#کباب_کبک_شکم_پر
کبک رونمک فلفل زردچوبه زدم باحرارت متوسط سرخ کردم بعدشکم پرش کردم بااناردون وآلوچه وسبزی خشک وپیاز(سلیقه ای هست موادشکم پربادلال یاموادی که گفتم به صورت تازه هم عالیه)حالامیتونین یه سیب زمینی کوچیک پوست بگیرین توشکمش بزارین که موادنریزه بیرون یه پیازخردشده ریختم توهمون روغن وکمی تفت دادم ورب انارهم زدم وکبک روگذاشتم توش یه لیوان آب ریختم تابپزه😋
🔴میتونین اول شکم پرکنین بعدشکمشوبدوزین وسرخ کنین.
🔴بلدرچین روهم باهمین روش درست کنید😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خوشمزه
کیک_با_نشاسته_ذرت👇
ارد ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت (همون سفید رنگه) ۱۰۰ گرم
شیر ۲۰۰میلی لیتر(تقریبا۳چهارم لیوان)
شکر ۲۵۰گرم
تخم مرغ ۴ عدد درشت
روغن مایع ۲۵۰میلی لیتر(من نزدیک به ۱لیوان ریختم)
بیکینگ پودر سه و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱۰ تا ۱۲ گرم
آبجوش یک و نیم قاشق سوپخوری
در ابتدا پودر کاکائو را در آبجوش حل کنید
آرد ، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن بزنید( حداقل پنج دقیقه ). تا مواد کاملا سبک و حجیم شود روغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید ،طی سه مرحله وبه تناوب شیر و مخلوط ارد را به مایه بالا اضافه کنید مواد رو با همزن دستی خوب مخلوط کنید .
یک سوم مایه کیک رو با مخلوط کاکائو و آبجوش مخلوط کنید
قالب مورد نظر رو چرب کنید
در نهایت مایه کیک ساده و کاکائویی رو بصورت متناوب در قالب بریزید به اینصورت که اول کمی مایه کیک ساده و بعد کمی کاکائویی و در پایان با نوک کارد و یا سیخ چوبی مایه رو درون قالب کمی هم بزنید .
قالب را در فر گرم شده بگذاریدبمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد
دمای فر ۱۸۰ درجه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_با_روکش_حلوای_کدوحلوایی
۲لیوان آرد
۱ لیوان شکر
۲ تخم مرغ
۲ قاشق بیکینگ پودر
نصف لیوان شیر
نصف لیوان پوره کدو
نصف لیوان روغن یا کره
مثل کیک معمولی مواد تر رو مخلوط کرده شکر راضافه کرده هم زده بعد آرد و بیکینگ پودر و کم کم اضافه میکنیم و میریزیم تو قالبت و تو فر
حلوای کدو حلوایی
کدو رو میپزیم آرد از قبل تفت داده شده و شیره آماده شده رو بهش اضافه میکنیم و حلوا که اماده شد کیک اماده شده رو روش حلوا میریزیم میتونید بینش بریزید خوشمزه تر میشه و میل کنید
@sofrebanovanbeheshti
#ترخینه👇
بلغور گندم روباسبزی مخصوص ترخینه (ساقه شلغم )وزردچوبه وسیروپیازچرخ شده ومقداری اب گوجه محلی ونمک وفلفل قاطی میکنیم ومقداری هم پونه خشک اضافه میکنیم وخوب باهم قاطی میکنیم وکنارمیگذاریم.
بعدماست ترش روبدون اینکه آب بهش اضافه کنیم دوغش میکنیم تایه دوغ غلیظ وترش بدست بیاد.
بعددوغ روبه موادقبلی اضافه میکنیم.
وخوب باهم مخلوط میکنیم واگه هواگرم باشه سه روز واگه هواسردباشه چهارروز میگذاریمش کنارودرش رومیبندیم تا بقول معروف عمل بیاد.
وبصورت کتلت درمیاریم ومیگذاریم خشکبشه
حالا به تعداد 3نفر 4عدد از اینکتلت های ترخینه رو چندساعت گذاشتمخیس بخوره
حالا ترخینه ها رو با آب بمقدارکافی میگذاریم رواجاق حداقل یکساعت بجوشه با دمای کم
ازقبل عدس به مقدار دوپیمانه روخیس کرده بودم اضافه بهمواد کردم
گذاشتم خوب جا بیوفته ودرآخر کار پیاز داغ و زردچوبه وپونه رو یه تفت میدیم و اضافه میکنیم
یک جوش زد اجاق روخاموش میکنیم
ترخینه آماده است 😋
نوش جونتون😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ایده
اگه میخواید سبزی های تازه که در فریزر میذارید جای کمتری اشغال کنه این مدل رو☝️امتحان کنید 👌👌👌😉😉😉😉
رب یا #سس_فلفل_شیرین🌶🌶🌶🌶
#سس_فلفل_خانگی
فلفل ریز (نه فلفل دلمه) هاروشستم بعدریختم توقابلمه بامقداری آب پختمش بعدکه کمی خنک شد ریختم توصافی وبادست قشنگ صافش کردم
ازاین رب توغذاهایی که رب گوجه داره استفاده میشه هم خوش طعم میشه هم کمک به رنگ غذامیکنه😜
البته فلفل های من کمی تندهم توش قاطی داشت پس برای غذاهام بایدتوریختن فلفل اضافه احتیاط کنم😱
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️