#شیرینی_نعلی👇
آرزوبانو
آرد سفید 200 گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان)
کره 100 گرم
پودر قند 40 گرم ( تقریبا 4 ق غذاخوری)
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 ق چ
شکلات تخته ای 50 گرم
کره رو از یه ساعت قبل توی محیط بیرون قرار دادم .
کره نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن یه دقیقه زدم . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اصافه کردم و یه دقیقه با همزن زدم . آرد رو الک کردم و بهش اضافه کردم .
ارد تقریبی هستش ، باید طوری بشه که خمیر به دست نچسبه . اگه زیاد هم بریزین اون لطافت شیرینی رو با این کارتون از بین می برین .
حالا از خمیر هم میتونین برای اینکه یه اندازه بشه مثلا با یه قاشق مربا خوری بردارین همه یه اندازه بشه ،
من همش رو به اندازه 7 گرم برداشتم توی دستم استوانه ای و لوله ایش کردم و بعد پیچوندم و شکل نعل در اوردم و توی سیتی فر گذاشتم .
چون کره داره دیگه نیاز به چرب کردن سینی هم نیستش (کاغذ روغنی هم نمی خواد)
فر رو که از یه ربع قبل روشن کرده بودم ،
سینی رو در فر 150 درجه به مدت 10 تا 12 دقیق قرار دادم .
بعد که از فر در آوردم اصلا دست بهش نزدم ، بگذارین خنک بشه و بعد جدا کنین .
شکلات تخته ای رو هم روی بخار کتری آب کردم . شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات زدم و بعد در هر نوع پودری که دوست دارین بغلتونین ،
پ. ن : اصلا دنبال جایگزین کردن هیچ ماده ای در شیرینی های خشک نباشین . به جای پودر قند ، پودر شکر میشه و یا شکر رو میتونین خیلی خیلی خوب آسیاب کنین
@sofrebanovanbeheshti
#کوکوی_شیرین_قزوینی👇
_ویژه افطار
🔸روغن مایع و نمک به مقدار لازم
🔸زعفران به مقدار لازم
🔸آب و گلاب ۱ پیمانه
🔸شکر ۱ پیمانه
🔸تخم مرغ ۴ عدد
🔸سیب زمینی متوسط ۵ عدد
♨️طرز تهیه
🔹سیبزمینیها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخکرده یا به صورت ریز رنده میکنیم. در ظرفی دیگر تخممرغها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیبزمینیها به آن افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
🔹روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن میریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
🔹شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت میگذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
👈در آغاز روزه داری، زبان باردار است، عرق بدن زیاد می شود، دهان بو می گیرد، گاه آب بینی راه می افتد و همه، علامت #شستشوی کامل بدن است!!!
پس از سه، چهار روز، بو برطرف می شود، اسیداُوریک ادرار کاسته می شود و شخص احساس سبکی و خوشی خارق العاده ای می کند و در این حال اعضا هم استراحتی دارند.
🌱کمی دقت اگر این عادت خارج از ماه مبارک داشته باشیم دیگر مریضی معنا ندارد. ( #ترک_نهار کمک به سلامتی )
#خواص_روزه_داری !
👈تقویت اعصاب
👈توانایی ارتباط
👈صبر و حوصله
👈جلو گیری از آلزایمر و پارکینسون
👈جلوگیری از سکته قلبی
👈رفع تپش قلب
👈تنظیم فشارخون
👈رفع چربی و....
#اصلاح سبک زندگی
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شستن_خاکشیر 👇
دیروز داشتم برای افطار خاکشیر میشستم که شربت درست کنم یه دفعه یاد یکی از دوستام افتادم
تازه ازدواج کرده بود و گفت بلد نبودم خاکشیر رو بشورم 😉و اولین بار گلوله شد😱
این عکسها ☝️شاید به ظاهر ساده باشه ولی برای دختران مجرد و تازه عروس ها کاربرد داره😁😁😉😉😉
اول کم کم آب رو به خاکشیر اضافه میکنید تا حالت خمیری بگیره ( در عکس 1 )
بعد کم کم مقدار آب رو بیشتر میکنید(عکس2)
بعد که آب بیشتر شد برگ های اضافی روی آب میاد و راحت آب روی خاکشیر رو خالی میکنید و چند بار این کار رو انجام میدید تا آب زلال شود (عکس 3)
برای خاک احتمالیِ ته ظرف باید ظرف به ظرف کنید (عکس 4 تا 6) یعنی آروم از یه ظرف به ظرف دیگه منتقل کنید
بهش به اصطلاح میگن ریگ شور کردن
در پایان که تمیز شد داخل پارچ آب میریزیم و گلاب و شکر و ....اضافه کنید و خنک مینوشید😋😋😋
امیدوارم استفاده کرده باشید
برای سلامتی امام عصر(عج) صلواتی هدیه بفرمایید😘
شمیم مهر
#ترفند_آشپزى
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نسبت_تخم_شترمرغ_در_آشپزی👇
یه تخم مرغ معمولی متوسط رو بشکنید وزن کنید
یه دونه تخم بوقلمونم وزن کنید دستتون میاد چقدر می تونید ازش در کیکها یا غذاها ... استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#رب_گوجه_خانگی
#رب_گوجه_فرنگی👇
من هرساله صدکیلوگوجه رو ربش رومیگیرم وتاحالاهم کپک نزده
اینجور که گوجه رو شسته ودر چندتا قابلمه بزرگ وکوچیک خوردمیکنم وتقریبا حدودسه،چهار روز میگذارم تو آفتاب تا باآفتاب تقریبا پخته بشه وگوشت وپوست وتخمه هاش جدابشه و بقول معروف کپک بزنه
بعدباکمک آبکش آب وگوشت وتخمه رو جدا میکنم وتخمه رو دور میریزم وبقیه مواد رو تو دیگ بزرگی رو آتیش میگذارم تا آب سفید رنگی که داره تبخیر بشه تقریبا نزدیک سفت شدن حدودنصف بطری روغن ونمک هم یه پیمانه میریزم تا حسابی آبش تبخیر بشه و رب پخته بشه وبعد از سرد شدن هم توبطری میریزم ومیگذارم تو سایه وتایکسال هم ازش استفاده میکنم وتا حدوددوسال هم شده نگه داشتم وکپک هم نزده اصلا
طولانی شد حلال کنید ان شاءالله که استفاده کنید
اگه موردقبولتون بود یه فاتحه برا بابام بخونید ممنونم التماس دعای فرج
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۷) ليسك، برس هم سلیکونیش هست هم سادش ، پالت ، کاردک مخصوص صاف کردن خامه رو
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی(۱۸)
ترافل هاي رنگي و شكل دار
ترافل از انواع تزئیناتی است که روی انواع دسر، کیک، شیرینی و بستنی استفاده میشود. اما ماده اصلی ترافل چیست و این مواد رنگی و زیبا چطور تهیه میشوند؟ در تهیه ترافل های رنگی امروزی غالباً از شکر، شربت ذرت، نشاسته ذرت و رنگ های مجاز خوراکی استفاده میشود. این مواد در کارخانه با هم مخلوط میشوند و به صورت خمیر های رنگی در می آیند. سپس خمیرها به شکل رشته ای در آمده و بعد از خشک شدن به صورت تکه های کوچک خرد میشوند. البته امروزه شکل های مختلفی از ترافل های رنگی وجود دارد. مثل ترافل قلبی یا ستاره ای. از نظر رنگی هم ترافل ها رنگ های مختلفی دارند. ترافل تزئینی اغلب به صورت رنگارنگ به فروش میرسد اما ترافل های سفید و تک رنگ هم وجود دارند.
شبیه ترین چیز شبیه به ترافل های امروزی اولین بار در یک کارخانه هلندی تولید شد. هنوز هم در هلند ترافل ها بسیار محبوب هستند و حتی نان، کره و ترافل شکلاتی از صبحانه های رایج در این کشور است. امروزه از ترافل رنگی برای تزئین انواع کیک و دسر استفاده میشود. ترافل را روی سطح پوشانده شده از خامه، آیسینگ یا شکلات میریزند تا به آن بچسبد و نریزد.
ادامه دارد...
🆔 @sofrebanovanbeheshti