خودش را بگیرد ، برای خارج کردن ژله قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید و سرو کنید. 🌺 نکته: در زمان اضافه کردن لایه ها دقت کنید که لایه زیری بسته شده باشد ، با دقت و به ارامی لایه بعدی را اضافه کنید تا لایه ها باهم ترکیب نشوند ؛ میتوانید از لایه ها با رنگ ها بیشتری نیز استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای ریختن مواد داخل قالب بزرگ انها را داخل بستنی خوری یا لیوان اماده و سرو کنید. @shirini71
مواد لازم برای ۴ نفر:  برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مربا‌خوریکشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا : برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید. ‌‌☕️❦┅ @shirini71 ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵ عضو شو رایگان یاد بگیر👆🏻👆🏻
یک پیشنهاد عالی وشیک برای مهمونی هاتون 😊 •پاستا جامبو شلز نصف بسته •سیب زمینی پخته و نگینی ریز خرد شده نیم کیلو •خیارشور خرد شده یک پیمانه •ژامبون ریز خرد شده یک پیمانه •پیازچه و جعفری ساطوری شده یک پیمانه •ذرت کنسروی نصف پیمانه مواد لازم برای سس: 1 پیمانه مایونز 3 قاشق.غ ماست پر چرب 1 قاشق.غ خامه ۲ قاشق سس خردل ۱ ق غ سرکه داخل کاسه ی بزرگی سیب زمینی های پخته و نگینی شده/ذرت/خیارشور/ژامبون/پیازچه و جعفری ساطوری باهم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و آویشن میزنیم ودر اخرمواد اولیه سس هارو باهم مخلوط میکنیم و به سالادمون اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا طعم مواد به خورد هم بره و خوشمزه تر بشه. بعد از گذشت این‌مدت زمان جامبو هارو با نمک و آب و کمی روغن ( مثل ماکارونی )میپزیم و آبکش میکنیم بعد از خنک شدن داخلشون رو از موادی که آماده کردیم پر میکنیم و داخل ظرف کنار هم و با ترتیب و منظم میچینیم و تزیین‌میکنیم. @shirini71
🍌🍫 تخم مرغ ٢ عدد شير نصف پيمانه روغن نصف پيمانه موز١عدد درشت ( موز من كوچيك بود يكيو نصفي ريختم) شكر يك پيمانه ارد ٢/٥ پيمانه وانيل١/٤ق چ ب پ ١ ق غ پودر كاكائو ١ق غ . ابتدا موز رو باهمزن ميزنيم تا خوب له بشه حالا تخم مرغ ها و وانيل رو بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد شكر رو به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم/ روغن مايع و شير رو به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم / حالااز اردمون ١ ق غ كم ميكنيم و مابقي ارد و ب پ رو باهم ٣ بار الك ميكنيم، بد توي سه مرحله به موادمون اضافه ميكنيم و اروم موادمون رو فولد ميكنيم/ حالا مواد رو دوقسمت ميكنيم و به يكي همون ١ ق غ ارد ك كنارگذاشتيم و ديگري ١ق غ پودر كاكائو اضافه ميكنيم من داخل قالب لوف ريختم ابتدا مايه ي سفيد و بعد مايه ي كاكائويي😋در فر١٨٠درجه بمدت ٣٠دقيقه . @shirini71 _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
اول ژله بستنی ی قرمز (یک لیوان آب جوش + پودر ژله بن ماری شده+ نصف لیوان بستنی = ژله بستنی) رو توی ظرف گرد درست کردم و بعد از بسته شدن توی ظرف گرد بزرگتر برگردوندم و اطرافشو ژله بستنی سبز ریختم ورگه های تیره تر رو رنگ سبز با قلمو کشیدم.و گذاشتم تا ببنده. اون قسمت سفیدم خامه زده شده هستش با قیف شیرینی پزی خیلی ساده رو ژله ریختم به همین سادگی میشه یه ژله ی خوشگل درست کنید @shirini71
من برای این ژله از ۳سایز قالب استفاده کردم .بزرگ،متوسط،کوچک به این صورت که قالب متوسط رو وسط قالب بزرگ گذاشتم وداخل مقداری حبوبات ریختم تا از جاش تکون نخوره وثابت بمونه وژله موهیتو رو با یک لیوان آبجوش شفاف کرده ویک لیوان آب سرد ریختم وچند قطره رنگ خوراکی سبز هم توش ریختم که خوشرنگتر بشه وداخل ظرف بزرگ ریختم وبا احتیاط گذاشتم یخچال تا ببنده وبعد حبوبات رو از داخل ظرف متوسط خالی کرده وکمی آب جوش ریختم ویه تکون دادم ظرف متوسط جدا شد حالا ظرف کوچکتر را هم وسط حفره گذاشته ودوباره کمی حبوبات ریخته وژله آلورا رو با یه لیوان آبجوش ویه لیوان شیر سرد درست کردم(توجه داشته باشید که ژله وشیر کاملا سرد باشند وگرنه موقع مخلوط کردن شیر میبره) واز کناره ظرف داخل حفره ریختم وگذاشتم یخچال ببنده وبعد به همون روش قبلی ظرف کوچک را هم خارج کرده ووسطش رو با یه بسته پودر ژله آلبالو پر کردم (۱لیوان آبجوش و۱لیوان آب سرد) دوباره داخل یخچال گذاشتم وقتی کامل خودشو گرفت اطراف رو با چاقو آزاد کردم وچند ثانیه ظرف رو داخل آبجوش گذاشتم ویه بشقاب رو که خیس کرده بودم ژله رو روش برگردوندم وبعد همین بشقاب رو دوباره روی ظرف اصلی سرو برگردوندم .چونکه بشقابتون خیسه راحت سر میخوره روی ظرف اصلی.به همین راحتی 😊 @shirini71