و تو اے شبیه ترین به رســـول
مرا شبیه ترین ڪن به خودت....
#میلادمبارک🌱
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#شبهه : این عکس نیازی به هیچ توضیحی نداره . آخوندهای قبل انقلاب سوار الاغ می شدند اما امروز به برکت انقلاب ، سوار BMW میشن و لباسشون رو هم با رنگ ماشین ست می کنن .
+ ✅ پاسخ
🌐 @replyzeus
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#شبهه : چرا رهبر جلوی این همه فساد رو نمیگیره ؟ چرا اقتصاد مملکت رو درست نمیکنه ؟ نمیبینه مردم زیر خط فقر هستند ؟ از قیمت دلار و گوشت و مسکن و حبوبات خبر نداره ؟ پس چرا کاری نمیکنه ؟ یا با مفسدین هم دسته یا اینکه عرضه نداره کاری کنه ؟ این بود حکومت عدل علی (ع) که ازش دم میزدید ؟ بابا نخواستیم این اسلام رو ، صد رحمت به زمان شاه
+ ✅پاسخ
🌐 @replyzeus
13.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تفاوت حضرت آقا و حضرت والا
🔆 فساد اخلاقی خاندان پهلوی ، علت مشکلات و فسادها در جمهوری اسلامی ، مقایسه ی پیشرفت های جمهوری اسلامی با زمان شاه و دستاورد های 42 ساله و ...
🌐 @replyzeus
آیا امام خمینی هندی بوده ؟.mp3
5.23M
🔴 #شبهه : آیا امام خمینی (ره) هندی بوده و برای انگلیس جاسوسی می کرده ؟ ماجرای شباهت نماد پرچم ایران با سیک های هندی چیه ؟ چرا امام خمینی سه تا فامیلی داشته ؟ چرا در اشعارش ، خودش رو هندی نامیده ؟
+ ✅ پاسخ
🎵 صوتی
🌐 @replyzeus
انقلابیمثبت
حتیاگرهیچکارههمباشد
خودشرامسئولترینافرادمیداند،
وواردمیدانمیشود.
عزیزانمن! جوانان،
انقلابیمثبتبشید.!"🌱
#اقا
با «حاضرجوابگرا»ها آشنا شوید!
👈🏼 تا وقتی واکسن وارد نمیشد یه عده میگفتن:
➖ همه دنیا دارن واکسن میزنن، اونوقت ما اینجا گیر این آخوندا افتادیم که به فکر مردم نیستن...! 😞
[حالا بماند که تنها درصدی ناچیزی از مردم جهان تا حالا واکسن زدن]
👈🏼 بعد که در چند نوبت، واکسن وارد کشور شد:
➖ شدیم موش آزمایشگاهی کشورهای دیگه! 😕
[حالا بماند که یه روزی هشتگ واکسن بخرید میزدن]
ــــــــــــــــــــــــ
⚠️ این 👆🏼 فقط یه مثال بود اما این دست از واکنشها، به صورت گسترده در موضوعات گوناگون به کار گرفته میشه که هیچوقت تمومی نداره، چون بر پایه استدلال نیست.
👈🏼 بلکه صرفا حاضرجوابی محض و بدون پشتوانه فکری در برابر اتفاقات و رخدادهای اجتماعی است.
🔹 در واقع افرادی که واکنشهاشون به این شکله، هیچگاه راضی نمیشن و همیشه در تلاش هستند تا اتفاقات و تصمیمات گرفته شده در کشور رو محکوم کنن یا ایرادی بگیرن.
👈🏼 خواه اون اتفاق خوب باشه یا بد...!
🔹 ایراد گرفتن در این نوع واکنشها یه «اصل» محسوب میشه.
⚠️ یا ایرادی پیدا میشه یا ایرادی ساخته میشه! 🙃
⚠️ درصد بالایی از حرفهای رد و بدل شده بین افراد به ویژه در فضای مجازی، از این نوع هستن.
🔹 واکنشهایی که در نگاه اول و وقتی به تنهایی اونارو بررسی کنیم، «شاید» درست به نظر برسن...
👈🏼 اما وقتی مجموعهای از این واکنشها رو کنار هم بذاریم، متوجه میشیم که این مجموعه، سمت و سوی مشخصی نداره و مملو از تناقض است.
شما هم «حاضرجوابگرایی» رو دوست دارید؟! 😊
#فرهنگی_اجتماعی
🔹 @jariyan_labbaik
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
اختیارات رئیسجمهور
رئیس جمهور و اختیاراتی که ندارد!
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سراسر ایران برگزار میگردد.
در این نوشتار سعی دارم به آسیب شناسی دامنه اختیارات و میزان پاسخگویی رئیس جمهور به مردم بپردازم، که رای دهندگان بدانند در قبال رایی که به منتخب خود میدهند چه انتظاراتی از رئیس جمهور دوره سیزدهم داشته باشند؟
مروری بر اختیارات ریاست جمهوری در ۱۱ نهاد، سازمان و دستگاههای موثر و پرقدرت کشور خواهیم داشت و به دامنه اختیارات منتخب ملت پی خواهیم برد:
۱ - صدا و سیما
۲ - نیروی انتظامی
۳ - شورای عالی امنیت ملی
۴ - شورای نگهبان
۵ - نیروهای نظامی
۶ - شورای عالی انقلاب فرهنگی
۷ - شورای عالی فضای مجازی
۸ - شورای عالی هماهنگی سران سه قوه ۹ - مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۰ - نهادهای اقتصادی کشور مانند بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی امام، آستان قدس و...
۱۱ - روزنامههای یومیه مانند کیهان و اطلاعات
۱۲ - رئیس جمهور برای تحقق وعدههای انتخاباتی نیاز به مدیران هماهنگ دارد. باید در انتخاب وزرا آزادی مطلق داشته باشد. هیچ دستگاهی حق ندارد به رئیس جمهور منتخب مردم، وزیر ناهماهنگ تحمیل نماید!
در حالی که قدرت رئیس جمهور از رای مردم نشات میگیرد، اما متاسفانه در کشور ما رئیس جمهور به لحاظ بافت قانون اساسی در موارد بسیاری عاجز از اجرای اراده مردم در امور اجرایی کشور است!
رئیس جمهور، مظهر اراده ملت است اما طبق قانون اساسی موجود عملا بیش از پانزده درصد قدرت اجرایی کشور را در اختیار ندارد!
ذات دموکراسی اقتضا می کند که منتخب مردم برای تحقق اراده ملت اقتدار صددرصدی داشته باشد. (خلاصه شده است)
#انتخابات
✅ پاسخ
اولا نویسنده به جای ذکر اختیارات وسیع رئیس جمهور، چند نهاد مهم را در کنار برخی نهادهای کم اهمیت (در مقیاس ملی) مانند روزنامه کیهان و اطلاعات را نام برده که رئیسجمهور در آن اختیار ندارد یا تاثیر دارد ولی اختیار تام ندارد. گویا انتظار داشته تمام مملکت یکجا دست رئیسجمهور باشد!!
اگر نویسنده در نوشتار خود صادق است، طبق آنچه در ابتدای نوشتار ادعا کرده یعنی «دامنه اختیارات منتخب ملت» مدیریتها و نهادهای زیر نظر دولت را به اضافه وسعت عملکرد و بودجه آنها، فهرست کند تا معلوم شود چقدر راست میگوید. تنها یک وزارتخانه عریض و طویلی مانند آموزش و پرورش یا نفت یا نیرو یا...، از تمام آنچه در بالا فهرست کرده است بزرگتر، پرهزینهتر و تاثیرگذارتر است.
ثانیاً بودجه تمام نهادهای فوق در دست دولت است و همه میدانند که این بزرگترین اهرم فشار است. یعنی همین کاری که الان دولت با سپاه و صدا و سیما و... میکند و با ندادن باتوجه آنها را تحت فشار قرار میدهد. همچنین بیش از ۹۵ درصد نیروی انسانی کشور زیر نظر دولت فعالیت میکنند.
ثالثا در همهجای دنیا اختیار کامل دست قوه مجریه نیست و دستگاههای مختلفی مانند پارلمان و دستگاه قضا از یکه تازی رئیس دولت جلوگیری میکنند.
اما این ادعا که رئیسجمهور ما تنها ۱۵ درصد قدرت اجرایی کشور را دارا است ادعای واهی دروغی است که یا نشانگر بیسوادی نویسنده نسبت به ساختار اجرایی کشور است یا .... روزنامه کیهان و اطلاعات یا حتی شورایهای عالی که ذکر کرده چه سهمی از مدیریت های اجرایی کشور دارند که باعث شدهاند قدرت اجرایی دولت بشود ۱۵ درصد؟ تقریباً نه، دقیقاً هیچ!
نهایتاً اینکه نویسنده متن فوق (مانند بسیاری دیگر)، رندانه به دنبال القاء تقابل بین نهاد رهبری و دموکراسی هستند در حالیکه ولایت فقیه هرچند فیالواقع مشروعیت خود را از شرع میگیرد، اما سازوکار تعیین شخص آن و اختیارات وی، همه از طریق رأی مردم و انتخابات طراحی شده و لذا هیچ منافاتی با دموکراسی ندارد و اگر در برخی موارد محدود، باعث کاهش اختیارات قوه مجریه شده، خود برآمده از دموکراسی و نظر مردم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌شایعه
عراق ورود اتباع 37 کشور را به این کشور بدون ویزا آزاد کرده ولی ایران جزو آنها نیست😳
✅واقعیت
ورود اتباع این کشورها کلا ممنوع بوده و الان با صرفاً با دریافت ویزا آزاد میشود. ورود اتباع ایران، همواره آزاد بوده است.
سلام لطفاً در پاسخ به این سوال جوابی محکم و قانع کننده بفرمایید
با وجود رهبر چه نیازی به رئیس جمهور در کشور است؟در صورت وجود هردو بین بعضی نهادها موازی کاری پیش نمی آید؟مثلا بین کمیته امداد امام و بهزیستی یا بین بنیاد مسکن ووزارت راه و شهرسازی؟
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
﷽، سلام علیکم
🔹وظایف و مسئولیتهای این دو مقام در عرض یکدیگر نیست که موازی کاری شود. همانطور که مثلاً یک شرکت، در عین اینکه هیأت مدیره و رئیس هیأتمدیره دارد و سیاستهای کلی را تعیین میکند و مدیر عامل منویات آن را اجرا میکند، رهبری هم راهبرد کلی نظام را تعیین میکند و رییس جمهور وظیفه اجرایی دارد. از این گونه مثالها زیاد است مثلاً باز میتوان گفت که وقتی رئیس قوه قضائیه داریم چه نیازی به دادستان کل داریم؟ پاسخ همان است.
مضافاً اینکه رهبری هماهنگ کننده قوای سهگانه (+ نیروهای مسلح) را نیز برعهده دارد که قطعاً هیچ جایگاه دیگری این صلاحیت را ندارد چون ذینفع خواهد بود.
🔹 بله ممکن است در مأموریت های دو مثالی که ذکر کردید این اشکال وجود داشته باشد اما قطعاً این اشکال نسبت به جایگاه رهبری و ریاست جمهوری وارد نیست.
تغذیه رایگان در جمهوری اسلامی و رژیم شاهنشاهی!!
✅ پاسخ
این هم نمونه دیگری از مغالطه «پهلوان پنبه» یعنی مقایسهی نقاط تاریک یک نمونه با نقاط روشن از نمونهی دیگر. به عبارت دیگر شبهه افکن اینگونه القاء میکند که در جمهوری اسلامی همه فقیرند و در رژیم شاه نعمت فراوان!!
اگرچه حتی یک فقیر هم زیبنده نظام اسلامی نیست اما واقعیت این است که در رژیم گذشته تنها مقدار محدودی تغذیه رایگان در مدارس توزیع میشد اما همین الان (و در این وضعیتی که در این چند سال و به برکت دولت لیبرال پیش آمده) هر نفر نزدیک صدهزار تومان یارانه ثابت ماهیانه دارد. اگرچه دولت برجامی بلایی سر پول ملی آورده که این مبلغ در حال حاضر چیز زیادی نیست، اما در رژیم پهلوی با درآمد نفتی بیشتر و جمعیت کمتر همین هم وجود نداشت.