#نکات_خانه_داری
اجزاي هر #سبزي برای غذا
👇👇👇👇👇
☘️سبزي قورمه سبزي:تره -جعفري -گشنيز- اسفناج -وشنبليله
.-.
🌿سبزي اش:جعفري -تره -گشنيز-اسفناج (اگر فصل اسفناج نبودكمي برگ چغندر)
🌱سبزي دلمه :شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز-
🍃سبزي كوكو؛جعفري- تره -شويد -گشنيز
🍀سبزي پلو؛ تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر
سبزي كوفته:جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه
🎋سبزي خورشت كرفس :نعنا-جعفري
سبزي ماهي:گشنيز وكمي شنبليله,......
🔴اگر سبزي قورمه سبزي تون حجم زيادي ومدت زمان طولاني ميخواين فريز كنيد سرخ نكنيد
🔴وقتي قورمه سبزي درست ميكنم در اخر پخت كمي شنبيله خشك بهش اضافه ميكنم عطر بينظيری به خورشت ميده.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#ماسوره گلبرگ های قطره ای ( drop flower tips ) این ماسـوره ها یه سه گروه کوچیک متوسط و بزرگ تقسیم
#ماسوره
ماسوره های سبد حصیری ( basketweave )
از اسمش معلومه برای ایجاد بافت حصیری با خامه روی کیک استفاده میشه. پرکاربردترینش 2B# ، #48 هستش.
ادامه دارد......
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_موزی_و_شکلاتی 🍌🍫👇
#کیک_ارگانیک
شکر قهوه ای یک پیمانه
روغن ارده کنجد ۶۰ گرم
دارچین کمی(به جای وانیل برای عطرش)
شیر کامل یک پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
موز ریز رنده شده۳عدد
آرد دو پیمانه ( من ارد دیم با سبوس استفاده کردم بعد از الک کردن دوباره سبوس ها رو به مواد اضافه کردم)
بیکینگ پودر یک ق چ برای پف کیک
شکلات تخته ای نمیدونم چقدر 😐😁چشمی بریزین دیگه😂
اول شکر قهوه ای و روغن و کمی دارچین رو با همزن بزنید حدود دو دقیقه
بعد شیر رو اضافه کرده چند ثانیه بزنید
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با دور تند بزنید تا خوب کف کنه
ارد وبیکینگ پودر رو سه بار الک کنید
یک سوم مخلوط خشک رو داخل مواد تر بریزید و اروم هم بزنید و بعد موزها رو اضافه کنید و دورانی هم بزنید و در انتها بقیه مخلوط خشک رو قاطی مواد کنید
تو مراحل اخر خیلی کم هم زده بشه تو دستگاه هم نزنید
مواد رو به قالب مورد نظرتون انتقال بدین
یک لایه مواد بریزید یک لایه شکلات روخورد کنید و روش بریزید و دوباره تکرار کنید تا موادتون تموم بشه
اینجوری شکلات تو همون قسمت اب میشه و خیلی بافت داخل کیک رو خوشگل میکنه
فر از ابتدای کار روی ۱۸۰ درجه تنظیم باشه
طبقه وسط
مدت زمان هم ۵۰ دقیقه
چای دارچین و گل محمدی هم باهاش بزنید که برید تو ابرها 😋😄
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti
#توپک_خرمایی_با_سویق👇
پوست وهسته 🌴خرما 🌴را جدا کنید
کمی در روغن زرد یا کره یا روغن محلی حرارت دهید نه اینکه سرخ بشه،فقط کمی حرارت ببینه تا روغن کره حیوانی یا روغن حیوانی جذب خرما بشه👌👌👌
بعد #سویق گندم 🌾یا جو🌾 را باهاش قاطی کنیدیا #سویق کودک را اضافه کنید،
سویق را اندازه ای اضافه کنیدکه خرما به دست نچسبه کافیه...
اینم یه روش برای استفاده ی سویق ☺️❤️👌
بعد قلقلی کنید وسطش و دوست داشتید مغزگردو یا بادام یا هرچه دوست دارید، بگذارید بعد داخل پودر نارگیل یا کنجد یا پودرپسته بغلطانید ☺️😋😋😋
بمب انرژی💪💪😃💪💪
تغذیه ی سالم برای مدرسه ومسافرت و سفره های سحری وافطار(الان روزا کوتاهه عااااالیه برای روزه گرفتن و به جا آوردن روزه های قضا🙈) و....😍👌
عجله کنید 🏃🏃🏃🏃
@sofrebanovanbeheshti
امروز براتون #تزئین_املت آوردم 👌
چه خوبه که وقتی غذا املت هم که یه غذای سه سوتی هست کمی وقت برای تزئینش بذاریم و عشقمون😍 رو به اعضای خانواده 👨👩👧👦هدیه بدیم راستی میدونستید یه راه دلبری کردن💘برای آقایون👨 آشپزی کردن و پختن غذاهای خوشمزه و رنگارنگه😉😉