#کیک_انبه 👇
انبه درشت و کاملا رسیده ۱عدد.
آرد ۲۸۰ گرم
تخم مرغ درشت۴عدد
شکر ۱پیمانه
شیر پرچرب۱/۲پیمانه
کره ۷۰ گرم
بیکینگ پودر۱ق مرباخوری
جوش شیرین 1ق چایخوری
نمک ۱/۲ق چایخوری
وانیل ۱/۲ق چایخوری
انبه را پوست کنده و مکعبی خرد کنید و بگذارین کنار.
تخم مرغ و وانیل با همزن برقی بزنید حدود یک دقیقه بعد شکر رو اضافه کنید مجدد با همزن بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه.
شیر و کره ذوب و خنک شده رو هم اضافه و کمی بزنید.
مواد خشک رو دوبار الک کرده و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.
قالب میان تهی ۲۵ سانت را چرب و آرد پاشی کنید.
یک سوم از خمیر رو داخل قالب ریخته و انبه مکعبی خرد شده را با بقیه خمیر مخلوط کنید و داخل قالب بریزید(میتونید نصفی از انبه را روی خمیر قرار بدین بعد یک سوم خمیر روش بریزید بقیه انبه رو بگذارین و در آخر بقیه خمیر رو در همه جای قالب پخش کنید) سپس قالب رو در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۰ دقبقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است پس از ده دقیقه روی توری فلزی برگردونید تا خنک بشه.
برای سس روی کیک👇
یک لیوان آب انبه(من از رانی انبه استفاده کردم میتونید از پودر انبه هم استفاده کنید همراه با آب و شکر شربت درست کنید و استفاده کنید) با یک قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت مخلوط کنید بعد روی حرارت بگذارین تا غلیظ بشه خنک که شد روی کیک بریزید. شیرینی این سس با ذائقه خودتون تنظیم کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین👇
#رولت
خامه کشی کردم و با خامه سفید شکوفه زدم و دو سر رولت را با خامه ی شکلاتی خامه کشی کردم و با تکه های شکلات🍫 تزیین کردم
بااستفاده ازکلیپ درپست بعد👌😍👇
@sofrebanovanbeheshti
🔎 #مطالب_برگزیده
🏴ویژه شهادت حضرت رقیه(س)🏴
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠
✒️ غمنامه حضرت رقیه(س)
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a82153
✒️ حضرت رقیه(س)؛ سفیر كوچك امام حسین(ع) در شام
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a82152
✒️ حضرت رقيه(س) ونقش تاريخى او درفرهنگ عاشورا
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a55890
✒️ چگونگی شهادت غم انگیز حضرت رقیه(س) بر اساس 3 منبع
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a88477
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
چندنکته از تغذیه غلط
🔹۱- خوردن روزی 6 تا 8 لیوان مایعات ( این مطلب بزرگترین فاجعه ای بود که در رژیم ایرانی ها قرار گرفت )
🔻۲- جایگزین کردن سالاد به جای سبزی.
🔹۳- جایگزین کردن مرغ و ماهی به جای گوشت گوسفند .
🔻۴- جایگزین کردن روغن نباتی به جای روغن حیوانی-روغن دنبه-روغن زیتون-روغن ارده کنجد.
🔹۵-رواج عمل سزارین به جای زایمان طبیعی
🔻۶-رواج دادن عملهای بی مورد و نابجا جای حجامت و زالو درمانی
🔹۷-گرفتن سبوس نان ، به بهانه ی سبکتر شدن و قابل استفاده شدن برای دیابتی ها و بیماران خاص *
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867339.mp3
946.2K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه434🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#چالش_خودکفایی
#پر_زردآلو👇
زردآلوها را شستم هسته هاش را جدا کردم روی پشت بام زیر آفتاب ی پارچه پهن کردم و زردآلوها را روش چیدم و ی تور کشیدم روشون روزی یکبار زیر و روشون میکردم تا کاملا خشک شوند.😊
🍒#آلبالو_خشکه👇
آلبالو ها را شستم و نمک زدم و در یک سبد ریختم و زیر آفتاب گذاشتم تا کمی خشک بشوند خیلی خشک دوست ندارم یکم گوشتی برشون داشتم.😋😍
🐄🐂#روغن_گاوی:👇
کره گاوی گرفتم گذاشتم روی حرارت خیلی کم تا کره آب شود و دوغ و روغنش از هم جدا بشه. دوغش که تهنشین شد ، روغنش که رو اومد را در ظرف ریختم و در یخچال گذاشتم. عطر و بوی عاااالی داره😋
#لواشک_زردآلو
و
#لواشک_آلو_زرد👇
زردآلو و آلو ها را شستم با کمی آب و نمک گذاشتم روی شعله کم وقتی که پخت و هسته اش راحت جدا شد از صافی ردش کردم و روی سینی که پلاستیک انداخته بودم پهن کردم و روی پشت بام گذاشتم تا خشک بشه😍😋
@sofrebanovanbeheshti
#شله_زرد
نذری👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/14523
چون حجمش زیاد بود من زعفرون رو قبل از شکر ریختم تا قشنگ مغز برنج رنگ بگیره 👌
من زعفران رو وقتی سابیدم۵لیوان گلاب بهش اضافه کردم و گذاشتم فریزر شب تا صبح رنگش هم عالی بود ☺️
شله زرد ۲۵۰تا ظرف کوچیک
برنج ۹کیلو
آب ۶یا۷برابر
شکر ۱۴کیلو
کره ۴کیلو
گلاب بزرگ ۲تا
زعفران ۵مثقال(تا۶مثقال بریزیم هنوز بهتر😍)
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده_تزیین_کیک👇
کیک اسفنجی با فیلینگ موز و گردو،تزیین با پودر کاکائو که شابلون گذاشتم و خمیر ژلارد
تخممرغ ۹عدد،
ارد۳۰۰گ،
شکر۳۰۰گرم،
اب جوش۶۳گرم،
بیکینگ پودر یک ق غذاخوری سر خالی،
وانیل کمی.
سفیده تخم مرغ با یک سوم شکر همزده تا فرم بگیره و از ظرف بر نگرده،میگذاریم فریزر.
زرده ها با وانیل و مابقی شکر هم زده تا کرمرنگ و کشدار شود
بعد در حین هم زدن آب جوش کم کم اضافه کنید البته دور کند همزن.
حالا با لیسک سفیده فرم گرفته کمکم مخلوط کنید دورانی،در آخر ترکیب آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه کنید با لیسک مخلوط به صورت دورانی.
#خمیر_ژلارد👇دستور مامان علی و فاطمه
آرد سفید۲غذاخوری/
نشاسته گل۳غذاخوری/
شیریا آب سرد۱/۳پیمانه یا۹غذاخوری/
پودرژله با طعم دلخواه۱غذاخوری/
روغن مایع۱تا۲غذاخوری/
وانیل کمی/
اسانس ورنگ دلخواه /
شکر۳غذاخوری
ابتدا نشاسته را با آب حل کرده تا ناخالصی نداشته باشد بعد آن را از صافی رد کرده.
مابقی مواد رو اضافه کرده همزده یکدست وصاف شود
مابقی مواد را اضافه همزده روی حرارت ملایم گذاشته مرتب همزده تا به صورت خمیر سفتی در آید
۲دقیقه روی حرارت زیر ورو کرده تا آبش کشیده شود.
گذاشته سرد شود بعد دستمان را چرب وآن را ورز داده وبه هر رنگی خواستیم در آورده.
بهتر از خمیر فوندانت میشه وجایگزین خوبی هست به جای فوندانت💥💥🌺🌺
برای استفاده از شابلون،کیک خامه کشی شده رو گذاشتم فریزر یه نیم ساعتی ،بعد بیرون آوردم شابلون موردنظر گذاشتم روی کیک بعد پودر کاکائو الک کردم
@sofrebanovanbeheshti
#نان_یوفکاسرخ_شده و #بورانی_بادمجان
تا حالا براتون پیش اومده که یه بسته نون یوفکا از فریزر بیرون بیارید و ببینید که همه ش خورد شده و کاریش نمی شه کرد؟؟؟
خوب راه حلش اینه که نونا رو با حرارت ملایم سرخ کنید و روی یه دستمال حوله ای آشپزخونه بریزید که روغن اضافیش گرفته بشه و با بورانی بادمجون یا ماست موسیر سرو کنید خیلی ترد و خوشمزه ست 😋ولی پرکالریه ☝پس تو خوردنش زیاده روی نکنید .
برای درست کردن بورانی بادمجان چندتا بادمجون رو روی سیخ بزنید و روی گاز یا آتیش زغال کباب کنید و بعد پوستشو بگیرید و بکوبید و دو سه تا حبه سیر رنده ریز کنید و اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه و کمی نعنا خشک توی ماست بریزید و یک ساعت تو یخچال قرار بدید تا خنک بشه
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti