#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#شربت_آلبالو
سوال :
من آلبالو خریدم میخوام فقط شربت درست کنم ,مربا زیاد دوست نداریم راهنماییم میکنید?🔴🔴🔴🔴
پاسخ دوستان:
آلبالو رو بجوشانید بعد صاف کنید تو اب صاف شده شکر بریزید تفاله رو هم یا مثل لواشک از صافی رد کنید یا با هسته تو آفتاب یا جلو پنکه خشک کنید
میتونین مربا درست کنید با شربته بیشتر، آلبالوهاشو جدا کنین بگذارین واسه آلبالو پلو😋
باید آلبالو رو بجوشونید بعد از نیم ساعت تو سبد بریزید تا آبش جدا بشه. این آب رو به همراه شکر میجوشونی تا شربت درست بشه. البته دقت کنید که شربت بعد از خنک شدن سفت تر میشه مواظب باشید زیاد غلیظ نشه. نکته دیگه اینکه شربت موقع جوشیدن کف زیادی میکنه وزود سر میره. مواظبش باشید. آلبالو ها رو میتونید از سبد رد کنید ولواشک درست کنید
@sofrebanovanbeheshti
#پنیر_خانگی
من با شیر پرچرب محلی درست میکنم به ازای هر٣کیلو شیر، یک قاشق مرباخوری نمک ویک لیوان ماست خیلی ترش میریزم. هر چه ترش تر باشه بهتره. اگه ماست ترش ندارید تو این هوا چند ساعت بیرون از یخچال بزارین ترش میشه. میتونید نعنا خشک، زیره، سیاه دانه یا هر چیزی که دوست دارین بریزید. باید شیر بجوش بیاد بعد که ١٠ دقیقه جوش خورد، خاموش کرده ماست ونمک روبریزید ودر پارچه ریخته وآویزان کنید یا یک وسیله سنگین روش بگذارین تا آبش کشیده بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سیاهدانه
سیاهدانه اگر به صورت پودر نشده باشه هیچ اشکالی نداره چه با عسل چه بی عسل ولی وقتی پودر میشه باید سریع به عسل اضافه بشه 👍خوردن روزانه ۷عدد سیاهدانه باید پودر نشده باشه که بتونیم بشمریم دیگه😉
@sofrebanovanbeheshti
برای خوشمزه شدن سالاد الویه حتما آب خیار شور را بگیرید
و بعد به مواد اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#آلو_خورشی
اول باید پوستشونو بگیرید
بعد بگذارید توی سبد که هوا توش جریان داشته باشه وبگذارید توی افتاب تا خشک بشه
من چند سال هست الو خشک میکنم به همین صورت نباید روی هم باشن وگه گاه باید زیرو روشون بکنید واینکه من وقتی خودشو گرفت
یعنی کمی خشک شد میارمشون جلو باد کولر تا خیلی خشک نشن وبه اصطلاح گوشتی باشن
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
#هوای_شهر_را_تازه_میکنیم
🔸اجتماع عظیم #دختران_انقلاب در حمایت از #حجاب
۞══✿✿✿══۞
🔻وعدۀ دیدار :
پنجشنبه امروز 20 تیر ماه ساعت 17
🔺محل اجتماع:
تهران ؛ ورزشگاه شهید شیرودی
【مترو هفت تیر خیابان مفتح 】
۞══✿✿✿══۞
#مادران_آینده
#دختران_انقلاب
#حجاب
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_هندوانه 😋👇
#شب_یلدا
من از بسته های ژلاتین حلال استفاده کردم.
اول ژلاتین به روش بن ماری آماده کردم و برای هر ساشه ۲/۵ لیوان آب هندوانه گذاشتم .
چون هندوانه طبعش سرده کمی گلاب اضافه کردم .
گلاب نباید به اندازه ای باشه که طعم هندوانه از بین نره.
بعد کمی روغن به قالبم زدم و مایع ژله ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال ببنده
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سفیده_تخم_مرغ👇
مواد لازم برای۶ نفر
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
شیر یا ماست با کمی گلاب ۲/۳ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
۱- سفیده تخم مرغ رو خوووب میزنیم تا پف کنه و سفت بشه شکر رو کم کم میریزیم وانیل رو هم اضافه میکنیم .
۲- بعد روغن مایع رو میریزیم کمی هم میزنیم شیر و گلاب رو هم اضافه میکنیم
۳- و درنهایت ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم باهم مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم
۴- و طبقه وسط فر باحرارت 180 درجه حداکثر یک ساعت میگذاریم بپزه .
من با نصف دستور درست کردم😉😉😋
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_کشمشی👇
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
کشمش ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
روغن جامد ۱۵۰ گرم
۱- ابتدا آرد را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
۲- پودر قند و روغن را با همزن بزنید تا یکنواخت شود
۳- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.
۴- وانیل را اضافه کرده و هم بزنید ، سپس آرد و کشمش را در آن ریخته و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید.
۵- کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و دایره های کوچکی از مواد با فاصله روی آن ریخته.
۶- و در فرم از قبل گرم شده بمدت ده دقیق ودمای ۱۷۵ درجه تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود میگذاریم تا بپزد.
۷- بعد از سرد شدن شیرینی ها را جدا میکنیم.
نوش جان
سایر نکات
میتوانید برای ریختن شیرینی روی کاغذ روغنی از قیف استفاده کنید.
دقت کنید زمان پخت کیک یا شیرینی بستگی به دمای فر شما دارد.
اگر میخواهید شیرینی شما ترک بخورد کمی پودر قند روی شیرینی بپاشید
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پنجره_ای👇
۴۰گرم گلاب رو با ۴۰گرم نشاسته مخلوط کرده
بعد دوتا تخم مرغ بهش اضافه کنید
بعد ۵۰گرم آردگندم روش الک کنید و مخلوط کنید
روغن را داغ کنید
قالب مخصوص هم زمان تو روغنی که داره داغ میشه قرار دهید
بعد آروم داخل مواد تا جایی که تمام قالب و نگیره بزنید
بعد در روغن بزنید و سرخش کنید
بعد که از داغی افتاد روش رو پودر قند الک کنید
میتونید مثل من از رنگ خوراکی استفاده کنید
این مقدار مواد ۱۱تا شیرینی میده
@sofrebanovanbeheshti
May 11