eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مدرسه‌ای مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۷۵ گرم بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ وانیل ۱ ق چ آرد ۱۴۰ گرم شکر ۱۱۰ گرم شیر ۷۵ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از مخزن شیرینی
45.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم کره : ۱۲۵ گرم پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری آرد : ۱/۵ لیوان پودر پسته : نصف لیوان شکلات برای تزیین: ۴۰ گرم کره به دمای محیط رسیده با پودر قند الک شده با همزن میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب بشه آرد الک شده کم کم اضافه میکنم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبه به دست بیاد پودر پسته اضافه کرده با خمیر کاملا ترکیب میکنیم خمیر پهن کرده برش های مساوی تقسیم میکنیم داخل فر از قبل گرم شده میزاریم در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد چک کنید زیر شیرینی تغییر رنگ داد شیرینی هاتون پخته است شکلات که به صورت بن ماری روی حرارت کتری آب کردیم شیرینی ها بعد از خنک‌شدن داخل شکلات آب شده قرار میدیم و روش با پسته های خرد شده تزیین میکنیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی ۲ لیوان شکر یک لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل مقداری همه ی مواد را از یخچال در آوردم تا به دمای محیط برسه. تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کردم.آرد رو با بکینگ پودر و قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده مواد رو داخلش ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه قرار دادم تا کیک بپزه. دمای ماکروفر و تستر ۱۶۰ بمدت ۴۵ دقیقه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسان خوشمزه ترین ، بی قلق ترین کم هزینه ترین شیرینی ، بدون فر و همزن آرد قنادی ۱ لیوان و نصف لیوان🥡 خامه صورتی رنگ ۱ بسته 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم👇 🔸آرد ۲ لیوان 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری 🔸شکر ۱ قاشق غذاخوری 🔸آب نصف لیوان حتما ولرم 🔸نمک نوک قاشق چایخوری 🔸روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری 🔸مربا و کره بادام زمینی و شیره انگور 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن شهد احتیاج داریم به یک لیوان آب یک لیوان شکر و اقاشق غذاخوری ابلیموی تازه روی گاز بزارین تا شکر حل بشه.بعد بزارین کنار تا خنک بشه. برای شیرینی احتیاج داریم به دوعدد تخم مرغ ۸قاشق ارد اقاشق چای خوری جوش شیرین و ۴قاشق ماست.کاملا باهمزن دستی بزنین تا مثل فیلم یکدست بشه .تو قیف بریزین و به شکل گلوله ای تو روغن داغ بریزین وقتی کاملا سرخ شد تو شهد سرد بندازین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونین روش عسل بریزین - هویج ۴ تا متوسط - نشاسته ذرت ۵ ق غ - کنجد ✅️اول هویج و پوست بکن، خورد کن و با آب بذار بپزه وقتی پخت له کن بهش نشاسته ذرت بزن مخلوط کن تا حالت خمیری بگیره و به دست نچسبه. یه گوله اندازه نارنگی بردار کف دستت صاف کن دو طرفش و توی کنجد بزن بعد نواری برش بده و توی روغن داغ هر طرف و یک دقیقه سرخ کن تا طلایی بشه. حتما بذار رو دستمال تا روغنش گرفته بشه و ترد بمونه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
يك ليوان بادام روخيس،وپوستش روجداكرده وبعدازخشك شدن با دوقاشق شكراسياب كنين. پودربادام رابا يك قاشق پودرقندودوقاشق گلاب مخلوط كرده تا خميربشه ازخمير گلوله كرده و تزيين كنيد می تونید به یه قسمت خمیر رنگ مجاز خوراکی بزنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره 100 گرم روغن جامد 80 گرم پودر قند 90 گرم زرده تخم مرغ دو عدد وانیل کمی آرد نخودچی 60 گرم آرد سفید شیرینی پزی 260 گرم حدودی شکلات آبکرده و بریلو . کره به دمای محیط رسیده و روغن جامد رو پودر قند رو با همزن تا جایی هم میزنیم که سبک بشه زرده و وانیل رو میریزیم و هم میزنیم آرد نخودچی رو یکباره میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه آرد سفید رو کم کم میریزیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد و دیگه به دست نچسبه از خمیر اندازه کوچکتر از گردو برمیداریم تو دست گرد میکنیم و با یه وسیله ای وسط شیرینی رو حفره ایجاد میکنیم و با فاصله تو سینی میچینیم در فر با درجه 180 به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم و با شکلات آبکرده تزیین میکنیم شکلات که سفت شد داخل حفره بریلو میریزیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوجوق ارومیه یه ارومیه ست ، که موقع مصرف کردن باید شکرک زده باشه . (هر ظرفی رو به عنوان پیمانه میتونید انتخاب کنید ) ✅️ مواد لازم : نشاسته گندم ۱ پیمانه بادرنجبویه یا گلاب یا بیدمشک ۱/۲ پیمانه یا کمی بیشتر دوشاب (شیره انگور ) ۲و نیم پیمانه هل و رازیانه ( مایانا ) آسیاب شده به مقدار دلخواه گردو به میزان لازم . عرق مورد دلخواه رو با نشاسته گندم مخلوط کنید و هم بزنید تا دونه های نشاسته گندم کاملا حل بشه . دوشاب رو اضافه کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ بشه . زمانیکه مقداری از مواد هنوز به صورت مایع هست و مواد کاملا خمیری نشده سریع از روی حرارت بردارید . ( مواد نباید روی حرارت کامل بپزه ) هل و رازیانه( مایانا ) آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا به صورت خمیر در بیاد . کمی که سرد شد دستتون رو به مقداری از عرق استفاده شده در دستورآغشته کنید و مطابق فیلم خمیر رو شکل‌ بدید و توی آبکش بچینید . دو سه روز در دمای محیط نگه دارید تا چسبندگیش تا حدودی از بین بره و بعد داخل ظرف در داری به صورت لایه لایه بچینید ، بهتره ما بین لایه ها کاغذ روغنی بذارید تا بهم نچسبن . در فضای خیلی سرد نگهداری کنید . من داخل فریزر گذاشتم ، زمستون میتونید تو حیاط و یا جایی که کاملا سرده بذارید تا دوشابی که توی بافتش هست شکرک بزنه . وقتی دوشاب شکرک زد ، سوجوقها به رنگ سفید درمیان و خیلی ترد و شکننده و بسیار خوشمزه میشن 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
▫️آرد تقریبا یک کیلوگرم ▫️روغن صاف 250گرم ▫️روغن جامد یا نیمه جامد 250گرم ▫️پودر قند200گرم ▫️شیر یک دوم پیمانه ▫️آب یک چهارم پیمانه ▫️تخم مرغ دو عدد 🔸همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم،حال ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد،خرما را چرخ کرده تا کاملا نرم شود،میخک (من جوز هندی زدم)،هل،دارچین، و کمی گردوی نگینی خرد شده را به ان اضافه میکنیم،خمیر نیاز به استراحت ندارد،از مواد خرمایی داخل خمیر گذاشته قالب میزنیم و داخل فر 180درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه میپزیم تا زیر شیرینی ها کمی طلایی شود ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‌
33.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
220 - 250 گرم آرد 90 گرم مارگارین یا کره تخم مرغ 1 عدد شکر 100 گرم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 7 گرم شکر وانیلی چسب غذا یا شکلات (ذوب شده) آب نبات رنگی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: دو پیمانه جو دو سر پرک دو پیمان شیرفندوق ۱/۲پیمانه میپل سیروپ ۱/۳پیمانه پودر کاکائو ۱/۲ق غ اسانس وانیل ۱ق غ بکینگ پودر یک پینچ نمک یک اسکوپ ماست یونانی کره بادام زمینی ۱/۳ پیمانه ~❤️همه رو مخلوط میکنید با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون ماست و کره‌ ، بدون همزن ، بدون نیاز به استراحت . مواد لازم - شکر : 90 گرم یا حدود 6 قاشق غذاخوری - روغن مایع : 90 گرم یا حدود 6 قاشق غذاخوری - آرد قنادی : 250 گرم یا ربع کیلو یا 1 + دوسوم پیمانه - بیکینگ پودر : 3 _ 4 گرم یا 1 قاشق چایخوری - جوش شیرین : 1گرم یا نک قاشق چایخوری - پودر هل یک قاشق چایخوری یا وانیل نصف قاشق چایخوری - مایع تخم مرغ کامل (هم دمای اتاق) : حدود 35 گرم یا یک تخم مرغ کوچک ☆رومال شیرینی : - کنجد سفید /کنجد سیاه / سیاه دانه - مایع تخم مرغ کامل . اگر رنگ و عطر بیشتری خواستید میتونید با زعفران یا دارچین مخلوطش کنید . . . 🫑👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
سوت مواد لازم شیر پاکتی پر چرب۹۰۰ گرم شکر۶۵۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق چای خوری سر پر کره۵۰ گرم برای آماده کردن این شیرینی شکر رو به شیر اضافه کنید. توجه کنید که این شیرینی از نظر طعم شیرین‌تر از مابقی شیرینی‌های عید است و معمولا به عنوان قند کنار چای میل می‌شود. اگر خواستین کمی کم شیرین‌تر باشه میتونید مقدار شکر رو تا چهار صد و پنجاه گرم کاهش بدین. شیر و شکر مخلوط شده رو روی حرارت بالا قرار بدین و هم بزنید تا شکر حل بشه. بهتره از ظرف بزرگ برای تهیه این شیرینی استفاده کنید. به جای استفاده از قابلمه از تابه‌های بزرگ استفاده کنید تا ارتفاع مواد داخل ظرف کم باشه. مواد رو روی حرارت بالا گاهی هم بزنید تا شکر حل بشه و شیر شروع به جوشیدن کنه باید کنار گاز باشین و گاهی مواد رو هم بزنید و مواظب باشین تا شیر سر نره. اگه دیدین شیر میخواد سر بره حرارت رو پایین بیارین و از سر رفتن شیر جلوگیری کنید و بعد مجددا حرارت رو بالا بیارین و حواستون جمع باشه تا اگه باز خواست سر بره حرارت رو کم و زیاد کنید. درست کردن این شیرینی کمی زمان‌بر هست و باید حتما کنار گاز بایستین و اون رو هم بزنید و مراقب باشین. اجازه بدین مواد با حرارت بالا بجوشه. تا جایی که شیر شروع به حباب حباب زدن کنه. ‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌ ‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم شیر یا اب یا ترکیب هردو دولیوان نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری آرد دوقاشق غذا خوری میتونید بجای نشاسته هم ارد بریزید وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک لیوان طرز تهیه. شیر وارد وشکر را مخلوط ویکبار از صافی رد کنید ترجیحا توی ظرفی باشه که کف ضخیم داشته باشه روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید تا تا مثل فرنی بشه طبق فیلم ودر اخر وانیل را اضافه واز روی حرارت بردارید توی ظرف دیگه ای ریخته وروش را سلفون بکشید تا رویه نبنده وخنک بشه واسه استفاده توی شیرینی دانمارکی نکته شما نصف مواد درست کنید اینمقدار مواد زیاد میاد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆    ‎‌‌‌‌