eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
۲۰ تیر ۱۳۹۸
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
۲۰ تیر ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۰ تیر ۱۳۹۸
🔸اجتماع عظیم در حمایت از ۞══✿✿✿══۞ 🔻وعدۀ دیدار : پنجشنبه امروز 20 تیر ماه ساعت 17 🔺محل اجتماع: تهران ؛ ورزشگاه شهید شیرودی 【مترو هفت تیر خیابان مفتح 】 ۞══✿✿✿══۞ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۰ تیر ۱۳۹۸
پیام لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه ☝️ ✍خوش بسعادتتون و خوشبحال ما برای داشتن دوستانی چون شما 💝خدا حفظتون کنه🌹قبول باشه خانمی ممنون که به یاد ما و همگروهی های عزیزمون هستید 😍 پیامهای شما انرژی مثبت برای ماست🌹 🆔 @sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۰ تیر ۱۳۹۸
😋👇 من از بسته های ژلاتین حلال استفاده کردم. اول ژلاتین به روش بن ماری آماده کردم و برای هر ساشه ۲/۵ لیوان آب هندوانه گذاشتم . چون هندوانه طبعش سرده کمی گلاب اضافه کردم . گلاب نباید به اندازه ای باشه که طعم هندوانه از بین نره. بعد کمی روغن به قالبم زدم و مایع ژله ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال ببنده @sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
👇 مواد لازم برای۶ نفر تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد شکر ۱ لیوان روغن ۲/۳ لیوان شیر یا ماست با کمی گلاب ۲/۳ لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان ۱- سفیده تخم مرغ رو خوووب میزنیم تا پف کنه و سفت بشه شکر رو کم کم میریزیم وانیل رو هم اضافه میکنیم . ۲- بعد روغن مایع رو میریزیم کمی هم میزنیم شیر و گلاب رو هم اضافه میکنیم ۳- و درنهایت ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم باهم مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم ۴- و طبقه وسط فر باحرارت 180 درجه حداکثر یک ساعت میگذاریم بپزه . من با نصف دستور درست کردم😉😉😋 فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊 @sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
#شیرینی_کشمشی👇 آرد سفید ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری کشمش ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد روغن جامد ۱۵۰ گرم ۱- ابتدا آرد را سه بار الک کنید و کنار بگذارید. ۲- پودر قند و روغن را با همزن بزنید تا یکنواخت شود ۳- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. ۴- وانیل را اضافه کرده و هم بزنید ، سپس آرد و کشمش را در آن ریخته و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. ۵- کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و دایره های کوچکی از مواد با فاصله روی آن ریخته. ۶- و در فرم از قبل گرم شده بمدت ده دقیق و‌دمای ۱۷۵ درجه تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود میگذاریم تا بپزد. ۷- بعد از سرد شدن شیرینی ها را جدا میکنیم. نوش جان سایر نکات میتوانید برای ریختن شیرینی روی کاغذ روغنی از قیف استفاده کنید. دقت کنید زمان پخت کیک یا شیرینی بستگی به دمای فر شما دارد. اگر میخواهید شیرینی شما ترک بخورد کمی پودر قند روی شیرینی بپاشید @sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
#شیرینی_پنجره_ای👇 ۴۰گرم گلاب رو با ۴۰گرم نشاسته مخلوط کرده بعد دوتا تخم مرغ بهش اضافه کنید بعد ۵۰گرم آردگندم روش الک کنید و مخلوط کنید روغن را داغ کنید قالب مخصوص هم زمان تو روغنی که داره داغ میشه قرار دهید بعد آروم داخل مواد تا جایی که تمام قالب و نگیره بزنید بعد در روغن بزنید و سرخش کنید بعد که از داغی افتاد روش رو پودر قند الک کنید میتونید مثل من از رنگ خوراکی استفاده کنید این مقدار مواد ۱۱تا شیرینی میده @sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۰ تیر ۱۳۹۸