"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
وقتی همسایه مون برامون شاتوت میاره ما براش کیک شاتوت درست میکنیم!🍰🍰🍰🍰😋😋😋
#کیک_شاتوت .....
3عدد تخم مرغ را همراه 1پیمانه سرخالی شکر راکاملاهم زده...
کمی وانیل اضافه کنید....
نصف پیمانه روغن رااضافه نموده درحدمخلوط شدن هم بزنید....
نصف پیمانه شیرراهم باآن مخلوط نمایید....
2پیمانه آردو2ق مرباخوری بیکینگ پودر راقبلا سه بارالک کرده درسه مرحله بالیسک اضافه کنید...
مقداری شاتوتِ(مقدارش سلیقه ایست)آغشته به کمی آرد را آرام اضافه نموده...
درقالب ازقبل چرب وآردپاشی شده بریزید...
وبمدت40دقیقه درفربا دمای175درجه گذاشته....
بعدازاتمام پخت وسردشدن به ظرف سرو انتقال دهید.....
ودرکنارخانواده نوش جان کنید....
میتوان دراین کیک میوه ای گیلاس یا آلبالو و سیب را هم جایگزین کرد
@sofrebanovanbeheshti
14-NilchiZadeh (18).mp3
9.53M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده
خانم #نیلچی_زاده
#قسمت هجده و نوزده
#چکاپ_معنوی #رزق_روزی
@samtekhoda3
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده خانم #نیلچی_زاده #قسمت17 #رزق و روزی و #حرص و طمع @samtekhoda3 به جمع ب
قسمت هفدهم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #آسیبهای_اخلاقی_درخانواده رو ان شاءالله قرار میدیم
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده👇
اینم کیک من درآوردی 😂
هوس کیک کرد نازنینم من اونیکه توخونه بود درست کردم😂
آرد نخودچی 1لیوان
آرد برنج 1لیوان
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک ونیم پیمانه
سه بار ارد رو الک کردم
3عدد تخم مرغ با مقداری وانیل و بیکینگ پودر ومقدار کاکايو مخلوط کردم وبسیار عالی شد خیلی کیک لطیف وخوشمزه 😋😋
@sofrebanovanbeheshti
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاسه_یخی😍😍
@sofrebanovanbeheshti
#ڪاسه_یخے
برای درست کردن این کاسه یخ باید دوتا ظرف،یکی بزرگ و یکی کوچکتر داشته باشید
حالا گلهاتونو بریزید توظرف بزرگه و با آب پرش کنید و ظرف کوچیکو بگذارید توش
فقط حواستون باشه که ظرف کوچیکه کاملا رو آب شناور نشه
اونوقت هم کاستون کج میشه هم اینکه در آخر قسمت گود کاسه تون کوچولو میشه
من برای اینکه ظرف کوچیکه تکون نخوره تو یه نایلون فریزر کمی آب ریختمو سرشو گره زدمو گذاشتم تو کاسه کوچیکه
ولی بازم حواستون باشه که اینقدی سنگین نشه که بچسبه به ته ظرف بزرگه که وقتی از تو هم درشون اوردین کاسه یختون ته نداشته باشه یا اینکه تهش نازک باشه و زود آب شه و خراب شه
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال
دستور و قلق های کشک رو بهم میدید؟
#پاسخ
روش اول👇
اول شیرروماست مایه زدم.
بعدماست چندروزموندبیرون ترش شد.
بعدریختم توبطری نوشابه بینهایت تکون دادم تاکره اومدروش.
بعدریختم توکیسه گذاشتم ابش بره.
ابش که رفت گوله های کوچیک😃درست کردم گذاشتم خشک بشه.
نمک هم زدم تومرحله ای که داشتم میریختم توبطری
روش دوم👇
بعدازاینکه ماست درست کردین واگردوست داشتین بگذاریدترش بشه بعداز اون ماستتون رابه دوغ غلیظ تبدیل کنید وباهمزن بزنیدتایک دست بشه وبعدروی شعله گازبگذاریدومرتب هم بزنیدتازمانی که به جوش بیاد وقتی که به جوش اومدوداشت قل می زد دیگه نیازی به هم زدن نداره وبعدازاین بیست دقیقه بگذاریدبجوشه وخاموش کنید
سردکه شدداخل کیسه پارچه ای بریزیدتاابش بره
موادی که داخل کیسه هست کشک واب زیرکیسه به عنوان اب قره قروت استفاده میشه
اگرشیره توت رو تو قابلمه مسیدرست کنید رنگش سیاه میشه مثل شیره انگور
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای مربای زردالو و خشک کردنش منو راهنمایی کنید ؟🔴🔴🔴🔴
#پاسخ👇
برای زردالو از وسط نصف کنید هسته گیری کنید
اگر ۱کیلو زردالو دارید از ۸۰۰ گرم شکر استفاده کنید
اول ۱ لیوان اب رو با شکر بگذارید روی گاز
وقتی جوش اومد خاموش کنید ولرم که شد زردالوها رو بریزید وتا ۱۰ دقیقه بگذارید تا بجوشه
مواظب باشید له نشه بعد یکم گلاب وزعفرون وابلیمو چند قطره اضافه کنید وخاموش کنید ووقتی خنک شد توی شیشه بریزید
برای خشک کردن هم نخ کنید یا توی سینی که کمی چرب کردید بچینید ۲،۳روز توی افتاب بعدهم ۲،۳ جلوی باد کولر
@sofrebanovanbeheshti