#خورش_آلو👇
دوتا پیاز رو به صورت خلالی خورد کردم سرخ کردم و بیست تا آلو بهش اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق رب اضافه کردم. دولیوان آب اضافه کردم و اجازه دادم چهل دقیقه تا یک ساعت پخت تا جا افتاد.
من کمی سیب زمینی نگینی و برگه زردآلو هم اضافه کردم که به نظرم خیلی خوشمزه ترش میکنه و طعم آلو محض رو ازش می گیره. ولی تو دستور اصلی اش نیست😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#منو_پیش_غذا(1)
پیش غذا:👈کشک بادمجان
پیش غذا:👈دلمه برگ مو
پیش غذا:👈کوکوی دورنگ
پیش غذا:👈میرزا قاسمی
پیش غذا:👈رولت بادمجان
پیش غذا:👈سوپ جو قرمزیاسفید
پیش غذا:👈اش دوغ
پیش غذا:👈کوکو مرغ
پیش غذا:👈دلمه فلفل
پیش غذا:👈رولت گوشت
پیش غذا:👈دلمه کلم
پیش غذا:👈پیراشکی سبزیجات
پیش غذا:👈کتلت
پیش غذا:👈کباب چوبی
پیش غذا:سبزیجات بخارپز
پیش غذا:👈سمبوسه
پیش غذا:👈پیزاشکی گوشت
پیش غذا:👈سوفله بادمجان
پیش غذا:👈بیف استراگانوف
پیش غذا:👈ناگت مرغ و میگو
پیش غذا:👈نون پنیر سبزی گردو
پیش غذا: 👈ماست و خیارو گردو وکشمش
پیش غذا:👈حلیم بادمجون
پیش غذا:👈سوپ کرفس
پیش غذا:👈سوپ اسفناج
پیش غذا:👈سوپ ورمیشل
پیش غذا:👈سوپ گشنیز
پیش غذا:👈بقچه بادمجان
پیش غذا:👈بورانی بادمجان
پیش غذا:👈کیک مرغ
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_توی_قابلمه 👇
آرد : ۲ پیمانه
شیر ولرم : ۳/۴ پیمانه
شکر : ۱ و ۱/۴ پیمانه
روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک : نوک قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
در مرحله اول دستور پخت کیک بدون فر بیکینگ پودر و نمک و آرد را سه بار الک کنید.
سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
با کمک همزن برقی ابتدا با دور کند تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و تخم مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن ها عوض شود. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر دوباره مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مایه کیک را هم بزنید.
شیر ولرم را هم به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همزن را خاموش کنید.
در مرحله بعدی پخت کیک بدون استفاده از فر، آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آرد را به کمک قاشق و یا لیسک با مایه کیک مخلوط کنید توجه داشته باشید که نباید مخلوط آرد و مایه کیک را زیاد هم بزنید.
بعد از تهیه مایه کیک قابلمه ای که کف ضخیمی دارد را برای پختن کیک انتخاب کنید, سپس کف و دیواره های قابلمه را با کمک کره و یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در قابلمه بریزید.
سپس درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت کم گاز به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
@sofrebanovanbeheshti
برای #ژله_انگور قالب رو کج کردم یکم ژله آلوارو ریختم که بست انگور گذاشتم ودوباره روش آلوورا
بعد که همونطور کج بست سمت دیگه رو ژله به رنگ دلخواه ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_بوراتوس👇
شیر (یکلیوان)
بستنی وانیلی(یکلیوان یا 4بستنی لیوانی کوچک)
پنیر ماسکارپونه 1بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
دسردنت توت فرنگی ۲ عدد
ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سرخالی
در صورت تمایل 1ق غ شکر
طرز تهیه:
ژلاتین روبایک چهارم لیوان آب بذارید روی حرارت (بنماری) حل بشه.
شیر و بستنی و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ، وقتی به جوش اومد از روی اجاق برداشته و ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده و سپس ماسکار پونه و خامه و دنت ها رو با همزن کمی زده تا یکدست بشن بعد مخلوط شیر و بستنی رو که از حرارت از افتادن اضافه کرده و مجدد همزده تا یکدست بشن .
توی قالب ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خوب بسته شود....
بجای دنت توت فرنگی میتونید از طعمهای دیگه هم استفاده کنید.
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️