4_293413254921716341.mp3
3.71M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء دهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR حاج منصور ارضی وفات حضرت خدیجه.mp3
3.32M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه (س)
🌴من کنیز خدای یکتایم
🌴بانوی بانوان دنیایم
🎤حاج #منصور_ارضی
⏯ #شعرخوانی #روضه
👌بسیار دلنشین
🆔 @sofrebanovanbeheshti
💢تلبینه چیست⁉️
✅ غذای معجزه گر نبوی
😍😍
💐پيامبر خدا(صل الله علیه واله):
#تلبينه دل بيمار را آرامش می دهد و اندوه را می برد.
💐امام صادق (علیه السلام):
اگر چيزی وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود می بخشيد، تلبينه می بخشيد.😳
👈پرسيده شد #تلبينه چيست⁉️
فرمودند: شوربای فراهم آمده با شير و اين را سه بار تکرار فرمودند.
💐رسول اکرم(صل الله علیه واله):
سوگند به آن که جان محمد در دست اوست، آن شکم را می شويد چنان که کسی از شما چرک را با آب از صورت خود فرو می شويد.
💐امام صادق(علیه السلام):
تلبينه #غم را از دل غمگين #می زدايد. همچنان که انگشتان عرق را از پيشانی کنار می زنند.😳
✅خواص و فوائد تلبینه:
🔸مفید برای ناراحتی های جسمی
🔸مفید برای ناراحتی های روانی
🔸ناراحتیهای کبدی
🔸سرفه و خشونت سینه
🔸بیماری قند
🔸حرارت بدن
🔸سوء هاضمه
🔸بیماریهای عفونی
🔸ناراحتیهای کلیه و مثانه
🔸خارش بدن
🔸تحلیل غده ها
🔸تقویت بدن
🔸رفع عطش و تشنگی
🔸کلسترول و فشار خون
و ….
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
✍در روایات تأکید شده به استفاده از تلبینه برای افراد بیمار.
به عبارتی خوب است #غذای_بیمار تلبینه باشد.
💢و اما طرز پخت تلبینه👇👇
✅ تلبینه از #گندم یا #جو و #شیر محلی و #عسل درست میشود.
🔸به این ترتیب که گندم یا جو را با #حرارت_ملایم شب تا صبح میگذارند بپزد.
سپس شیر و عسل هم به آن اضافه میکنند تا مدتی هم با شیر بجوشد.
✅ امروزه میگویند که عسل نباید حرارت ببیند زیرا خواص آن کم میشود.
ولی در روایت #حرارت دادن #عسل اشکالی ندارد، پس هم میتوان عسل را زمان طبخ اضافه کرد و هم بعد از آن.
🔸این غذا شبیه #حلیم است با این تفاوت که بهجای گوشت، شیر دارد.
✅ شیر و عسل هرکدام #درمان_عام_بیماریها هستند و جو هم اینگونه است. لذا توصیه میکنیم که تلبینه را با #جو درست کنند.
💐در روایات متعدد آمده زمانی که کسی در خانه پیامبر (ص) بیمار میشد تلبینه از آتش پایین نمیآمد.
شاید با توجه به این مطلب بتوان گفت که #تلبینه را باید #گرم مصرف کرد.
نوش جان😋
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#نان_سیر 👇
مواد لازم :
یک و نیم پیمانه آبگرم
یک ق غذاخوری خمیر مایه
یک ق چایخوری نمک
یک ق غذاخوری شکر
چهار پیمانه آرد من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم .
داخل ظرفی نمک و شکر و آبگرم را میریزید خمیر مایه را اضافه کرده و درپوش ظرف را میگذاریم تا پف کنه یعنی عمل بیاد
بعد داخل ظرف مورد نظر یا ظرف همزن می ریزیم
اول دو پیمانه آرد اضافه کنید بعد کم کم بقیه آرد پنج تا هشت دقیقه ورز بدین خمیر لطیف هست
داخل ظرف بزرگتر با درپوش تو محیط آشپزخونه قرار میدیم تا دوبرابر بشه برای سی دقیقه
بعد بهش فرم بدین دوباره سی دقیقه استراحت بدین بگذارین داخل فر ۲۲۰ تا روی نانها طلایی بشه وقتی داغ بود با ادویه ای که میگم سریع همه جاشو فرچه کنید
رومال :
نیم پیمانه پارمزان کاملا خرد شده
دو ق غذاخوری پودر سیر
یک ق چایخوری نمک
دو ق چایخوری آویشن
دو ق چایخوری ریحان
دو ق چایخوری گشنیز و
سه ق غذاخوری روغن زیتون یا کره اب شده
ودوباره دو سه دقیقه در فر برای گریل شدن(پخت روی نان)قرار میدهیم
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti