فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
منتظر تأیید و همراهی هیچکس نباش؛
بلند شو... حتی تنها
امام زمان، فقط منتظر توست...
خودِ خودِ تو!
یعنی تنها هم میشود برای امام زمانت قدمی برداری
پس بلند شو یه یاعلی بگو✌️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۷۷ استاد پرهیزگار .MP3
825.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه177🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ترشی_گوجه_فرنگی👇
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک بسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند از هر کدام 200گرم
اندازه فلفل بستگی به خودتون داره
گل کلم دو عدد متوسط
خیار حدود یک و نیم کیلو
سرکه و نمک(به ازای هر کیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
سبزی (شوید. گشنیز. نعناع. برگهای کرفس) جمعا یک کیلو
تمام مواد رو نگینی خرد میکنیم. گوجه ها رو پوست بکنید و در غذا ساز پوره میکنیم اگه غذا ساز نداشتین میتونین چرخ کنین بعد گوجه ها رو درون قابلمه بریزید و یک ربع بجوشانید و در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنین بعد از حدود یه ربع خاموش میکنیم و نمک و بقیه مواد رو که نگینی و ریز خرد کردیم بهش اضافه میکنیم میگذارم خنک بشه بعد میریزیم تو ظرف یه روز بمونه تو فضای اشپزخونه بعد میگذاریم یخچال بعد از ده روز ترشی آماده خوردن میشه
برای اینکه راحت پوست گوجه فرنگی ها رو بگیرین یه علامت ضربدر رو گوجه فرنگی بزنین بعد بریزین تو آب جوش و بعدش تو آب سرد به راحتی پوستشون کنده میشه
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_مخلوط
#ترشی_گوجه
و
#شوری 👇
برای فصل سرما.
برای ترشی مخلوط
گلم کلم. کرفس. هویج. سیب زمینی ترشی. سبزیجات معطر. سیرو فلفل سبز تند.
همه رو ریز کرده شسته و میگذاریم تا کاملا خشک بشه . سرکه خونگی. ادویه ترشی.
گذاشتم نصف روز بمونه بعد سرشو میبندم. میگذارم گوشه ی حیاط.
برای ترشی گوجه فرنگی؛🍅🍅🍅
گوجه ها رو شسته ریز میکنیم همراه نمک میگذاریم بجوشه مثل املت.
بعد از صافی رد میکنیم تا پوست و دانه جدا بشه.
دو لیوان سرکه بهش اضافه میکنیم.
و میگذاریم تا سرد بشه. بعد موادی که در بالا نوشتم بهش اضافه میکنیم. داخل شیشه ریخته نصف روز که گذشت سر شیشه رو محکم میبندیم بعد ده روز آماده خوردنه.😍🌶🥕
برا شوری هم آب میگذاریم جوش بیاد همراه نمک که جوشید. یه شب میگذاریم بمونه ما میگیم اَیاسی بشه روز بعد موادی که شستیم و آبش کاملا گرفته شده رو به آب جوش سرد اضافه میکنیم.و میریزیم داخل شیشه ها.😍
بعد ده روز آمادست.🌹
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ایده_پیچیدن_خمیر 👌
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من خمیر پیراشکی کرمدار درست کردم. داخل پیراشکی به غیر از کرم میشه شکلات بن ماری کنیم بریزم. چه چیزی دیگه میشه ریخت؟
#پاسخ👇
میتونید گاناش درست کنید بگذارید یخچال کمی که خنک شد با همزن خوب بزنید تا مثل خامه قنادی بشه بعد بریزید لای پیراشکی
@sofrebanovanbeheshti
#مطالب_برگزیده
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠
🌸ویژه ولادت امام حسن عسکری(ع)🌸
✒️ رفتار امام حسن عسکری (ع)در کودکی
👇👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a89014
✒️ دو ویژگی اهل نجات از زبان امام حسن عسکری(ع)
👇👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a91744
✒️ آیا امام حسن عسکری(علیه السلام) به حج نرفته است؟
👇👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a89011
✒️ سفارش امام حسن عسکری (ع) به شیعیان
👇👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a89002
🆔 @sofrebanovanbeheshti
seyedmahdimirdamad-@yaa_hossein.mp3
2.84M
ولادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
🎵اگه شاهم یا گدایم، به تو دل بسته شدم
🎤سیدمهدی #میرداماد
#سرود
🆔 @sofrebanovanbeheshti