eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام سراسر لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه ☝️ ✍خداقوت کدبانوجان💪ممنون از محبتتون دوست عزیز 🌹 خوشحالیم که گروه براتون ایجاد انگیزه میکنه👌 پیامهای شما انرژی برای ماست 💪 پیشنهادات و انتقادات شما سازنده است 🆔 @sofrebanovanbeheshti
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بامیه_خشک👇 بامیه هارو شسته بعد از خشک شدن بامیه های بزرگتر که استفاده کمتری دارن رو نخ کنید وجلوی افتاب خشک کنید بعد از اینکه خشک شد اسیاب کنید وتوی خورشهاتون بریزید تا غلظت پیدا کنن مثل قیمه خورش بادمجون سوپ و... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
از امروز تا ماه محرم ۴۰ روز مانده است بهترین ایام برای التماس دعا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 مرحله 1 آلوچه‌ها را شسته و در یک ظرف بریزید.  مرحله 2 اگر آلوچه‌ها رسیده و پرآب هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلوچه‌ها آب بیندازند.  مرحله 3 در صورتی که آلوچه‌ها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید.  مرحله 4 پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلوچه‌ها خوب بپزند و نرم شوند.  مرحله 5 پس از اینکه آلوچه ها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوچه‌ها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود.  مرحله 6 پوره آلوچه را مجددا در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود.  مرحله 7 هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع می شود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است.  مرحله 8 در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد.  مرحله 9 رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.  مرحله 10 پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 بجای آب جوش که توش میریزید ومیگذارید دم بکشه تو ظرفیکه میخواهید زعفرون رو درست کنید یه تیکه یخ بندازین بگذارین کم کم بازعفرون آب بشه لازم به دم کردن نیست همون زعفران آسیاب کنید همونطورکه خشک هست روش یه تیکه یخ بندازید کم کم آب بشه فقط حواستون باشه یختون خیلی بزرگ نباشه که وقتی آب شد زعفرونتون بیشترازاونچه که میخواهید آبکی بشه من همیشه یک بسته زعفران را به همین روش آماده میکنم و در فریزر نگه میدارم هر موقع نیاز داشتم چند دقیقه زودتر بیرون میارم از فریزر تا یخش باز بشه و میزانی که نیازدارم را با قاشق ازش برمیدارم👌👌👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا