eitaa logo
شیرینی پزون
4هزار دنبال‌کننده
942 عکس
7.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم (برای 14-15 عدد شیرینی قارچی هر کدام به وزن 35 گرم🍄): 80 گرم کره دمای اتاق 60 گرم تخم مرغ (یک تخم مرغ کاملا درشت پودر قند 90 گرم نشاسته ذرت 90 گرم آرد 180 گرم بکینگ پودر 5 گرم نمک یک پینچ وانیل ۱/۸ق چ. پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری برای تزیین بطری پلاستیکی . روش کار ⚪ آرد را با نشاسته و بکینگ پودر الک کرده و مخلوط کنید. ⚪ کره را با پودر قند بزنید. تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه کنید، هم بزنید. ⚪ مواد خشک را به‌مواد مرطوب اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، خمیر نرم و نچسبی بدست می اید کمی آن را ورز دهید ⚪خمیر را داخل نایلن به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید ⚪ گلوله های ۳۵گرمی از خمیر تهیه کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر با فاصله قرار دهید ⚪گردن بطری را به کاکائو آغشته کنید، آن را روی چانه های خمیر فشار دهید تا کمی گود شده ‌‌حالت ساقه قارچ ایجاد شود ⚪ شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا20 دقیقه پخت کنید این شیرینی نباید تغییر رنگ دهد تا شیرینی ها کاملا خنک نشده آن آنها را جابجا نکنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
موادلازم آرد برنج ۲۵۰گرم کره ۱۲۵گرم پودرقند ۷۰گرم گلاب ۱ ق تخم مرغ ۱عدد ابتدا پودرقند را با کره آب شده خوب مخلوط کنید حالا گلاب اضافه کرده و بعد تخم مرغ و با یک قاشق هم میزنیم و بعد آرد برنج را اضافه میکنیم مواد را خوب با دست ورز میدیم بعد خمیر را به دو قسمت کرده به یکی زعفران میزنیم و رویش را با پلاستیک میپوشونیم تا ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت کند و بعد به اندازه یک گردو گرد کرده و یکی یکی در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم و رویش را به هر شکلی خواستیم قالب می زنیم و تخم خرفه رویش میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه که قبلاًگرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بماند تا بپزد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
خوشمزه مواد لازم برای تهیه کوکی تخم مرغ ۲ عدد شکر ۲/۳ پیمانه شیر یک پیمانه روغن مایع ۱/۲ پ کره ۵۰gr وانیل ۱/۴ ق.چ آرد یک پیمانه و نیم پودر کاکائو ۲ ق.غذاخوری بکینگ پودر ۱ ق.چ کشمش یک پیمانه گردو ۱/۲ پیمانه برای پخت اول تو یه ظرف تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ بشه وانیلو اضافه میکنیم بعد شکر رو اضافه میکنیم هم میزنیم بعد شیر رو اضافه کرده روغن و کره رو بهش اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تو یه ظرف جداگونه آرد رو ۳ بار الک میکنیم و بکینگ پودر و پودر کاکائو که الک کردیم رو اضافه میکنیم بعد مواد خشک رو به مواد تر اضافه میکنیم و هم میزنیم و آخر کار گردو و کشمش رو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط توجه داشته باشید که باید کشمش ها رو از قبل بشوریم وقتی که خشک شد توی یکم آرد میغلتونیم کف سینی فر رو چرب کرده و از مایه روی کاغذ میریزیم و سینی رو توی فر قرار میدیم تا کوکیمون بپزه فر رو روی ۱۷۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دیقه قرار میدیم. بستگی به فر داره 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه گزینه مناسب برای مواد لازم
کدوحلوایی
1پیمانه شکر
1پیمانه آب
هل _چوب دارچین _ کمی گلاب
زعفرون
کره
کدوها رو برش بزنید دو طرفشو سرخ کنید اب و شکر و هل و زعفرون و دارچین مخلوط بذارید فقط شکر حل بشه روی کدوها ریزید و بذارید غلیظ و کاراملی بشه (این مقدارشهد برا دوبرابر این کدو هست من حدود دوسوم شکر دوسوم اب زدم) بعدم با گردو و مغز نوش جان کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزء سوغاتی های پرطرفداره.. جزء خوشمزه های سفره یلدا شاید قیافش براتون بعنوان یه مربا باشه اما مربا نیست ، خیلی خوشمزس... یبار باید تستش کنی! ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
#شیرینی خلال پسته 🍪 @shirinipazoon 🍪 🌺 تو کلیپ زرده تخم مرغ رو بعد از پودر قند اضافه کردم بهتره، بعد از ریختن کره و روغن جامد اضافه بشه. 🌺من پودر پسته یا پسته کوبیده شده رو خودم درست میکنم از بازار پسته خام بخرید و آسیابش کنید. چون خیلی معلومم نیست این خلال پسته های بازاری باقالی ان یا پسته! 🌺خلال پسته رو حتما کمی بکوبید اگه خالص بریزید خمیر ترک برمیداره و موقع قالب زدن اذیت میشید. 🌺خمیر نیاز به استراحت نداره ولی اگه دیدید موقع قالب زدن خمیر شیرینی به قالب میچسبه ، به مدت ۱۰ دقیقه بزارید یخچال بعد اول تو آرد زده و قالب بزنید. #شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_خانگی #خلال_پسته #پسته_ای 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمز 🍪 @sirinipazoon 🍪 این کوکی خیلی راحت درست میشه و اصلا سخت نیست، میتونید رنگیشم نکنید تازه.. اصلا موردی پیش نمیاد.. موادش به اندازه دقیقا 30 تا کوکیه.. که میتونید خمیرشو توی یخچال به مدت 5 روز نگه دارید، و هم اینکه میتونید بعد از پخته شدن کوکی ها توی ظرف دربسته به مدت 5 روز نگهش دارید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با 👈 شیرینی پزون 👉کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
با یه ایده و دستور پخت عالی برای 🔸تخم مرغ چهار عدد 🔸شکر یک لیوان 🔸آرد دو لیوان 🔸بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری 🔸وانیل نوک قاشق چایخوری 🔸اسفناج خام پوره شده دو سوم لیوان 🔸روغن نصف لیوان 📝ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کرده ابتدا سفیده را خوب بزنید تا پف کند بعد شکر را اضافه کرده به همزدن ادامه دهید تا شکر در سفیده حل شود . زرده ها و وانیل را افزوده با همزن خوب بزنید. برای تهیه ی پوره اسفناج لطفا از اسفناجهای ریزتر مثل بیبی اسفناج استفاده کنید و ابتدا با چاقو خوب خردشون کنید و داخل میکسر یا با گوشت کوب برقی خوب پوره اشون کنید اگر خوب پوره نشدند یکمی شیر می تونید بهشون اضافه کنید اما مقدار نهایی به اضافه ی شیر باید همون دو سوم لیوان باشه که چون شیر اضافه کردید در صورت تمایل چند قطره رنگ خوراکی آبی می تونید اضافه کنید . و به مواد بالا پوره ی اسفناج خام و روغن رو افزوده همبزنید بعد همزن رو کنار گذاشته ، آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کرده آروم با قاشق همبزنید و داخل قالب بیست سانتی که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه کیکتون آروم آروم بپزه . بعد از خنک شدن یک لایه ی بالای کیکتون رو برش بزنید و بزارید کنار تا بافت داخل کیکتون که سبزِ خوشرنگیه نمایان بشه و بعد کیکتون رو به چهار قسمت مساوی برش بزنید و هر برش رو مثل عکس سوم مقداری کیک از وسطِ برش مثلثی خارج کنید و با خامه ی صورتی یا قرمز پر کنید و در صورت تمایل سه تا دونه شکلات چیپسی روش قرار بدید و کیکهاتون رو به حالت ایستاده داخل ظرف بچینید 👈 شیرینی پزون 👉کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هندوانه دسر شیرینی بادامی هندوانه ای 50 گرم بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید. سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. بعد 50 گرم پودر قند اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود. مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین سیب سیب رو دوبار برش هفت شکل بدید...بزرگ و کوچک.این دو قسمت از سیب جدا میشن حالا مثل کشو..این دو برش رو روی هم سر بدید و به کنار بکشید... ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۳ قلم مواد شیرعسلی در تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده میشه مواد لازم : شیر ۴.۵ پیمانه شکر ۱ پیمانه با ۲ ق غ کره ۴۰ گرم وانیل 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست ۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند، ۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید، ۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم ۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید، ۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید، ۶‌.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای قالب قطر ۲۳شما احتیاج دارید به: کراست: ۲ و ۱/۲پیمانه(۳۱۳گرم) آرد شیرینی پزی ۲ق چ شکر ۱ق چ نمک ۱پیمانه(۲۳۰گرم)کره ی سرد برای براونی: ۱پیمانه(۱۷۰گرم) شکلات چیپسی یا تخته ای ۱۱۴گرم کره ۳عدد تخم مرغ هم دمای محیط ۱/۴ ق چ ۱/۲پیمانه(۱۰۰گرم) شکر ۱ق چ وانیل ۱ق چ پودر اسپرسو(دلخواه) ۱ ق چ بکینگ پودر 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 پنبه‌ای‌ترین کیک دنیاس😍 مواد لازم : آرد قنادی ۱۰۰ گ پود کاکائو ۲ ق غ کره آب شده ۹۰ گرم شکلات تخته‌ای ۲۵ گرم شکر دانه ریز ۹۵ گرم تخم مرغ ۸ عدد وانیل ½ ق چ شیر ۱۰۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی راحت‌ترین کیک دنیا😋 بدون هیچ آردی مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد شکلات تلخ ۷۰ گرم شکلات آب شده میوه دلخواه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆