همنویسی هنرجویان انجمن خوشنویسان شهرضا
چهارشنبۀ هفتۀ گذشتۀ، ۳۰ آبان ۱۴۰۳، انجمن خوشنویسان شهرضا اولین برنامۀ «همنویسی» رسمیاش را با موضوع گرامیداشت شهید ابراهیم همت برگزار کرد.
قرار است همنویسیهای آینده نیز هر کدام بهنام یکی از مفاخر ملی شهرضایی مزیّن گردد. شایان تذکر است که این انجمن پیشتر نیز همنویسیهای دیگری را بهصورت غیررسمی برگزار کرده است.
در این برنامه، بیش از ۲۰ نفر از هنرجویان دورههای گوناگون انجمن خوشنویسان حضور داشتند و به خوشنویسی آثاری در خصوص شهید همت پرداختند.
گفتنی است، سیدابوذر میرنیام، معاون اجرایی خانۀ کارگر، ضمن بازدید از این همنویسی، وعده داد که به هر کدام از هنرجویان شرکتکننده در این برنامه، یک کارت عضویت ۳سالۀ خانۀ کارگر هدیه میدهد.
#فرهنگ #هنر #خوشنویسی #شهرضا
پایگاه خبریفرهنگی «صبح شهرضا»
🆔 @sobhshahreza
23.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیح استاد محمدجواد رحمتی دربارهٔ همنویسیهای انجمن خوشنویسان شهرضا
#فرهنگ #هنر #خوشنویسی #شهرضا
پایگاه خبریفرهنگی «صبح شهرضا»
🆔 @sobhshahreza
یقین
نه در حد ترکزبانهای آذربایجان و نه بهاندازۀ عربزبانهای خوزستان، اما بهقدری بسیار کمتر، ما شهرضاییها هم معنای اصلی و رسمی بعضی از واژهها را وقتی به مدرسه میرویم متوجه میشویم.
مثلاً خود من در کلاس چهارم و حین تمرین ترجمۀ قرآن دریافتم که «یقین» برخلاف استنباط و استعمال ما شهرضاییها، برای بیان «شک و احتمال» به کار نمیرود، بلکه «قطعیت و مطلقیت» را میرساند، و آن هم غالباً در نقش «اسم» و «صفت» ظاهر میشود، نه صرفاً «قید».
به این نمونه توجه کنید:
+ نِم خاله از تِیْرون اومِدِس؟
- چوم. یَقین... .
بازگردان به فارسی معیار:
+ آیا خاله از تهران آمده است؟
- هیچ نمیدانم. احتمالاً... .
به این نکته و نکتههایی از این دست باید در قسمت معناشناسیِ توصیف گویشنامهها توجه کرد؛ قسمتی که معمولاً در توصیفها چنان که میباید، حقش ادا نمیشود و مغفول یا ناقص میماند.
نویسنده: #معین_پایدار
#زبان #فارسی #گویش #اصطلاحات #شهرضا
پایگاه خبریفرهنگی «صبح شهرضا»
🆔 @sobhshahreza