۲۰ تیر ۱۳۹۸
۲۰ تیر ۱۳۹۸
۲۰ تیر ۱۳۹۸
#هوای_شهر_را_تازه_میکنیم
🔸اجتماع عظیم #دختران_انقلاب در حمایت از #حجاب
۞══✿✿✿══۞
🔻وعدۀ دیدار :
پنجشنبه امروز 20 تیر ماه ساعت 17
🔺محل اجتماع:
تهران ؛ ورزشگاه شهید شیرودی
【مترو هفت تیر خیابان مفتح 】
۞══✿✿✿══۞
#مادران_آینده
#دختران_انقلاب
#حجاب
🆔 @sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
۲۰ تیر ۱۳۹۸
۲۰ تیر ۱۳۹۸
۲۰ تیر ۱۳۹۸
#ژله_هندوانه 😋👇
#شب_یلدا
من از بسته های ژلاتین حلال استفاده کردم.
اول ژلاتین به روش بن ماری آماده کردم و برای هر ساشه ۲/۵ لیوان آب هندوانه گذاشتم .
چون هندوانه طبعش سرده کمی گلاب اضافه کردم .
گلاب نباید به اندازه ای باشه که طعم هندوانه از بین نره.
بعد کمی روغن به قالبم زدم و مایع ژله ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال ببنده
@sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
#کیک_سفیده_تخم_مرغ👇
مواد لازم برای۶ نفر
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
شیر یا ماست با کمی گلاب ۲/۳ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
۱- سفیده تخم مرغ رو خوووب میزنیم تا پف کنه و سفت بشه شکر رو کم کم میریزیم وانیل رو هم اضافه میکنیم .
۲- بعد روغن مایع رو میریزیم کمی هم میزنیم شیر و گلاب رو هم اضافه میکنیم
۳- و درنهایت ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم باهم مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم
۴- و طبقه وسط فر باحرارت 180 درجه حداکثر یک ساعت میگذاریم بپزه .
من با نصف دستور درست کردم😉😉😋
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊
@sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
#شیرینی_کشمشی👇
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
کشمش ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
روغن جامد ۱۵۰ گرم
۱- ابتدا آرد را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
۲- پودر قند و روغن را با همزن بزنید تا یکنواخت شود
۳- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.
۴- وانیل را اضافه کرده و هم بزنید ، سپس آرد و کشمش را در آن ریخته و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید.
۵- کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و دایره های کوچکی از مواد با فاصله روی آن ریخته.
۶- و در فرم از قبل گرم شده بمدت ده دقیق ودمای ۱۷۵ درجه تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود میگذاریم تا بپزد.
۷- بعد از سرد شدن شیرینی ها را جدا میکنیم.
نوش جان
سایر نکات
میتوانید برای ریختن شیرینی روی کاغذ روغنی از قیف استفاده کنید.
دقت کنید زمان پخت کیک یا شیرینی بستگی به دمای فر شما دارد.
اگر میخواهید شیرینی شما ترک بخورد کمی پودر قند روی شیرینی بپاشید
@sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
#شیرینی_پنجره_ای👇
۴۰گرم گلاب رو با ۴۰گرم نشاسته مخلوط کرده
بعد دوتا تخم مرغ بهش اضافه کنید
بعد ۵۰گرم آردگندم روش الک کنید و مخلوط کنید
روغن را داغ کنید
قالب مخصوص هم زمان تو روغنی که داره داغ میشه قرار دهید
بعد آروم داخل مواد تا جایی که تمام قالب و نگیره بزنید
بعد در روغن بزنید و سرخش کنید
بعد که از داغی افتاد روش رو پودر قند الک کنید
میتونید مثل من از رنگ خوراکی استفاده کنید
این مقدار مواد ۱۱تا شیرینی میده
@sofrebanovanbeheshti
۲۰ تیر ۱۳۹۸
۲۰ تیر ۱۳۹۸