در بین کشورهای دنیا:
بی خداترین، بی دین ترین و بی مذهب ترین آنها، سه کشور کمونیست یعنی چین، کره شمالی و روسیه هستند.
جالب اینجاست که بهترین دوستان و شرکای تجاری جمهوری اسلامی ایران، همین سه کشور هستند😳🤔
و تقریباً با همه ی دنیا مشکل و دشمنی داریم غیر از همین سه کشور عزیز!!
و جالب تر اینکه اسلام به صراحت می گوید: با کافران معامله نکنید و از بین آنها دوستی انتخاب نکنید و مبادا لقمه ی نانی از سفره ی کافر به سفره ی شما وارد شود. التماس تفکر
✅ پاسخ
🔹 اولا کی گفته ما با تمام دنیا مشکل داریم؟ بله از نظر بعضی آمریکا و اسرائیل تمام دنیا هستند. منتها همینها هم باید بدانند دشمنی از جانب آنها است؛ دولت مردمی مصدق، که نه مرگ بر آمریکا میگفت و نه مرگ بر اسرائیل را مگر کشوری غیر از آمریکا در ۲۸ مرداد سرنگون کرد؟ قبله اول ما مسلمانان را چه کسی غصب کرد و برادران دینی ما را آواره کرد؟
ثانیاً روسیه قبلاً کمونیست بود. الان این کشور کمونیستی نیست و شخص پوتین هم یک معتقد مسیحی است.
ثالثا طبق اعلام اتاق بازرگانی تهران اصلیترین شرکای تجاری کشور در دو ماهه ابتدایی سال جاری به این ترتیب است: چین با صادرات بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار، اصلیترین شریک تجاری ایران در این حوزه بوده است و پس از آن، امارات متحده عربی با حدود یک میلیارد دلار، ترکیه با ۵۳۵ میلیون دلار و هند با ۳۳۵ میلیون دلار در رده های بعدی قرار دارند. لذا روسیه و کره شمالی اصلا جزو شرکای اصلی ایران در تجارت خارجی نیستند.
دست آخر اینکه با هرکس بتواند منافع ملت ایران را تامین کند یا احترام بگذارد، روابط خوبی خواهیم داشت. راستی چگونه است که هرگاه تلاش میشود تا درراستای منافع ملی روابط سازنده ای با کشوری ایجاد شود، عدهای شعار خود مبنی بر سازش با دنیا را فراموش میکنند و با شبهه و شایعاتی مانند (ایران دارد مستعمره فلان میشود یا فلان کشور بیخدا است و....)، سعی در تخریب این روابط دارند؟ دوستی با اسرائیل و و دشمنی با چین و روسیه چه سودی برای آنها دارد؟
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ به همه سوالات و شبهات درباره قرارداد همکاری ایران و چین، در یک مستند
🔻 وطن فروشی یا همکاری بلندمدت؟ / اظهارنظر جالب نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل درباره آینده روابط چین و ایران در عرصه بین الملل
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شمار زیادی از خیانتهای چین به ایران!!!
واقعاً تأسف بار است....
ایرانی نیستی ارسال نکنی
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻کوروش! ای کاش بیدار میشدی و میدیدی که چگونه خاک ایران را بخشیدند!!!
سرزمینی با موقعیت استراتژیک در خلیج فارس و منابع سرشار نفت، گاز و مروارید که با فشار انگلیس به آل خلیفه بخشیده شد.
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 جزئیات دقیق سند جامع همکاریهای ۲۵ ساله ایران و چین
آیا حق انحصاری به چینیها داده شده؟
صدا ۰۶۰.m4a
11.54M
🎙 همه چیز دربارهی قرارداد ۲۵ سالهی ایران و چین👇👇
#حجت_الاسلام_نبویان، نماینده مجلس
❌ شواهد استعماری بودن قرارداد ایران و چین
یکی از نکاتی که کاربران بی غرض فضای مجازی تحت تاثیر القاءات دشمنان تکرار میکنند، یکی قضیه صید ترال است و یکی مقایسه با قراردادی که است که چین با کامبوج امضا کرده است.
✅ واقیعت چیست؟
صید ترال در خلیج فارس ممنوع است و اگرچه چند نوبت به صورت غیرقانونی توسط سودجویان داخلی و خارجی از جمله چینیها صورت گرفته، اما توسط سپاه از آن جلوگیری شد که خبر آن نه تنها در رسانههای داخلی، بلکه در بیبیسی، رادیو فردا و.. نیز بازتاب داشت که با جستجو در گوگل قابل بررسی است.
از این گذشته لازم است که بدانیم اگر چه ممنوع و بلکه مضر به اقتصاد و محیط زیست است، اما بر فرض انجام آن هیچ به معنای مستعمره شدن یا چیزی شبیه آن، که به عنوان شاهدی بر استعماری بودن قرارداد ایران و چین تبلیغ میشه، نیست.
بنابراین قضیه صید ترال، خود دلیل آن است که اینگونه قراردادهایی که حتی با منافع مردم بخشی از کشورمان منافات داشته باشد، برای حافظان امنیت کشور قابل تحمل نیست، چه برسد قراردادهایی که منافع ملی را زیر سوال ببرد.
در مورد مقایسه با کامبوج هم صرف نظر از صحت و سقم چنین قضیهای، لازم به یادآوری نیست که مقایسهی ایران بزرگ و قدرتمند با کشوری مانند کامبوج، تنها از خودحقیر بینهایِ غرب پرست امکان پذیر است.
بله، همانطور که بارها گفتهام، چین (و هیچ کشور دیگری) عاشق چشم و ابروی ما نیست و منافع خود را در نظر میگیرد، اما این منافع یک جانبه نیست و ایران هم سود و منافع خود را میتواند در سایه ارتباط اقتصادی، علمی، اطلاعاتی و... از اینگونه قراردادها داشته باشد.
ــــــــــــــــ
گزاره برگ رسمی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین
علیرغم محرمانه بودن قرارداد ایران و چین در مرحله کنونی، گزارهبرگی از آن توسط طرف ایرانی منتشر شده که میتواند ملاک هرگونه قضاوت منصفانه در این خصوص باشد. انتشار هرگونه متن دیگری، از دروغهای فضای مجازی است و به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
#قسمت_اول
👈برنامه همکاری جامع ایران و چین حاوی چه مفاد و محتوایی است؟
- این سند به منظور عملیاتی کردن بند ششم بیانیه رؤسای جمهور دو کشور با هدف ارتقای عملی روابط در سطح مشارکت جامع راهبردی (منتشر شده در در بهمن ماه ۱۳۹۴) و به منظور فراهم ساختن بستری مناسب برای توسعه همه جانبه همکاریها تدوین گردیده است.
- سند حاضر یک برنامه جامع در بازه زمانی بلندمدت (۲۵ ساله) رویکردی مبتنی بر احترام متقابل و منافع برد- برد در زمینه روابط دو جانبه، منطقهای و بین المللی را مدنظر قرار داده است.
- دو تمدن کهن آسیایی با تاریخی دیرینه و همکاری نزدیک در عرصههای تجاری، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، دفاعی و امنیتی بر یک نقشه راه و افق بلندمدت روابط در عرصههای مختلف برای تحقق مشارکت جامع راهبردی و ارتقای عملی آن توافق نمودهاند.
- به رسمیت شناختن اشتراکات فرهنگی، تقویت چندجانبهگرایی، حمایت از حق دولتها برای برخورداری از حق حاکمیت برابر و تاکید بر بومی بودن مدل توسعه از جمله موارد ذکر شده در سند میباشد.
- اشتراک نظر دو کشور در ارتباط با بسیاری از مسائل منطقهای و بینالمللی به ویژه مبارزه با یکجانبهگرایی زمینه لازم برای بسط همکاریها در عرصه بینالمللی بین ایران و چین را فراهم آورده است.
- این سند برنامهای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصههای مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است.
ب .۱) در بعد سیاسی- راهبردی برنامه همکاری جامع ایران و چین چه میگوید؟
- طرفین ضمن ارتقای تبادلات، رایزنی و همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند.
- طرفین زیرساختهای دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
ب .۲) در بعد اقتصادی برنامه همکاری جامع ایران و چین چه میگوید؟
- با توجه به اتفاق نظر دو کشور بر اینکه ظرفیتهای بالقوه برای همکاریها فراتر از وضعیت کنونی است، ایران و چین همکاریهای اقتصادی خود را به ویژه در پیوند دادن ایران به زنجیره ارزش محور از طریق تکمیل زنجیرههای مکمل فرآوری داخلی و تولید مشترک به منظور تأمین بازارهای داخلی دو کشور و کشورهای ثالث و در نهایت بهره برداری از ظرفیتهای ایران از جمله نیروی کار جوان و ماهر تاکید مینمایند.
- همکاری در حوزههای نفت، صنعت و معدن و حوزههای مرتبط با انرژی (نیرو، انرژیهای تجدیدپذیر و …) مبتنی بر دغدغههای توسعه ملی پایدار و زیست محیطی در سند مورد تاکید قرار دارند.
- با هدف بهرهبرداری از مزایای ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیک، بر مشارکت مؤثر ایران در ابتکار کمربند-راه طرف چینی تاکید شد.
- همکاری در زمینههای زیرساختی، ارتباطی (ریلی، جادهای، بندری و هوایی)، مخابراتی، علمی-فناوری، آموزشی و سلامت مورد تاکید قرار گرفت.
- تسهیل همکاریهای بخش خصوصی از طریق رفع موانع همکاری مورد توجه بوده است.
- تسهیل همکاریهای مالی-بانکی، گمرکی، مقرراتزدایی، و همکاری در توسعه مناطق ویژه و آزاد تجاری و صنعتی از جمله در سواحل مکران و تقویت همکاریهای غیرنفتی با تمرکز بر حوزه کشاورزی و دانش بنیان مورد تاکید قرار گرفت.
تسهیل همکاریها در زمینه سرمایهگذاری و تأمین مالی پروژهها و همکاریهای اقتصادی؛
ب .۳) در بعد فرهنگی برنامه همکاری جامع ایران و چین چه میگوید؟
- در سند مذکور بر افزایش شناخت متقابل از طریق ارتقا تبادلات مردمی (گردشگری)، رسانهای، سازمانهای مردمنهاد، انجمنهای دوستی و همکاری دانشگاهی تاکید شده است.
- طرفین در این رابطه سرمایهگذاری و کمک به تکمیل زیرساختهای لازم برای ارتقا همکاریهای فرهنگی در حوزههای مختلف از جمله صنعت گردشگری را مدنظر قرار دادهاند.
#ادامه_دارد
گزاره برگ رسمی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین
علیرغم محرمانه بودن قرارداد ایران و چین در مرحله کنونی، گزارهبرگی از آن توسط طرف ایرانی منتشر شده که میتواند ملاک هرگونه قضاوت منصفانه در این خصوص باشد. انتشار هرگونه متن دیگری، از دروغهای فضای مجازی است و به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
#قسمت_دوم
👈برنامه همکاری جامع ایران و چین حاوی چه مفاد و محتوایی نیست؟
- این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقهای و بین المللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیچ کشوری نیست.
- این سند یک نقشه راه برای همکاریهای جامع دو کشور ایران و چین بوده و لذا حاوی هیچ قراردادی نمیباشد.
- در هیچ کجای سند کمی سازی در خصوص چشم انداز همکاریها اعم از اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و یا راهبردی نشده است و لذا حاوی هیچ رقم و عدد خاصی از جمله در خصوص سرمایه گذاری و یا منابع مالی و پولی نمیباشد.
- این سند ۲۵ ساله نامگذاری شده است تا کلیت برنامه همکاری جامع دو کشور در این بازه زمانی بلندمدت دیده و پیگیری شود. بدیهی است بازه زمانی اجرای هر قرارداد دوجانبه ای بر اساس پیش بینی مندرج در خود قرارداد تعیین میشود.
- در این سند، واگذاری هیچ منطقه و یا هیچ انحصار متقابل و یا یکجانبه ای مطرح نبوده و لذا فاقد اعطا هرگونه حق انحصاری است.
- در این سند مدیریت، اداره و یا بهره برداری از هیچ منطقه و یا حوزهای واگذار نشده است.
گزارشی از خط زمانی از آغاز طرح قرارداد با چین تا کنون
۳ بهمن ۱۳۹۴:
- سفر رسمی آقای شیء جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین به تهران.
- جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با صدور بیانیهای، سطح روابط دو کشور را به «مشارکت جامع راهبردی» ارتقا دادند.
- حسب پیشنهاد طرف ایرانی به منظور تنظیم روابط بلندمدت در بازه زمانی ۲۵ ساله با چین، طرفین در بند ۶ بیانیه مذکور تمایل و آمادگی خود برای رایزنی و مذاکره جهت انعقاد سند همکاری بلندمدت را اعلام نمودند.
- مقام معظم رهبری در دیدار رئیس جمهور چین، «توافق رؤسای جمهوری ایران و چین را برای یک روابط استراتژیک ۲۵ ساله، کاملاً درست و حکمتآمیز» دانستند.
اسفند ۱۳۹۴ – بهمن ۱۳۹۷:
وزارت امور خارجه در همکاری با وزارتخانهها و نهادهای مختلف داخلی، جلسات متعددی را با هدف احصاء اولویتها، تدوین پیش نویس و مفاد قابل طرح در این سند برگزار نمودند.
۲ اسفند ۱۳۹۷:
دکتر علی لاریجانی، ریاست محترم وقت مجلس شورای اسلامی که در سفر رسمی به چین توسط وزرای خارجه، اقتصاد و رئیس بانک مرکزی همراهی میشدند، در دیدار با آقای شیء جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین، از نهایی شدن پیشنویس سند ۲۵ ساله در آیندهای نزدیک خبر داد.
اسفند ۱۳۹۷- شهریور ۱۳۹۸:
با تکمیل فرآیند بررسیهای داخلی پیرامون سند، پیشنویس سند توسط طرف ایرانی نهایی و آماده ارائه به طرف چینی شد.
۳ شهریور ۱۳۹۸:
دکتر ظریف، وزیر امور خارجه در سفر رسمی به چین، پیش نویس برنامه همکاری جامع میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین را به وزیر امور خارجه چین تحویل داد.
فروردین ۱۳۹۹:
- طرف چینی نقطه نظرات خود را بصورت رسمی پیرامون پیش نویس دریافت شده از طرف ایرانی اعلام نمود.
- نظرات طرف چینی در اختیار نهادهای ملی به منظور اعلام نظر قرار گرفت.
خرداد ۱۳۹۹:
متن پیشنویس و جمعبندی وزارت امور خارجه از نظرات نهادهای ملی، به منظور بررسی و تصمیمگیری، به هیأت محترم دولت ارسال شد.
۳ تیرماه ۱۳۹۹:
هیأت محترم دولت به وزارت امور خارجه اجازه داد مذاکرات بر اساس جمعبندی فوق الذکر، برای نهایی کردن و امضای برنامه همکاری جامع میان دو کشور را بر اساس منافع بلندمدت پیگیری شود.
۴ تیرماه ۱۳۹۹:
در وبینار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، طرف ایرانی از ارائه نقطه نظرات پیرامون اصلاحات طرف چینی بر پیشنویس سند در آیندهای نزدیک خبر داد.
شهریور ۱۳۹۹:
دومین پیشنویس سند از سوی طرف ایرانی به طرف چینی تحویل داده شد.
۱۹ مهر ۱۳۹۹:
دکتر ظریف؛ وزیر امور خارجه در سفر رسمی به چین، ابعاد مختلف این سند و چگونگی پیشبرد آنرا با همتای چینی تبادل نظر نمودند.
نیمه اسفند ۱۳۹۹:
طرف چینی نظرات خود را پیرامون برنامه همکاری جامع به طرف ایرانی اعلام نمود.
۲۰ اسفند ۱۳۹۹:
طرف چینی اعلام آمادگی نمود در صورت نهایی شدن پیشنویس برنامه همکاری جامع، در سفر رسمی وزیر امور خارجه چین به ایران سند مذکور به امضا برسد.
اسفند ۱۳۹۹:
وزارت امور خارجه مراتب را همراه با ارزیابی و پیشنهادات لازم به منظور تصمیمگیری به مراجع عالی کشور اطلاعرسانی نمود.
۲۷ اسفند ۱۳۹۹:
تائید مراجع عالی کشور برای امضای برنامه همکاری جامع موسوم به ۲۵ ساله، توسط وزیر امور خارجه کشورمان در سفر رسمی وزیر امور خارجه چین به ایران، به وزارت امور خارجه ابلاغ شد.
۷ فروردین ۱۴۰۰:
برنامه جامع همکاری فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، به امضای وزرای امور خارجه دو کشور رسید.
گاهی احساس میکنم اینجا زندان ساواکِ ،
شماام یه مشت انقلابی که میخوان به زور
اعتراف بگیرن ازتون...😂
خب حرف بزنید بندگان خدا../:
#متن_شبهه
#ناظم پشت #میکروفون پرسید :کی میدونه #پایتخت آمریکا کجاست ؟ داد زدیم : #واشنگتن گفت یه مرگ بر آمریکایی بگین که تو واشنگتن بشنون ؛ ما هم یه داد زدیم که حلقمون پاره شد پرسید ... (رایج در فضای مجازی)
#سیاسی
#پاسخ_شبهه
✳️شاید باید خوشحال باشیم که خدمه و حشمه و یا به تعبیر دیگری مزدوران بی جیر و مواجب و ستون پنجم در جبهه" جنگ نرم" و ضدتبلیغ علیه اسلام ، تشیع ، مردم ، نظام جمهوری اسلامی و حیثیت و هویت این ملت بزرگ ، گاهی از ناسزاگویی دست برداشته و با ترقی چشم گیری ، در قالب "قصه پردازی" و "روضه خوانی" حمله میکنند . قصه هایی معروفی چون : دیروز سر کلاس ما ، دانش آموزی از معلمش پرسید ؛ از پدر پرسیدم ؛ و حالا ، ناظم تو میکروفون گفت .. ؛ اینها هم روضه خوان شدند ، یک روضه مفصل و گریه آور ، برای مظلومیتهای آمریکا ! شاه بیتش هم این بود که چرا میگویید : «مرگ بر آمریکا ، در حالی که لوس آنجلس و نیو اورلئان دارد؟!» اما حالا ما چه کنیم ، آیا به این قصه با فرازها و شعارهای بی منطق اش ، پاسخ منطقی دهیم یا شعاری ؟! و اگر این را پاسخ دادیم و این بی کارهای هدفمند ، قصه ی دیگری نوشتند چه ؟ مگر قصه نویسی تمامی دارد ؟!
✅پس سعی میکنیم پاسخ حمله شعاری را شعاری دهیم ، اما به احترام شما کاربران گرامی ، شعار منطقی و منطبق با حقایق و واقعیتها.
💠شناخت کربلا و لوس آنجلس :👇
اگر خیلی طول کشید تا بدانید لوس آنجلس تاریخ سینماست ، یا نیواورلئان مهد موسیقیه ، از بی سوادی شماست . میخواستید زودتر اطلاعات عمومی خود را افزایش دهید . آیا ما باید جور بی سوادی شما را بکشیم ؟ یا انتظار داشتید که معلمان و ناظمان ، قبل از خداشناسی ، خودشناسی و امام شناسی ، ایران شناسی و ... ، به شما لوس آنجلس شناسی و مایکل جکسون شناسی بیاموزند ؟ در این مملکت ، بسیاری ، [به علت سرو صدای بوقهای تبلیغاتی که شب و روز برای مردم نگذاشته است و بابت این همه سر و صدا ، از کسی هم عذر خواهی نمیکنند] ، قبل از اینکه امام حسین (ع) و کربلا را بشناسند ،"لوس آنجلس و هالیوود" را شناختند ؛ بسیاری هالیوود را شناختند ، اما امام حسین (ع) را نشاختند ؛ بسیاری دیگر (مثل نویسنده) ، نه امام حسین (ع) و کربلا را به عنوان مرکز قیام علیه ظلم شناختند و نه هالیوود را به عنوان مرکز فساد ، فحشا ، ظلم ، استعمار و ابزار قدرتمند فراماسون و صهیونیسم بین الملل در تحمیق و استثمار مردم شناختند.
💠تحفه و ارمغان این شناخت :👇
خب ، حالا اگر چه خیلی طول کشید تا شما با این ذهن فعال و پژوهش بی وقفه ، به این علوم غریبه ی (لوس آنجلس شناسی) دست یابید ، اما بفرمایید حالا که لوس آنجلس یا نیو اورلئان را شناختید ، چه تاجی بر سر هنر و صنعت فیلم و موسیقی این مملکت زدید و با نیویورک شناسی ، چه تحولی علمی و عملی در عرصه اقتصاد ایجاد کردید ؟ اگر ما "حسین حسین "گفتیم ، نتیجه اش در دفاع از هویت دینی ، ملی و تمامیت ارضی کشورمان به وضوح دیده شد . بگویید شما از مداحی برای هالیوودی ها و سینه زدن زیر بیرق آنها چه تحفه و ارمغانی به دست آوردید ؟ آیا دستآورد و سوغاتی جز اشاعه ی فساد ، فحشا و بندگی اجانب در ظاهر و باطن داشتید ؟
💠صلوات بلند :👇
بله ، ما برای پیامبر اکرم و آلش (علیهم السلام) صلوات میفرستیم ، بلند هم میفرستیم ، چون صلوات بلند ، نفاق را از بین میبرد ؛ اما شما نیز ساکت نیستید ، و با فریادهایی که به قول خودتان حلقوم خودتان [و البته پرده گوش دیگران] را پاره میکند ، برای نیویورک ، واشنگتن ، لندن ، هالیوود و ...درود و صلوات میفرستید ؛ اثر هر کدام نیز در شخصیت ، رفتار ، ظاهر و باطن هر قشر ، بسیار مشخص و مشهودتر از فیلم های هالیوودی است . پس هر دو صلوات گو هستیم ، فقط هدف ، جهت ، الگو و محبوبمان فرق دارد.
💠فریاد و عربده :👇
عمراً شما چه در مدرسه و یا هر کجای دیگری ، یک یا علی ، یا حسین یا حتی یا اللهِ آرام نیز گفته باشید ، اما ما فریاد میزنیم ، خوب هم فریاد میزنیم ، آنقدر که صدایمان از یکسو نه تنها به کربلا ، بلکه به عرش الهی برسد و از سوی دیگر به کَرها و کورهای واشنگتن ، لندن و تل آویو نیز برسد ؛ چنان صدایی که لرزه بر اندام آنها بیاندازد [که انداخته است] ؛ اما ما هیچگاه "عربده" نمیکشیم ، شما نیز اگر عربده کشیدید و میکشید ، مشکل شماست . خیلی کار بدی است ، هیچگاه عربده نکشید ، حتی در شعار دادن برای ابلیس و ابلیسیان . اما ، عربده های آمریکا ، انگلیس و اسرائیل ، به وسیله زنجیره ی صهیونیسم خبری و تبلیغاتی ، فیلم و سریال سازی و بوسیله شبکه های اینترنتی ، سایر ابزار ارتباطات جمعی و شبکه های مجازی و اجتماعی و...، گوش جهانیان را میخراشد و هر کس نخواهد بشنود و قبول کند نیز با صدای انفجار انواع بمبها و موشکهای حتی شیمایی ، نوترونی و...که بر سرش میری
#ادامه 👇👇👇