#سوال👇
لوبیا قرمز دیرپز چیکار کنم بپزه؟ من خیس میکنم دوروز و مرتب آبش عوض میکنم، بعد میگذارم چند ساعتی بپزه، بازم نمیپزه.
#پاسخها👇
۱. من فقط یکساعت قبل گاهی هم اصلاخیس نمیکنم فقط باابگرم میشورمش باابگرم میگذارم بپزه.
نمک هم نزنید.
شعله متوسط خیلی کم هم نباشه.
اگرزیادخیس بخوره تجربه بهم گفته دیرپزترمیشه😎وهمچنین اگربااب سردخیس کنیدیابپزید
۲. لوبیا قرمز من خیس نکرده میگذارم قشنگ میپزه ولی لپه م دیرپز بود
با اب جوش خیس میکنیم یه نیم ساعت.
من کمترم گذاشتم ولی خووووب بخته شد. اب جوش بعد درشم بستم
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای شربت،آلبالو های ریز بهترن یا درشت....
امروز پرسیدم هر دوتاش یه قیمت بودن،نمیدونستم کدوم رو بخرم برای شربت که بهتر باشه
#پاسخ👇
آلبالو پیوندی نباشه و به اصطلاح آلبالو رسمی باشه احتمالا اون درشتهاش پیوندی بوده
@sofrebanovanbeheshti
#شربت_آلبالو👇
آلبالو هارو هسته گیری کنید؛
برابر با آلبالو شکر بریزید توی آلبالوهاتون و یه شب تاصبح بگذارین بمونه تا آب بندازه؛
بعد صبح زیرش رو روشن کنید وقتی جوش اومد مراقب باشین سرنره؛
یک ربع که جوشید از ابش بردارید تو ظرف دیگه جدا یکم دیگه شکر اضافه کنید تا غلیظترشه #شربت؛مرباتون هم هرموقع غلیظ شد اماده است.
البته بایدکمی بردارید کنار بگذارید سرد شد معلوم میشه غلظتش؛آخرش هم یه کوچولو آبلیمو بزنید.
@sofrebanovanbeheshti
#خشک_کردن_گوجه
#پودر_گوجه_خشک
گوجه ها رو خوب میشوریم خشک میکنیم وبا چاقو تیز برش میزنیم
کف سینی را کمی چرب میکنیم وگوجه ها رو میچنیم روش وکمی نمک میزنیم
من چندتا فلفل هم گذاشتم تا خشک بشه تا اگر خواستم پودر گوجه درست کنم با گوجه ها اسیاب کنم
وبعد میگذاریم توی افتاب تا خشک بشه درضمن قیمت گوجه خشک خیلی بالاست بیرون ۹۵ هست
اینطوری میتونید هم گوجه خشک گرون قیمت داشته باشید وهم اگر خواستید پودر گوجه درست کنید وتوی غذاهاتون استفاده کنید😉
@sofrebanovanbeheshti
دسر روز جمعه من پان قزوینی😁
یا به قول دوستان
#پان_اسپانیا
که من خواستم بومی کرده باشم😂
یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مرباخوری وانیل با همزن دستی یا برقی هم میزنیم.
بعدنصف لیوان شکر میریزیم و سه دقیقه هم میزنیم.
یک قاشق غذاخوری نشاسته رو تو رو لیوان شیر خُنک هم میزنیم
بعد از حل شدن جهت اطمینان از صافی رد میکنیم و رو حرارت می گذاریم
دو قاشق غذاخوری آرد گندم رو الک میکنیم به شیر و نشاسته حل شده اضافه میکنیم
مخلوط وانیل و تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم و مدام تند تند با همزن دستی هم میزنیم و باز هم میزنیم که تخم مرغ نبره😊 و مثل فرنی بشه.😅
بعد ۱۰۰تا ۱۵۰گرم خامه و ۲۵گرم کره رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم.
حالا یه ردیف بیسکوییت پتی بور میچینیم
کف ظرف یه لایه مواد کرمی بعد اگه دوست داشتی موز و گردو بریز که خییلی طعمشو عااالی میکنه.
بعد بیسکوییت دوباره مواد وهمینجور تا آخر.
بعد هم که تزئین...😋💪
گفتن لیوانی و تکنفره هم میشه درست کرد.
نوش جان😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خرفه، سبزی فراموش شده 😢👌
💫 رسول خدا (ص) می فرمایند:
✍️ بر شما باد خرفه
🔶 چرا که زیرکی می دهد
🔶 و اگر تنها یک چیز باشد که عقل را افزون می کند، همان است.
📚 منبع: المحاسن، ج ۲ ، ص ۳۲۳
#طب_اسلامی_طب_پیشرو
#آینده_متعلق_به_طب_اسلامی_است.
تقاضا کنید تا عرضه بشه 😍👌
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سبزیها اکثرا مزاج گرم دارند !
حذف #سبزی از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است ، طبع اغلب سبزیها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک میکنند، سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند !
همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل میکند !
🔹سالاد را نباید همراه غذا بخورید❌
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
#سخن_ناب
⛵️ همهش الحمدلله ⛵️
🍃 استاد میرباقری 🍃
💝 رنج های انسان به اندازهی توقعات و تعلقاتش است؛ شما اگر ازدواج می کنید در این ازدواج به هر اندازه ای که توقع تان بالا باشد رنجتان افزایش پیدا می کند.
💝 یک استاد عزیزی می فرمود: «من وقتی می روم خانه متوقع نیستم که همسر من در عالم طبیعت است یک دفعه یک حالتی پیش آمد اصلا در دنیا نبود! وقتی می روم در می زنم و او می گوید چه کسی است می گویم الحمدلله که زنده است،
💝 صدای پایش که می آید میگویم الحمدلله که سالم است، می روم می بینم روی باز دارد می گویم الحمدلله در خانه مشکلی پیش نیامده است، سفره می اندازد می گویم الحمدلله فرصت کرده و غذا هم پخته است، می بینم غذای لذیذی پخته می گویم الحمدلله»
💝 همه اش می شود الحمدلله. اما اگر کسی خیال کرد که باید با یک سفره ی آراسته مواجه شود اگر یک مشکل در خانه آمده باشد رنج می برد، در حالی که اگر توقع پایین بود دائما لذت می برد.
mirbaqeri.ir
به جمع فرشتگان بهشتی بپیوندید 👇
🌸 @fereshtehayebeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
از امروز تا ماه محرم ۴۰ روز مانده است
بهترین ایام برای #چله_گیری
التماس دعا
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#رب_آلوچه👇
مرحله 1
آلوچهها را شسته و در یک ظرف بریزید.
مرحله 2
اگر آلوچهها رسیده و پرآب هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلوچهها آب بیندازند.
مرحله 3
در صورتی که آلوچهها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید.
مرحله 4
پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلوچهها خوب بپزند و نرم شوند.
مرحله 5
پس از اینکه آلوچه ها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوچهها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود.
مرحله 6
پوره آلوچه را مجددا در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود.
مرحله 7
هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع می شود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است.
مرحله 8
در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد.
مرحله 9
رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
مرحله 10
پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید
@sofrebanovanbeheshti
#زعفران_دم_کرده👇
بجای آب جوش که توش میریزید ومیگذارید دم بکشه
تو ظرفیکه میخواهید زعفرون رو درست کنید یه تیکه یخ بندازین بگذارین کم کم بازعفرون آب بشه
لازم به دم کردن نیست
همون زعفران آسیاب کنید همونطورکه خشک هست روش یه تیکه یخ بندازید کم کم آب بشه
فقط حواستون باشه یختون خیلی بزرگ نباشه که وقتی آب شد زعفرونتون بیشترازاونچه که میخواهید آبکی بشه
من همیشه یک بسته زعفران را به همین روش آماده میکنم و در فریزر نگه میدارم
هر موقع نیاز داشتم چند دقیقه زودتر بیرون میارم از فریزر تا یخش باز بشه و میزانی که نیازدارم را با قاشق ازش برمیدارم👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#آب_زرشک
سیاه و کوهی😍
ترش و خوشمزه😋
عالی برای غلظت خون ، کبد چرب و جلوگیری ازسکته
مخصوصا برای آقایون😉
طرز تهیه:
زرشک رو شستم باآب و مقداری نمک دریا گذاشتم شب تا صبح موندش.
بعد میگذارید رو گاز کمی بجوشه و صافش میکنید.
من تا دوبار آب و نمک زدم و گذاشتم جوشید.
دوبارشم غلیظ و خوشمزه بود😋
@sofrebanovanbeheshti