#باقلي_پلو_با_رون_مرغ
با قلي ها رو با برنج و شويد تازه خرد شده با هم آبكش كردم موقع دم كردن يه كم پياز داغ با پودر گل سرخ لا بلاي برنج ريختم تا آدم و موقع دم كشيدنه برنج بيهوش كنه 😉واسه درست كردنه مرغ ها:مرغ ها رو هم خوب سرخ ميكنم تو روغن داغ و ميزارمش كنار واسه سسش:رب گوجه و پياز داغ و فلفل دلمه اي و زرچوبه با يه كمي ادويه گوجه كه آماده ست و تو عطاريها دارن رو خوب تفتش دادم و بهش آب اضافه كردم و مرغا رو توش اضافه كردم تا بپزه و جا بيفته 😋تهديگش رو هم سيب زميني رو رنده ريز زدم با نمك و زرچوبه مخلوط كردم و كف قابلمه با پشت قاشق صاف كردم و برنج مخلوط رو روش ريختم تا دم بكشه☺️
@shirini71
🥘آشپزی خودمونی
🔷#كباب_ديگى
گوشت چرخ کرده رو با١پیاز رنده شده که آبش و هم میگیریم با ادويه مخلوط میکنیم
توی تابه روغن ونصف لیوان آب میریزیم و زیر شعله رو کم میکنیم وكباب هارو توى اون قرار ميديم
@shirini71
پاستیل
نصف بسته ژله نوشابه
نصف بسته ژله توت فرنگي
نصف بسته ژله بلوبري
نصف بسته ژله آناناس
واسه هر رنگ از اين ژله ها يك قاشق غذاخوري پودر ژلاتين و يك قاشق غذاخوري كلوگز كه باعث كشدار شدن پاستيل ميشه و يك چهارم ليوان آب جوش لازم داريم قالب هم حتما بايد سيليكونى باشه پودر ژله و ژلاتين و گلوكز و آبجوش روبا همزن دستي مرتب هم ميزنيم تا غليظ بشه،بعد تو سس خورى ميريزيم تا راحت بتونيم داخل قالب بريزيم قالبتون رو از قبل خوب چرب كنين با روغن مايع،مواد رو داخل قالب بريزين،٢٠ دقيقه داخل فريزر بزارين،وقتي بست خيلى راحت درميان فقط خيلى سريع كار انجام بدين و و زود به قالب انتقال بدين چون فورى مى بنده
@shirini71
#سالاد_میوه_پاییزی
@shirini71
سیب قرمز ۲عدد
گلابی ۲ عدد
پرتقال ۴ عدد
کیوی ۳ عدد
زغال اخته خشک ۱/۲ پیمانه
دانه انار ۱ پیمانه
همه میوه ها را خرد کرده در ظرف سرو ریخته دو قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو در ظرفی جدا با هم مخلوط کنید و به میوه ها اضافه کنید
#کیک_نارنگی
خوشمزه و با بافت فوق العاده فوق العاده لطیف وعالی
🍊🍀🍊🍀🍊🍀🍊🍀🍊.
کیک نارنگی :
چهار عدد تخم مرغ که بزرگ نباشن(ترجیحا متوسط و کوچیک)
آرد سفید : یک و نیم لیوان که با یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوطش می کنید و دوبار الک می کنید
روغن مایع :نصف لیوان
آب نارنگی:نصف لیوان
رنده ی پوست نارنگی درصورت دلخواه مقداری
وانیل : نوک کارد
شکر دانه ریز :یک لیوان
آب ولرم : دو قاشق غذاخوری
اول از همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک کارد نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه .بعد زرده ها رو با مابقی شکر و رنده ی پوست نارنگی و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه روغن و بعد آب نارنگی رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید همزن رو بذارین کنار سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و در آخر سفیده های برفی رو به مواد کیکتون اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید قالبتون رو با کره ی سرد کاملا چرب کنید و بعد با الک آرد پاشی کنید با برگردوندن قالب و تکوندنش آرد اضافی رو تخلیه کنید و مایه کیک رو به صورت دایره وار داخل قالب بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه قرار بدید
این کیک پف عالی و فوق العاده لطیف هست
@shirini71
#پیتزای_بادمجان
#پیشغذا
#فینگرفود
✔ بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا 👈👈 میره توی فر تا پنیرش آب بشه 😊 .
@shirini71
نون شیرمال ترکی:
زرده تخممرغ ۲ عدد
خمیر مایه ۱ ق.غذا خوری پر
شیر ولرم ۱ پیمانه
کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم
روغن مایع ۵ ق.غ
ارد ۴ تا ۵ پیمانه حدودا(مقدار ارد متغییره)
شکر نصف پیمانه
طرز تهیه:
اول از همه تو یه ظرف چینی شیر ولرم و خمیر مایه و یک قاشق چایخوری از میزان شکرو باهم مخلوط کن در ظرفو بذار و به مدت ۵ دقیقه استراحتش بده تا مایه خمیر عمل بیاد. تو یه ظرف دیگه کره روغن مایع مابقیه شکر و زرده تخم مرغ رو باهم مخلوط کن میتونی کمی وانیل هم بهش اضافه کنی مواد رو خوب باهم دیگه مخلو کن و مایهدخمیر عمل امده رو هم بهش اضافه کن و خوب با یه قاشق یا همزن دستی هم بزن بعد ارد و کم به کم الک کن روش سه تا لیوان ارد با خیال راحت بهش اضافه کن ولی از لیوان ۴ به بعد کم کم اردو اضافه کن تا یه خمیری به دست بیاد که کمی به دست بچسبه خیلی کم حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیرتو ورز بده بعد از ورز دادن خمیرو چونه کن یه ظرفی که بزرگ باشه رو یه مقدار خیلی کم چرب کن و دو طرفه چون خمیرتو تو ظرف بگردون و چرب کن خمیرتو بذار تو ظرف روشو خوب بپوشون و به مدت ۱ ساعت تا ۲ ساعت بذارش یه جا گرم تا خمیر حجمش دوبرابر بشه به اصطلاح خمیر ور بیاد بعد از این ندت پف خمیرو بگیر و خوب خمیرتو ورز بده به شکل های دلخواه درش بیار و مغز هرچی دوست داری مثل شکلات چیپسی نوتلا مربا مغز و ...... بذار . خمیرتو که فرم دادی بچین تو سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردی کف و دوباره رو خمیر و بپوشون و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش استراحت بده تو این زمان هم فرتو رو دمای ۱۸۰ درجه گرم کن بعد از استراحت دوم یه دونه زرده تخم مرغ و یه قاشق شیر و کمی زعفرون روباهم مخلوط کن و با یه قملمو خمیرتو رومال کن و کنجد بپاش و بذار تو فر حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که زیر نون طلایی بشه برا طلایی شدن روش گریل رو روشن کن فقط مواظب باش نسوزه چون این نونا خیلی زود میسوزه
@shirini71
#اسنک_راحت
#ساندویچ
#باگت
یه اسنک فوق العاده راحت
سس بشامل : دوقاشق ارد رو روی حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش بره بعد بهش ۲۵ گرم کره اضافه کنید و نمک و فلفل بعد دو لیوان شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه و زیرش رو خاموش کنید .
یک عدد سینه مرغ ابپزشده با پیاز راریش ریش کنید . یک عدد هویج ابپز و خرد شده و یک عدد سیبزمینی ابپز و خرد شده و مقداری نخود فرنگی ابپز را به سس بشامل اضافه کرده و مرغ راهم به مخلوط اضافه کنیدو نمک و فلفل بزنید . نان باگت ها را از وسط برش داده و بهشون سس کچاب میزنیم بعد مواد را روی نانها ریخته و پنیر ورقه ای رو روی مواد میچینیم و در فر از پیش گرم شده 180 درجه میگذاریم تا روی غذا کاملا طلایی بشود .
نوش جونتون
@shirini71
#نخود_برشته
یه تنقلات شور دیگه براتون اوردم که عاشقش میشید خیلی خوشمزه است برای یلدا درست کنید کنار عزیزانتون لذتشو ببرید
1 لیوان نخود خام
4-5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل و ادویه
یک لیوان نخود رو توی آب خیس کنید به مدت حداقل 24 ساعت. آبش رو هر چند ساعت یکبار عوض کنید.
بعد نخود ها رو بپزید.
👈اگر کنسرو نخود داشته باشید این مراحل بالا حذف میشن! فقط کنسرو رو باز کرده و میریزیم تو آبکش تا آبش بره بعد ادامه ی کار...
نخودهای پخته رو توی کاسه ای با 1 ق. روغن زیتون و نمک و فلفل چیلی یا قرمز یا فلفل سیاه و زیره ساییده و هر ادویه ی دلخواهی(من از پودر پیاز و ادویه تندوری استفاده کردم) مخلوط کنید سپس به دو روش میتونید عمل کنید یا توی سینی فر بریزید. و توی فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیفه قرار بدید. (تا زمانی که برشته بشن. زمانش بستگی به فرتون داره،) و یا روی شعله خیلی کم گاز قرار بدید تا کم کم برشته بشه ولی در هر دو حالت هر از چند گاهی نخود هم بزنید تا همه قسمتها برشته بشه.دوست داشتید چند قطره آب نارنج یا لیمو هم میتونید روش بریزید موقع خوردن 😋😋
@shirini71
🔷#شکلات_هندوانه_ویژه_شب_یلدا
مواد لازم
شکلات سفید 150 گرم
روغن 3 قاشق مرباخوری
رنگ ژله ای قرمز و سبز
شکلات چیپسی یا رنگ ژله ای سیاه
طرز تهیه
150 گرم شکلات سفید را روی بخار کتری بن ماری کردم.
شکلات را به سه قسمت تقسیم کردم.
نکته : من به ازای هر 50 گرم شکلات یک ق م خ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط می کنم و یا کلا میتونید یک ق غ خ بریزید.
بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم.
قالب شکلاتم را داخل یک سینی گذاشتم. اول کمی شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و به مدت 2 دقیقه داخل فریزر گذاشتم.
بعد شکلات سفید را ریختم روش و ته قالب رو آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه.
دوباره گذاشتم فریزر و در آخر شکلات سبز را روی شکلات سفید ریختم و دوباره آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه.
برای بار آخرگذاشتم فریزر به مدت 5 دقیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه.
بعد از قالب دراوردم. قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره.
نکته: میتونید از رنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخمه های شکلات هندوانه استفاده کنید
@shirini71