eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 کاربردعدس ریزودرشت چیه؟کلاچندنوع عدس داریم؟ 👇 انواع عدس عدس دو نوع است، عدس سبز که ریز و درشت دارد و عدس قرمز که آن را لپه می کنند و به نام «دال» معروف است. بهترین نوع عدس آن است که سفید، پهن و زودپز باشد و اگر در آب خیس نمایند، سیاه نشود. همانطور که گفته شد عدس های درشت تر ابتدا در کشور های ایران و ترکیه و … به وجود آمده اند. عدس کانادایی پر فروش ترین نوع عدس در ایران است.انواع عدس بر اساس اندازه عدس ها را بر اساس بزرگی و کوچکی آنها تقسیم بندی می‌کنند. در حالی که بیشترین نوع عدس در آمریکا سبز یا قهوه ای هستند عدس ها معمولاً به رنگ های نارنجی، قرمز، زرد و یا سیاه می باشند. عدس های گرد، بیضی یا قلبی شکل اندازه کوچک دارند، در بعضی مواقع کوچکتر از نوک مداد پاک کن می‌باشند که بصورت عمده یا جدا از هم فروخته می‌شوند. عدس های سبز یا قهوه ای بعد از پخت شکل ظاهری آن ها از بین نمی‌روند در حالی که انواع دیگر نرم یا له می‌شوند و همچنین طعم آنها با یگدیگر کمی‌فرق می‌کند. برای تقسیم بندی انواع عدس بهترین راه تقسیم بندی آنها بر اساس رنگ است. عدس را از نظر رنگ می توان به انواع سبز، قهوه ای ،قرمز، زرد و گونه های ویژه تقسیم کرد که هرکدام را می شود به صورت جداگانه مورد بررسی قرار داد زیرا این عدس ها داری ویژگی های خاص و منحصر به خود هستند. عدس سبز را می توان در سه سایز متفاوت شامل درشت، متوسط، ریز دسته بندی کرد. @sofrebanovanbeheshti
👇 تو این ظرفا اگه بخوایم غذا درست کنیم میتونیم حرارت گازو ببریم بالا یا میشکنه فکر کنم اسمشون گمجه 👇 منم زیادتوش غذامیپزم فسنجون توش عالی درمیاد ولی شعله پخش کن نمیگذارم فقط شعله کم بعدکه کمی حرارت رو میشه بیشترکرد البته دوروزاول که خریدم اب بندی کردم شعله رو از کم به زیاد ببر یکدفعه سرد و گرمش نکن مثلا اگه برای خورش داری توش پیاز و گوشت تفت میدی،بعد یکدفعه روش آب سرد نریز،من آب جوش میریزم. وگرنه سرد و گرم بشه،ترک های ریز میخوره که به مرور زیاد میشه. @sofrebanovanbeheshti
اثری برگزیده درباره شخصیت والای ؛ حضرت ابالفضل(ع) است که با قلم توانای مرحوم به رشته تحریر درآمده است. کتاب حاضر، روایاتی را از زبان شخصیت‌های مطرح در جریان واقعه کربلا همچون ، و... درباره گردآوری کرده که اوج آن را می‌توان در روایات منقول از زبان دانست. نثر قوی، جذبه موجود در روایات و بازگویی آن‌ها با هنر کم‌نظیر مرحوم که معمولا او را با آثار طنز می‌شناختیم، حالا در اثری مذهبی، یک مجموعه فاخر از او به یادگار گذاشته است. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 هسته گیلاسها رو جدا کردم و توی سینی رو پارچه گذاشتم تو آفتاب تا خشک بشه که البته تا چندروز هوا ابری بود😐به سختی خشک شدن جلوی باد پنکه و کولرو😬 البته یه نکته بگم اگه آفتاب تندوتیز ندارین گیلاسها رو از وسط نصف کنید زودتر خشک میشه اگه درسته باشه ممکنه داخلش کپک بزنه اگه آفتاب دارین که خوش بحالتون😁 کاربرد گیلاس خشک هم میتونه توی کیک نان و شیرینی باشه هنوز استفاده نکردم این مقدار رو برای اولین بار خشک کردم 😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 250 گرم برگ جعفری و 80 گرم برگ نعناع را خرد کنید و بعد از شستشو سرخ کنید. میزان سرخ کردن سلیقه ایه، سبزی رو هر چه بیشتر سرخ کنید در نهایت رنگ خورشت تیره تر میشه. 1عدد پیاز رو نگینی خرد کنید و با 1/3 قاشق چای خوری زردچوبه تفت بدین. بعد از سبک شدن پیازها، 300 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک ، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید در حین تفت دادن اگر احساس کردید که یه مقدار مواد خشک شده 1/3 فنجان آب اضافه کنید تا نسوزه. 300 گرم آلوچه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید، بعد از 3 دقیقه سبزی خرد شده و بعد از 2 دقیقه 2 لیوان استاک مرغ یا آبجوش اضافه کنید و درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدید یکساعت روی حرارت بمونه و جا بیفته بعد از این تایم چاشنی مورد علاقه ى خودتون رو اضافه کنید (من از 2قاشق چای خوری رب آلوچه استفاده کردم ، شما می تونید از آبلیمو ، آبغوره یا رب انار و ... هم استفاده کنید). درب قابلمه را قرار بدین و بعد از 10 دقیقه 2 حبه یخ کوچیک اضافه کنید و اجازه بدید 10 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه حالا آماده است و میتونید سرو کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🔴نمک دریا و کندر باعث تقویت رحم و جلوگیری از سقط می شوند 👇 نمک ؛درمان فشارخون 🔻ورم بارداری ، مسمومیت بارداری🔻مشکلات و سردی کلیه ست. کندر ؛ یکی ازبهترین درمان های مشکلات بارداری، ( افتادگی،سستی، عفونت رحم) ویار و ... است. 👈کندر؛ باعث تقویت مغز، قلب، کبد، شده و پیشگیری و درمان بیماریهای این اعضاست 👌کندر؛عامل تشکیل جنین و پیشگیری از تولد کودک با قلب سوراخ است. کندر در بارداری ،اثر مادی (جسمی) و معنوی را با هم دارد و تنها دستوری ست که رسول خدا برای زنان باردار فرموده... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867314.MP3
832.9K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆 سلام آقای دلتنگی؛ سلام آقای تنهايی؛ سلام من بر تو ای حيرانِ بيابان های بی‌وفایی؛ سلام من بر تو ای سرگردان جاده‌ی بی‌انتهای قلب های بی‌مهر؛ سلامی از جنس شرم؛ از جنس آلودگی؛ از جنس هوس‌های ناتمامم؛ سلامی از جنس توبه و اِنابت به درگاه حق. 🔹 اين، از قلمِ مُحبّی جاری است كه زندگی‌اش سراسر شرمندگی است؛ از زبانِ دوستی روان است كه در مردابِ گناه، غرقِ دست و پا زدن و تلاطمِ بی‌نتيجه است. 🔸 از دل كسی گوياست كه زمينِ اين دل بجز بذرِ گناه و فساد، زينت نيافته و امروز ثمره و نتيجه‌ی اين بذرها را در بی‌پايانیِ بلاها و سردگمی و رنج‌های زنگی‌اش، و در اضطرارهای گوناگون و نااميدی‌های ناتمامش درک می‌كند. 🔹 امروز روز برداشت ميوه های قلب من است اما، دستانِ دلم خالی است، ميوه‌هايم پوسيده و گنديده است؛ امروز دريای يأس، امواجش را بر صخره‌های دلم می‌کوبد. 🌥 هوای آسمانِ دلم تاريک و ابری است؛ ابری است اما باران نمی‌بارد، باران می‌خواهم، بارانِ رحمتت را. روحم سرد و منجمد است، گرمای نگاهت آتشی است بر دلم؛ پس به آتش بكش و بسوزان. بتابان آن طلعتِ خورشيدِ رويت را. سرما دلم را خشكانده است، آفتابت را ميخواهم. ❤️ در اعماق دلم كورسوی اميدم تویی. ای كاش اميدم را نااميد نكنی... 🌸 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۷۰۰گرم زردآلو داشتم بدون هسته😉 من چهارقاچ کردم هر زردآلو رو ۵۰۰گرم شکر ریختم و نصف لیوان آب و گذاشتم روی حرارت تا بپزه و قوام بیاد😋 ❌میزان شکر رو بسته به میزان شیرینی زردآلو میشه کم و زیاد کرد ❌برای اینکه شکرک نزنه هم آخر پخت می تونید یه قاشق آبلیمو بزنید من نزدم نیاز نبود 😉 💝مامان علی و فاطمه دوستتون داره💝 🆔@sofrebanovanbeheshti
مامانِ ایمان جان: 👇 یک قاشق غذاخوری شکلات تخته ای با ۵۰ گرم کره رو بزارین روی بخار آب تا آب بشن. بعد یک قاشق مرباخوری پودرقند با ۷ قاشق مرباخوری سویق کودک بهش بزنین و مخلوط کنین. بعدشم بریزین داخل قالب. بعد از اینکه ریختین توو قالب بزارین نیم ساعت فریزر یا یک ساعت توو یخچال باشه تا خودشو بگیره. مواد باید داغ باشه. یعنی اصلا از آب جوش درنیارید. اگه سرد بشه خودشو نمیگیره. یه کم موقع قالب ریختن دستو میسوزونه. وقتی ریختین توو قالب باید فشارش بدین تا سفت بشه. من از سویق کودک استفاده میکنم ولی با هر نوع سویقی میشه درستش کرد. حتما از پودر قند استفاده بشه یا شکر رو آسیاب کن بریز داخل. میتونی یه قاشق مربا خوری خامه صبحانه هم بهش بزنین که نرم تر بشه.‌ ولی زیاد نریزی. مواد باید عین حلوا باشه یه کم سفت تر‌ . اگه رقیق بود سویقشو بیشتر بریز. نوش جان🌹 🆔@sofrebanovanbeheshti
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز جمعه: ناهار : امام حسن عسگری؛ (درود خدا بر او باد) شـام : حضرت ولیعصر عج ؛ (درود خـدا بر او باد) 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Mohammad Hossein Poyanfar - Be To Az Door Salam (128).mp3
1.75M
با نوای محمد حسین پویانفر به تو از دور سلام، به سلیمان جهان، از طرف مور سلام... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 مواد لازم: شیر خشک.................................۲ق غذا خوری به همون اندازه از ارد بر میداریم پودر قند ........................ 100 گرم روغن جامد .................... 300 گرم عسل گرم ..... 60 گرم (3ق غ پر) شير ............................. 60 گرم (یک چهارم پیمانه) وانيل ............................ مقداری تخم مرغ ....................... 1 عدد آرد ............................... 600 گرم مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مقدار لازم 🌹طرز تهيه:🌹 روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن) بعد از اون آرد و شیر خشک که مخلوط کردیم و الک کردیم رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر. خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه. خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت) بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد.در سینی بچینید و حدود 10دقیقه حتما تو فریزر بزارید فرو از 10دقیقه قبل گرم میکنیم به مدت 20الی 30 دقيقه با حرارت 150 درجه میپزیم بعد از 20دقیقه سر بزنید اگر زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داده بود اماده هست و لازم نیست بیشتر بپزه چون در اون صورت شیرینی خشک میشه به شیرینی نباید تا خنک نشده دست بزنید چون ترد هست و امکان داره خورد بشه اگر خواستید دوباره شیرینی تو سینی بزارید فر خاموش کنید اجازه بدید 20دقیقه تو محیط اشپزخونه بمونه خنک که شد بعد شیرینی ها رو بردارید تا اون زمان سینی فر هم خنک شده و میتونید دوباره سری دوم شیرینی هاتونو بچینید نکته بسیار مهم تو شیرینیها این هست که چون معمولا روغن یا کره زیادی دارن حتما باید خنک باشن بعد داخل فر گرم برن پس حتما قبل از این که داخل فر بزارید 10 دقیقه داخل فریزر یا 20 دقیقه داخل یخچال بزارید بعد داخل فر بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد. *با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد. برای تزیین این شیرینی میتوان از شکلات بن ماری شده,انواع مغزیجات و کنجد و نارگیل استفاده کرد. 🌹نکته های مهم : خمیر شیرینی ممکنه بعد از استراحت تو یخچال باز هم منسجم نباشه هم این شیرینی و هم شیرینیهای دیگه ای مثل نخودچی اصلا نگران نباشید خمیرو کم کم از یخچال بیرون بیارید ما بین دو تا مشماع با وردنه بکشید و باز کنید کامل یکدست میشه برای بلند کردن خمیر قالب خورده اصلا عجله نکنید اروم از زیر مشماع با انگشت بکشید و کم کم و با حوصله بلند کنید خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و خودشو تو فر ول میکنه و فقط در حد مخلوط شدن . نوش جان 😉رماح @sofrebanovanbeheshti