eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. وقتی شیره تون در حال جوش کف قهوه ای کرد و اومد بالا . بالا سرش وایستید که سرریز نکنه . وقتی کف قهوه ای کرد دیگه اخرای کاره و شیره تون داره میرسه .☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من یه قوطی کوچیک روغن جامد داخل خونه داشتم که فراموشش کرده بودم. الان دیدم تاریخ مصرفش 1 سال و نیم گذشته😟 بنظرتون قابل استفاده نیست و بندازم دور؟؟؟ 👇 درشو باز کنید اگر بو بده بله بندازید بره ولی اگر جای خنک بوده وبو هم نگرفته یبار باهاش غذا درست کنید اگر طعمشم فرقی نکرده بود میتونید استفاده کنید زیاد به تاریخ ها اعتمادی نیست نصف بیشتر چیزایی که تاریخشون گذشته میره کارخونه دوباره تاریخشون عوض میشه برمیگرده😔😔 یا اینکه باهاش روغن جداکننده درست کنيد بگذارين يخچال @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 بچه هام خیلی شلغم دوست دارند همیشه اب پز میکنم دیشب شلغم رو خلال کردم به روغن زیتون ونمک بعد در کف سینی توستر ریختم به مدت ۱۵ دقیقه در توستر گذاشتم چند دقیقه آخر گریل کردم خیلی خوشمزه شده بود جای شما خالی حتما امتحان کنید❤️❤️❤️❤️ @sofrebanovanbeheshti
👇 خمیر جادویی رو به اندازه یه نارنگی ازش برداشتم بعد به صورت نواری در آوردم روی تخته و از فویل یه مربع در آوردم شبیه قیف کردم ونوارو از سر فویلی که شکل قیف بود پیچیدم رومال وسیاه دانه زدم بعد با فویل بگذارید وفویل هم نیاز به چرب کردن نداره گذاشتم توی فر ۲۰ دقیقه بعد آماده شد بعد توش هر چی دوست داشتید میتونید بریزید من الویه ریختم مراحل پیچیدن خمیر در پست بعد👌👌😍😍 @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 فویل رو لول میکنیم از خمیری که به صورت نواری در اوردیم از نوک تیز فویل میپیچیم 🖕🖕🖕به این شکل لبه ها رو دومیل روی هم بگذارین تا موقع پخت باز نشن تا جایی که دوست داشتید اون اندازه ای بشه بعد با فویل میگذارید توی فر @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚜ خواص انار از خوردن هر روز #انار در این فصل غفلت نکنید. انار در رفع امراض کبدی و بیماری های پوستی ناشی از آن بسیار موثر و‌ مجرب است. و‌ بدن را پاکسازی می کند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مدارس استان تهران فردا هم تعطیل شد 🔹تمامی مقاطع تحصیلی استان تهران به غیر از فیروزکوه و دماوند فردا تعطیل شد. 🔸این درحالی است که پیش از این معاون استاندار اعلام کرده بود که مدارس تهران فردا تعطیل نیست. fna.ir/ddt25i @Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_توبه ☘ #صفحه_190 🆔 @sofrebanovanbeheshti
Quran_Page (190).mp3
3.5M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه190🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
190.mp3
921.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۹۰ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آش_ترش👇 @sofrebanovanbeheshti
😍 فاطمه بانو برنج سه پیمانه معادل400گرم کدوحلوایی یک کاسه ابگوشت خوری حبوبات شامل لوبیاچیتی،لوبیاسفید، عدس وباقلا کوهی مجموعا 400گرم سبزی آش یک کاسه ابگوشت خوری سرخالی پیاز چهارصدگرم تخم انار آسیاب شده پنج قاشق غذاخوری کاملا پُر رب انار ملس نیم کیلو شکر سرخ بمقدار لازم روغن و ادویه بمقدار لازم 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 اوووممم چ آشی😍😋😋 اول از همه بانام خدا حبوبات و برنجمونو خیس میکنیم. چند ساعت بعد، اول حبوبات رو میگذاریم بپزه تا کاملا پخته بشن. بعد با گوشت کوب، اونها رو نیمکوب میکنیم. کدوحلوایی هم جداگانه میگذاریم بپزه و اون رو هم کمی نیمکوب میکنیم. قابلمه ای سه برابر برنج انتخاب میکنیم و برنج رو با آب میگذاریم کاااملا باز بشه و له بشه. هرموقع آبش کم بود، میشه بهش آب جوش اضافه کرد. بعد، حبوبات و کدوحلوایی رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حرارت رو کم کم میکنیم تا این مواد به آرومی باهم قل بخورن و جا بیفتن و غلیظ بشن. در این حین پیازداغ آشمونو آماده میکنیم. به این ترتیب که پیازهای کااملا خورد شده یا رنده شده رو با روغن فراوون یا کره فراوون سرخ میکنیم و بهش زردچوبه فراوون، نمک کافی، کمی فلفل سیاه و خیلی کم ادویه کاری میزنیم. خوب که سرخ شد، تخم انار اسیاب شده، سبزی آش، و نصف رب انار رو بهش اضافه و خوب مخلوط میکنیم. این ترکیب خوشمزه رو اجازه میدیم کمی جلز و ولز کنه و بعد به آش اضافه میکنیم😋 حالا تو این مرحله، شما باید ترش و شیرینی آشتونو بسته به ذائقه تون تنظیم کنین. درست مثل خورش فسنجون☺️ من از شکر سرخ نیشکر استفاده کردم به دودلیل؛ هم سالمتره و هم رنگ آشم رو تیره تر میکنه. خلاصه با ذره ذره اضافه کردن رب انار و شکر، یک طعم ملس مناسبی به آشتون بدید و اجازه بدید با حرارت کم کاملا جا بیفته. و اما نکااات📢 🔶پایه ی این آش برنجه، پس باید دائما بهم زده بشه؛ مبادا مثل آش رشته به حال خودش رهاش کنید که ته میگیره!!هرچند دقیقه یکبار اونو بهم بزنید. 🔶میتونید بجای برنج کامل از نیمدانه استفاده کنید ولی من از برنج استفاده میکنم 🔶رب انار من ملس بود و لذا نیم کیلو همش استفاده شد. اگه رب انارتون خیلی ترشه، کمتر استفاده کنید تا ترشی آش زننده نباشه 🔶سبزی این آش،همون سبزی آش های معمولی مثل آش رشته است و تفاوتی نداره 🔶ازبین حبوباتش، باید میزان باقلاکوهی از بقیه ی حبوبات کمی بیشتر باشه. 🔶درهرمرحله ای از پخت آش اگه احساس کردید خیلی غلیظ و کم آب شده،میتونید بهش «آبجوش»اضافه کنید. خب دیگه همه ی نکات رو گفتم. نوش جانتون 🌸هدیه به محضر مادرامام زمان حضرت نرجس خاتون صلوات🌸✨ @sofrebanovanbeheshti
۱. این پیازداغهای خوش رنگ اون هم از مواد آش که در حال جا افتادنه @sofrebanovanbeheshti
۲. مواد پیاز داغ بعد از اضافه کردن سبزی و رب انار، به این رنگ در میاد @sofrebanovanbeheshti