330.mp3
زمان:
حجم:
664.9K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۳۰
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ته_انداز_مرغ_و_لبو👇
برنج۴پیمانه آبکش شده/
فیله یا ران مرغ ۳۰۰ گرم که با پاپریکا.رزماری.فلفل سفید مزه دارکرده و۲تا۳ساعت استراحت داده ۱/۲ق چایخوری/
هویج خام رنده درشت۱عدد/
لبو خام رنده درشت۱عدد/
پیاز خلال یا رنده ورشت۱عدد/
زرشک ۲ق غذاخوری که خیس کرده وفقط در روغن بدون شکر تفت داده/
زعفران حل شده غلیظ۲ق غذاخوری/
ابتدا اگر فیله مرغ داشتیم بعد از استراحت آن را به شکل حلزونی پیچیده وبا خلال دندان محکم کرده و حتما یک طرف آن را سرخ کرده واگر از ران هماستفاده کردیم فقط یک طرف آن را سرخ کرده
ابتدا یک پیمانه از برنج آبکش شده را با زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده
۱-در قابلمه کمی روغن ریخته و پیاز را تفت داده تا طلایی شود بعد هویج را هم ریخته تفت داده ودر آخر لبو را اضافه تفت داده تا نرم شودیا میتوان هر کدام رو جدا سرخ ودر آخر با هم مخلوط کرد
۲_کف قابلمه کمی روغن ریخته بعد رانها یا فیله مرغ رااز قسمتی که سرخ نشده کف قابلمه هر مدلی که خواستین قرار داده که اینجا من از فیله مرغ استفاده کردم
طوری مرغها را چیده که مابین آنها فاصله و همچنین از کناره قابلمه فاصله داشته باشد وجاهای خالی را با مخلوط پیازو لبو و هویج تفت داده پر و فشرده کرده
بعد برنج زعفرانی را فقط کناره های قابلمه ریخته ودر وسط برنج سفید را ریخته وخوب فشرده کرده ودربش را بسته روی شعله پخش کن حتما گذاشته تا دم بکشد در آخر رویش اگر دوست داشتین روغن داغ ریخته وقتی در ظرف مورد نظر برگردوندید رویش رابا زرشک تزیین میکنیم 😍😍😍😍
@sofrebanovanbeheshti
#کماج👇
یکی از شیرینیهای سنتی کرمان😋
ارد جوانه گندم یک پیمانه
ارد گندم دو پیمانه
مواد میانی، خرما رو با کمی پودر میخک و رازیانه و زیره سبز که همشون اسیاب شدن و مقداری گردوی خرد شده و روغن خوب ورز میدیم تا نرم و لطیف شه
ارد گندم و جوانه گندم و با هم خمیر میکنیم تو سینی فر یا ماهیتابه یه لایه خمیر پهن میکنیم مواد میانی رو میگذاریم کامل رو سطح خمیر بعد یه لایه دیگه خمیر پهن میکنیم روش و میگذاریم با شعله کم تو ماهیتابه تا بپزه زیرش که پخت روبروش میکنیم
تو فر با دمای ۱۸۰ زیرش طلایی شد گریل و روشن میکنیم تاروشم طلایی شه
وقتی از فر دراوردیم کمی خاک قند و پودر پسته میریزیم برای تزیین روش
بهمین سادگی بهمین خوشمزگی😋😋
@sofrebanovanbeheshti
@mahdidaneshmabd1105_6091655203721838649.mp3
زمان:
حجم:
2.92M
#سه_شنبه_های_مهدوی
تا کی میخوای گناه کنی رفیق⁉️
😔💔اقا جان ببخش منو...
#استاد_دانشمند
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
چالش سی و یکم #چالش_غذای_ابداعی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 سلام دوستان عزیزم خداقوت دوباره توی گروه #چالش دا
سلام دوستان عزیزم 😁✋
خداقوت😍
این متن رو با دقت بخوانید
نویسنده ی این داستان👇 من نیستم ولی این قصه رو مرتبط با چالش دیدم و اینکه یه زن و یک مادر باید با خلاقیت ِ تمام آشپزی کنه وبا سیاست کار کنه که بچه ها هم اصلا مطلع نشن که چکار کرده که یه غذا به غذای دیگه تبدیل شده و یا از چه موادی استفاده کرده و......
ما مادرها با اعمال مون به فرزندان خودمون اسراف نکردن و مدیریت در منزل رو آموزش میدیم
این چالش هم هدفش عدم اسراف و #خلاقیت هست نه اینکه هر کس غذای ابتکاری انجام میده اوضاع اقتصادی خوبی نداره 😉اینو حواستون باشه 👍
کوتاه سخن اینکه همه از این کارا انجام میدیم ولی لطفا تو گروه بازگو کنیم تا تازه عروس ها یا افرادی که بلد نیستن هم یاد بگیرن😁😁😉
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
بفرمائید اینم یه داستان ِ واقعی ِخوشمزه😋😋
همسرم خیلی بد غذاست. ولی از همون اول مُهر تأیید زد به آشپزی من. تو این سالها هم کم و بیش همه جا از دستپختم تعریف میکرد. فقط گاهی رو بعضی غذاها پیشنهاد میداد یک کم آبدارتر درستشون کنم. با اونکه اصولا غذای خشک رو ترجیح میداد.
بعداز چندسال که جمعه ها خونه پدرشوهر مهمان میشدیم، امسال که مادرشوهرم کمی کسالت داشت ناهار درست میکردم و میرفتیم خونه شون و دور هم بودیم. یک بار که داشتم ناهار رو آماده میکردم همسرم گفت: "میشه یک کم آبکی تر درست کنی خورشت رو؟ آخه مامان اینطوری درست میکرد برامون."
من هم که برام فرقی نداشت به خواسته ش عمل کردم. وقتی ظهر خونه پدرشوهرم داشتم غذا رو گرم میکردم به مادرشوهرم گفتم: "حسین گفت شما این مدلی دوست دارین."
لبخندی به صورت مهربان مادرشوهرم نشست و گفت: "الآن که دو نفر شدیم، مثل قدیما، دیگه آبکی دوست نداریم. این مدل مال زمانی بود که شکم پنج تا بچه قد و نیم قد رو باید با یک حقوق کارمندی پدرشون سیر میکردم."
لبخندش همچنان رو صورتش نشسته بود و ادامه داد. "مادر بودن سخته... مادر که باشی باید مدیر باشی. جوری امورات خونه رو بچرخونی که کسی بهش برنخوره و همه راضی باشن، کاری کنی که همیشه اوضاع مرتب بنظر برسه."
حرفهاش بدجور به دلم نشست و من داشتم فکر میکردم خورشتهای آبکی دوران مجردی همسرم به قدری لذیذ بوده که الآن هم گاهی هوس میکنه و هنوز نمیدونه دلیل آبکی بودن اونها چیه و بهش به چشم نوعی طبخ نگاه میکنه که من اسمش رو گذاشتم " #آشپزی_مادرانه "
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
غیرازسبزی خشک توی خونه دیگه چی میشه خشک کردیاپودرکردواستفاده کرد؟
#پاسخ👇
میتونید بامیه رو خشک کنید،آسیاب کتید،توی سوپ یا هر غذایی که میخواید لعاب بده،یکی دو قاشق بریزید.
تخم کدو رو خشک و اسیاب کنید،در شکم پر و زیتون پرورده....گوجه هارو ورقه و خشک کنید و اسیاب کنید،در غذاها از پودر گوجه استفاده کنید.
انواع میوه های خشک بعنوان چیپس میوه...فلفل دلمه ی قرمزخشک شده وپودرشده،که میشه پاپریکا
،پودر سیرخشک،پودرپیاز خشک و....
@sofrebanovanbeheshti