فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه با یک بانوی ایرانی
#رویای_من_دنیای_بدون_زباله_است
#آشنایی_با_خانم_پسماند_صفر
✍پیشنهاد میکنم حتما ببینید 👌
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_کلم👇
مثل آش جو تهیه میشه فقط به جای سبزی کلم می ریزیم
حبوبات و کلم خرد شده را جدا بپزین تا خوب نرم و پخته بشه. جو هم جدا میگذاریم کمی که پخت بهش پیاز داغ و زردچوبه اضافه می کنیم تا خوب جا بیافته، بعد حبوبات و کلم پخته را بهش اضافه میکنیم و نمک هم میریزیم تا کمی باهم بپزن. میتونین موقع پختن کلم زیره هم درونش بریزن تا نَفخش گرفته بشه. در آخر هم با کشک نعنا داغ تزیین کنین.
@sofrebanovanbeheshti
🔴 پیادهروی «جاماندگان» در روز اربعین حسینی برگزار میشود
🔹پیادهروی «جاماندگان» اربعین حسینی روز شنبه ۲۷ مهر مصادف با روز اربعین از ساعت ۶:۳۰ در میدان امام حسین(ع) آغاز میشود و با اقامه نماز ظهر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) به پایان میرسد.
#اربعین
🆔 @sofrebanovanbeheshti
پیام پراز لطف یکی ازاعضای گروه☝️
✍ممنونیم دوست عزیز از دعای خیرشما
انجام وظیفه است😘
خوشحالیم که مطالب کانال براتون مفید بوده❤️مخصوصا صوت های #عزت_نفس یکشنبه های #استاد_شجاعی
به امید توفیقات و موفقیت های بیشتر شما مهربان💪
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
برای درست کردن زیتون پرورده از زیتون شور باید استفاده کنیم؟
#پاسخها👇
به مدت 1 یا 2 روز بگذار توی آب معمولی یا جوشیده بعد آبشو عوض کن اینجوری شوریش میره
اما اگر زیتون تلخ نباشه هر زیتونی میشه.البته بدون هسته راحت تره،زیتون شکسته هم باشه،هسته ش راحت جدا میشه.فقط زیتون کنسروي یه کم سخته که اونم نشدنی نيست
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
کسی تجربه خشک کردن انگور را داره لطفا توضیحاتشو بدین.البته کانال داره میخوام سبزه خوشرنگه بشه
#پاسخ👇
تجربه ای که من توی چند سال تو خشک کردن انگور دارم این که اگر میخواید کشمشتون سبز و خوش طعم بشه فقط باید انگورتون رو تو سایه و تا اونجایی که ممکنه اویزی خشک کنید ، واقعا طعم کشمش اویزی و سایه خشک خیلی با طعم کشمش افتابی فرق داره و بی نظیره 😋😋😋 و حتی وقتی کشمش اویزی رو میخوری توی دهنت یک عطر مخصوصی احساس میکنی که تو کشمش افتابی این طور نیست و طعم کشمش افتابی تو دهن فقط یک شیرینی خاص انگور هست و اسانس انگور توی دهان حس نمیشه و انگورهای که توی افتاب خشک میشن کشمش این انگورها حتما قهوه ای میشه و امکان نداره تو افتاب خشک بشه و سبز باشه ؛ من خودم امسال چند بار انگور تو افتاب خشک کردم برای پلویی و کیک ولی طعمی که کشمش سایه و اویزی داره یک چیز دیگه ای هست امیدوارم بتونم تا دیر نشده ؛ انگور بگیرم و اویزی هم درست کنم
@sofrebanovanbeheshti
#ویژه_تازه_عروس_ها 👇
۵ کیلو بادمجان داشتم و برای سرخ کردنش و اینکه روغن کم مصرف بشه ؛ اول خرد کردم و بعد ۵ دقیقه تو اب جوش و کمی نمک گذاشتم جوشید ؛ که این اموزش خوب رو از گروه خوبمون یاد گرفتم و بعد این مدلی که بادمجونها رو سرخ میکنیم کمی بادمجان رنگش تیره میشه؛ کمی فکر کردم و برای اینکه تیرگی بعد سرخ شدن بادمجان رو بگیرم ؛یک ق چ زردچوبه توی اب در حال جوش ریختم و بعد بادمجانهای خرد کرده رو توش انداختم و جوشید و بعد ۵ دقیقه توی ابکش ریختم و بعد که ابش رفت و کمی خشک شد؛ اونها رو تو روغن زیتون و شحم سرخ کردم ؛ که نتیجه کار رضایت بخش بود و بادمجونها خوب زرد طلایی شدن
#ترفند_آشپزى
@sofrebanovanbeheshti
4_5906556342490891087.mp3
8.78M
دستوراتی برای استفاده هرچه بیشتر از راهپیمایی اربعین حسینی(ع)
زیارت نجف، مسجد کوفه، سهله، پیادهروی و کربلا
#استاد_فیاض_بخش
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🔴برای هرکی میخواد بره کربلا بفرستید👆
#نان_شیرمال_خانگی
🍞🥐🥖🥯
آرد دو کیلو
آب دو لیوان
روغن مایع یک لیوان
شکر یک ونیم لیوان
ماست شیرین دو لیوان
خمیرمایه دو قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ ۳عدد
اسانس به دلخواه(من هل زدم)
تخم مرغ وکنجد برای رومال
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
خمیرمایه را با یک قاشق شکر در آب ولرم رو به گرمی ریخته هم میزنیم درش را پوشانده کنار می گذاریم تا عمل بیاید
سپس داخل کاسه بزرگ یالگن آرد الک شده میریزیم که وسط آرد را گود کرده
شکر ماست تخم مرغ و روغن وهل رادرکاسه همزن میریزیم خوب که مخلوط شدند خمیرمایه عمل امده رااضافه کرده هم میزنیم مواد را داخل آرد ریخته به هم میزنیم تاخمیرنون بعد ورز دادن بدست بیاد
بعد از ۱تا ۱ساعت ونیم خمیر اماده پخت میشود
خمیر را ورز داده تا هوای اضافی خارج شود چانه گیری کرده روی سطح آردپاشی شده باوردنه باز کرده(به شکل دلخواه) ودرسینی میچینیم روی نان را طرح میزنیم و رومال میکنیم سپس در فر ۱۶۰تا۱۷۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا۳۰دقیقه میپزیم
نوش جان😋
📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍
🔴به جای ماست از شیر هم میتوان استفاده کرد
🔴من از روغن جامد که آبکی بود😐 استفاده کردم
🔴اگر خمیر شل بود کم کم آرد اضافه کنید یا کمی دستتان را چرب کرده خمیر را ورز دهید خمیر را زیاد با آرد سنگین نکنید اگر خمیر کمی چسبندگی داشته باشد نان های نرمتری خواهیم داشت
🔴این دستور حدودا ۵۰تا نون از کف دست بزرگتر میشه اگر دستور رو نصف میکنید میتوانید از یک تخم مرغ کامل و یک سفیده استفاده کرده و یک زرده را برای رومال نگه دارید من از تخم مرغ کامل برای رومال استفاده میکنم
🔴با رول بُر دالبر دار طرح زدم روی نان ها رو ولی باهرچیزی که در دسترس هست می تونید طرح بدین حتی با انگشتان مبارکتون😁😉
🔴یک کاسه آب داخل فر بگذارید تا نانها نرم تر شود
🔴من برای پخت اکثر نانها سینی رو طبقه وسط فر میگذارم به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه وقتی کاملا پف کرد سینی را به طبقه بالاتر انتقال میدم تاپخت کامل بشه ودر عین حال زیر نون ها نسوزه و کمی هم حرارت رو کمتر میکنم
کلا من حرارت فر رو چشمی تنظیم میکنم 😉
آخر کار گریل هم می تونید بکنید من معمولا سینی رو میگذارم پایین فر که در کوچیک داره و نون ها زودی گریل میشه😍 البته وقتی سینی رو یه طبقه بالاتر میگذارم موقع پخت باعث میشه تا حدود زیادی روی نون رنگ بگیره😌
امیدوارم همه نکات کامل بوده باشه
برای سلامتی و تعجیل درفرج آقا امام زمان(عج)
گل صلواتی هدیه کنید🌹🌹🌹
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti
💢چگونه غذا بخوریم؟
✍امام رضا علیه السلام:
هر کس غذایی بیشتر از اندازه بخورد، این غذا او را سودی نمی رساند و هر کس به اندازه میل کند، این غذا او را تغذیه می کند و سود می رساند.
🍽 آب نیز چنین است، روش پسندیده برای تو آن است که از هر یک از انواع غذا، در فصل ویژه آن، بهره بگیری. در حالی که هنوز مقداری میل داری، از غذا دست بکش؛ چرا که این کار به خواست خداوند، برای بدن سلامت آور تر، برای عقل ذکاوت بخش تر و برای خود انسان مایه سبکی است؛ ان شاء الله.
📚 طب الرضا (ع) (رساله ذهبيه)
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۲۸ استاد پرهیزگار .MP3
1.01M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه128🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
13960431001601.mp3
677.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۲۸
🆔 @sofrebanovanbeheshti