فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_مراحل_رنگینک
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_مراحل_رنگینک
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_مراحل_رنگینک
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_مراحل_رنگینک
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_مراحل_رنگینک
@sofrebanovanbeheshti
#رنگینک_مجلسی👇
آرزوبانو❤️❤️
❤️اردسفید۱پیمانه
❤️اردنخودچی ۱/۴پیمانه،،به جاش میشه اردسفیداستفاده کرد
❤️کره ۱۰۰گرم
❤️پودرقند۳قاشق غذاخوری
❤️دارچین ۱قاشق چایخوری
❤️پودرهل ۱قاشق مرباخوری
❤️پودر زنجبیل ۱قاشق مرباخوری
❤️خرما وگردوبه مقدار لازم
کره روآب میکنیم
بعدآردهارواضافه میکنیم،
بایدکره خوب جذب آردهابشه،وحالت خمیری پیدابکنه،شل نباشه ،
روی حرارت میگذاریم،ومدام هم میزنیم تابه رنگ دلخواه برسیم ،❤️
بعدحرارت روخاموش میکنیم،
کمی که از حرارت افتادبهش،پودرقند،،،،هل،،دارچین،،زنجبیل،،رااضافه میکنیم وهم میزنیم تاموادیکدست بشه،هسته خرماهاروجدامیکنیم،وداخلشون گردومیگذاریم،وخرمارابه اندازه قالبمون،شکل میدیم،
حتماقالبتون سیلیکونی باشه،،
کمی از حلوای آماده شده رودرقالب میریزیم پرس میکنیم
لایه ی بعدی خرماهارومیگذاریم،یه کم فشارمیدیم،
ومجددحلوامیریزم روی حلواهاوبعدباپشت قاشق یامثل من باانگشت😜😜😜😜 صاف میکنیم❤️
قالب روچندساعتی داخل فریزرمیگذاریم(من داخل یخچال گذاشتم)تاکاملاببنده،بعداز قالب جدامیکنیم❤️❤️❤️❤️به همین راحتی به همین شیکی وخوشمزگی😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
اینم پایان آموزش،❤️
امیدوارم ازاین آموزش که مخصوص ماه رمضان،بودخوشتون اومده باشه،،درست کنید ولذت ببرید❤️التماس دعای فرج❤️❤️❤️
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ویژه_تازه_عروسها👌
#نکته_پیچیدن_دلمه
موقع پیچیدن دلمه ، برگ دلمه رو برعکس تو دستتون بگیرید که وقتی دلمه رو میپیچید روی برگ دیده بشه و دیگه رگبرگ ها بیرون نزنه
وقتی روی برگ باشه هم براق تر و هم قشنگتره اینجوری هم از طعمش استفاده میکنیم و هم از دیدنش😉😁😘
@sofrebanovanbeheshti
#ویژه_تازه_عروسها👌
#کبابی_کردن_بادمجان
بادمجان ها رو شسته و با پوست روی شعله ملایم قرار میدید و آرام آرام حرکت میدید که همه ی قسمتها کباب بشه وقتی که کاملا داخلش پخت و روش کبابی شد پوستش رو میکنید و بعد ساطوری میکنید و در غذاهایی که مثل میرزا قاسمی و یا ماست و بادمجون استفاده میکنید😋😋😋😋
بعد از کبابی کردن، روی بادمجانها رو با یک کیسه فریزر بپوشونید تا عرق کنه.
حدودیک ربع بهش فرصت میدیم بعدش خیلی راحت تر میتونیم پوست بادمجونها رو جدا کنیم👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#رنگینک👇
رطب یا خرما 20تا دونه
گردو 5تا دونه
آرد 1پیمانه(لیوان دسته دار)
کره 3/4پیمانه
هل و دارچین باهم یه ق غذاخوری
هسته خرماهارا جدا کردم وگردو را مغز گرفتم و 1/4 مغز تو هر خرما گذاشتم.
و تو تابه آرد تفت میدهید و طلایی که شد کره بهش اضافه میکنید اگه دیدید کره کم بود بهش اضافه کنید
یه خرده که تفت گرفت دارچین و هل را اضافه کرده و یه کوچولو تفت میدید و زیر گاز را خاموش میکنید ...
نصف مواد آرد تویه ظرف مناسب میریزید و خرماهارا توش میچینید و مابقی مواد آرد را روی خرماها میریزید و دورش مرتب و روش را تزیین میکنید
میگذارید کاملا خنک بشه و بعد نوش جان میکنید...
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_قالبی👇
خمیر جادویی درست کردم بعد از اینکه ور اومد ،خمیرو با وردنه نازک کردم و تو قالب کیک یزدی گذاشتم،
بعد تو فر پنج دقیقه گذاشتم نون کمی بپزه و خودشو بگیره،
بعد وقتی خنک شد پنیر پیتزا ریختم ،
موادم که پیاز و سیرو سیب زمینی نگینی و کالباس خونگی که از قبل باهم تفت داده بودم رو روش ریختم ،
یه کمی هم پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر ،بعد پنج دقیقه گریل رو روشن کردم
@sofrebanovanbeheshti
5c67cb34ce85a497afe80c63_-7368978246191873381.mp3
2.9M
🔉 بشنوید| ماه رمضان؛ بهار مراقبه (قسمت دوم)
#استاد_فیاض_بخش
📍پیرامون روش و آداب مراقبه در ماه مبارک رمضان
▫️فضیلت استغفار در ماه رمضان
▫️مراتب استغفار
▫️فضیلت و اهمیت اهتمام به نمازهای یومیه، به ویژه در ماه رمضان
کانال استاد فیاض بخش
https://sapp.ir/fayyazbakhsh
#ایده_های_خلاقانه_آشپزی👌👌👌
اینم حلوای من با ارد سبوس وروغن دنبه خودم پز😄 وشربت اضافی زولبیام (که این ایده رو خانم رماح گفتن دستبکارشدم و از شربت باقیمونده زولبیاودوقاشق شیره خرما حلوای خوشمزه پختم به نیت همه اموات گروه بخصوص مدیرای مهربونمون 💐
برای افطار خانواده 😊
اللهم صل علی محمد وآل محمد 💐💐
@sofrebanovanbeheshti
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#تدابیر_روزه
✳️چند نکته درباره #سحری:
💠در روزه غذای انسان دو وعده و فقط در شب میل میشود. دقت کنید "سحر" جزو شب به حساب می آید نه صبح.
💠وقت سحر بعد از نیمه شب شرعی تا اذان صبح است.
💠بهتر است نیم ساعت قبل از اذان صبح سحری تان را تمام کنید و در مدت باقی مانده به عبادت بپردازید و نزدیک اذان دو سه قاشق سویق و چند تا خرما با آب یا مخلوط سویق و شیره خرما با آب بنوشید. خرما به عدد فرد باشد. ۳ یا ۵ یا نهایتا ۷ عدد خرما به طوری که بعد هر خرما مقداری آب مثلا نصف استکان بنوشید.
💠چه در سحر و چه در افطار بیشتر از یک سوم معده را پر نکنید. که در افراد بالغ چیزی حدود ۳۳۰ الی ۵۰۰ گرم میشود. یعنی در هر وعده بیشتر از این مقدار غذا میل نکنید و اگر باز هم میل داشتید دست از غذا بکشید که حدودا بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه احساس سیری میکنید. زیرا پیام سیری از معده حدودا ۲۰ دقیقه دیر تر به مغز میرسد.
💠البته دقت شود که مجموع میوه و سبزی و خوراکیها با غذا کلا نباید بیشتر از ۵۰۰ گرم بشود. (پیشنهاد ما ۳۳۰ گرم)
💠در سحری از شیرینی های طبیعی استفاده کنید مثل خرما, کشمش, عسل و...
💠امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود: بهترین سحری شما سویق و خرماست. در واقع همین سویق و خرما به مقدار همان یک سوم معده (۳۳۰ الی ۵۰۰ گرم) برای سحری کفایت میکند. اما اگر دوست داشتید غذا بخورید, مجموع غذا با سویق و خرما را به همین اندازه حساب کنید تا بیشتر نشود و به همان شکلی که بالا گفتیم سویق و خرما را پس از اتمام وعده غذایی سحر بخورید.
💠خوردن چای علاوه بر اینکه مضرات بسیار زیادی دارد موجب تشنگی در طول روز نیز میشود.
💠خوردن برنج موجب ایجاد گرسنگی در طول روز میشود. پس بهتر است در سحری از نان هم در کنار برنج استفاده کنید. دقت کنید برنجتان سبوس دار باشد.
💠بین وعده سحر حتما از سبزیجاتی مثل ریحان, کاهو, خرفه, تره و... از هرکدام که خواستید بخورید.
💠به هیچ عنوان لای سحری میوه نخورید فقط بعضی از میوه ها را میتوانید قبل یا بعد از سحری میل کنید مثل سیب, به, گلابی و ...
💠اگر داروی ناشتا ندارید، حتما پس از بیداری برای سحر، سیب با هسته بخورید که ائمه علیهم السلام فرمودند خوردن سیب در سحر عمر را طولانی میکند.
💠نسیم سحری قبل از اذان صبح را حتما استشمام کنید.
💠به هیچ عنوان در بین الطلوعین نخوابید که مضرات بسیاری دارد. و اگر نهایتا نتوانستید خود را از خواب نگه دارید ابتدا پهلو به راست دراز بکشید و سپس هر وقت از خواب رفتنتان مطمئن شدید، پهلو به چپ شده, بخوابید و موقع بیدار شدن پهلو به راست بشوید و سپس از جایتان برخیزید.
💠این تصور غلط که خوردن مواد مختلف غذایی موجب ذخیره آنها تا زمان افطار هست را از ذهنتان پاک کنید. هرچقدر غذا در سحر ساده تر باشد بهتر است. پیشنهاد ما برای کسانی که میتوانند، همان سویق و خرماست. پس هرگز شکمتان را پر نکنید و اگر سعی کنید سحریتان را نیم ساعت قبل از اذان تمام کنید و بیشتر از یک سوم معده را پر نکنید، نزدیک اذان صبح احساس سیری بر شما غالب خواهد شد.
💠طعم خوش روزه داری که یک رژیم محدود کننده غذایی است و فوق العاده در تنظیم اخلاط بدن و اصلاح مزاج کمک کار شماست را با مسواک پلاستیکی و خمیر دندان سرطان زا به کام بدن تلخ نکنید. برای تمیز کردن دهان از خلال دندان و چوب مسواک استفاده کنید.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺