eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
997 عکس
7.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم شکلات فنجانی شیر 1 لیتر شکر 1 پیمانه آرد سفید الک شده 4 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری وانیل شکری 1 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوی پودر نارگیل برای تزئین به میزان لازم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر معروف و ساده ترکیه ای 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعیریه رشته شعریه 300 گرم (شعریه را از خارجی فروشی یا لوازم قنادی تهیه کنید) کره 50 گرم شیر عسلی نصف قوطی یک کمی بیشتر گردو خرد شده و کمی پسته زعفران آبکرده غلیظ یک قاشق پودر نشاسته 2 قاشق بزرگ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه دقیقه ای😍 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زعفرونی جذاب و‌ خوشمزه👌🏻😍 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد خمیر : آرد فانتزی ۲۵۰ گرم خمیرمایه ۶ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۹۰ تا ۱۰۰ گرم ماست ۱۵ گرم عسل ۱۵ گرم نمک ۶ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
🔷 طرز تهیه: ۱ عدد تخم مرغ، ۳/۴پیمانه پودرقند، ۱/۲ پیمانه روغن مایع رو با هم مخلوط کنید، ۱ و۳/۴ پیمانه آرد رو به آرومی به مخلوط اضافه کنید، بعدیکم وانیل،۱/۵ قاشق مربا خوری بکینگ پودر،۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد. 🔷بعد اندازه ی دلخواهتون گلوله کرده یکم پهنش کنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی با فاصله بچینید، روی هرکدوم ازکوکی ها پنج دونه اسمارتیز بذارید و یکم فشار بدید.توی فر از پیش گرم شده به دمای ۱۷۰-۱۸۰ ده دقیقه تا یه ربع بذارید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5 زرده تخم مرغ و 1 عدد تخم مرغ ، شروع بهم زدن میکنیم، 60 گرم روغن (نصف استکان) ، 80 گرم شیر (کمی بیش از نصف استکان) اضافه کنید ، 75 گرم آرد را اضافه کنید (1 استکان پر،استکان من کمی بزرگ بود،شمااز 1 و نیم استکان استفاده کنید) 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودرو وانیل را اضافه کرده وهم بزنید. 5 عدد سفیده تخم مرغ و 75 گرم (1 لیوان) شکر را بزنید تا سفید شود واز ظرف نریزد. سپس مخلوط زرده تخم مرغ وسفیده تخم مرغ رابا کمک لیسک از پایین به بالا باهم مخلوط کنید. برای قسمت کاکائوییCOCOA 10 گرم کاکائو (1 و نیم قاشق غذاخوری) 30 میلی لیتر آب گرم (4 قاشق غذاخوری)را باهم مخلوط کنید و انرا به نصف مایه ی کیک اضافه کرده و مخلوط کنید.کاغذ روغنی را زیر قالب قرار دهید.سپس به ترتیب 4 قاشق غذاخوری ازمخلوط کیک سفید و 4 قاشق ازمخلوط کاکائودر قالب بریزید تا به پایان برسد.در فر 150 درجه به مدت 50 دقیقه تا1 ساعت بپزید.بعد از پخت کیک ، آنرا خنک کنید و برش بزنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از زیارت خوب🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سبزه عدس 🌱🍀🌿☘🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♨️ایده های کدبانو رو از دست نده 👇 💖🍃🍃💖 @kadbanoo9
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰مواد لازم برای تهیه : ◗ ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور ◗ ۱/۳ لیوان کره آب شده ◗ ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ◗ ۱/۴ لیوان آب داغ ◗ ۴۰۰ گرم خامه صبحانه ◗ ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای ◗ ۱ لیوان شکر ◗ ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنبل 🎃 از این راحت تر و ساده تر نمیشه بدون نیاز به همزن برقی و ... مواد لازم : پوره کدو ۱ لیوان آرد قنادی ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد روغن نصف لیوان شکر ۳/۴ لیوان بستگی به میزان شیرینی کدو داره پودر دارچین و بکینگ‌پودر ۱ ق چ پودر هل نوک ق چ کشمش(دلخواه) پ.ن درفر ۱۸۰درجه بمدت ۴۵دقیقه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد دو لیوان ماست همزده یا خامه ای یک لیوان گلاب سه چهارم لیوان روغن یک چهارم لیوان پودر هل یه قاشق مرباخوری مایه خمیر فوری یک ق غ نشاسته دوقاشق غ زعفرون دمکرده به میزان دلخواه خمیر نیاید رقیق یا غلیظ باشه عین فیلم که بهتون نشون دادم باشه یکی دوساعت استراحت بدین حجم خمیر بیشتر شه یا به اصطلاح عمل بیاد برای اینکه لگیمات خمیر نباشه باید روغن اول داغ داغ بشه بعد شعله رو کم کنید تا حسابی مغز پخت شه مدام با قاشق زیر و رو کنید دو طرف شیرینی بپزه ‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
32.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍مواد لازم 🛒 کره: ۱۲۵ گرم پودر قند:۱۲۰ گرم روغن مایع: ۱۳۰ گرم تخم مرغ:۱عدد وانیل:۱/۴ ق چ زعفران غلیظ کمی برای رنگ شیرینی آرد: ۴۰۰ تا ۴۵۰گرم ✍نکته هاش🔅 🔻واسه من حدود ۲۰ گرم آرد اضافه موند. 🔻روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و در یخچال نیم ساعت استراحت بدید این استراحت خیلی مهمه چون خمیر رو آماده میکنه. ♨️در فر ۱۸۰ مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه پخت کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فنجانی ✍مواد لازم خمیر باقلوا :دو ورق آجیل خرد شده :نصف لیوان کره :۵۰ گرم روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری دارچین: نوک قاشق غذاخوری برای شربت شیر: نصف لیوان شکر: سه چهارم لیوان 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
آرد۲۱۰ گرم (تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم (حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودر کاکائو ۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم 🔸کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه. مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائو اضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست، دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه ‌‌‎‎‎‎ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
24.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈با این مقدار مواداولیه وبا این سایز ۳۳تا شیرینی می‌دهد ☘️ 👈عطر و طعم فوق العاده خوبی دارد درصورت تمایل سیو کنید تا در اولین فرصت درستش کنید این شیرینی رو میتوانید درست کنید وبا بسته بندی مناسب فریز کنید (در ظرف دردار یک لایه شیرینی یک لایه کاغذ روغنی قراردهید و…….وبعددر ظرف رو بذارید چندین دور محافظ غذا دور ظرف بپیچید تا هوا داخلش نرود و فریز کنید ۳ تا ۴ ماه در فریزر ماندگاری دارد ) موادلازم 👇👇 ۱-شکر قهوه ای ۱۰۰گرم (شکر قهوه ای طعم کاراملی به شیرینی می‌دهد ‌وبخاطر رطوبتی که دارد ماندگاری شیرینی رو بالا میبرد ‌بافتش رو نرمتر می‌کند ) ۲-آرد قنادی ۲۰۰گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم ) ۳-بیگینگ پودر ۱/۴ ق چ خوری ۴-روغن مایع ۳۰گرم ۵-کره ۱۲۰ گرم (ً‌کره رااز ۴۵ دقیقه قبل در خارج ازیخچال قراردهید تا کاملا به دمای محیط برسدو نرم شود ) ۶-تخم مرغ. یک عدد با احتساب پوست ۵۰ گرم ۷-نسگافه گلد یک ق س خوری استاندارد شیرینی پزی ۸-آبجوش یک ق س خوری (از قبل نسکافه و آبجوش را باهم مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شود ) ۹-پودر کاکائو۱۲ گرم (از پودر کاکائو هلندی فرمند استفاده کردم ) ۱۰-شکلات چیپسی مقاوم به حرارت ۵۰ گرم دمای فر 👇👇 فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط. حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه (لطفا از بیش از حد قراردادن شیرینی در فر جدا خودداری کنید. چون رطوبتش رو از دست می‌دهد وشیرینی بعداز پخت خشک میشود ) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : به میزان مساوی پودر قند و پودر بادام من ۱ونیم لیوان پودر بادام: ۱۶۵ گرم و ۱ لیوان پر پودر قند زدم: ۱۶۵ گرم گلاب ۲-۳ ق 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شیرینی بافت بسیار خوبی داره وهمچنین عطرو‌طعم زنجبیل در این شیرینی بسیارخوشاینده پیشنهاد می‌کنم در اولین فرصت درستش کنید موادلازم 👇👇 ۱-کره ۱۲۵ گرم (از کره شکلی استفاده کردم شما میتوانید از هر برندی مثل. دامداران ،پاک و……استفاده کنید و از ۱۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کنید جایگزین ، کره نیوزلندی است که بصورت فله در لوازم قنادی ها موجود است ) ۲-آرد قنادی. ۲۵۰ گرم (از آرد نول ترخینه استفاده کردم ) (برای من ۲۵۰ گرم آرد برد ولی همیشه یادتتون باشه آرد باید کم کم و به تدریج و بااحتیاط اضافه شود تا مواد حالت خمیری و انسجام را بگیرد و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که بدست نچسبد ) ۳-تخم مرغ یک عدد با احتساب پوست ۶۰گرم ۴-وانیل ۱/۸ ق چ خوری ۵-پودر قند یا پودر شکر ۱۵۰ گرم ۶-نشاسته ذرت. ۲۵ گرم ۷-زنجبیل یک ق م خوری. (ً‌از پودر زنجبیل مرغوب و با کیفیت استفاده کنید تا طعمش عالی،بشه ) موادلازم برای رومال 👇👇 زرده یک عدد زعفران دم کرده غلیظ مقداری نمک ۱/۸ ق چ خوری همه موادرا باهم مخلوط کنید و‌رومال کنید کنجد مقداری دمای فر 👇👇 فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط. به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه(لطفا از بیش از حد قراردادن شیرینی در فر جدا خودداری کنید ) 👈درزمان کاتر زدن خمیر باید خنک و یخچالی باشد 👈درزمان کاترزدن مرتب کاتررا به آرد آغشته کنید آرد اضافی را بگیرید و کاتر بزنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆