👩🏻🦱📕#معرفی_کتاب: #دختری_که_رهایش_کردی
ژانر: #رمان
داستان کتاب دختری که رهایش کردی نوشتۀ جوجو مویز، درباره یک نقاشی مربوط به دوران جنگ جهانی اول است. این اثر دو زندگی، دو انسان، دو کشور و دو سرنوشت را به هم ربط داده است.
جوجو مویز در کتاب دختری که رهایش کردی به گونهای زیبا و نوآورانه داستان خود را که به صورت موازی در دو زمان متفاوت با بازه زمانی ۱۰۰ ساله روایت میکند.
این کتاب داستانی درباره دو زن با برخی ویژگیهای مشابه است؛ یکی از آنها به نام سوفی در زمان اشغال فرانسه مجبور است تا از خانوادهاش در نبود شوهر در مقابل نازیها محافظت نماید و دیگری به نام لیو که در لندن زندگی میکند. شوهر لیو قبل از فوت به وی یک تابلو نقاشی با نمایی از یک زن هدیه میدهد که مربوط به یک قرن قبل میباشد و در جریان جنگ از فرانسه به انگلستان منتقل شده است.
جسارت و شجاعت و جنگیدن برای ارزشهای خود، صفاتی هستند که در رمان دختری که رهایش کردی خوب و پسندیده تلقی میشوند و جوجو مویز نشان میدهد که چگونه قهرمانان داستان با اتکا به این صفات به اهداف خودشان دست مییابند و چگونه در حالی که امیدشان را از دست دادند از جنگیدن دست برنداشتند و ادامه دادند
@siyasatt
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
#آشپزخونه
#سوتلاچ یا شیربرنج دسر خیلی خوشمزه و معروف ترکیه ست که تقریبا شبیه شیربرنج خودمونه یکم متفاوت تر و البته خوشمزه تر😉
📌موادلازم؛
برنج ۱/۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیر ۵ لیوان
آب ۳لیوان
نشاسته ذرت ۳ق غ
وانیل۱ ق چ
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خلال پسته،گردو خردشده،کنجد و پودر دارچین برای تزیین
برنج رو از قبل خیس کنید(۱ساعت خیس بخوره کافیه)بریزید تو قابلمه آب رو بهش اضافه کنید،رو حرارت کم بزارید تا بپزه و به اصطلاح وابره.وقتی آبش کشیده شد چهار لیوان از شیر دستور و شکر رو اضافه واجازه بدید شکر حل بشه و شیر جوش بزنه تو این فاصله نشاسته رو با یک لیوان شیر باقیمانده حل کنید،زرده و وانیل رو اضافه و یکدست که شد به مایه اضافه و مدام هم بزنید تا ته نگیره و گلوله نشه.وقتی به غلظت و بافتی که تو فیلمه رسید خاموش کنید داخل کاسه های تکنفره بریزید(کاسه ای که انتخاب میکنید باید تحمل دمای فر رو داشته باشه و سایزشم بزرگ نباشه چون سوتلاچ بهتره تکنفره سرو بشه)
کاسه ها رو بچینید تو سینی فر یا یک قالب لبه دار و داخل سینی آب بریزید طوری که آب تا نصف کاسه رو بگیره.بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه تا مثل تصویر روش سرخ بشه.(سینی رو طبقه بالای فر قرار بدید و فقط گریل روشن بشه با فن)
از فر که خارج کردین اجازه بدید خنک شه بعد تزیین و نوش جان کنید البته بره تو یخچال کامل خنک شه خیلی خوشمزه تره.
✅نکته خاصی نداره فقط دقت کنید خیلی غلیظ نشه چون بعد از پخت توی فر و خنک شدن سفت میشه ،باید ی بافت لطیف داشته باشه.
من شیر محلی پرچرب استفاده کردم
@siyasatt
🦋🤍 #عاشقانه_برای_همسرم
بودنت براى من
شد زندگي
شد دليل
شد عشق
شد اميد
شد لبخند
بودنت انقدر قشنگه كه
قربون لحظه به لحظه بودنت :)❤️
@siyasatt
#سلامت
معجزه کباب لیمو !🍋
درمان اورژانسی سرفه های مزمن ، سینه پهلو و تب های عفونی که مریض حتی توان سرفه کردن ندارد، یک سیخ کبابِ لیمو می باشد.
به این صورت که یک تا سه عدد لیمو را با پوست مانند گوجه کبابی روی اجاق، پخته (پوست نسوزد) ومیل می کنیم.
برای کودکان پس از پختن بین لیمو را یک شکاف کوچک می دهیم و داخل آن کمی عسل می ریزیم و به کودک می دهیم.
@siyasatt