#دسر_بوراتوس👇
شیر (یکلیوان)
بستنی وانیلی(یکلیوان یا 4بستنی لیوانی کوچک)
پنیر ماسکارپونه 1بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
دسردنت توت فرنگی ۲ عدد
ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سرخالی
در صورت تمایل 1ق غ شکر
طرز تهیه:
ژلاتین روبایک چهارم لیوان آب بذارید روی حرارت (بنماری) حل بشه.
شیر و بستنی و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ، وقتی به جوش اومد از روی اجاق برداشته و ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده و سپس ماسکار پونه و خامه و دنت ها رو با همزن کمی زده تا یکدست بشن بعد مخلوط شیر و بستنی رو که از حرارت از افتادن اضافه کرده و مجدد همزده تا یکدست بشن .
توی قالب ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خوب بسته شود....
بجای دنت توت فرنگی میتونید از طعمهای دیگه هم استفاده کنید.
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
Untitled Session 1_mixdown.mp3
زمان:
حجم:
1.98M
🔊 میان خدافظی دل منو میسوزونن
💔 مخصوص #جا_مونده_ها😞
کم کم رفیقامون که عازم کربلان یکی یکی دارن زنگ میزنن یا پیام میدن و حلالیت میطلبن
#میان_خدافظی_دل_منو_میسوزنن ...
🍃😞
@sofrebanovanbeheshti
#تیرامیسو
Tiramisu
تیرامیسو یه جور دسر ایتالیایی به معنی "منو بردار" یا "منو بالا بکش" هست.
این دسر تقریبا مثل کیک خامه ای هست و حتی میشه برای تولد درستش کرد . فعلا دستور اوریجنال و ساده تیرامیسو رو براتون میزارم .
مواد لازم:
بیسکوئیت لیدی فینگر به مقدار لازم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
خامه 200گر م + 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر100 گرم
اسانس وانیل چند قطره
قهوه غلیظ 1 فنجان
شکلات رنده شده و پودر کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
اول باید خامه فرم گرفته تهیه کنیم. اول یه پاکت خامه صبحانه رو توی کاسه استیل بریزید و با دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. خامه رو به مدت حدود یک ساعت یا تا زمانیکه به حالت نیمه منجمد در بیاد داخل فریزر قرار بدید. خامه باید طوری بشه که هم حالت منجمد داشته باشه هم بشه با همزن زدش. خامه نیمه منجمد رو انقدر با همزن بزنید تا حجمش چندبرابر شده فرم بگیره. دقت کنید خامه نباید گرما ببینه. حالا پنیر ماسکارپونه رو قاشق قاشق به خامه اضافه کنید و بزنید تا خوب سفت بشه و فرم بگیره.
زرده های تخم مرغ را همراه شکرو وانیل با همزن برقی خوب بزنید طوری که رنگش روشن و غلیظ و کشدار بشه. مخلوط زرده تخم مرغ رو به مخلوط خامه ای اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا لیدی فینگر ها رو دونه دونه توی قهوه غلیظ بزنید و کف ظرفتون بچینید. دقت کنید بیسکوئیت ها رو فقط برای دو سه ثانیه توی قهوه بزنید و زیاد نگه ندارید . نیمی از کرم خامه ای روی لیدی فینگر ها بریزید و دوباره یه لایه لیدی فینگر آغشته به قهوه روی کرم بچینید. بقیه کرم خامه ای رو روی لیدی فینگر ها بریزید. برای تزئین به طور سنتی روی تیرامیسو پودر کاکائو الک میکنند. تیرامیسو حتما باید چند ساعت توی یخچال بمونه بعد سرو بشه. اگه برای مهمونی درست میکنید بهتره از شب قبل آمادش کنید.
نکات: بیسکوئیت لیدی فینگر نوعی کیک اسفنجی بسیار نرم و خوشمزه هست که خودتون هم میتونید توی خونه درست کنید. ولی این روزا لیدی فینگر توی اکثر سوپر مارکت ها پیدا میشه. اگه بهش دسترسی ندارید من با بیسکوئیت پتی بور هم درست کردم خوشمزه میشه.
پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه ای ایتالیایی هست که پایه اصلی دسر تیرامیسو به شمار میره. که توی سوپر مارکت هادارن
من تخم مرغ نمیزنم
@sofrebanovanbeheshti