#آشپزی_مادرانه
#نکاتی_درباره_هنر_آشپزی
🍲آشپزی یکی از هنرهای آدمی است که سلامتی جسم و روح و نشاط و شادابی پوست و مو در گرو آن است.
🍵 با آشپزی صحیح، انسان می تواند سلامتی خود را تضمین کند. ولی متاسفانه امروزه با استفاده از مواد غیر طبیعی و مضر و سرخ کردن غذاها و استفاده از وسایلی مانند: زود پز، مایکروویو و سرخ کن و استفاده از چاشنی های مصنوعی مانند اسانسها و رنگ های شیمیایی سعی می کنند غذاها را خوشمزه جلوه دهند و ذائقه ها را تغییر دهند. بدتر از آن تبلیغ این نوع غذاها از طریق رسانه های جمعی است و با این کار، غذاهای بی محتوا را به مردم آموزش می دهند و آنان را به همان سمت و سو سوق می دهند که نتیجه ای جز بیماری های گوناگون ندارد!
🔻یکی از سنتهای غلطی که در مورد آشپزی آموزش داده می شود، استفاده از دستکش است. آنان به همه جا و همه چیز دست می زنند که نباید بزنند، در هنگام آشپزی از دستکش استفاده می کنند.
✅افرادی که می خواهند آشپزی کنند باید نکاتی را رعایت کنند تا غذایشان فوق العاده خوشمزه و خوش عطر و خوش طعم شود و دیگران با استفاده از این غذاها نهایت لذت را ببرند و از نعمت سلامتی و نشاط لازم برخوردار شوند.
نکاتی که بهتر است رعایت شود
در هنگام آشپزی نظافت و بهداشت عمومی را رعایت کنید و با وضو باشید. داشتن نشاط و شادابی و اعصاب آرام در هنگام آشپزی،در کیفیت غذا اثر به سزایی دارد؛هم چنین است استفاده از مواد طبیعی و تازه و استفاده نکردن از دستکش در هنگام #طبخ_غذا ⛔️
با این کار نشاط و شادابی درونتان به صورت انرژیهای مفید و موثر از طریق چشم و نوک انگشتان به مواد غذایی منتقل شده و آن را به خود و اهل منزل هدیه می کنید؛ زیرا هنگام نشاط ، اشعه ی آلفای مغز زیاد شده و به صورت انرژی از طریق چشم و نوک انگشتان خارج می شود. هنگام پختن غذا نام خدا را یاد کنید و از او بخواهید غذایی که طبخ می کنید مایع سلامتی خود و خانواده تان باشد.
سعی کنید غذاها را با ادویه جات طبیعی معطر و خوش طعم کنید و عطر لازم را به غذا بدهید. سعی کنید غذا را با حرارت ملایم طبخ کنید بااین روش، غذا بسیار خوش مزه می شود و در سلامتی انسان تاثیر به سزایی خواهد داشت.
👇👇👇👇👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این کلیپ داستان دختری است که در برنامهی #لاک_جیغ از تاثیر یک کتاب در مسیر تحولش میگوید.
✅ #ترگل نام کتابی است که ۲۰ دلیل عقلی و روانشناسی #حجاب را با زبانی کاملا ساده و جوانپسند تبیین میکند
با مقدمهی حضرت آیتالله مهدوی.
✅ فایل pdf کتاب 👇
eitaa.com/nazreketab/319
به جمع فرشتگان بهشتی بپیوندید 👇
🌸 @fereshtehayebeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
✅ این کلیپ داستان دختری است که در برنامهی #لاک_جیغ از تاثیر یک کتاب در مسیر تحولش میگوید. ✅ #ترگ
کانال دوم ما مخصوص مادرانی که دغدغه تربیت دلبندانشون رو دارند
لطفا به این کانالمون ☝️هم سر بزنید😉😉
سفره بانـوان بهشتـی
سلام دوستان عزیزم خدا قوت💪 چند تا #حدیث براتون آوردم تا انگیزه مون برای کار در منزل و #خانه_داری بی
خانم هایی که تو گرمای♨️ تابستون😓 برای کارهای خونه بیشتر غر میزنن😩
لطفا این پست☝️ رو با دقت بخونید و انرژژژژژژژی بگیرید😁💪
اینم لینک دسترسی آسان👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/3487
#کیک_آلبالو👇
3عددتخم مرغ راهمراه1پیمانه سرخالی شکرراکاملاهم زده...
کمی وانیل اضافه کنید....
نصف پیمانه روغن رااضافه نموده درحدمخلوط شدن هم بزنید....
نصف پیمانه شیرراهم باآن مخلوط نمایید....
2پیمانه آردو2ق مرباخوری بیکینگ پودر راقبلا سه بارالک کرده درسه مرحله بالیسک اضافه کنید...
مقداری آلبالو(مقدارش سلیقه ایست)هسته گرفته اغشته به کمی آردراآرام اضافه نموده...
درقالب ازقبل چرب وآردپاشی شده بریزید...
و بمدت40دقیقه درفربادمای175درجه گذاشته....
بعدازاتمام پخت وسردشدن به ظرف سروانتقال دهید.....
ودرکنارخانواده نوش جان کنید....
میتوان دراین کیک میوه ای گیلاس یاشاتوت وسیب راهم جایگزین کرد....
@sofrebanovanbeheshti
#ماهی_سفید
سرخ شده با دلال ماهی:👇
اول به ماهی نمک و فلفل و زردچوبه زده تو روغن کامل دوطرفش سرخ کرده و بعد یه لیوان آبغوره بهش اضافه کرده درشو نیمه باز میذاریم و با شعله کم میگذاریم بپزه تا آبش بسوزه وبعد در یک تابه جداگانه یه پیاز درشت رو خرد کرده و سرخش میکنیم و دلال ماهی که( شامل سبزی معطر شمال جعفری گیشنیز پونه زلنگ و اناریژه برگ سیر است رو ریز شده ) را به پیاز داغ اضافه کرده هم میزنیم
بعد گردو آسیاب شده فراوون و رب انار نمک فلفل زردچوبه یه ق چایخوری رب گوجه اضافه میکنیم یکم بهش آب جوش میریزیم تا سبزی کامل بپزه و آبش که سوخت همراه با کته پلو نوش جان میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
💠 روش نگهداری #حبوبات
می توان حبوبان را در جای خشک و خنک به مدت یک سال نگهداری کرد.
قرار دادن حبوبات در محل های مرطوب, سبب رشد کپک ها بر روی حبوبات می شود.
در ضمن, به دلیل حساس بودن لوبیای چشم بلبلی می توان برای نگهداری آن از یخچال استفاده کرد.
💠 روش هایی دیگر جهت نگهداری حبوبات:
🍃 لابه لای حبوبات چند برگ از درخت #گردو قرار دهید .
🍚حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید .
🍥حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید .
می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها)
👌 جهت جلوگیری از ورود حشرات به حبوبات ، به ظرف حبوبات باید چند دانه #میخک اضافه کنید...
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#شربت_آلبالو
سوال :
من آلبالو خریدم میخوام فقط شربت درست کنم ,مربا زیاد دوست نداریم راهنماییم میکنید?🔴🔴🔴🔴
پاسخ دوستان:
آلبالو رو بجوشانید بعد صاف کنید تو اب صاف شده شکر بریزید تفاله رو هم یا مثل لواشک از صافی رد کنید یا با هسته تو آفتاب یا جلو پنکه خشک کنید
میتونین مربا درست کنید با شربته بیشتر، آلبالوهاشو جدا کنین بگذارین واسه آلبالو پلو😋
باید آلبالو رو بجوشونید بعد از نیم ساعت تو سبد بریزید تا آبش جدا بشه. این آب رو به همراه شکر میجوشونی تا شربت درست بشه. البته دقت کنید که شربت بعد از خنک شدن سفت تر میشه مواظب باشید زیاد غلیظ نشه. نکته دیگه اینکه شربت موقع جوشیدن کف زیادی میکنه وزود سر میره. مواظبش باشید. آلبالو ها رو میتونید از سبد رد کنید ولواشک درست کنید
@sofrebanovanbeheshti
#پنیر_خانگی
من با شیر پرچرب محلی درست میکنم به ازای هر٣کیلو شیر، یک قاشق مرباخوری نمک ویک لیوان ماست خیلی ترش میریزم. هر چه ترش تر باشه بهتره. اگه ماست ترش ندارید تو این هوا چند ساعت بیرون از یخچال بزارین ترش میشه. میتونید نعنا خشک، زیره، سیاه دانه یا هر چیزی که دوست دارین بریزید. باید شیر بجوش بیاد بعد که ١٠ دقیقه جوش خورد، خاموش کرده ماست ونمک روبریزید ودر پارچه ریخته وآویزان کنید یا یک وسیله سنگین روش بگذارین تا آبش کشیده بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سیاهدانه
سیاهدانه اگر به صورت پودر نشده باشه هیچ اشکالی نداره چه با عسل چه بی عسل ولی وقتی پودر میشه باید سریع به عسل اضافه بشه 👍خوردن روزانه ۷عدد سیاهدانه باید پودر نشده باشه که بتونیم بشمریم دیگه😉
@sofrebanovanbeheshti
برای خوشمزه شدن سالاد الویه حتما آب خیار شور را بگیرید
و بعد به مواد اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#آلو_خورشی
اول باید پوستشونو بگیرید
بعد بگذارید توی سبد که هوا توش جریان داشته باشه وبگذارید توی افتاب تا خشک بشه
من چند سال هست الو خشک میکنم به همین صورت نباید روی هم باشن وگه گاه باید زیرو روشون بکنید واینکه من وقتی خودشو گرفت
یعنی کمی خشک شد میارمشون جلو باد کولر تا خیلی خشک نشن وبه اصطلاح گوشتی باشن
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏