eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لای_پلو👇 من مرغ های تیکه ای کوچیک رو سرخ میکنم بعدپیاز خلالی رو سرخ میکنم مرغ رو میریزم توش کمی کره میریزم وزعفرون وزرشک وخاموش میکنم برنج رو یکم ادویه تنها بهش میزنم وآبکش میکنم نصفش رو میریزم توقابلمه بعد موادرو میریزم روش و بعدبقیه برنج ها ومیگذارم دم بکشه کمی کره آب میکنم بازعفرون هم میدم روی پلو.... امروز نون لواش انداختم برای ته دیگ خیلی خوشمزه بود😉 برنجشم یک پیمانه و نصفه گوشتشم یه سینه مرغ کامل ادویه و نمک و فلفل و ... هم به میزان لازم😋 به همین راحتی و خوشمزگی @sofrebanovanbeheshti
#کوفته_لپه👇 خورشت قیمه لپه وگوشت ۲پیمانه برنج آبکش شده نصف پیمانه سبزی معطرخرد شده ۵ ق غذاخوری پر آرد نخودچی به میزان لازم نعنا خشک ۱ ق غذاخوری پیاز سرخ شده ۱ق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۲ ق غذاخوری لپه وگوشت و که از خورشت قیمه اضافه مونده بود وچرخ میکنیم بعد برنج آبکش شده رو همراه سبزی معطر و نعنا اضافه میکنیم مقداری آرد نخودچی اضافه کرده ومواد و خوب ورز میدیم بعد مقداری از موادبرداشته داخلش آلو وگردو میگذاریم و خوب با دست مواد و جمع میکنیم کوفته های آماده شده رو یک ساعت داخل یخچال میگذاریم بعد به پیاز سرخ شده فلفل وزردچوبه ورب اضافه میکنیم و تفت میدیم آب واضافه میکنیم وقتی آب گرم شد کوفته ها رو به آرامی داخل سس میگذاریم در ظرف نیمه باز میگذاریم وقتی جوش اومد شعله رو کمتر میکنیم وبه مدت ۴۵دقیقه کوفته رو میپزیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 ۱لیوان البالو رو با ۲لیوان اب بگذارید روی گاز زیرشو زیاد کنید وقتی جوش امد کمش کنید یه دستمال هم بندازید روی قوریتون و۲۰ دقیقه بگذارید روی حرارت کم اگه خیلی عجله ندارید ۱۵ دقیقه هم بعد از اینکه خاموش کردید بگذارید تا ته نشین بشه بعد با عسل یا نبات میل بفرمایید @sofrebanovanbeheshti
👇 مربای پوست هندوانه من شکرک زده باید چکار کنم باید تو یخچال نگه دارم؟ 👇 خیرمتاسفانه تویخچال بیشترمیبنده.... شمایک مقدارآب جوش داغ(من چون مقدارمرباتونونمیدونم نمیتونم اندازه بهتون بدم. فقط درحدی که کمی مربارقیق شده ورون بشه)سپس بگذاریدروی حرارت ملایم... یکی دوتاریزجوش زدحتما1/4ق چایخوری جوهرلیمو(یا2ق غذاخوری آبلیموتازه)به آن اضافه نموده.... ازروی حرارت بردارید... بعدازخنک شدن درشیشه های دربدارنگهداری کنید... اگرفضای آشپزخانه گرمه ..دریخچال بگذارید... @sofrebanovanbeheshti
اولا اینکه فقط روغن ارده کنجد مورد تأیید طب سنتی هست نه روغنی که مستقیم از کنجد گرفته میشه،البته با دلایلی کاملا منطقی.... دوم اینکه روغن ارده کنجد اگر کنجدش ایرانی باشه یه مقدار کف میکنه.... البته چون میزان کنجد تولید ایران خییییلی کمه وخیییلی هم گرون کمتر کسی از ارده ایرانی روغن میگیره وبیشتر ارده ایرانی برای خوردن با شیره استفاده میشه... سوم دلیل کدر بودن روغن تو روش گرفتنشه.... اگه کسی که روغن رو از ارده میگیره وارد نباشه ویه مرحله رو کم و زیاد کنه روغنش کدر میشه.... البته یه دلیل دیگه ش هم میتونه این باشه که روغن خوب ته نشین نشده بوده و لردهاش هنوز قاطیش بوده وقتی که ظرف شده... اگه روغن ارده کنجد اصل باشه که حتما بوی ارده میده ولی ما دیگه به بوش عادت کردیم،حتی بچه ها بوی اون رو دوست دارن واگه جایی با این روغنهای مایع که تو بازار هست چیزی سرخ شده باشه نمیخورن ومیگن مزش بده.... البته با توجه به گرونی بیش از اندازه روغن ارده کنجد،ما در کنار اون ،روغن شحم وروغن دنبه هم تو غذاها استفاده میکنیم... @sofrebanovanbeheshti
#دسر_موز👇 شیر ۲لیوان شکر ۱ لیوان پودرژلاتین حلال ۳ق غذاخوری یا یک ساشه موز ۲عدد متوسط بستنی وانیلی ۱لیوان آب جوش ۱لیوان پودرژلاتین رو با نصف لیوان شیرسردمخلوط کنید وکنار بگذارید. شیرباقیمانده را باشکرمخلوط وروحرارت بگذارید تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید. بعد آب جوش را به پودرژلاتین وشیر اضافه کنید ومخلوط کنید تا نرم ویکدست شود به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارید تاکمی ازحرارت بیفته. بعدهمراه باموزوبستنی با مخلوط کن یا گوشتکوب برقی نرم کنید. قالبتون رو چرب کنید و بعد از اون مواد رو بریزید توی قالب و چندساعت بگذارید یخچال تا ببنده... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚گیاه مورد علاقه فاطمه الزهراس 🔹امام صادق ع :سبزی خرفه گیاه مورد علاقه مادرم زهراست 🔹رسول اکرم ص:سبزی خُرفِه زیرکی (عقل)را افزایش میدهد . 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺