eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#پودر_پیاز👇 پیاز رو خلالی میکنیم توی سبد میریزیم وتوی افتاب میگذاریم تا خشک بشه وبعد هم اسیابش میکنیم میتونید توی خمیر پیتزا ویا خورشتها ومزه دار کردن مرغ وگوشت استفاده کنید 😉 @sofrebanovanbeheshti
دسر روز جمعه من پان قزوینی😁 یا به قول دوستان #پان_اسپانیا که من خواستم بومی کرده باشم😂 یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مرباخوری وانیل با همزن دستی یا برقی هم میزنیم. بعدنصف لیوان شکر میریزیم و سه دقیقه هم میزنیم. یک قاشق غذاخوری نشاسته رو تو رو لیوان شیر خُنک هم میزنیم بعد از حل شدن جهت اطمینان از صافی رد میکنیم و رو حرارت می گذاریم دو قاشق غذاخوری آرد گندم رو الک میکنیم به شیر و نشاسته حل شده اضافه میکنیم مخلوط وانیل و تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم و مدام تند تند با همزن دستی هم میزنیم و باز هم میزنیم که تخم مرغ نبره😊 و مثل فرنی بشه.😅 بعد ۱۰۰تا ۱۵۰گرم خامه و ۲۵گرم کره رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. حالا یه ردیف بیسکوییت پتی بور میچینیم کف ظرف یه لایه مواد کرمی بعد اگه دوست داشتی موز و گردو بریز که خییلی طعمشو عااالی میکنه. بعد بیسکوییت دوباره مواد وهمینجور تا آخر. بعد هم که تزئین...😋💪 گفتن لیوانی و تکنفره هم میشه درست کرد. نوش جان😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خرفه، سبزی فراموش شده 😢👌 💫 رسول خدا (ص) می فرمایند: ✍️ بر شما باد خرفه 🔶 چرا که زیرکی می دهد 🔶 و اگر تنها یک چیز باشد که عقل را افزون می کند، همان است. 📚 منبع: المحاسن، ج ۲ ، ص ۳۲۳ #طب_اسلامی_طب_پیشرو #آینده_متعلق_به_طب_اسلامی_است. تقاضا کنید تا عرضه بشه 😍👌 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سبزی‌ها اکثرا مزاج گرم دارند ! حذف از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است ، طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کنند، سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند ! همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می‌کند ! 🔹سالاد را نباید همراه غذا بخورید❌ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۴۵ استاد پرهیزگار .MP3
1.01M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
045.mp3
909.9K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۴۵ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
⛵️ همه‌ش الحمدلله ⛵️ 🍃 استاد میرباقری 🍃 💝 رنج های انسان به اندازه‌ی توقعات و تعلقاتش است؛ شما اگر ازدواج می کنید در این ازدواج به هر اندازه ای که توقع تان بالا باشد رنجتان افزایش پیدا می کند. 💝 یک استاد عزیزی می فرمود: «من وقتی می روم خانه متوقع نیستم که همسر من در عالم طبیعت است یک دفعه یک حالتی پیش آمد اصلا در دنیا نبود! وقتی می روم در می زنم و او می گوید چه کسی است می گویم الحمدلله که زنده است، 💝 صدای پایش که می آید می‌گویم الحمدلله که سالم است، می روم می بینم روی باز دارد می گویم الحمدلله در خانه مشکلی پیش نیامده است، سفره می اندازد می گویم الحمدلله فرصت کرده و غذا هم پخته است، می بینم غذای لذیذی پخته می گویم الحمدلله» 💝 همه اش می شود الحمدلله. اما اگر کسی خیال کرد که باید با یک سفره ی آراسته مواجه شود اگر یک مشکل در خانه آمده باشد رنج می برد، در حالی که اگر توقع پایین بود دائما لذت می برد. mirbaqeri.ir به جمع فرشتگان بهشتی بپیوندید 👇 🌸 @fereshtehayebeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام سراسر لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه ☝️ ✍خداقوت کدبانوجان💪ممنون از محبتتون دوست عزیز 🌹 خوشحالیم که گروه براتون ایجاد انگیزه میکنه👌 پیامهای شما انرژی برای ماست 💪 پیشنهادات و انتقادات شما سازنده است 🆔 @sofrebanovanbeheshti
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بامیه_خشک👇 بامیه هارو شسته بعد از خشک شدن بامیه های بزرگتر که استفاده کمتری دارن رو نخ کنید وجلوی افتاب خشک کنید بعد از اینکه خشک شد اسیاب کنید وتوی خورشهاتون بریزید تا غلظت پیدا کنن مثل قیمه خورش بادمجون سوپ و... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
از امروز تا ماه محرم ۴۰ روز مانده است بهترین ایام برای التماس دعا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 مرحله 1 آلوچه‌ها را شسته و در یک ظرف بریزید.  مرحله 2 اگر آلوچه‌ها رسیده و پرآب هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلوچه‌ها آب بیندازند.  مرحله 3 در صورتی که آلوچه‌ها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید.  مرحله 4 پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلوچه‌ها خوب بپزند و نرم شوند.  مرحله 5 پس از اینکه آلوچه ها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوچه‌ها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود.  مرحله 6 پوره آلوچه را مجددا در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود.  مرحله 7 هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع می شود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است.  مرحله 8 در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد.  مرحله 9 رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.  مرحله 10 پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 بجای آب جوش که توش میریزید ومیگذارید دم بکشه تو ظرفیکه میخواهید زعفرون رو درست کنید یه تیکه یخ بندازین بگذارین کم کم بازعفرون آب بشه لازم به دم کردن نیست همون زعفران آسیاب کنید همونطورکه خشک هست روش یه تیکه یخ بندازید کم کم آب بشه فقط حواستون باشه یختون خیلی بزرگ نباشه که وقتی آب شد زعفرونتون بیشترازاونچه که میخواهید آبکی بشه من همیشه یک بسته زعفران را به همین روش آماده میکنم و در فریزر نگه میدارم هر موقع نیاز داشتم چند دقیقه زودتر بیرون میارم از فریزر تا یخش باز بشه و میزانی که نیازدارم را با قاشق ازش برمیدارم👌👌👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آلبالو_خشکه😋 آلبالوها رو تمیز کنید بشورید ابش که خوب خشک شد روی سینی بریزید البته نباید روی هم ریخته بشه بعد بگذارید توی افتاب ۲،۳ روز که موند وکمی چروکیده شد بیارید بگذارید جلوی باد کولر ۲،۳ روز بمونه اگر زیاد جلو افتاب بمونه گوشتی نمیشه @sofrebanovanbeheshti