#سس_مایونز👇
تخم مرغ 1عدد
سرکه 2قاشق مرباخوری
آبلیمو طبیعی2قاشق مرباخوری
شکر 1قاشق مربا خوری
نمک 1قاشق چایخوری
روغن زیتون یک لیوان یا پیمانه
سیر یک حبه
(پودر خردل، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر تخم فلفل دلمه ای، پودر آویشن، هر کداام که خواستید نوک قاشق چایخوری.
لازم نیست همشو بزنید.)
تخم مرغ و پودر آویشن یا...، شکر و نمک رو میریزیم توی یه ظرف.
اینم بگم که من گوشتکوب برقی نداشتم و با همزن زدم که کمی طول کشید.
کمی مواد رو میزنیم و بعد، آبلیمو و سرکه رو مخلوط کرده و نصفشو میریزیم تو مواد.
میزنیم تا خوب مخلوط بشن بعد «نصف»روغن رو قطره قطره بهش اضافه میکنیم و همین طور مدام می زنیم تا فرم بگیره.
کمی که فرم گرفت، بقیه ی آبلیمو وسرکه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، و سیر رنده شده، و نصف دیگه ی روغن، رو قطره قطره اضافه میکنیم تا کاااملا فرم بگیره و خامه ای بشه.
اگر از گوشت کوب برقی استفاده می کنید لازم نیست ذره ذره اضافه کنید بلکه همه مواد رو همون اول با هم مخلوط می کنیم و می زنیم تا فرم بگیره.
رنگ زردش بخاطر تخم مرغ محلی هست که استفاده کردم، خیلی زرده اش پررنگ بود😄
این سس بوی تخم مرغ نمیده. اما اگه به بوی روغن زیتون حساسیت دارین، بجاش روغن مایع یا روغن زیتون بدون بو استفاده کنین. بوی روغن زیتونش توی الویه و غذاها کاملا احساس میشه.
چون بیس موادش روغنه
این دستور ارده و نخود نداره
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_انجیر
تقریبا ۸۵۰گرم انجیر پوست گرفته داشتم ۷۰۰گرم شکر ریختم روش و گذاشتم یخچال بمدت یک روزتاکاملا آب بندازه بعد بارگذاشتم وقتی جوش اومد حرارت رو متوسط کردم تابپزه وبه قوام دلخواه برسه تقریبا یک ساعت زمان میبره آخرپخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو زدم و خاموش کردم بعد ازخنک شدن بریزید تو شیشه وبعد هم نوش جان😋😋😋
🔴اگه عجله دارین می تونین یک استکان آب بریزین و همون موقع باربزارین
🔴بسته به میزان شیرینی انجیر میتونین مقدارشکر رو کم یا زیاد کنید
@sofrebanovanbeheshti
#خیارشور👇
فاطمه بانو
خیار بوته ای حدودا سه کیلو
سرکه نصف لیوان
آبغوره یکچهارم لیوان
نمک یک لیوان سرخالی
سیر دو بوته
غوره به دلخواه
فلفل سبز تند به دلخواه(زیاد نباشه)
سبزی شامل ترخون، مرزه، کمی شوید و کمی گشنیز
نخودخام یک مشت خیلی کوچک
همه ی مواد پاک شده، شسته، و کاااملا خشک شده باشن👌
به ازای هر 16لیوان آب، نصف لیوان سرکه و یک چهارم لیوان آبغوره لازمه.
اول بگم که آب مورد استفادمون حتتتما باید جوشیده و ولرم شده باشه! آب جوشیده داغ باشه کپک میزنه، آب شیر باشه کپک میزنه.
تو اون آب ولرم نمک رو حل میکنیم و سرکه و آبغوره رو اضافه میکنیم.
می گذاریم تا خنک تر بشه.
توی ظرف یا شیشه مورد نظرمون، خیار ها رو اول با خلال دندون یا سوزن دو سه تا سوراخ داخلش ایجاد میکنیم(اینکار باعث میشه داخلش پوکه نشه) و همراه با سبزی و غوره و سیر وفلفل، لا به لا، مرتب قرارمیدیم.
ما بینشون دو سه تا دونه نخود هم میگذاریم که باعث ترد شدنش میشه.
بعد آب سرکه رو میریزیم داخلش و پُر میکنیم. جای خالی نداشته باشه که کپک میزنه.
درشو خووووب محکم میکنیم تا هیچ هوایی بهش راه نداشته باشه.
بعد از یک هفته الی ده روز آمادست
نوش جان😍🌹
برمحمد و آل محمد صلوات✨
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من توی تستر کیک درست می کنم
فن رو می زنم و کاسه ی آب هم می گذارم
اما کیکم یکدست حجم نمی گیره و همیشه روی کیک خشک می شه ؟
#پاسخ👇
کیک اصلا نیاز به آب نداره پف نکردن کیک به بکینگ پودر و تازگیش ارتباط داره که بهتره از لوازم قنادی تهیه بشه و تو یخچال نگه داری بشه. و همزدن تخم مرغ و اگه سفیده و زرده جدا باید زده بشه نباید سفیده رو زیاد بزنید یعنی وقتی فرم گرفت دیگه نزنید چون کیک رو خشک میکنه زیاد زدنش، و تو کیکهایی که باید باهم زده بشه حتما تخم مرغ رو هشت تا ده دقیقه با همزن بزنید. و آخر اینکه بعد پخت، کیک رو زیاد تو فر نگذارید بمونه چون باعث خشک شدن کیک میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
همزن برقی ندارم خیلی دوست دارم خودم کیک خامه ای درست کنم اما یه بار درست کردم خامه همش آب شده پرتش دادم
میشه لطفا بگید با همزن دستی خامه رو چطور فرم بدم؟
#پاسخ👇
با همزن دستی واقعا فرم دادن خامه مشکله و کاش اون خامه رو دور نمیریختید و باهاش گاناش درست میکردید من به کسایی که همزن ندارن گاناش پیشنهاد میدم چون واقعا خوشمزه است و کاور خوبی هست واسه کیک. و یه نکته دیگه تو خوب فرم گرفتن خامه مهمه درصد چربی هست که باید بالای سی درصد باشه ولی بازم با همزن دستی واقعا سخته فرم دادنش
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۵ استاد پرهیزگار .MP3
912.1K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه95🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۶ استاد پرهیزگار .MP3
950.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه96🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سالاد_نخود 👇
نخود ابپز
سیب زمینی ابپز
شوید ساطوری تازه
خرفه ساطوری تازه
کدو نگینی
سس و ماست
پودر سیر
البته هرچیزی که خواستین میتونین داخلش اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_آلو_قیسی 👇
( خورشت گیلانی - لنگرودی)
#غذای_محلی
♨️ يه خورش ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم یک پیمانه قیسی و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم.
دو ق غذاخوری رب گوجه مقداری زرد چوبه ، نمك و مقداری دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم(من دو قاشق شکر به آب اضافه میکنم) تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇