eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 ▫️تخم مرغ..یک عدد ▫️شکر...۳ق غ ▫️روغن...۴ق غ ▫️ماست...۵ ق غ ▫️آرد.. ۲۵۰گرم (۲لیوان فرانسوی دسته دار) ▫️بیکینگ پودر..یک ونیم قاشق مربا خوری 🔸داخل خمیر ▫️مربای دلخواه یا عسل...۲الی ۳ ق ▫️شکر... یک سوم پیمانه ▫️پودر دارچین ...یک ق م 🔸تخم مرغ وشکر ،روغن با هم مخلوط کرده ماست اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم آرد وبیکینگ پودر که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا خمیر جمع بشه روی سطح کار خمیر به قطر نیم سانت باز میکنیم روش مربا زده وشکر وپودر دارچین مخلوط کرده وروی مربا میریزیم خمیر رول کرده بعدش خمیرو برمیگردونیم وبا دست منجسم کرده وبه قطر ۱/۵ سانت برش زده داخل روغن داغ میندازیم تا با حرارت کم سرخ بشن شیرینی زیررو میکنیم تا دوطرفش سرخ بشه وبا پودر قند یا پسته تزئین کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم خمیر: روغن زیتون: یک دوم پیمانه شكر: یك‌دوم پیمانه ماست: یک دوم پیمانه تخم‌مرغ: 2عدد بیكینگ پودر: یك قاشق چای‌خوری آرد: دو و سه‌چهارم پیمانه عرق بهار نارنج: یك‌چهارم پیمانه مواد میانی:🥜🍪 پنیر لبنه: 200گرم خامه فرم گرفته: 200گرم شكر: 2 قاشق سوپ‌خوری زرده تخم‌مرغ: یك عدد پوره كدو حلوایی: 200گرم عرق دارچین: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری روش تهیه: 🧁🧁🧁🧁 ابتدا شكر و تخم‌مرغ را باهم مخلوط كرده، حال ماست و روغن زیتون را ریخته و خوب مخلوط كرده تا یكدست شود بعد آرد و بیكینگ پودر را الك كرده و اضافه كنید و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه كنید. خمیر به دست آمده را خوب ورز داده تا یكدست شود. حال خمیر را برای 30 دقیقه استراحت داده و سپس روی سطح آرد پاشی شده باز كرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سینی مافین چیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد برای زمان 15 تا20 دقیقه قرار دهید. برای مواد میانی: مواد فیلینگ را با هم مخلوط كنید و پس از خنك شدن كامل شیرینی‌ها از مواد به كمك ماسوره شكوفه بزرگ در شیرینی دهید و با یك گل خامه بزرگ تزیین كنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
🍪 @shirinipazoon 🍪 آرد ٢ليوان بكينگ پودر١ق چ تخم مرغ دوعدد وانيل كمي شكر١ليوان آب پرتقال١ليوان رنده پوست پرتقال١ق چ روغن مايع يك سوم ليوان، 🍊🍊🍊🍊🍊🥞🥞🥞🥞 🔸تخم مرغ،وانيل و شكر رو باهمزن پنج دقيقه ميزنيم سپس روغن مايع،آب پرتقال ورنده پوست پرتقال رو افزوده وكمي هم ميزنيم ودر آخر آردوبكينگ پودر روكه سه بار الك كرده را اضافه كرده وباليسك درحدمخلوط شدن هم ميزنيم ودر قالب چرب شده ريخته ودر فرازقبل گرم شده با دماي١٨٠به مدت٤٥تا٥٠دقيقه ميذاريم كاملا پخته شه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
🍪 @shirinipazoon 🍪 روغن صاف 110گرم پودرقند ...200گرم ماست...200گرم🥣 تخم مرغ...2عدد درشت🥚🥚 بکینگ پودر و جوش شیرین با هم...نصف ق م آرد...400گرم روغن مایع 30 گرم هل ..وانیل مقداری اول روغن صاف و پودر قند انقدر بزنید تا سفید شبیه خامه بشه و کم کم بهش روغن مایع می زنیم و هر چقدر نرم و پفکی بشه کیفیت بهتری به ما میده،،دونه دونه تخم مرغ🥚🥚 اضافه میکنیم.حدود ۵ دقیقه با همزن می‌زنیم همه تخم مرغ که به خوردش رفت ماست و بکینگ پودر هل وانیل با هم مخلوط شود و به خمیر اضافه میکنیم به هم زدن ادامه دهیم حال حساس ترین جای کار ریختن آرد.. آرد رو داخل یه ظرف الک می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم این عمل با احتیاط کامل انجام بشه و زیاد هم نزنید چون باعث تسمه شدن خمیرمون میشه خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و قیف بزنید اندازه قیف زنی هم اندازه نان کشمشی می باشد از پودر پسته، کنجد یا خرفه برای تزیین استفاده کنید و روی خمیرهایی که قیف زدین بریزید درجه فر....180خانگی مدت پخت 10دقیقه اما وقتی دیدین کنار شیرینیاتون دارن سرخ میشن از فر در بیارین.. بافت این شیرینی نرم و عالی هست. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم : آرد الک شده 165 گرم پودر کاکائو الک شده 10 گرم کره هم دمای محیط 125 گرم زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند الک شده 62 گرم وانیل 1/8 ق چ پودر هل شکلات طرز تهیه: اگر طعم کره را دوست ندارید از کره گیاهی یا همون مارگارین استفاده کنید وقتی زرده تخم مرغ را اضافه کردید حتما بین هم زدن یک بار ظرف را دور گیری کنید آرد را قاشق قاشق اضافه کنید وهر قاشقی که اضافه میکنید حتما مخلوط کنید تا اگر خمیری نرم و لطیف بدست امد که به دست نچسبید و موقع گرد کردن ترک نخورد یعنی دیگر نباید آرد اضافه کنید اگر آرد بیشتر اضافه کنید خمیر ترک خورده و خرد میشود البته گاهی بخاطر جنس آرد ممکن است مقدار آرد مصرفی بیشتر از مقدار دستور باشد مثلا من 1 قاشق سرخالی آرد بیشتر به خمیرم اضافه کردم خمیر را به هیچ وجه با دست ورز ندهید چون روغن انداخته و شیرینی خشکی خواهید داشت گلوله های 8 گرمی از خمیر بردارید و گرد کنید نیازی به کاغذ روغنی نیست شیرینی را بیشتر از زمان تعیین شده در فر نذارید چون خشک میشود فر را از قبل گرم کنید دما برای فر گازی : 180 درجه دما برای فر برقی : 15 تا 20 درجه دما کمتر مدت زمان پخت : 12 تا 15 دقیقه اجازه دهید شیرینی کاملا خنک شود سپس از سینی جدا کنید در غیر این صورت شیرینی خرد میشود 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
لینک گروه آشپزیمون👇👇🥳🤗 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 هرچی سوال آشپزی داری رو میتونی توی این گروه مطرح کنی😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانمایی که دارن و اونهایی که همسرای دارن و زیاد اهل برنج نیستن بیان آموزش ۵۰ جور غذای و خوشخوراک گذاشتم😍👇 ۵۰ مدل با سیب زمینی و پیاز😍 ۲۰ مدل غذای سالم با 😍 آموزش غذاهای و با گوشت 😍 دیگه لازم نیس بفکر مدرسه باشی😌👇 https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac کلی ترفند باحال خانه داری ،آشپزی، شیرینی پزی😍😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: خمیر هزارلا🫓 نوتلا یا شکلات صبحانه🍫 میتونید کره بادوم زمینی یا کرم بیسکویت به عنوان جایگزین استفاده کنین زمان پخت : ۱۵دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
🍪 @shirinipazoon 🍪 واسه درست كردنه اين شيريني يه بسته ورميشل پاكستاني يا همون كادايف رو تو ظرف خرد كردم كاملا ،بيست و پنج گرم كره رو بهش اضافه و با حرارت ملايم تفت دادم تا خاميش گرفته شه يه قوطي شير عسلي رو كه داشتم نصفش رو به رشته ها اضافه و خوب تفت دادم تا يكم رنگش تغيير كنه و كاراملي بشه بعد داخل قالب سيليكوني مستطيلي ريختم با پشت قاشق خوب فشار دادم تا منسجم بشه گذاشتم تو يخچال تا يكم خودش و بگيره،تو اين فاصله صد گرم شكلات تلخ رو تا ماكرو آب كردم خوب مخلوط كردم تا يكدست بشه و يه ظرف پودر پسته هم گذاشتم كنار دستم شيريني رو از قالب بيرون آوردم برش هاي يك اندازه دادم اول تو شكلات فرو بردم و بعدش تو پودر پسته 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 آرد ۱۳۰ گرم ( ۱ پیمانه)، آرد سمولینا ۸۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه)، نمک ۱/۸ ق چ، وانیل ۱/۴ ق چ، کره ذوب شده ۵۰ گرم، شیر خشک قنادی ۱/۲ ق س، شکر ۱/۲ ق س، مایه خمیر ۱/۴ ق چ، آب ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه) 🔴 آرد ، آرد سمولینا، نمک و وانیل را مخلوط کرده کره ذوب شده را اضافه میکنیم. شیر خشک، شکرو مایه خمیر را هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شده و کاملا لطیف باشه ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت داده و بعد چونه های ۱۰ تا ۱۵ گرمی میگیریم. شکل داده و تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بعد تو شربت خنک ریخته میزاریم ۲،۳ دقیقه بمونه و بعد خارج می کنیم. شربت بار شکر ۴۰۰ گرم ( ۲ پ) / آب ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)، گلاب ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) جوهرلیمو ۱/۸ ق چ، گلوکز ۱ ق س / دانه هل و زعفران به دلخواه 🔴مخلوط آب و شکر و گلاب را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود. قبل جوش اومدن آب شکر باید حل بشه وگرنه شکرک میزنه تابه رو مدام تکون بدین تا شکر حل بشه، وقتی آب جوش اومد جوهر لیمو، گلوکز ، هل و زعفران را اضافه کرده و میزاریم ۵ تا ۸ دقیقه بجوشه بعد از آماده شدن شربت میزاریم تو دمای محیط تا خنک بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 2 عدد تخم مرغ، 1 لیوان شکر اندازه یک بند انگشت سرش خالی باشه، 4 ق غ کاکائو، نصف فنجان روغن، 1 ق چ بیکینگ پودر، 1 بسته وانیل5گرم، 1 لیوان + 1 ق غ آرد، پودر قند برای غلطاندن کوکی ها 🔴شکر و تخم مرغ را با همزن میزنیم، کاکائو، روغن، وانیل و آرد را اضافه و با کاردک خمیری با غلظت داخل ویدیو به دست میاریم بدون اینکه دستمون رو بزنیم روی آن را میپوشانیم. با سلفون و 1_2 ساعت در یخچال یا بالکن مثل من در هوای سرد صبر می کنیم بعد با قاشق خمیری به اندازه گردو برداشته و با دست گرد می کنیم. 20 عدد کوکی پودر قند زیادی روی کوکی ها میزنیم 13_15 دقیقه در دمای 180 درجه از قبل گرم شده و وارونه میپزیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 به جای نارنگی می تونید کیوی،موز ،توت فرنگی و.....قرار بدین قالب سایز ۳۰در ۴۰ تخم مرغ ۴ عدد، شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)، آرد ۱ پیمانه سرخالی (۱۲۰گرم)، بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ، وانیل ۱/۴ ق چ یا اسانس پرتقال یا نارنگی، اب گرم ۵ ق س (۱/۴ پیمانه)، خامه 300 گرم. ماسوره 195 🔴سفیده ها را بزنید تا کف کند، نصف شکر را کم کم اضافه و هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد در یخچال بگذارید زرده ها را با وانیل و مابقی شکر بزنید تا کرم رنگ شود اب اضافه ودر حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد وبکینگ پودر را 2_3 مرحله اضافه مخلوط کنید. سفیده را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود در قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید یکدست کنید در فر 180 درجه از قبل گرم شده، ۱۵ دقیقه، همین که پخت کمی گریل کنید. از فر خارج کنید اگر خشک بود رویش را بپوشانید تا نرم بشه وقتی از دما افتاد روی پارچه برگردانید وبا پارچه رول کنید خنک شود خامه فرم گرفته بزنید نارنگی چیده رول کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: پایه ی تارت 150 گرم بیسکویت 60 گرم کره 40 گرم بادام یا فندق(قابل حذف) برای کرم شکلاتی: 100 گرم شکلات تلخ 140 گرم خامه صبحانه 10 گرم کره 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
🍪 @shirinipazoon 🍪 تخم مرغ 3عدد، آرد 1و 1/4 پيمانه، شکر 3/4 پيمانه، ماست شيرين1 پيمانه، روغن نصف پيمانه، بكينگ پودر 1ق غ وانيل يا هل 1ق چ آرد 🥡و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الک كنيد، تخم مرغ🥚 و وانيل يا پودر هل و شكر🍚 را خوب با همزن بزنيد تا سفيد و حجم دار شود، ماست و روغن را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و در انتها آرد و بكينگ پودر را اضافه كنيد و با ليسک (كفگيرچوبی) هم بزنيد، در حدی كه مخلوط شود، زياد هم نزنيد كه پف كيک از بين می رود، دستگاه بیسكوئيت ساز یا اسنک ساز را گرم و كمی چرب كنيد كمی از مواد را بريزيد و در آن را ببنديد تا پخته شود. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 این حلوا خیلییییی خوشمزس😍 ✍مواد لازم : ۶ لیوان آرد سفید ۴۰۰ گرم کره یا روغن جامد پودر قند ۲ لیوان هل پودرکاکائو 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 اینقدر سریع و آسون درست میشه که همه میتونن درستش کنن🥹 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 موادلازم آرد ۲ پیمانه روغن مایع نصف پیمانه ماست نصف پیمانه شکر یک پیمانه تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر یک ق غ پوست لیموترش یک ق چ اب لیموترش تازه ۴ ق غ در صورت تمایل شکلات چیپسی نصف لیوان طرزتهیه فر رو از بیست دقیقه قبل گرم کنید مواد رو اماده کنید و در دمای محیط قرار بدین ارد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید سفیده و زرده تخم‌مرغ‌هارو جدا کنید سفیده هارو با همزن انقدر بزنین تا حجیم و پف‌دار بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونید سفیده ها نریزه و بعد بذارین داخل یخچال حالا زرده‌ها، شکر و پوست لیموترش رو با همزن حسابی هم بزنین تا کشدار و‌کرم رنگ بشه روغن مایع رو اضافه کنید حدودا سی ثانیه هم بزنید ماست رو اضافه کنید و حدودا سی ثانیه دیگه هم بزنید حالا اب لیموترش رو اضافه کنید و دیگه همزن رو خاموش کنید مخلوط ارد و بیکینگ پودر رو با سفیده تو سه مرحله اضافه و با لیسک دورانی هم بزنید تا یه دست بشه قالب رو چرب و ارد پاشی کنید نیمی از مواد رو داخل قالب بریزین و نیمی از شکلات چیپسی رو پخش کنید روش و بعد مابقی شکلات چیپسی رو با مابقی مواد مخلوط کنید و داخل قالب بریزین ‌قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانیکه کیک پخته شد قرار بدین نکته؛ برای زست‌لیمو (پوست‌لیمو) توجه کنید که قسمت سفیدی پوست لیموترش‌رو رنده نکنید چون باعث‌میشه کیک تلخ بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 ▫️مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد آرد ۱.۵ پیمانه شکر ۳/۴ لیوان روغن ۲/۴ لیوان شیر ۳/۴ لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر ۱ ق م 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪‌ 👆