eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 پوست هندوانه را در چرخ گوشت میریزیم و چرخ میکنیم بعد در صافی ریخته و آب آن رو خوب میگیریم بعد تفاله پوست هندوانه را با ۲لیوان سرکه میگذاریم بجوشه بعد ۲حبه سیر خرد شده بهش اضافه می کنیم و میگذاریم ده دقیقه دیگه بجوشه بعد کنار میگذاریم و مقداری تخم گشنیز و سیاهدانه و نمک اضافه میکنیم و در پایان یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رو نگینی خرد میکنیم و به ترشی اضافه میکنیم نوش جان 😋😋 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#ماسوره نصب این ماسوره ها روی قیف آسونه فقط بعضی هاشون نیاز به سرپیچ داره.   ماسوره های گرد ( ro
ماسوره های گلبرگ ( petal tips ) برای گلبرگ انواع گل ها بخصوص گل رز به کار میره. پرکاربردترین هاش 102# ، 103# ، 104# ، #125 هستش. ادامه دارد.... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
(غذای ساده و سه سوت)☺️☺️👆 ابتدا دوعدد پیاز متوسط رو سرخ میکنیم. بعد کدوخورشتی با بادمجان رو نگینی خرد میکنیم و داخل پیاز تفت میدیم. بعد گوجه رنده شده یا ریز خرد شده رو اضافه میکنیم همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدیم بعد روش اب میریزیم و میگذاریم تا بپزه. میتونید سیب زمینی نگینی هم بهش اضافه کنید. یا کمی آبغوره یا غوره یا کمی رب گوجه. @sofrebanovanbeheshti
💢توی این عکس ایده زیبایی میشه برای پارچ یختون ومهمان هاتون 😉😋 خوش سلیقه باشیم 💕💕💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 با دستور این شیرینی خوشمزه و خوش عطر به جای اینکه برید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این خوشمزه ها رو در خانه تهیه کنید هم عطرش توی خونتون بپیچه و هم از خوردنش لذت ببرید.😋 🍪بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 🍪کنجد به مقدار لازم 🍪نمک 1/4 قاشق چای خوری 🍪وانیل 1/2 قاشق چای خوری 🍪پودر هل 1/4 قاشق چای خوری 🍪آرد سفید 3 لیوان 🍪تخم مرغ 2 عدد 🍪پودر شکر 1 لیوان 🍪روغن مایع 3/4 لیوان 🍪ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری پر 1⃣. ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم. 2⃣. ارد،نمک،وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا. 3⃣. نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم. 4⃣. از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه. @sofrebanovanbeheshti
روز جهانی آشپز بر شما خانمهای خونه که هرکدوم آشپز نمونه و کدبانووووو هستید مبارک 😉👏👏👏👏👏 🎉🎉🎉🎉🌺🌺🌺❤️❤️❤️😍😍😍😍🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 خیار شور 200 گرم هویج 2 عدد بزرگ ماکارونی فرمی 1 بسته فلفل دلمه 1 عدد نخود سبزپخته شده 200 گرم ذرت شیرین پخته شده 250 گرم ژامبون مرغ 300 گرم لیمو ترش 1 عدد سس مایونز 500 گرم روغن زیتون ته استکان نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافی برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود. سپس ماکارونی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند. بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم . برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند. سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 ۳ پیمانه برنج گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج ۴ عدد کشمش ۴ قاشق زعفران نمک و فلفل و زردچوبه شکر ۳ ق پودر باگت ۱ ق شکر رو خلال باریک کرده و تو کمی روغن تفت میدیم بعد شکر و کمی آب بهش اصافه کرده و در ظرف رو میگذاریم تا کمی پخته شودو کنار میگذاریم. گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پودر نون باگت خشک کرده رو باهم مخلوط کرده و کمی ورز میدیم و اندازه گردو برداشته و گرد میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم. کنار گداشته و کشمش رو تفت داده و کنار میگذاریم . برنج رو که دم کردیم با اینها تزیین میکنیم . میتونیم لابلای برنج هم بریرزیم میتونیم با مرغ هم درست کنیم☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 دو لیوان عسل آب رو با دو ساشه (دو قاشق غذاخوری سرپر) ژلاتین حلال بن ماری شده مخلوط کردم و در قالب یخ بعد از چرب کردن ریختم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا