eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢علت و درمان دهان در 👇👇 🔸حنا با سرکه 👈 را با مقداری مخلوط کرده و ۵ دقیقه در دهان نگه دارید. 🔸چون علت اصلی آفت دهان از کبد میباشد بنابراین باید رعایت شود. 🔸و داروی که در درمان بیماریهای کبدی نقش اساسی دارد. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💢اصلاح تغذیه کبدی چیست؟؟👇👇 ⭕️توصیه ها: 🔸کاهو- عناب- شکر سرخ- انار- انگور- سکنجبین- شحم گاو مصرف شود. 🔸در دو یا سه نفس، آب خورده شود. 🔸روز ایستاده آب خورده شود. 🔸شب حتما باید به صورت نشسته آب خورده شود. ❌ممنوعیات: 🔸از خوردن سس- سرخ کردنی- تخم مرغ- آجیل- رب گوجه- فست فودها- زنجبیل- دارچین پرهیز شود. 🔸با عجله غذا خورده نشود. 🔸بین غذا آب خورده نشود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۱ استاد پرهیزگار .MP3
1.05M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
011.mp3
909K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۱۱ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اشکان: #بیسکوییت_ساقه_طلایی 👇 کره 6ق غذاخوری سویق گندم 1پیمانه تخم مرغ 1عدد شکر سرخ 2ق غذاخوری شیره خرما 4-5ق غذاخوری بگینگ پودر نصف ق چایخوری وانیل 1/8ق چایخوری کره و شکر رو با همزن برقی خوب زدم تا یکدست بشه . بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم. بعد از اون آرد و بگینگ پودر رو اضافه کردم. با دست مخلوط کردم. من برای اینکه خمیرم منسجم تر بشه شیره خرما رو هم کم کم اضافه کردم. و به مدت نیم ساعت گذاشتم تو یخچال. بعد خمیر رو سه قسمت کردم و هر قسمت رو مثل چونه گرد کردم و روی کاغذ روغنی با کف دست به اندازه 2میل پهنش کردم. و از استکان به عنوان قالب گرد استفاده کردم و با خلال دندون سطحس رو سوراخ سوراخ کردم. تو سینی کاغذ روغنی گذاشتم و بیسکوییت ها رو با فاصله چیدم و در دمای 180درجه فر به مدت نیم ساعت گذاشتم. البته مدت پخت بستگی به فر داره. باید بیسکوییت ها رو نگاه کنید و مراقب باشید نسوزه. من خمیرم چون خوب منسجم نشده بود بعدش بصورت چشمی یه کم دیگه کره آب شده و شیره خرما رو آروم آروم اضافه کردم تا خمیرم رو بتونم پهن کنم و قالب بزنم بچه های من خیلی دوست داشتن. من خودم شیره خرما رو اضافه کردم وگرنه بیسکوییت ساقه طلایی شیره نداره. فقط مزه شیره یکم متمایزش کرده بود . بدون شیره واقعا مثل خود ساقه طلایی میشه. یه نکته دیگه اینکه شما میتونید از آرد گندم بهمراه سبوس گندم البته میزان سبوس باید کمی بیشتر از آرد باشه استفاده کنید.‌ میشه از شیره انگور استفاده کرد. شکر هم میشه شکر سفید ریخت ولی خوب من از سویق گندم استفاده کردم .کره محلی و شکر سرخ . دوست داشتم ارگانیک باشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی(۱۸) ترافل هاي رنگي و شكل دار ترافل از انواع تزئیناتی است که روی انواع دس
۱۹ 🌈🍱 براي رنگ غذا به خاطر قیمت و ضررش سعی کنید از رنگ شیمیایی استفاده نکنید ⛔️ ولی اگر لازمه ميتونيد سه رنگ اصلي رو تهيه كنيد و از تركيبش رنگهاي ديگه رو درست كنيد در بحث صنایع غذایی، تنوع جزو مهم‌ترین مباحث است. بهترین غذاهای دنیا هم اگر هر روز با یک رنگ و شکل تکراری طبخ شوند، از چشم می‌افتند. برای همین، بشر برای ایجاد تنوع در ظاهر غذا، به سراغ رنگ‌ها رفت. این روزها رنگ‌های متعدد غذایی برای ایجاد حق انتخاب بیشتر، زیبایی، تنوع و بازارپسندی در اکثر فروشگاه‌ها عرضه می‌شود. اما استفاده از این رنگ ها هم اغلب منشا شیمیایی داشته و برای بدن ما به خصوص کودکان مضر و خطرناک است. برای همین منظور امروز در آشپزی برایتان طرز تهیه رنگ‌های زیبای خوراکی با سر منشا طبیعی و کاملا سالم را آماده کرده‌ایم با ما همراه باشید. 👇👇👇 مواد لازم برای رنگ صورتی: 1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو) 1 قاشق چای‌خوری آب چغندر غلیظ روش تهیه : مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید. ان شاءالله رنگهای دیگه در پست های آینده🌹 با ما همراه باشید ❤️ ادامه دارد ..... ✍سایت پارسینه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
موارد مصرف 👇 توی سوسیس کالباس تو حلوا تو کلوچه. برای مزه دار کردن مرغ و ماهی هم بعضیا میزنن البته به مقدارخیییلی کم چون مسموم کننده است @sofrebanovanbeheshti
😣 سوال دوستان ببخشید خانمها یه مقدار لواشک برامون اوردند خیلی شوره میشه کاریش کرد ؟ پاسخها ۱.توظرف بریزین آب بریزید روش بگذارید چند روز بمونه ۲. آبش کنید باکمی میوه دوباره قاطیش کنید لواشک جدید درست کنید!! یااینکه تو غذاهایی که ترشی لازمه بریزید! ۳.بریزید تو خورش،خوراک مرغ و ماهی ودیگه نمک نزن @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#فلافل 👇 نخود دولیوان پیاز یک عدد بزرگ سیب زمینی یک عدد بزرگ سیر به دلخواه چند حبه جعفری ساطوری سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه نخود را دو روز میخیسانیم. آبش را چند ساعت یکبار عوض میکنیم. بهمراه پیاز، سیب‌زمینی خام وسیر چرخ میکنیم. جعفری، نمک وفلفل وزرد چوبه را اضافه کرده در روغن داغ سرخ میکنیم. بهمراه عزیزان نوش جان میکنیم 😋😋😋من این دستور رو اوایل ازدواج از خواهرم گرفتم وهمیشه همینطور درست میکنم خیلی خوشمزه وعالی میشه. @sofrebanovanbeheshti
#ماهی_شکم_پر👇 یه عدد ماهی متوسط گردو ۲قاشق غذاخوری جعفری ۲قاشق غذاخوری پیاز یک عدد متوسط ابلیموه زعفران رب انار فلفل سیاه ابتدا ماهی رو با مقداری آبلیمو و زعفران و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مزه دار بشه بعد پیاز متوسط رو سرخ کردم و گردو رو تفت دادم و سپس جعفری رو اضافه کردم و سپس یک قاشق غذاخوری رب انار اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم وشکم ماهی رو از مواد پر کرده و با نخ و سوزن کامل دوختم و به مدت ۱ ساعت در ماهی تابه دو طرفه گذاشتم تا کاملا پخته شود @sofrebanovanbeheshti
#رول_بادمجان👇 ابتدا بادمجان ها رو ورقه ورقه می کنیم باید بادمجان هامون تقریبا لاغر و بلن باشه و هر بادمجان رو 4 تا 5 ورق می کنیم سپس در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ پخته شده خلالی و یه برش قاچ و یه خلال فلفل دلمه ای ( که من نداشتم به جاش هویج گذاشتم ) رو اول ورق بادمجان می گذاریم و رول می کنیم و همه رو تکی تابه می چینیم حالا سس درست می کنیم ، من 4 تا بادمجان بود ، یه قاشق رب گوجه و سه قاشق رب انار و مقداری نمک رو با حدودا یه استکان آب مخلوط می کنیم این سس رو روی بادمجان ها می ریزیم و با شعله کم حدودا نیم ساعت می گذاریم تا بپزه و مواد به خورد هم بره خانواده ما که خیلی دوست داشتن امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید @sofrebanovanbeheshti
#مراحل_بادمجان_رولی