#دلمه_برگ_انگور👇
یک ونیم پیمانه لپه و
یک ونیم پیمانه عدس رو باهم گذاشتم تا نیم پز بشه.
بعد برنجی رو که دو ساعتی بود خیس کردم ریختم قاطیش،آبش رو کامل گرفتم.
یه دونه پیاز رو با حدود 200 گرم گوشت چرخ شده تفت دادم،روغن رو باید به اندازه ای بریزین که برای برنجتون بس باشه
نمک زردچوبه وادویه به مقدار لازم.
5 تا قاشق غذاخوری زرشک هم ریختم قاطیش وسبزی مخصوص دلمه که سبزی های معطره وبوی غالبش ترخونه...
بعد برنج وحبوبات رو قشنگ با این مواد قاطی کردم و قاشق قاشق توی برگ انگور ریختم و پیچیدم وچیدم توی قابلمه...
حدود دوسه تا لیوان آب جوشیده هم ریختم روی دلمه ها وگذاشتم روی شعله زیاد تا قابلمه کاملا بخار بگیره.
بعد گاز رو کم میکنین تا برنجا دم بکشه.
من حدودا دوساعتی شد تا آماده شد....
یه نکته
مابرای اینکه دلمه ها از هم بازنشن یه سینی رو میگذاریم روی دلمه هاو یه چیز سنگین رو میگذاریم تو سینی تا دلمه ها تحت فشار باشن وبالا نیان....
@sofrebanovanbeheshti
قاسمی:
#پاناکوتا_موز👇
موز متوسط ۴ عدد
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق سوپ خوری سرپر
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
ابتدا ژلاتین رو به همراه ۱/۴ پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف بشه.
شیر و شکر رو روی حرارت بگذارید تا شکر حل بشه و شیر کمی بجوشه. وقتی شکر تو شیر حل شد از روی حرارت برش دارید تا شیر کمی خنک بشه
بعد ژلاتین حل شده که از حرارت افتاده رو همراه با وانیل و پودر نسکافه به شیر اضافه کنید
خامه صبحانه ( که تو بسته های صورتی رنگه ) رو یه مقدار بزنید تا کمی غلیظ شه. بعد خامه رو به مخلوط شیر و شکر و ژلاتین اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا مایه یکدست بشه. سپس مواد رو در مخلوط کن ریخته موزها رو اضافه کرده و کاملا مخلوط کرده تا مایع یکدست شود. دسر رو درون ظرف مورد نظرتون بریزید و به مدت ۸-۹ ساعت بگذارید تو یخچال تا کاملا ببنده
@sofrebanovanbeheshti
#بامیه_هندی👇
#غذای_ملل
تخم مرغ ۵ عدد.
آرد ۱لیوان و۳/۴ لیوان
آب ۳/۴لیوان.
روغن مایع ۱/۴ لیوان
عسل ۱ ق غذاخوری
آب وروغن روی حرارت میگذاریم
وقتی که از کناره ها قل زد ارد ۳ بار الک شده اضافه میکنیم
حرارت رو ملایم میکنیم ۱۵ دقیقه داغ میزنیم یعنی روی حرارت هم میزنیم تا منسجم بشه بعد خاموش میکنیم واجازه میدم از داغی بیفته
بعد تخم مرغ وعسل اضافه میکنیم و۱ دقیقه دور کند و۴ دقیقه دور تند همزن خوب میزنیم
بعد توی قیف ریخته وتوی سینی کاغذ روغنی میندازیم وقیف میزنیم .
از نیم ساعت قبل فر را روشن میکنیم با ۲۶۰ درجه خوب داغ بشه ۱۵ دقیقه میگذاریم فر همینکه روش طلایی شد کافیه در میاریم.
چند دقیقه اجازه میدهیم تا از داغی بیفته بعد جدا کرده وتوی روغن داغ سرخ میکنیم وبعد در شهد میندازیم بعدم قسمت اصلی کار که نوش جان میکنیم😉
@sofrebanovanbeheshti
4_6048790626948875532.mp3
3.85M
🌙 #دعای_شریف_افتتاح 🌙
🌺سفارش شده توسط امام زمان (عج )🌺
دعای افتتاح را در هر شب ماه رمضان بخوانید، زیرا ملائکه به آن گوش فرا میدهند و برای خواننده آن، طلب مغفرت میکنند.🌹
با نوای
#استاد_فرهمند
#التمـاس_دعـای_فــرج
🆔 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_5859271286592635101.mp3
4.05M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء دوم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
🌙 زندگی به وقت #رمضان
⁉ چگونه برای لحظه لحظهی ماه مبارک ، برنامهریزی کنیم؟
⏰ درماه رمضان به خاطر تغییراتی که در ساعات معمول روزانه بوجود می آید، مجبور به تغییراتی برای انجام کارهای روزانه مان می شویم. ما خانمها چون وظیفه انجام کارهای خانه و آماده کردن سحری و افطاری برای خانواده را نیز داریم، گاهی برای تنظیم کارها با ساعات ماه رمضان و استراحتمان، سردرگم میشویم. برای نجات از این آشفتگی، بهتر است از ابتدای ماه، برنامهای برای انجام کارها برای خودمان بچینیم.
🌃 اگر روزها در خانه هستید و میتوانید در طول روز بخوابید، میتوانید تا سحر بیدار باشید و بخشی از کارهای منزل یا کارهای شخصیتان را در فاصله افطار تا سحر انجام دهید. در این مدت هم میتوانید به فعالیتهایتان برسید و هم با خوردن آب و مواد غذایی، بدنتان را برای روزهداری تقویت کنید.
🙇♀ اگر خانمی شاغل هستید شاید فرصت کمتری برای استراحت داشته باشید اما با كمی برنامه ریزی میتوانید به همهی کارهایتان سامان بدهید. اینکه در ذهنتان ساعت خواب، تهییه غذا، امورات شخصی، عبادات و بقیه کارهایتان، منظم و طبقه بندی شده باشد، آسودگی خیال و عدم نگرانی و تشویش برایتان به همراه دارد.
👩💻 اگر دانشجو هستید و فصل امتحاناتتان است، بهترین زمان برای درس خواندن، کمی بعد از افطار است که مواد غذایی به مغز رسیده و بدن کمی سبک شده است. بعد از سحر و بین الطلوعین نیز زمان خوبی برای یادگیری است. بهتر است برنامه خواب و استراحتتان را طوری بچینید که این ساعات بانشاط باشید و بتوانید درسهایتان را بخوانید.
📖 قرائت قرآن روزانهتان را میتوانید تقسیم بندی کنید و بعد از هر نماز، چند صفحهای از قرآن را بخوانید. اگر افطار تا سحر را بیدار میمانید، ساعات شب نیز زمان بسیار خوبی برای خواندن قرآن است.
🗒 ازابتدای ماه، یک برنامه غذایی برای افطار و سحرهایتان بنویسید. این کار باعث میشود نیمی از سر درگمی و کلافگیتان برای تهیه غذای خانواده کم شود و ذهنتان منظم شود و آرامش بگیرد. در کانال یه لیست برنامه غذایی مخصوص #افطار و #سحر داریم میتونید از این لیست کمک بگیرید👌
اگر سحرها وعدهی پختنی استفاده میکنید، میتوانید آخرشب آنرا طبخ کنید که تا سحر آرام بپزد و لازم نباشد سحرها، زمانی را برای گرم کردن غذا اختصاص دهید.
🍱 برای مهمانی افطاری، از روزهای قبل دست به کار شوید. لیست موادی که برای تهیه مواد غذایی احتیاج دارید را آماده کنید و بعضی از مواد غذایی را از دو روز قبل بخرید. ظرفهایی که احتیاج دارید را از روز قبل آماده کنید. خانه را بعد از افطارِ روز قبل از مهمانی تمیز کنید. سوپ یا غذایی که میپزید را از صبح درست کنید تا بتوانید در طی روز ساعتی بخوابید تا در طول میزبانی سرزنده باشید. یک ساعت قبل اذان را به چیدن بشقاب های نان و پنیر و چای و چیدن سفره اختصاص دهید.
التماس دعا 🌹
@Khamenei_Reyhaneh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_و_گردو👇
آرد 225 گرم
شکر 90 گرم
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل و بکینگ پودر
مواد میانی:
سیب رنده درشت شده 4 عدد
شکر 140 گرم
دارچین دوقاشق چایخوری
هل کمی.
گلاب دوقاشق غذاخوری
گردو خورد شده 5 قاشق غذا خوری
سیب رنده شده و شکر و گلاب رو روی حرارت گذاشته تاهم شکر حل شود هم آب سیب کامل گرفته شود.
بعد دارچین وهل و گردو را اضافه کرده کنار گذاشته تا سرد شود.
تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهم زن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شده روغن و شیر را اضافه کرده
در نهایت ارد و بکینگ پودر رو که سه بار الک شده به مواد اضافه کرده و هم میزنیم .نصف مواد رو در قالب 20 در 20 ریخته موادمیانی رو که آماده کردیم روی مایع کیک میریزیم و بقیه مایع رو روی مواد میانی میریزیم در فر 180 درجه قرار میدیم.
اندازه ها به پیمانه:
90 گرم شکر👈 2/3فنجان
140 گرم شکر 👈1 فنجان کامل
225 گرم آرد 👈1 لیوان کااامل پراز آرد و یک قاشق غذاخوری گنبدی از آرد
@sofrebanovanbeheshti
قاسمی:
🍃🌸🍃
#دسر_عربی😍👇
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل آماده یک بسته
پودر ژلاتین یک و نیم ق غذاخوری
پود کاکائو یک ق چایخوری پر
پودر نسکافه یک ق چایخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۳ ق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور یک بسته
ابتدا پودر ژلاتین رو داخل چند قاشق آب سرد میریزم و روی کتری در حال جوش میگذارم تا کاملا شفاف بشه.
بعد داخل شیر جوش دو لیوان شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط میکنیم کاملا که حل شد همینکه روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
در همین حد هم خوردن کافیه ولی نجوشه بعد از روی گاز برمیداریم و داخل مخلوط کن میریزیم
خامه و بیسکوییت پتی بور خرد شده رو هم اضافه میکنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس میکنیم تا مواد یکنواخت بشه سپس داخل قالب مورد نظر میریزیم و میگذاریم یخچال بمونه تا کاملا ببنده.
شیرینی این دسر کمه من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم که تو رسپی اصلی نبود شما اگه خواستید میتونید کم و زیادش کنید.
در ضمن من از بیسکوییت پتی بور وانیلی استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
🔴اخیرا اتفاقاتی در مجموعه آموزش و پرورش مشاهده میشود که به نظر میرسد تعمدا در راستای اجرای سند ۲۰۳۰ و
مقابله با فرمایشات رهبر حکیم انقلاب و بلکه تقابل با دستور وزیر آموزش و پرورش می باشد.
دو نمونه از این اقدامات :
❌اجرای رقص به همراه ترانه های مستهجن بصورت همزمان در مدارس مختلف
و
❌دعوت به روزه خواری در روز ۲۰ اردیبهشت توسط کنگره بین المللی دانش آموزی زیست پزشکی که تحت حمایت این وزارتخانه است می باشد.
📛لازم است وزیر محترم و معاونین برخورد جدی نمایند تا نیاز نشود که خشم انقلابی جوانان مطالبه گر انقلاب دامنگیر مسببان آن گردد ...
___
⭕️⛔️ از عموم متدینین و دغدغه مندان دین و انقلاب درخواست میگردد تا با ارتباط گیری از طرق ذیل مراتب مخالفت خود را به وزارتخانه آموزش و پرورش اعلام نمایند.
سامانه پیامک : ۳۰۰۰۱۲
شماره روابط عمومی :
02182282113
02182282114
02182282120
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#بستنی_موز_و_توت_فرنگی🍓🍌
فاطمه
سلام دوستان عزیز، هوا رو به گرمی میره و بستنی حسابی میچسبه، مخصوصا شبهای ماه مبارک رمضان☺️
درست کردن بستنی یخی میوه ای خیلی راحته و چند دقیقه ای حاضر میشه و هیچ قلق خاصی هم نداره.
موز سه عددکوچک
توت فرنگی یک کاسه متوسط
خامه قنادی حدودا100گرم
شکر یاعسل به دلخواه
وانیل نوک قاشق چایخوری
وحالا طرزتهیه👇
موز و توت فرنگی رو توی فریزر میگذاریم تا خوب یخ بزنه
بعد بهمراه خامه و شکر و وانیل میریزیم توی مخلوط کن
روی حالتice تنظیم کرده و میزنیم تا کااملا روان و کرمی بشه
بعد که خوب مخلوط شد میریزیم توی یک ظرف، و میگذاریم توی فریزر تا خوب یخ بزنه
بعد با اسکوپ برمیداریم و در ظرف چیده و با هرچیز که دوست داشتیم تزیین میکنیم😍😋
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
🔴 اگه مادرشوهر دارید حتما بخونید ضرر نداره😁
خانمی توی ماه رمضان دو دقیقه قبل از افطار وارد منزل مادرشوهرش شد! رفت توی آشپز خانه به مادر شوهرش گفت میخواید کمکتون کنم؟☺️☺️
مادرشوهرش گفت آره دیگه فقط الان اذان بگو😑😒😂😂😂
قابل توجه عروس خانوما 👸ماه رمضانه، زودتر برسین افطاری رو!🍱
یه کمکی بکنید 💪متلکم نشنوید 😂
من الله توفیق👌